Prečo muž s mladšou partnerkou pozerá po iných?
Ahojte, mám 45r, síce sa o seba starám a nevyzerám zle, ale stále som predsa len už v zrelom veku. Včera som bola v kaviarni, ja som sedela s laptopom a pracovala som. Sadol si tam pár, on po 40tke, veľmi pohľadný muž, ona vysoká blondýna s peknou postavou, neviem vek, ale cca. 29-30r. Zjavne bol medzi nimi vekový rozdiel. Vždy keď som dvihla oči od notebooku, videla som, že na mňa pozerá a uhol pohľadom. Asi 3x som ja nesklopila zrak k notebooku a naše pohľady sa stretli .. videla som, že teda pozerá na mňa. Keď odchádzali, ona vyšla von, on išiel platiť a tam už bolo viditeľné, že na mňa pozerá a usmial sa.
Išlo iba o pohľady, to je ok.
Ale pýtam sa sama seba otázku, že čo vedie chlapa v zrelom veku, ktorý má vedľa seba o viac ako 10r mladšiu cicu micu obzerať sa po svojej rovesníčke. A čo robí potom, keď tam jeho partnerka nie je? Prišlo mi to trochu smutné. Lebo som čakala, že keď má pri sebe toto, tak bude happy a nebude pozerať po iných ženách. A to ja nie som 20tka...
@anonym_autor možno si mu len bola sympatická. Ja sa tiež usmejem na cudzích ľudí keď sú mi sympaticky a ešte radšej som keď sa usmeju späť. Možno je ten chlap po rozvode a našiel si mladšiu ženu lebo chce rodinu, ďalšie deti, alebo si vedia dať to, čo ten druhý potrebuje.
Ono to dosť závisí aj od veku. 20 vs 30 je výraznejší vekový rozdiel ako 40/50 alebo 30/40.
Neschvaľujem takéto rozdiely. Mne príde zvláštne, že niekto už 10 rokov žil a vedel čo ma medzi nohami a jeho partner sa ešte len narodil alebo ani nebol na svete. Maximálny prijateľný vekový rozdiel je podľa mňa tak 5-6 rokov max.
Možno jeho priťahuje jej mladosť a ju jeho vyzretosť alebo stabilita. Ak by on nebol príťažlivý a zabezpečený, a ona mladá a atraktívna, možno by ich vzťah ani neexistoval. Netreba súdiť. Ži a nechaj žiť
@anonym_autor možno si mu len bola sympatická. Ja sa tiež usmejem na cudzích ľudí keď sú mi sympaticky a ešte radšej som keď sa usmeju späť. Možno je ten chlap po rozvode a našiel si mladšiu ženu lebo chce rodinu, ďalšie deti, alebo si vedia dať to, čo ten druhý potrebuje.
Ono to dosť závisí aj od veku. 20 vs 30 je výraznejší vekový rozdiel ako 40/50 alebo 30/40.
Neschvaľujem takéto rozdiely. Mne príde zvláštne, že niekto už 10 rokov žil a vedel čo ma medzi nohami a jeho partner sa ešte len narodil alebo ani nebol na svete. Maximálny prijateľný vekový rozdiel je podľa mňa tak 5-6 rokov max.
Možno jeho priťahuje jej mladosť a ju jeho vyzretosť alebo stabilita. Ak by on nebol príťažlivý a zabezpečený, a ona mladá a atraktívna, možno by ich vzťah ani neexistoval. Netreba súdiť. Ži a nechaj žiť
@anonym_bcfb52 ty tiež nechaj žiť a nesúď tých, ktorí majú vekový rozdiel viac ako 5-6 rokov. Každému je jedno čo ty schvaľuješ a neschvaľuješ😍😀
@anonym_autor A mozno to bola jeho sestra, kolegyna, dobra priatelka, ci kamaratka z vyhodami a nemali vobec zavazny vztah...🤷 A mozno mas pravdu a bol to jednoducho chlap, co pozera na kazdu pre neho atraktivnu zenu, ako na chodiaci pohlavny organ. Ludia su rozni, vztahy su rozne...zbytocne sa nad tym pozastavujes a analyzujes.
@anonym_bcfb52 ty tiež nechaj žiť a nesúď tých, ktorí majú vekový rozdiel viac ako 5-6 rokov. Každému je jedno čo ty schvaľuješ a neschvaľuješ😍😀
@anonym_cbafe8 ups asi som niekomu zabrnkala na strunu čo? 😉
@anonym_cbafe8 ups asi som niekomu zabrnkala na strunu čo? 😉
@anonym_bcfb52 mne teda nie, mňa sa to netýka, ale vodu kážeš, víno piješ s tým mudrovaním
@anonym_bcfb52 mne teda nie, mňa sa to netýka, ale vodu kážeš, víno piješ s tým mudrovaním
@anonym_cbafe8 čítaj s pozorumenim. Napísala som čo mne osobne príde ok a čo už nie. Ja nesúdim nikoho. Pre mňa za mňa nech majú aj 20rokov rozdiel keď to im vyhovuje. Ja osobne by som staršieho než 6 rokov nechcela 🙂
@anonym_bcfb52 pekne si odporuješ v jednom komentári. Najprv napíšeš, že neschvalujes takéto vzťahy, čo je prinajmenšom trápne, ako keby to niekoho zaujímalo 😅 a potom píšeš ži a nechaj žiť a netreba súdiť 😂
@anonym_bcfb52 Medzi mne osobne by taký vekový rozdiel vadil a neschvaľujem takýto vekový rozdiel a spravne je správne toto a hento a toto a tamto je divné ako si napísala vyššie je veľký rozdiel… ja osobne by som tiež taký rozdiel nechcela, muža mám o rok mladšieho, ale nebudem hovoriť čo je správne a nesprávne pre iných, poznám pary s 15+ vekovým rozdielom, ktorým to klape uz dobrých 20 rokov
Baby, vôbec nemám problém s tým, že má mladšiu partnerku, je to úplne v poriadku. Poznám páry s väčším rozdielom. Ale ak má peknú mladú priateľku, ktorá očividne bola jeho priateľka, lebo to správanie vidíte, ruky, pohladenie, pusa... tak prečo očumuje a udržiava kontakty s inými ženami? Keď doma má mercedes? A ja som octavia?
@anonym_bcfb52 pekne si odporuješ v jednom komentári. Najprv napíšeš, že neschvalujes takéto vzťahy, čo je prinajmenšom trápne, ako keby to niekoho zaujímalo 😅 a potom píšeš ži a nechaj žiť a netreba súdiť 😂
@anonym_d835a2 ty si potrebuješ rýpať však? Si si nedala ráno tabletku pod jazyk?
Je to moj osobný názor, to že s tým nesúhlasím neznamená že ich za to budem sudit. Ale keby moja dcéra prišla domov s tým, že ma o 20 rokov staršieho partnera tak by ma zaujímalo aké ma on dôvody na to že ho priťahuje osoba ktorá je mentálne na úplne inej úrovni a nemajú pravdepodobne ani spoločné záujmy ani skúsenosti ani rovnakých rovesníkov. Ale keby bola šťastná a on normálny tak ako OK, veď nech skúsi
@anonym_autor ako by povedala moja dcéra: Lebo môže. 🙂
Baby, vôbec nemám problém s tým, že má mladšiu partnerku, je to úplne v poriadku. Poznám páry s väčším rozdielom. Ale ak má peknú mladú priateľku, ktorá očividne bola jeho priateľka, lebo to správanie vidíte, ruky, pohladenie, pusa... tak prečo očumuje a udržiava kontakty s inými ženami? Keď doma má mercedes? A ja som octavia?
@anonym_autor Mojej kamošky exmanžel jej vysvetľoval neveru tým, že občas má chuť povoziť sa aj na škode 120.
@anonym_autor Mojej kamošky exmanžel jej vysvetľoval neveru tým, že občas má chuť povoziť sa aj na škode 120.
@morpheuss preto je ex 😂🙏🏻
@anonym_autor Tak ja neviem aku odpoved autorka ocakavas a vlastne ani velmi nechapem, preco ta to tak velmi zaujima?...my nevidime do hlavy daneho jedinca, dovodov moze byt nespocetne vela. Mala si sa spytat priamo jeho 😅👍.
Tiež poznam muza ma 40 a ona 25 a tiez v jej spoločnosti ocumuje iné ale len mladé baby maximum do 30, 40-nicky ho nezaujímajú
A nie deti nechce, ani jeden z nich takže rodinu zakladat nejdú
Proste takí su niektorí muzi a hlavne ti, čo su ešte v 40-tke slobodní, krásne vidno ich životný štýl a prečo su slobodní
@anonym_autor lebo mozno ten mercedes ma prazdnu nadrz? 🙂 (hlava)
poznam pary kde je partnerka mladsia, lebo teda pani chytili 2.mladost, a ano super, mlade krasne ....tak ale casom 50nikovi dojde ze lepsie pokeca s kamosovou 50r zenou nez so svojou mladicou
Tiez sa mi vela krat stalo, ze po mne pozrel chlap, ktory mal vedla seba nadhernu zenu a ja som sa s nou vobec nemohla rovnat. A preco? No lebo tu krasnu uz ma doma. Chlapi su lovci a pozreaju aj po inej "koristi" ked to tak blbo napisem.
Už si uvedomte ženy, že krása nieje všetko, niektorí chlapi sa chcú prezentovať krásnou ženou, ale vieme aká je? možno je trošku blbá, neverná, nič doma nespraví je len na okrasu, po peniažkoch ide, proste taká žena vyzerá lepšie pri chlapovi s postavením ako obyčajná bežná puťka to za jedno a za ďalšie chlap je chlap oci má na pozeranie, tiež sa pozriem po chlapoch usmejem sa ale nepredstavujem si hneď, že dačo s ním chcem, to je typ človek, chlap je lovec odjakživa 😜
@anonym_autor este si nepocula o pripadoch, ked muz vymenil krasnu zenu za sivu mys? nie je vsetko o vzhlade, je to aj o chemii, porozumeni
a mozno je len suknickar, co takto ponizuje zenu, ze sa v jej pritomnosti okato pozera na ine zeny
zjavne sa ti to pacilo, ked o tom potrebujes debatovat
Možno išlo o bežnú zrakovú vadu po 40…..ani nezaostril, kam omylom pozrel.
@anonym_autor ved sa na teba divál a trochu zaflirtival,čo asi by mal robiť keď je sám
Tieto konšpirácie
@anonym_autor ako čo ty máš prosim ta v hlave
Novelty seeking, zvedavosť. Môj kolega je takýto, on to vždy obráti na evolúciu, že muži preskúmavajú všetky príležitosti a že ten pohľad nič neznamená. A nie je to ani jeho ženou, ani tým ako jeho žena vyzerá, aj keby má 4 Miss World šerpy, nebol by iný. Je to ako s jedlom, niekomu sa nepreje to iste jedlo roky a niekto by neustále rad skúšal nové chute. Proste má rád tú rozmanitosť, teší sa z tej rozmanitosti naokolo, nedokáže jej odolať. Máme len jednu energiu - niekto ju rád trpezlivo strávi na dlhodobom projekte a ten projekt dôjde ďalej, hlbšie. A niekto poskúša veľa malých projektov, sú plytšie, ale jeho skúsenosť nie je menšia, horšia, je iná. Možno nikedy kvôli tej všímavosti "na nové" zničujúca - lebo je veľa začiatkov a veľa predčasných koncov, možno niekedy aj prínosná, keď treba tie nové veci objavovať, keď treba vycítiť trendy. Novelty seeking je jedna z hlavných vlastností narcisa. Ak mal mladšiu partnerku - asi je ten typ, že sú pre neho korisť. A ulovená korisť už nie je taká zábavná. Už ju má, už ho poslúcha. Pre nich je zábavná zmena, dobýjanie, dokazovanie si...
A ak samú seba nazývaš Octaviou, daj si na takých mužov pozor - veľmi radi si vyhliadnu práve tak trpezlivú, citlivú a obetavú ženu, ako si ty. Najprv love bombing a potom peklíčko degradovania a porovnávania s tými inými mladšími, krajšími, novými.
@anonym_autor preboha, tak sa pozeral, je to zdarma. Keď odchádzal z dverí, už kukal po inej, do večera si takto prezeral aj možno 7, 9, 12 ďalších žien. Možno si mala veľké cecky, alebo divný účes, alebo si ťa splietol s dávnou kamoškou. Keby som mala rozmýšľať nad tým, nemám miesto v hlave na dôležité veci

a čo, ľudia sú rôzni a aj vzťahy majú rôzne ... 😒