icon

Prečo muži menia plány počas pozvania von?

Dnes o 17:13

Ahojte, volal mi dnes kamarát, či nwjdeme do sauny. Ja vravim, že dobre a on, že príde pre mňa o dve hodiny. O hodinu mi napísal, že nech tam prídem sama a že feda keď prídem tak pozýva. Samozrwjme som povedala, že nejdem. A on to ešte zaklincoval, že no vidíš, ja som ťa chcel vidieť a ty si nechcela.
Pritpm sa mi chválil koľko zarába a kde všade bol na dovolenke. Prečo toto muži robia? Má 31.

autor
Dnes o 18:22
@anonym_d4f3c5

Neofukuj sa ked nevies napisat “dolezite body” a potom ich tu zrazu napises ze ake si ty chudatko bez auta a so zdravotnymi problemami.

@anonym_d4f3c5 Nemyslím si, že zdravotné problémy so mala popísať na začiatku. To nesúvisí s tým, že nedodržal slovo.

mane01
@anonym_autor

@anonym_8a12c4 no ja to beriem automaticky tak, že ak niekto vymyslí výlet tak pozýva. Vy to tak nemáte?

@anonym_autor nie, čo je to za blbosť!?

anonym_d4f3c5
@siska53

@anonym_d4f3c5 a preco to pises mne??

@siska53 no lebo som sa pomylila

autor
Dnes o 18:23
@anonym_cc12e3

no, hrozne, ze si mala ist SAMA do sauny, v zivote sa mi nieco tak priserne nestalo, zobud sa

@anonym_cc12e3 A z čoho by som sa mala zobudiť?

autor
Dnes o 18:24
@mane01

@anonym_autor nie, čo je to za blbosť!?

@mane01 No ja tak fungujem celý život.

mane01
Dnes o 18:25
@anonym_autor

@tykat No nejde o to, že by som su to nezaplatila ale tak on auto má, ja nie. A vie o tom. A proste keď to bol jeho nápad, tak som myslela, že príde pre mňa. Nemala som sa tam ako inak dostať a on o tom vie.

@anonym_autor inak ja som mala tiež kamošku, čo nemala auto, nechala sa rozvážať… lebo ja auto mám. Tiež ma to štvalo, lebo na benzín nedala ani raz… vždy bola len za chuderku, že ona nemá auto. Pritom to bolo jej rozhodnutie, nemať auto. Už je bývala … mala viac takýchto divnych ťahov.

motylik2559
Dnes o 18:26
@anonym_autor

@motylik2559 Tam sa nedalo dostať MHD, je to skoro 40 km, on má auto ja nie. Nemala som sa tam ako inak dostať. Okrem toho mám zdracotné poblémy takže áno som z časti nesamostatná. Kamaráti o tom vedia aj tento. Ale tak keď kamaráti chcú tak nemajú problém ma zobrať. Prečo ma hneď odsudzujete a používate takéto tvrdé slová?

@anonym_autor Tak cez den chodili SAD, alebo aj vlaky atd. O aky zdravotny problem sa jedna? Sauna ti nan nevadi? To je pekne, ze kamosi o tom vedia, ale az takto sa na to spoliehat, ze ta vzdy zoberu? Ako vies,ze im to nerobi problem? Vies to naisto, alebo je to len tvoja domnienka? Za benzin im prispejes? Zaplatis im ty nieco, ked ta vozia autami? Pozri, neviem o aky zdravotny problem sa jedna, ale nakupit, vybavit si, totalne vsade kam ides sa spoliehas len kamosov, alebo ides aj sama? Lebo ked zvladnes ist aj sama kam potrebujes, tak mi to pride,ze ti to vyvazanie svojim sposobom aj vyhovuje. A pokial si zo zdravotnych dovodov netrufas, tak povedz kamosovi, ze ale naisto prosim dojdes?vies ze mam taky a taky problem a nezaobidem sa bez odvozu...A nie cakat automaticky, mne to pride z tvojho prispevku ze to beries ako samozrejmost, aspon tak to posobi🤷‍♀️

siska53
Dnes o 18:28
@anonym_autor

@siska53 Ja sa pýtam na názor nie na riešenie.

@anonym_autor To je nazor. A pridam druhy teda - ste deti. Obaja. Raz ti to spravi jeden kamarat a ty z toho robis hysteriu a zovseobecnujes.
Ale obcas sa stane každému, ze zmeni plany. Aj zenam. 😁

autor
Dnes o 18:30
@anonym_d4f3c5

Potom si kvoli takym ako ty muzi myslia ze “my zeny” sme ako sliepky co musia furt hladat nejaky problem a oduvat sa a rozpravat “ nic mi nie je”.

@anonym_d4f3c5 to si sa netrafila

autor
Dnes o 18:31
@mane01

@anonym_autor inak ja som mala tiež kamošku, čo nemala auto, nechala sa rozvážať… lebo ja auto mám. Tiež ma to štvalo, lebo na benzín nedala ani raz… vždy bola len za chuderku, že ona nemá auto. Pritom to bolo jej rozhodnutie, nemať auto. Už je bývala … mala viac takýchto divnych ťahov.

@mane01 my by sme sa videli prvý raz po roku

autor
Dnes o 18:33
@siska53

@anonym_autor To je nazor. A pridam druhy teda - ste deti. Obaja. Raz ti to spravi jeden kamarat a ty z toho robis hysteriu a zovseobecnujes.
Ale obcas sa stane každému, ze zmeni plany. Aj zenam. 😁

@siska53 a z čoho súdiš, že robím hystériu?

tykat
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@tykat No nejde o to, že by som su to nezaplatila ale tak on auto má, ja nie. A vie o tom. A proste keď to bol jeho nápad, tak som myslela, že príde pre mňa. Nemala som sa tam ako inak dostať a on o tom vie.

@anonym_autor no ved chapem, asi ta tam az tak nechcel ked vedel.ze sa tam inak nevies dostat, mozno isla nejaka ina, lepsia kamoska.

anonym_34d8bc
Dnes o 18:39
@anonym_autor

@anonym_34d8bc myslím, že na tvojho som sa nepýtala. To si sa chcela pochváliť?

@anonym_autor reagovala som na tvoj úvodný príspevok, kde hádžeš všetkých mužov do jedného vreca. Neviem, prečo paušalizuješ

autor
@motylik2559

@anonym_autor Tak cez den chodili SAD, alebo aj vlaky atd. O aky zdravotny problem sa jedna? Sauna ti nan nevadi? To je pekne, ze kamosi o tom vedia, ale az takto sa na to spoliehat, ze ta vzdy zoberu? Ako vies,ze im to nerobi problem? Vies to naisto, alebo je to len tvoja domnienka? Za benzin im prispejes? Zaplatis im ty nieco, ked ta vozia autami? Pozri, neviem o aky zdravotny problem sa jedna, ale nakupit, vybavit si, totalne vsade kam ides sa spoliehas len kamosov, alebo ides aj sama? Lebo ked zvladnes ist aj sama kam potrebujes, tak mi to pride,ze ti to vyvazanie svojim sposobom aj vyhovuje. A pokial si zo zdravotnych dovodov netrufas, tak povedz kamosovi, ze ale naisto prosim dojdes?vies ze mam taky a taky problem a nezaobidem sa bez odvozu...A nie cakat automaticky, mne to pride z tvojho prispevku ze to beries ako samozrejmost, aspon tak to posobi🤷‍♀️

@motylik2559 Tu nejde o nejake vyvažanie. Ozval sa mi po roku a z vlastnej iniciatívy. Sama by som dbes nešla ani nič nevymýšľala keďže viem, že je to ďaleko. Ide o to, ze najprv povedal pozývam ťa a potom to začal upravovať. Moja otázka znie, prečo to urobil nič viac nič menej

anonym_34d8bc
@anonym_autor

@motylik2559 Tu nejde o nejake vyvažanie. Ozval sa mi po roku a z vlastnej iniciatívy. Sama by som dbes nešla ani nič nevymýšľala keďže viem, že je to ďaleko. Ide o to, ze najprv povedal pozývam ťa a potom to začal upravovať. Moja otázka znie, prečo to urobil nič viac nič menej

@anonym_autor a my to akože odkiaľ máme vedieť?

autor
Dnes o 18:40
@anonym_34d8bc

@anonym_autor reagovala som na tvoj úvodný príspevok, kde hádžeš všetkých mužov do jedného vreca. Neviem, prečo paušalizuješ

@anonym_34d8bc Ale ja nehádžem všetkých mužov do jedného vreca. Ak vy som to chcela, tak to tam napíšem.

autor
Dnes o 18:42
@anonym_34d8bc

@anonym_autor a my to akože odkiaľ máme vedieť?

@anonym_34d8bc veď keď neviem nepíšem a ak mám takú skúsenosť tak napíšem nie? Prečo sa vyjadruješ keď nevieš?

autor
Dnes o 18:43
@tykat

@anonym_autor no ved chapem, asi ta tam az tak nechcel ked vedel.ze sa tam inak nevies dostat, mozno isla nejaka ina, lepsia kamoska.

@tykat jasné aj to je možné

motylik2559
Dnes o 18:44
@anonym_autor

@anonym_autor Tak, ked nevies preco tak urobil, preco si sa ty jeho najprv neopytala, ze preco nepride? Dal by ti odpoved. A potom by si mu pripomenula zdravotny dovod. Vies on pocas toho roka nemusi drzat v hlave tvoje diagnozy🤷‍♀️ A uplne inak by to cele vyznelo, nez ked si zareagovala len tym,ze zrazu nejdes.

autor
Dnes o 18:46
@motylik2559

@anonym_autor Tak, ked nevies preco tak urobil, preco si sa ty jeho najprv neopytala, ze preco nepride? Dal by ti odpoved. A potom by si mu pripomenula zdravotny dovod. Vies on pocas toho roka nemusi drzat v hlave tvoje diagnozy🤷‍♀️ A uplne inak by to cele vyznelo, nez ked si zareagovala len tym,ze zrazu nejdes.

@motylik2559 ale veď ja som swm nikde nenapisala ako som zareagovala. Tak preco robis zavery?

letfenixa
Dnes o 18:51
@anonym_autor

@anonym_8a12c4 no ja to beriem automaticky tak, že ak niekto vymyslí výlet tak pozýva. Vy to tak nemáte?

@anonym_autor nie.

laila22
Dnes o 18:52
@anonym_autor

@anonym_autor ak niekto vymyslí výlet, neočakávam, že automaticky platí. Beriem to ako spoločne stravený čas, výlet.

janai1
Dnes o 18:53
@anonym_autor

@anonym_autor opýtala si sa ho prečo zmenil plány?

anonym_09ebfe
Dnes o 18:55

A on je z toho mesta ako ty alebo z toho kam ste mali ísť do sauny? Lebo ak si predstavuješ že mal ísť 40km po teba, zaplatiť saunu a potom ťa 40km zaviesť späť tak to je úplne na hlavu. A zase ak mal ďalšie plány, tak je pochopiteľné, že ich nebude prispôsobovať vyvážaniu teba. A veľmi dobrý postreh bol vyššie, že možno si nepamätá že máš zdravotné problémy. Aj keď podľa mňa si skôr lenivá a nesamostatná..

Tak, povedala som to.

anonym_8a12c4
Dnes o 18:56
@anonym_autor

@anonym_autor nie, ja to tak nemám. Rodičia ma učili ísť kamkoľvek s tým, že na to mám. Takže bez ohľadu na to, kto pozýva, súhlasím len v prípade, že si to môžem dovoliť. Iné to je s manželom samozrejme 😉 no ale späť k tebe. Bývaš ďaleko, nevieš sa tam dostať. Namiesto ofuku si mu mala normálne povedať, že prepáč, ale sama sa tam dostaviť neviem. Znie to úplne inak. Ale na základe tvojej otázky na mňa usudzujem, že ty to máš úplne inak a necháš si zaplatiť. Možno by si mala prehodnodiť svoj postoj a potom by si sa nemusela pýtať, či to robia všetci chlapi. Lebo nerobia. Len tento si asi prehodnotil, že ak ti má zaplatiť vstup, nejaký drink a ešte aj merať 4x cestu hore dole, radšej zmenil plány.

motylik2559
Dnes o 18:56
@anonym_autor

@motylik2559 ale veď ja som swm nikde nenapisala ako som zareagovala. Tak preco robis zavery?

@anonym_autor Tak si to mala napisat rovno tak ako to bolo realne, tvoje aj jeho reakcie. A nie dat vseobecne otazku. To sa ta vsetko mame my pytat ci ako? Ako nehnevaj sa, ale napises prispevok, ktory je vo vseobecnej rovine, nie tak ako to presne bolo a nas sa pytas preco tak konal? My ti tu mozeme napisat 30 dovodov,ze mozno pre to, mozno pre hento, ale pravy dovod nedostanes. Pravy dovod dostanes jedine od neho. Ani jedna z nas tu ho nepozna. Tak co cakas,ze ti napiseme? Neprave dovody? Alebo co vlastne chces citat? Ako po tvojich odpovediach je to cele nezmyselne...

anonym_3a443f
Dnes o 18:59

ty si nejaka mesuge? kolko mas rokov?

enmery
Dnes o 19:00
@anonym_autor

@enmery Určire to neurobil len jeden muž na celom svete.

@anonym_autor Určite to neurobili všetci muži na svete trubica, prestaň ich hádzať do jedného vreca, lebo to raz zaziješ na vlastnej koží a príjemné to nebude!

autor
Dnes o 19:04
@enmery

@anonym_autor Určite to neurobili všetci muži na svete trubica, prestaň ich hádzať do jedného vreca, lebo to raz zaziješ na vlastnej koží a príjemné to nebude!

@enmery Ale veď ha viem, že to nerobia všetci. Práve preto ich do jedného vreca nehádžem. Len ty mi to stále podsúvaš.

autor
Dnes o 19:04
@anonym_3a443f

ty si nejaka mesuge? kolko mas rokov?

@anonym_3a443f Prečo by som mala byť hlúpa?