icon

Prečo neznášam mužov?

8. okt 2025

Poprosim aby sa do tejto temy zapojili iba zeny ktore neznasaju chlapov.
Viete povedat preco ?

Strana
z2
anonym_357f2e
8. okt 2025
@anonym_7e86d4

@nyusika ty si pekne arogantna nána...co tema to arogancia z teba len srsi!!!!

@anonym_7e86d4 tam musi byt tiez nejaky skryty problem hlbsi.Si pamatam,jak ju pod jej statusom raz zeny atakovali,ze je alkoholicka a ze pije,potom sa to cele zmazalo....Jedna vec je,ze nesuhlasi s niecim,ale jej sa clovek priam az boji,ona aj za totalnu hovadinu vie vyskocit do teba a ponizit.Velice neznasa Simkovicovu,ale mne pride uplne rovnaka.Ja ja ja ja ,neni na do mna a vy ostatne ste odpadky.Arogancia neskutocna.

anonym_27b59e
8. okt 2025

@anonym_autor Dôvod môže byť matka, ktorá ti vštepovala, že mužom nemožno veriť. Alebo si zažila násilné správanie zo strany muža, psychické alebo fyzické, či mnohé sklamania vo vzťahoch. Alebo si sebestačná žena a mužov vnímaš ako zbytočných a komplikujúcich život. Tak si vyber… Volá sa to misandria.

alica110
8. okt 2025
@nyusika

temu nahlasujem, malo by nas to spravit viac.
tieto psychopatky vy...bane uz mus niekto stopnut.
cim dalej, tym vacsie bizarnosti si vymyslate a je ti NECHUTNE
@anonym_9bcb39

@nyusika ty si normálna? Prečo by si mala hneď vymýšľať?

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_49c2f1
8. okt 2025

Ja to vnimam skor tak, ze JA sa neznasam byt zenou ... a preto nemam rada mozno muzov, lebo im zavidim tu slobodu, ktoru maju : popri praci a nejakych minimalnych domacich pracach maju kopec volneho casu, kym ja nestiham popri praci, vychove, domacnosti ZIT. Mam dobreho chlapa, ktory vela pomaha, ale aj tak je to uplne neporovnatelne. Cely den som niekoho mama, niekoho partnerka, niekoho zamestnankyna, niekoho dcera, nevesta ... a chlapi taketo nemaju, lebo gro toho urobi zena.
Inak som vzdy mala lepsi vztah s muzmi, aj viac kamosov ako kamosiek, takze uplne tvrdit, ze neznasam muzov, nemozem.
Tak sa skus zamysliet tiez, ci to nevnimas podobne ako ja ;)

hellwant
8. okt 2025

Autorka, nenavisť ťa zniči, môžeš si ju ospravedlňovať ako chceš. Na konci dňa ty sebe ublížiš viac ako tí muži tebe a ešte aj z toho ich budeš viniť.

zanka777
8. okt 2025
@nyusika

a ja se ptam - proc ?????

@nyusika komu tým prospějete??!😂

sevrin
8. okt 2025

Ja mám rád ženy.

anonym_173e57
9. okt 2025
@anonym_49c2f1

Ja to vnimam skor tak, ze JA sa neznasam byt zenou ... a preto nemam rada mozno muzov, lebo im zavidim tu slobodu, ktoru maju : popri praci a nejakych minimalnych domacich pracach maju kopec volneho casu, kym ja nestiham popri praci, vychove, domacnosti ZIT. Mam dobreho chlapa, ktory vela pomaha, ale aj tak je to uplne neporovnatelne. Cely den som niekoho mama, niekoho partnerka, niekoho zamestnankyna, niekoho dcera, nevesta ... a chlapi taketo nemaju, lebo gro toho urobi zena.
Inak som vzdy mala lepsi vztah s muzmi, aj viac kamosov ako kamosiek, takze uplne tvrdit, ze neznasam muzov, nemozem.
Tak sa skus zamysliet tiez, ci to nevnimas podobne ako ja ;)

@anonym_49c2f1 A to si este nespomenula menzes, PMS, menopauzu a ine chutovky

anonym_173e57
9. okt 2025
@anonym_357f2e

@anonym_7e86d4 tam musi byt tiez nejaky skryty problem hlbsi.Si pamatam,jak ju pod jej statusom raz zeny atakovali,ze je alkoholicka a ze pije,potom sa to cele zmazalo....Jedna vec je,ze nesuhlasi s niecim,ale jej sa clovek priam az boji,ona aj za totalnu hovadinu vie vyskocit do teba a ponizit.Velice neznasa Simkovicovu,ale mne pride uplne rovnaka.Ja ja ja ja ,neni na do mna a vy ostatne ste odpadky.Arogancia neskutocna.

@anonym_357f2e Tych ja ja ja je tu na fore minimalne 10, ktore vypisuju naschval v temach, bud zacnu bezdovodne urazat, alebo napisu provokaciu, su to trollovia alebo zeny, ktore si takto riesia frustraciu

anonym_49c2f1
9. okt 2025
@anonym_173e57

@anonym_49c2f1 A to si este nespomenula menzes, PMS, menopauzu a ine chutovky

@anonym_173e57 👍 😨 🙂

anonym_357f2e
9. okt 2025
@anonym_173e57

@anonym_357f2e Tych ja ja ja je tu na fore minimalne 10, ktore vypisuju naschval v temach, bud zacnu bezdovodne urazat, alebo napisu provokaciu, su to trollovia alebo zeny, ktore si takto riesia frustraciu

Nech sa teda vyjadri samotna
@nyusika ci len rype,ci je troll,ci ma naozaj problemy s alkoholom,preco je taka arogantna,ked sama neznasa arogantnu Simkovicovu
@anonym_173e57

lanka999
9. okt 2025

zapojim sa, asi aj ja ich neznasam ale to prameni z mojich negativnych vztahovych skusenosti ktore som s nimi zazila ako ich partnerka pocas doterajsieho zivota, vztahuje sa to aktualne aj na mojho otca ktory bol mojou zivotnou modlou ale za posledne roky sa neskutocne zmenil, takze sa len hadame nevieme sa normalne porozpravat, je prehnane kriticky nervozny....takze ano neznasam muzov, sme dve

Strana
z2