Prečo neznášam mužov?
Poprosim aby sa do tejto temy zapojili iba zeny ktore neznasaju chlapov.
Viete povedat preco ?
Neznášam rusofilov, neviete povedať prečo?
Ja za svoj celý život som mala najviac konfliktov s mužmi na pracovisku aj v našej firme iba s mužmi a ženami nikdy a niektorým by som fakt vylepila . Alebo vie ma rozohnit hocijaky egocentrický debil
Tak začni znášať ženy ,kto ti bráni? (teda okrem netolerantných) 😉
Rovnako nenavidim mužov. Stačí mi pozrieť na krajiny, ktoré riadia muži, na týrané, znásilnené a sexuálne zneužívané ženy a deti, na obete vrážd, za ktoré môžu väčšinou muži, na to ako sa berú práva ženám, ako majú ženy menšie platy za rovnakú prácu. A nie, netvrdím, že za tým všetkým nemôžu byt aj ženy, ale väčšinou je za tým muž. Rada by som vyšla na ulicu bez toho, aby po mne niekto trubil alebo aby som nemusela dochádzať 30 km do ženského fitka. Rada by som bola, ak by som doteraz nemala traumu z toho, že som bola znásilnená. Radšej stretnúť v lese medveďa ako muža.
Rovnako nenavidim mužov. Stačí mi pozrieť na krajiny, ktoré riadia muži, na týrané, znásilnené a sexuálne zneužívané ženy a deti, na obete vrážd, za ktoré môžu väčšinou muži, na to ako sa berú práva ženám, ako majú ženy menšie platy za rovnakú prácu. A nie, netvrdím, že za tým všetkým nemôžu byt aj ženy, ale väčšinou je za tým muž. Rada by som vyšla na ulicu bez toho, aby po mne niekto trubil alebo aby som nemusela dochádzať 30 km do ženského fitka. Rada by som bola, ak by som doteraz nemala traumu z toho, že som bola znásilnená. Radšej stretnúť v lese medveďa ako muža.
@anonym_9bcb39 silné...❤
Tak začni znášať ženy ,kto ti bráni? (teda okrem netolerantných) 😉
@zuzanita1609 za každú cenu sa potrebuješ strapnovat? naviac takto nevkusne?
@anonym_autor Ale to snáď nie 🤗. Veď buď trochu pozitívna,oduté ženy tiež neznášajú 😉.
@anonym_autor vyhľadaj psychológa, lebo tvoje pocity určite pramenia z nejakej traumy.
@anonym_autor vyhľadaj psychológa, lebo tvoje pocity určite pramenia z nejakej traumy.
@anonym_ec6ede ano, mas uplnu pravdu. už 3 mesiace ho navstevujem.
Ja som teda nikdy nemala pocity že by som niekoho neznášala. ale fakt je, že som sa s mnohými mužmi nevedela moc baviť, bolo mi nepríjemne v ich spoločnosti. bolo len málo mužov s ktorými som si úprimne rozumela a to boli zväčša moji partneri.. tak aj môj manžel. ale dlho som v sebe pátrala, prečo sa cítim tak veľmi neisto v spoločnosti mnohých mužov. A prišla som na to, že za to môže moje detstvo. vzor v otcovi som nikdy nemala, v mojej výchove chýbal. zato som mala staršieho brata. Ten taktiež logicky nemal otca ako vzor a stal sa z neho nekonečne podryvacny typ človeka, ktorý mi bral sebavedomie. Čokoľvek som povedala, prišiel za to nejaky výsmech, poníženie. A tak som si osvojila brať mužov ako niekoho predkym nikdy nemôžeš dať najavo svoje pocity, ani myšlienky, inak budeš ponizena. Stále nie som extra sebavedomá pri mužoch, ale po tom zistení mi je ľahšie a pozerám už na mužov všeobecne trocha s menším predsudkom. Nechcem už nikdy nikoho zovšeobecňovať.
Nie ze ich neznasam, skor by som to pomenovala tak, ze im nerozumiem. Som typicka zena, mam len sestry, otec stara skola. A to so mnou ide cely zivot. Uplne inak rozmyslaju, dobrotu a citlivost vacsinou zneuzivaju. Ich svet je iny, je v nom aj nasilie, vojny su ich domena..
Ale čo by si znášala... čo si sliepka? ( ako ujo Jano hovorili )
Na odľahčenie ťažkej témy - Keď by vo vedení štátov boli ženy, neboli by vo svete vojny. Akurát by sa čas od času nejaký štát nebavil s druhým 🙂
a ja se ptam - proc ?????
Prečo by som ich mala neznášať a kaziť si tým život? Aj keby mi jeden ublížil hneval by ma ten nie všetci, ktorím niečo visí medzi nohami.
temu nahlasujem, malo by nas to spravit viac.
tieto psychopatky vy...bane uz mus niekto stopnut.
cim dalej, tym vacsie bizarnosti si vymyslate a je ti NECHUTNE
@anonym_9bcb39
No nápis prečo ,My to nevieme ,to sa pýtaš sama seba? ,PRECO NEZNASAM MUZOV? Vysvetli
Pýtam sa muža: Uvarím ti čaj ? Môžeš.
Dám mu čaj pred nos a poviem: Pozor je horúci.
O minútu sa ozve do pi.. je horúci.
Tak sa len zasmejem, ale po viacerých zážitkoch aj smiech prejde.
Mala som dobrého otca, mám dobrého brata a mám dobrého syna
A obklopujem sa ľuďmi co sú dobrí a zameriavam sa na takých ľudí
Kto nieje dobrý nieje
aj to je život ale kvoli niekomu nemať rada všetkých?
Potom že sú vojny, potom že je násilie, že zeny majú ,, nižšie,, platy atd atd
Aj to je dôsledok, že nemat dostatočne rád dokonca neznášať práve spôsobuje to zlo
@anonym_9bcb39
@nyusika čo je konkrétne nechutne podľa teba?
Ja zas neznášam vypočítavosť žien, ktoré ublížia mužovi a samé sa hrajú na obeť .... A k téme, neviem prečo nemáš rada mužov, možno zlá skúsenosť ? Za mňa sú fajn.
@nyusika čo je konkrétne nechutne podľa teba?
@anonym_9bcb39 asi to že je to pravda a nevie ti uniesť...
Skor sa dohodnem s chlapom ako so zenou. Muzi rozmyslaju priamociarejsie, na rozdiel od zien, ktore aj v jednoduchej veci hladaju druhy, treti... deviaty zmysel. Sice je to s chlapmi niekedy o hubu, ale staci ich myslienkove pochody akceptovat a zrazu sa z nich (aspon z vacsiny) stanu fajn partaci. Asi si takych nestretla, ale ver su a je ich vela. Nie je dovod ich neznasat len kvoli tomu co im priroda do treniek nadelila.
Ja si s chlapmi omnoho viac rozumiem ako so zenami, uz od detstva, v škôlke som mala tiez len kamaratov.Aj teraz mam este hodne kamaratov.A to mám stredný vek.Zeny su intriganky, ohovárajú, zavidia jedna druhej hadam aj chorobu, je v nich kopec zla, cest vynimkam.Staci si citat aj tu diskusie, co niektore predvádzaju.Cim ti tak ublizili? Mozno ta frajer zradil ale to neznamena, že vsetci su takí a musis ich nenávidieť vsetkych
Jednoducha odpoved. Lebo kazdy ta niecim sklamal. Mam pravdu? Mam to rovnako a v 40 som sa rozhodla zit sama.
Ja som teda nikdy nemala pocity že by som niekoho neznášala. ale fakt je, že som sa s mnohými mužmi nevedela moc baviť, bolo mi nepríjemne v ich spoločnosti. bolo len málo mužov s ktorými som si úprimne rozumela a to boli zväčša moji partneri.. tak aj môj manžel. ale dlho som v sebe pátrala, prečo sa cítim tak veľmi neisto v spoločnosti mnohých mužov. A prišla som na to, že za to môže moje detstvo. vzor v otcovi som nikdy nemala, v mojej výchove chýbal. zato som mala staršieho brata. Ten taktiež logicky nemal otca ako vzor a stal sa z neho nekonečne podryvacny typ človeka, ktorý mi bral sebavedomie. Čokoľvek som povedala, prišiel za to nejaky výsmech, poníženie. A tak som si osvojila brať mužov ako niekoho predkym nikdy nemôžeš dať najavo svoje pocity, ani myšlienky, inak budeš ponizena. Stále nie som extra sebavedomá pri mužoch, ale po tom zistení mi je ľahšie a pozerám už na mužov všeobecne trocha s menším predsudkom. Nechcem už nikdy nikoho zovšeobecňovať.
@anonym_744e21 je pekné, že aj tak si si našla dobrého partnera.
@anonym_9bcb39
@nyusika ty si pekne arogantna nána...co tema to arogancia z teba len srsi!!!!

neviem preco, ale neznasam zeny. viete povedat preco?