icon

Prečo niekto nedokáže povedať "mám ťa rád"?

15. júl 2026

Mám taký vzťahový problém a zaujímalo by ma, či by ste sa vedeli do toho vcítiť. Spoznáte sa a od prvého momentu viete, že vám je s tým človekom príjemne. Vlastne sex hneď od začiatku a vzájomné prespávačky, dokonca aj s dieťaťom. K dnešnému dňu to bude 15 týždňov. Viete, že na druhej strane oproti vám stojí človek, ktorý vám to nielen povedal, ale reálne neklame. Vždy hovorí pravdu, aj keď je krutá. Napríklad, a to je kameň úrazu. Milujete sa niekoľkokrát za týždeň, stretávate sa takmer denne a z oboch strán sú vášnivé bozky, ktoré pri lúčení niekedy trvajú aj hodinu. Bozky pri nosení na rukách a podobne.
Ale nikdy z tej druhej strany nepočujete vety ako "Mám ťa rád" alebo "Chýbaš mi" Dokonca ani "Teším sa na teba", Keď položíte otázku prečo to nevraví, dostanete odpoveď "Lebo proste necítim lásku" Iba povie. "Je s tebou dobre" Je možné, aby bolo v sexe a milovaní toľko nehy, toľko ústretovosti, otvorenosti a ohľaduplnosti, a zároveň nedokázať povedať ani.. "Mám ťa rád"?

Strana
z2
tilly
15. júl 2026

Mimo sexu sa ako správa? Cítiš z neho lásku? Lebo tri alebo dve slová sú stále len slová. Číny sú dôležité.

ria_sprout
15. júl 2026

Keby mi niekto povedal, že necíti lásku, mohol by ísť do prdele, nestrácala by som s ním čas. Evidentne ty ho ľúbiš, preto čakáš nejaké prejavy, on teba však nie. Odišla by som z kratsej cesty. Neromantizuj si ho.

tilly
15. júl 2026

Ak necíti lásku, tak je to strata času. Teda, ak ho nechceš len na sex.

anonym_a6ec59
15. júl 2026

Chlap ti povie do oči, že neciti lasku a ty máš potrebu ešte zakladat diskusiu?
Čo zeny tu majú veštecku guľu?
Ma ta len na to jedno.Skus ho od sexu odstaviť a uvidis či aj potom bude pravidelne chodiť

anonym_a70d99
15. júl 2026

Také jednoduché- lebo ta nemá rad
A ty sa to musis pýtať na koni…choré

andreatytler
15. júl 2026

@anonym_autor Dufas ze v skutocnosti ta lubi ale ma nejaky blok a tak ti zaklamal tym ze ti povedal ze neciti lasku? Je mi luto. Toto nie je pravda. Skor by som sa zacala obavat ze to nosenie na rukach je len oblbovacia taktika. Toto robia manipulatoti. Na zaciatku Mr. Dokonaly a potom sa to zmeni.

slovakboy
15. júl 2026

@anonym_autor je asi len dobrý milenec. Sú však ľudia, ktorí tú vetu mám ťa rád nehovoria, lebo pre nich veĺa znamená a povedia to len keď sú na 100% presvedčení a cítia to. Je to ako keby si od neho chcela aby sa rozplakal. Potom sú muži čo povedia mám ťa rád každej druhej. Chápem že ťa to trápi. Komunikuj to aj naďalej voči nemu. Ja myslím že ťa má rád ale z nejakeho dôvodu má inú predstavu o stave, v ktorom by ti to dokázal povedať. Proste z toho robí vedu.

monro
15. júl 2026

Tento to podľa mňa dokáže povedať, ale nie Tebe. Tebe povedal, že necíti lásku.

anonym_efa3ca
16. júl 2026

@anonym_autor to, ze je Ti s nim prijemne povazujes za lasku? Co si spadla z jahody?
Aj jemu je prijemne s Tebou, to je tak vsetko.
Zacnite riesit aj neprijemne veci a uvidis na com ste.

anonym_2ff6d7
16. júl 2026

@anonym_autor samozrejme,ze to je mozne.Ak nieco necitim,nebudem to vypravat.Vasen a chemia je jedna vec,laska druha.Ved aj milenci sa nevedia od seba odtrhnut a vzdy sa vratia k manzelkam/manzelom,laska tam nie je.ved radsej nech ten clovek je 100%uprimny,i ked to niekedy boli,ako mat jedinca,co ti tliacha kaleraby od prveho stretka a nie je to tak.Su to len herci....Daj tomu cas,ak vam je dobre,skutocne potrebujes kolo toho tisic viet v podobe-chybas,tesim sa,mam ta rad a pod?ved to pride a ked nie,co sa moze stat,tak bud zotrvas vo vztahu len z vasne bez zalubenia,alebo odides.Potom je moznost,ze ide o cloveka,co kona a nemele,su aj taky.Nepovedia,ze lubia ale lubia.No v tvojom pripade,ked ti povedal,ze neciti lasku a je mu iba dobre,tak je to tak.Netreba zakladat temy a vrtat sa v tom.Jemu takto dobre,nelubi ta (ci zatial,alebo naveky uvidis casom)bodka,tam nie je o com.Odpovedal sam.

anonym_5d556d
16. júl 2026

Velebnosti, jdu blejt..

Strana
z2