icon

Prečo niekto nedokáže povedať "mám ťa rád"?

15. júl 2026

Mám taký vzťahový problém a zaujímalo by ma, či by ste sa vedeli do toho vcítiť. Spoznáte sa a od prvého momentu viete, že vám je s tým človekom príjemne. Vlastne sex hneď od začiatku a vzájomné prespávačky, dokonca aj s dieťaťom. K dnešnému dňu to bude 15 týždňov. Viete, že na druhej strane oproti vám stojí človek, ktorý vám to nielen povedal, ale reálne neklame. Vždy hovorí pravdu, aj keď je krutá. Napríklad, a to je kameň úrazu. Milujete sa niekoľkokrát za týždeň, stretávate sa takmer denne a z oboch strán sú vášnivé bozky, ktoré pri lúčení niekedy trvajú aj hodinu. Bozky pri nosení na rukách a podobne.
Ale nikdy z tej druhej strany nepočujete vety ako "Mám ťa rád" alebo "Chýbaš mi" Dokonca ani "Teším sa na teba", Keď položíte otázku prečo to nevraví, dostanete odpoveď "Lebo proste necítim lásku" Iba povie. "Je s tebou dobre" Je možné, aby bolo v sexe a milovaní toľko nehy, toľko ústretovosti, otvorenosti a ohľaduplnosti, a zároveň nedokázať povedať ani.. "Mám ťa rád"?

Strana
z2
anonym_7c02ae
15. júl 2026

No, je to možné. Tiež som taká. Prejavy, činy všetko tam je, ale nikdy som to nepovedala

anonym_3e8181
15. júl 2026

Mne to bolo vyčítané tiež, že som to málo hovoril, no pri milovaní to cítila jasne a zreteľne, že nešlo len o sex, ale bolo to precítené.

anonym_843f9f
15. júl 2026

@anonym_autor zjavne ta ma len na sex, v takom vztahu tie slova nie su potrebne. Vcitit sa do toho nepotrebujem nakolko mam sebarespekt a nespala by som len tak s niekym bez vopred tejto fazy, ze najprv ma bude mat rad a potom sex nie naopak 🙄 ty si si sama stanovila svoju lacnu cenu on ju prijal tak preco by sa snazil viac? Ved sex ma a nic ine mu nechyba 😂

anonym_d053b2
15. júl 2026

Chvalit sa so vzajomnymi prespavackami a zoznamovani aj s dietatom po 4 mesiacoch, ked Ti vlastne povie ze neciti lasku a je len nadrzany... no neviem ci je toto predstava krasnej buducnosti a vztahu, alebo si len systematicky a vedome zarabas na problem (aj tomu dietatu). 😉

anjelicek26
15. júl 2026

Lebo ta nema rad, ale vyhovujes mu na sex...

gogorkaja
15. júl 2026

Tak ak to niekto tak necíti, tak ti to proste nepovie. 🙂 Zmier sa s tým...Samozrejme, že sú aj výnimky, kedy to človek veľmi vyjadriť slovami nevie, ale toto asi nebude ten prípad...

anonym_dc8516
15. júl 2026

Veď odpoveď máš, necíti lásku, neľúbi ťa a asi ťa nemá ani rád. A to sa pred dieťaťom hodiny muckáte? 😁 Mňa by už len to bozkávanie otravovalo. Jedna pusa a dovidenia.

anonym_70c5f1
15. júl 2026

@anonym_autor No lebo sex ma prist az po tom, co si jeden aj druhý uvedomia ze sa naozaj lubia. Chemia je svina. To ze pridu sexualne hratky skor neznamena, ze sa dvaja lubia, ze ano.

doriiis
15. júl 2026

Neľúbi ťa. To je cele

januska12323
15. júl 2026

Opýtala si sa jeho, povedal ti. Čo na tom ešte potrebuješ rozoberať? Keď mu prestaneš vyhovovať pošle ťa aj s dieťaťom preč.

viestta
15. júl 2026

Vsak ti to jasne povedal. Ci by si bola radsej aby klamal, len aby si pocula tie vety, ktore by aj tak nemyslel vazne. Je na tebe ci to budes akceptovat tak ako je alebo budes hladat takeho, ktory ti bude hovorit, ze ta ma rad. Ale aj pri takom to mozu byt len prazdne slova ale moze to byt niekto, kto ta bude naozaj lubit.

krasneleto
15. júl 2026

@anonym_autor jedna vec je milovat a nemat potrebu to neustale dokazovat a hovorit uz toboz nie... ale v tvojom pripade , ak som dobre precitala ti typek povedal, " lebo necitim lasku".... cize? odpoved potrebujes este aku, ked ju mas priamo od zdroja?

anonym_1fb2b8
15. júl 2026

@anonym_autor namýšľaš si niečo čo tam nie je, ale chcela by si. Je to pochopiteľné, ale nie je to rozumné, lebo ti to môže veľmi ublížiť. Povedal ti že ťa neľúbi, bol otvorený, tak je na tebe ako sa k tomu postavíš. A áno, muž môže byť pokojne nežný, ústretový, ohľaduplný... aj pri platenom sexe s prostitútkou.

enmery
15. júl 2026

Ja som zástanca činov, tie vždy povedia pravdu. Ale v tomto prípade Ti aj on povedal, že necíti lásku, takže asi ju necíti. Muži vedia dokonale oddeliť sex a lásku, nepleť si to.

anonym_25ceb6
15. júl 2026

Veľa ľudí či žien alebo chlapov su milí pozorní nežní vychutnávajú si všetko a pritom nezahoreli láskou presne...je mu dobre.. to je všetko
Je to zlé? proste je to tak

ivik4
15. júl 2026

Vsak Ti to jasne povedal, ten clovek k Tebe neciti lasku

luccys
15. júl 2026

Typek sa vyjadril. Co na tom nechapes? Moze ta aj 2 dni na rukach nosit. Nic to neznamena.

moonlight1210
15. júl 2026

Uzivanie si pocitov intimity naplno naozaj nemusi mat nic s laskou.
Naozaj ho moze bavit iba to iskrenie a vasen medzi vami.
Jednoducho si ta vychutnava. A to neznamena, ze ta musi i milovat, ked sa nevie od teba odtrhnut.

Trochu ine by bolo, keby povedal, ze ta miluje, ale nevie ti to vyznavat a takto priamo hovorit., ze to mu je cudzie. Ze radsej sa prejavi cinmi.

Ale ked ti rovno povie, ze neciti lasku, tak ju najskor vobec neciti. Bavi ho to, co robite. Je mu dobre, tak si uziva ten pocit.
Ktory je nahodou spojeny s tebou. Ale nie si podstatna (zatial). Podstatny je ten pocit, co prinasas. Nie ty, ako osobnost, bytost.
Mozno sa to casom zmeni, ale nestavila by som na to svoju buducnost, keby som bola tebou.

lucylaw
15. júl 2026

Nerozumiem,čomu nerozumieš,jednoznačne ti povedal,že lásku necíti,tak to nie je tak,že on to nedokáže povedať,len to nechce povedať tebe,pretože to tak necíti..Je to kruté,ale je to tak..Okrem toho,chlapi to prežívajú úplne inak ako ženy,môžeš mať kľudne pri sexe pocit,že ťa miluje ako koňa a hladká ťa a bozkáva ťa a neviem čo a pritom k tebe lásku necíti,poznám to z vlastnej skúsenosti..A mala by si sa teraz skôr zamyslieť nad tým,či je dobré pliesť ešte aj dieťaťu hlavu takýmto chlapom,ktorý ťa má len na sex..

autor
15. júl 2026

Včera, keď sme sa lúčili ako vždy, po posledných bozkoch v objatí vo vzduchu a na rukách, sme si ešte potvrdzovali, že tento víkend strávime spolu, celý víkend u mňa. To tom, či sa na seba tešíme, už nepoužívame. Z mojej strany však padla otázka. "Či ten spoločný víkend bude iba kvôli mne, pretože ho chcem?"
Odpoveď znela"Nie, kvôli nám trom"

danielad9
15. júl 2026

Ja som taka. Viem milovať neuveriteľne silno ale neviem city vyjadriť voči nikomu. Dokonca to neviem povedať ani vlastnej mame. City tam sú no vyjadriť ich neviem a ani neviem čím to je

krasneleto
15. júl 2026
@anonym_autor

Včera, keď sme sa lúčili ako vždy, po posledných bozkoch v objatí vo vzduchu a na rukách, sme si ešte potvrdzovali, že tento víkend strávime spolu, celý víkend u mňa. To tom, či sa na seba tešíme, už nepoužívame. Z mojej strany však padla otázka. "Či ten spoločný víkend bude iba kvôli mne, pretože ho chcem?"

@anonym_autor to sa stale ale nemina ucinku jeho slov. bud nevie co hovori, alebo ty nepocujes co hovori a romantizujes si to... ja by som si to odkomunikovala priamo, ze ako to je myslene, lebo sa v tom stracam uz a to sa ma to ani netyka

anonym_25ceb6
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pekné ale ved povedal ti, že necíti lásku
Či čo

sisska96
15. júl 2026

Lebo ťa nemá rád?

anonym_a07345
15. júl 2026

Keď to necíti tak to predsa nemôže povedať možno raz sa ku tomu dopracujete všetko chce čas.

doux
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak nech ťa kvôli vám trom pozve niekam na výlet, napríklad do ZOO a uvidíš tú "lásku". Dievča zlaté, chalan Ťa má iba na sex, si iba kus. Zmier sa s tým.

anonym_638179
15. júl 2026

Nenechaj si tu nahučať blbosti. Vieš čo medzi sebou máte a ako sa k Tebe správa je za mňa dôležitejšie ako nejaké slová. Nechápem čo riešiš. Tak chce byť s Tebou aj s dieťaťom, je vám spolu dobre. Načo to komplikiješ? Keď sa k Tebe a dieťaťu bude správať ľahostajné a zle, tak vás rád nemá. Nejaký idiot Ti vie povedať do tváre kopec sladkých slov a bude Ti aj tak ubližovať. Možno len potrebuje čas na to aby niečo cítil hlbšie. Možno sa bráni lebo si zažil zlé veci. Tak to nekomplikuj a buď vďačná za to čo máš. Ak pre niečo máš pochybnosti, tak to nezvaluj na jeho slová. Dôležitejšie sú oveľa činy. Tie dlhodobo nezahráš.

citronove_koliesko
15. júl 2026

@anonym_autor dobry sex nemusi automaticky znamenat lasku. Skus s nim byt par dni bez sexu a uvidis ako si vlastne rozumiete a ci mate spolocne aj nieco ine. Lebo o tom nepises

aurora33
15. júl 2026

@anonym_autor si len matrac.

anonym_1fb2b8
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to sú také ženské manipulatívne otázky, ktoré každý chlap s IQ nad 60 vie prečítať a vie presne čo chce žena počuť 😄

Strana
z2