icon

Prečo niektorí muži reagujú hrubo na odmietnutie?

4. jan 2026

Ahojte, pred pár dňami som sa rozišla s priateľom, ale dole vodou to išlo už posledný rok. Ten posledný pol rok bol taký, že už sme dobiehali a vedeli sme, že bude koniec. Dávala som ešte šancu, či sa niečo zmení, ale nezmenilo. Samozrejme, ani sex sme spolu už nemali. Posledný mesiac december som sa už prihlásila na zoznamku, áno de facto som ešte bola ofiko vo vzťahu, ale verte mi, ono to už nebol vzťah, len také kamarátstvo. Pred našim 3r vzťahom som mala 6r vzťah.

Ale k veci. Všimla som si jednu vec. Že akonáhle napíšem mužovi, že nie, že si nesedíme, že ďakujem, ale nie, nech skúsi niekde inde. Napíše mi niečo v zmysle, že už viem, prečo si sama... alebo potom dodá, sama si a sama aj zostaneš. Samozrejme, že ešte zvyknú vynadať a prípadne už mi jeden chlap napísal, aby som zdochla. A to si len niečo prečítal, žiadna interakcia medzi nami nebola a zrazu drb správa - zdochni.

Zaujíma ma, čo všetci chlapi majú s tým, že žena zostane sama. Popravde väčšina tých chlapov sú sami 4 roky, a hľadajú iba rýchly sex. Ale prečo žena nemá tendenciu písať hrubo, prípadne urážať a písať, si sám a ostaneš sám...

Budem rada, ak mi tieto pohnútky vysvetlia muži, čo muža, dospelého, vedie napísať cudzej žene niečo také. Ďakujem.

Strana
z2
mischy00
5. jan 2026

Mozno su vkuse odsúvaní a odmietaní, tak po case uz reagujú ako burani. Ťažko povedať, ale isto sú aj takí, čo si myslia, ze z nich clovek odpadne a ked nie, tak hodia vinu na ženu 🙂

lentakyterapeut
5. jan 2026
@mischy00

Mozno su vkuse odsúvaní a odmietaní, tak po case uz reagujú ako burani. Ťažko povedať, ale isto sú aj takí, čo si myslia, ze z nich clovek odpadne a ked nie, tak hodia vinu na ženu 🙂

@mischy00 hlavne chyba intelekt

monulka205
5. jan 2026

@anonym_autor urazené ego, nič iné za tým nie je

1sally12
5. jan 2026

Ego

Strana
z2