icon

Prečo ste sa rozišli?

18. nov 2025

ahojte, v podstate len chcem pozisťovať, trosku si precitat dôvody iných žien na rozchod, preco ste sa rozisli ? som po rozchode par rocneho vztahu, priatel ku mne sice nebol zly, ale necitila som sa dlhodobo pochopená, mala som pocit ze mu je viac menej vsetko jedno, kvety som dostala len ked som si o ne sama popytala, a proste som sa v tom vztahu citila osamelá, nemala som tam dôveru a to co by som chcela .. proste som ho lubila ale citila som ze niesom stastna, a teraz rozmyslam ci som dobre urobila .. bolo tam toho vela, sice vela malickosti ktore sa mi ale nahromadili … co bolo pre vas to kedy ste si povedali ze to musite ukoncit aj ked ste toho druheho este mali radi ?

anonym_c3f24f
18. nov 2025

@anonym_autor to, čo popisuješ, sa u mňa udialo pri rozlúčke s autom.... po troche sa kazilo, až raz sa pokazilo viac a šlo do šrotu, aj keď nejaká citová väzba tam ešte bola... a už nie je cesta späť... už sa jazdí na inom...

pako24
18. nov 2025

@anonym_autor to, kedy to u mňa bolo v o vzťahu potrebné ukončiť, bolo to, že začal nový vzťah....

anonym_8d1375
18. nov 2025

Lebo začal piť a podviedol ma

anonym_6abff2
18. nov 2025

peniaze,chlast,klamstvá

kiki68
18. nov 2025

Nevera, nasilne tendencie, tam toho bolo viac a nabalovalo sa to. Podla mna to nemohlo dobre skoncit. Ako vtedy som to videla inak, dnes si klepem na celo, ze halooo kde som nechala vtedy cast seba a mozgu

anonym_318edc
18. nov 2025

S prvou mojou láskou som sa rozišla lebo pil a čoraz viac tomu prepadal nakoniec alkohol mu bol dôležitejší než ja a naše dieťa. A s exmanželom som sa rozviedla lebo jemu bola dôležitejšia jeho rodina než ja. Byvali sme u jeho rodičov plus s jeho bratom a rodinou všetci pokope a nechcel sa osamostatniť. Doteraz byva v mama hoteli a je sám.

anonym_15a522
18. nov 2025

@anonym_autor 1. Nuda, odisli city. 2. Zacala som mat po krk nervaka a jeho nezodpovednosti.

katariinam
18. nov 2025

Lebo sme nemali sex , resp sme ho mali len ked sme chceli deti.

bomba36
18. nov 2025

Lebo sa naše znamenia k sebe nehodili. Ja som Panna a on bol kkt.

anonym_9bdc45
18. nov 2025

Lebo neboli intímnosti a sex,to sa urcite riešilo inde, aj keď sa kajal, že nie🙂)len zúfalec by s takym zivotom súhlasil .Neriesil moje pocity, cloveka mal na salame, tak dostal zelenú

anonym_7574bd
19. nov 2025

Prvý muž lebo jeho mama do všetkého kafrala, nedávala som to už psychicky. Druhý muž narcista a všetko čo s tým súvisí plus facky. Teraz mám tretieho muža a má to dosť nahnuté lebo nechce sa mu nejako sa pretrhnúť od roboty a pominal veľa peňazí na stávkovanie zápasov.