Prečo ženy pridávajú svoje fotky na Modrý koník?
Clovek si uz zvykne, ze urcite osoby tu davaju stale foto svojich deti. Chcu sa nimi pochvalit, aspon ja to tak chapem. Ale preco maju zeny potrebu davat svoje foto stale na konika? A nemyslim take krasne modelky, ale zeny 30-40-50 rocne s kilami navyse, take sede misky. A potom tie keci pod fotkami, ze kraaasna si, najkrajsia, no klamstva. Ja viem, ze kazdemu sa paci nieco ine, ale to nemozu pri tychto zenach mysliet vazne. A co vedie tie zeny stale pridavat svoje fotky sem na konika...
@zmrzlinka2021 z vlastnej skúsenosti z minulosti 😃😂
Ked dospejes, tak to pochopis.
Veď ani všetky modelky nie sú krásne😂
Tie ženy, ale nemôžu zato, že ty sa za seba hanbíš a že vyzeráš ako oni a všetci ti vravia, že si škaredá. To je tvoj problém. Nie ich. Keby tu nedavali fotky, tak nemáš o čom založiť anonymnú diskusiu. Musíš byť na tom veľmi zle, keď potrebuješ niekoho výzor riešiť anonymne. To, čo je pre teba pekné, nemusí byť pekné pre iného. A tá veta, že to nemôžu myslieť vážne, keď pre teba škaredej, viac pri sebe žene napíšu, že je pekná vypovedá len o tom, že si chudera.
Pre mňa je 100x krajšia prirodzená žena aj s kilami navyše a nenápadná ako šedá myška, ako napichaná kačica, že ledva gambu otvorí, s mihalnicami až po obočie a nechtami s ktorými si ani zadok neutrie. Viď tá ohava Dolly z Ruže pre nevestu.
Schudni, zmeň šatník, make-up a nerieš iné pre svoje komplexy. Tento tvoj príspevok má takú hodnotu, ako moja recenzia na chut ryby, ktoré som v živote v ústach nemala.
Ale nedristaj...v zivote som tu nevidela fotku 50-rocnej zeny. Na com ficis?
Fotku tu ma malokto...A ked ma, vacsinou su to ozaj velmi pekne zeny. Nic, co opisujes
Tak nezavid a suchaj nohami
A čo vedie teba k tomu začínať takúto hlúpu tému? 🤔
Pre to iste, preco maju ostatne potrebu to riesit. Kazdy mame ine potreby, na to neexistuje len jeden dovod.
Prečo niektoré ženy zakladajú takéto nezmyselné anonymné témy?👏

Bože môj, ty máš problémy 🤦