Prenášam, nešli sme na svadbu a teraz sú urazení. Spravili sme chybu?
Ahojte baby, s manželom prechádzame obdobím, že už prenasam 4 dni, čakáme kedy sa pôrod rozbehne, jedna naša známa mala v piatok svadbu, ktorej sme sa kvôli tomuto nezuzacastnili nakoľko nám odtiaľ cesta do pôrodnice trvá skoro 2 hodiny. Oni sa na nás urazili, všade nás zablokovali… myslite že sme spravili chybu my? Alebo sú oni príliš sebeckí …
To je mi veľmi ľúto, úprimnú sústrasť :( čo sa stalo ?
To verím… prajem jedine veľa sily, teraz máš nárok na žiaľ
uplne odveci ze sa nahnevali.. ja v case terminu som chodila ako matoha a citila som sa ako balon naplneny vodou ktory kazdu chvilu rupne, chcela som mat klud, vadil mi aj manzel a dcera..neviem si predstavit ist v takom rozpolozeni na svadbu. A to ze povedali ze ma ist aspon manzel je uplne mimo. V akom vztahu s nimi ste? Nech sa nepototo z toho ze maju svadbu, vy cakate na porod to nie je sranda, neporodis koli nim v aute 🤦🏼♀️ neboj nevesta pochopi ked bude mat rodit
prepac az teraz citam co sa stalo, je mi to velmi luto, prajem vela sil 🥺
A čo tvoj manžel? Ako to berie, toto všetko? Nevynadal im za to zbytočné stresovanie? Ja by som tých ľudí už nechcela v živote vidieť.
@katkami123 mamzel? Neviem. Ja len dúfam, že ostaneme spolu …
@katkami123 mám taký zmiešaný pocit, svokra obviňuje nás s mužom ze sme ja vine …
ako by ste mohli byt na vine? mozno ju to zasiahlo a preto reagovala nevhodne, ale toto povedat rodicom po strate?
och, to mi je luto. Pomoct so stratou Ti vedia v Plamienku, urcite sa s nimi skontaktujte... Pomozu Vam uplne bezplatne a aj jed by ste BA mali odrujy daleko, v dnesnej dobe sa da vela veci uz vymysliet...
Ahoj, v prvom rade úprimnú sústrasť. Je mi ľúto vašej hroznej straty. No zvládnete to! Hneď kontaktujte ten Plamienok, ako tu pisu, možno aj nejakú psychošku pre Teba a aj pre muža. Odsmúťte si to, ako dlho budete potrebovať. Daj sa do poriadku aj fyzicky. Navždy zostane prázdno a bolest, no bude to časom znesiteľnejšie.
Na ostatných sa teraz už naozaj vykašľať!
Coooo to vazne???? Akoze bud rada, ze vies aky si to ludia. Nesla by som na svadbu ani v 8 mesiaci, ak mam 2 hodiny niekam cestovat. To uz je v tychto teplách dost mimo.
Nech sa svokra nehnevá, ale prestala by som s nou po takomto chovaní úplne komunikovať. Myslím, že najhoršie stratu prežíva samotná matka, ty si si tam prežila samotnú situáciu, ona bola vtedy ktovie kde, keď ty si krvacala a bola v nemocnici a pridávať ti rečami fakt nemusí, teraz je múdra, kde boli do teraz, keď ťa pomalí všetci s bruchom ešte na svadbu posielali alebo bola veľká krivda to, že tvoj chlap sám nešiel, vtedy by to na koho hodili?
Úprimnú sústrasť.
A prečo že dufaš, že ostanete spolu? To aj on viní teba?
@katkami123 neobviňuje ale s bývalou frajerkou sa rozišiel po tom vo ona potratila
A dôvod rozchodu bol ten potrat?
Aha, takze v ťažkých chvíľach vie byť tvoj maňzel tiež “opora”. Oni sa veru s tými kamošmi všetci našli. Každý vidí len seba.
@katkami123 isto
Budte radi ze ste prisli o takychto kamaratov, zablokuj ich aj ty a kasli na nich. casom sa ti precistia kamaratstva, este to len uvidite teraz... :D normalny clovek pochopi, nenormalny sa zduva.
:( och strasne... uprimnu sustrast :( to si neviem ani predstavit,a ko sa to mohlo stat :(
Veľmi ma mrzí čo sa stalo. Ak by si sa chcela o tom rozprávať napíš mi. Máme za sebou niečo podobné,nám dieťa umrelo ako polročné ale prakticky bolo mŕtve hneď po pôrode. Ostalo v nemocnici. A tiež som si vypočula všeličo od ľudí a manželstvo prešlo ťažkou skúškou. Drž sa, ženy zvládnu viac ako si myslia....
Posielam ti veľké objatie a sucitim s vašou stratou. 🌺
@krevet86 a ostali ste spolu?
Áno,do roka sme mali druhú dcéru. Nebolo to ľahké,každý sa v čase smútku upne k niečomu inému. U neho to bola prehnaná viera. Bolo to v čase covidu,sledoval omše cez televízor,hodinu denne sa modlil za uzdravenie dcéry,keby sme sa vzali v kostole vraj by sa to nestalo... mala som pocit, že žijem s niekým iným ako som si vzala. Prešlo to až keď som znovu otehotnela, teraz si na omšu ani nespomenie. Rozprávajte sa,je to ťažké lebo niekedy ani nevieš vyjadriť čo presne cítiš ale najhoršie je domýšľať si ako je na tom ten druhý. Ja som dlho mala výčitky voči sebe,že som mala niečo urobí inak,hnev,smútok. Prirodzené pocity,musela som prijať fakt, že všetko tak mala byť potom som sa s tým mohla vyrovnať. Ale zabudnúť sa nedá,aj keď máme dieťa myslíme na to aké by bolo to prvé.Verím,že to ustojíte.
Myslíš, žeby sa s tebou muž rozviedol kvôli tomu? To tažko hľadať vinníka, veď si bola aj pod lekárskou starostlivosťou.
@katkami123 no obavám sa toho, nakoľko sa aj s bývalou rozišiel zato že potratila, dotlačili ho do toho svokrovci
Prosím?kvôli tomu sa rozišiel s bývalou?!prepáč mi nechcem ti nakladať ale čo si na ňom videla keď sa takto zachoval k niekomu😏 tak to je hulvat
To snáď nemyslíš vážne. Takze trsať na svadbu kamosom to nemal problém sa s tebou hádať, to mu nerobilo problém. A ty stojíš o takého chlapa, ktorý ťa v ťažkých chvíľach potopí? Ak by sa kvôli tomuto s tebou rozišiel, tak nemáš za kým plakať. A nehadz to na svokrovcov, to je jeho vina, keby nechcel, nerozíde sa s ňou aj keby tam stalo stádo volov. To ste mali svadbu len kvôli tehotenstvu?

@katkami123 cítim sa zle fakt