icon

Prenechať muža kamarátke alebo ho skúsiť ďalej?

Dnes o 07:05

Čaute . Mám dilemu. Na zoznamke mi začal písať fajn, dobre vyzerajúci chlap ( 37) a píšeme si už asi týždeň. Fakt si rozumieme a on je úplne do bodky môj typ, vzhľadom aj povahou. Keď som mu však poslala aktuálne fotky, nejako ochladol. Dokonca mi napísal, aký typ žien sa mu páči, a ja do toho typu vôbec nespadám. Mám nezadanú naj-kamarátku, ktorá presne spĺňa jeho "typ" a podľa toho, čo som jej o ňom povedala a ukázala fotky, sa jej tiež páči. Tak teraz neviem, skúšali by ste to ďalej s ním, keď si rozumiete, alebo by ste ho radšej posunuli kamarátke? A nie, nemám 15. Máme obe 34a 35 a jedno dieťa, on nemá.

Strana
z2
motylik2559
Dnes o 10:53

@anonym_autor Ahoj, skus mu povedat, ze tvoja kamoska podla opisu co dal splna ten typ co sa mu paci a ci by mu vadilo, keby si zacali pisat oni dvaja. U teba zrejme sanca nie je, ked tak zareagoval a nesilila by som to. Nech si skusia pisat oni dvaja a ked to pojde casom nech sa stretnu. Je to len zoznamka a chlapa nepoznas skoro vobec, ked len tyzden pisete, tak skus sa ho opytat na pisanie s kamoskou. Ked odmietne ti to moze byt jedno, ved nejde o manzela za 3 dni.

anonym_7cc277
Dnes o 11:00
@patrike

@anonym_7cc277 Nevidim na tom nic zle a uz vobec nie je dovod oznacovat ho za namysleneho chuja. Proste si tiez vybera, rovnako, ako si vyberaju zeny. Nehrajme sa na to, ze vzhlad / chemia nie su dolezite. Su.

@patrike chémia cez fotku???? tak vo všetkom si "pasujú", je "úplne super" ale zbadá fotku a povie, že nie je jeho typ. Tak som sa chovala, keď som mala 12

patrike
Dnes o 11:09
@anonym_7cc277

@patrike chémia cez fotku???? tak vo všetkom si "pasujú", je "úplne super" ale zbadá fotku a povie, že nie je jeho typ. Tak som sa chovala, keď som mala 12

@anonym_7cc277 Prezradim ti tajomstvo, to je zo strany toho chlapa poloslusny uhybny manever, ak ma ona tak 20kg navyse alebo skaredu tvar.

anonym_a2dc38
Dnes o 11:10

Dalej by som to s nim neskusala, ale k tej kamoske - Ja by som sa ho normalne opytala, ved co. Mozno ked mu ju ukazes, bude rad. Ak s tym obaja suhlasia, nevidim v tom problem.

anonym_7cc277
Dnes o 11:31
@patrike

@anonym_7cc277 Prezradim ti tajomstvo, to je zo strany toho chlapa poloslusny uhybny manever, ak ma ona tak 20kg navyse alebo skaredu tvar.

@patrike hej, "tučná škarená chudera musí byť zároveň aj strašne zlý človek, nevhodný na spoločný život". Dobre, že sa ho zbavila, taký somár si nezaslúži normálnu ženu, dúfam, že si nájde krásnu ženu, ktoá naňho v jeho štyridstiatke čaká v zamknutej komnate.

Strana
z2