icon

Prenechať muža kamarátke alebo ho skúsiť ďalej?

Dnes o 07:05

Čaute . Mám dilemu. Na zoznamke mi začal písať fajn, dobre vyzerajúci chlap ( 37) a píšeme si už asi týždeň. Fakt si rozumieme a on je úplne do bodky môj typ, vzhľadom aj povahou. Keď som mu však poslala aktuálne fotky, nejako ochladol. Dokonca mi napísal, aký typ žien sa mu páči, a ja do toho typu vôbec nespadám. Mám nezadanú naj-kamarátku, ktorá presne spĺňa jeho "typ" a podľa toho, čo som jej o ňom povedala a ukázala fotky, sa jej tiež páči. Tak teraz neviem, skúšali by ste to ďalej s ním, keď si rozumiete, alebo by ste ho radšej posunuli kamarátke? A nie, nemám 15. Máme obe 34a 35 a jedno dieťa, on nemá.

Strana
z2
minenkaa
Dnes o 07:07

@anonym_autor veď ta nechce ,čo ďalej chces riesit

anonym_be4ae0
Dnes o 07:11

Posunula by som kontakt kamoške, keď nie si jeho typ, tak to už nerieš.

autor
Dnes o 07:13
@anonym_be4ae0

Posunula by som kontakt kamoške, keď nie si jeho typ, tak to už nerieš.

@anonym_be4ae0 ano ale aj realne by si to urobila? ci iba teraz pises? On je ozaj super chlap ktory sa tazko hlada.

anonym_dafb97
Dnes o 07:15
@anonym_autor

@anonym_be4ae0 ano ale aj realne by si to urobila? ci iba teraz pises? On je ozaj super chlap ktory sa tazko hlada.

@anonym_autor tak navrhni stretnutie, a ked neprebehne iskra, potom ho posun kamaratke. Ked ho fyzicky nepritahujes, tam to nasilu nepojde.

anonym_04fe7f
Dnes o 07:17

Keď nemá záujem, neriešila by som ho vôbec…ani by som sa na silu nesnažila z toho niečo vyčarovať, ukončila by som kontakt a “neposúvala” by som ho ani kamarátke ako nejakú vec…

anonym_621be9
Dnes o 07:18
@anonym_autor

@anonym_autor je úplne jedno aký je, ak ho nezaujímaš teraz, nezaujmeš ho ničím. Zo srandy by som mu napísala, že kamoška vyzerá presne ako jeho typ, či nechce kontakt na ňu. Ak odpíše že hej, posuň a ďalej nerieš, ak odpíše že nie, že si predsa píše s tebou tak budeš mať nádej, že si ho zaujala.

petamich
Dnes o 07:19

Aky typ zien sa mu paci ti napisal pred tym alebo potom ako si mu poslala fotku? Podla mna ale vo vseobecnosti nema zmysel veci silit, bud to tam je alebo to tam nie je, pripadne sa stretnite a uvidis. A teda tvrdit po tyzdni pisania, ze si nasla exemplarny typ je aj trosku odvazne 🙂.

anonym_be4ae0
Dnes o 07:20
@anonym_autor

@anonym_autor áno reálne som to urobila v minulosti 2x.

anonym_2843b1
Dnes o 07:24
@anonym_autor

no a v com presne nesplnas skoze jeho typ?
@anonym_autor , mozno to su len drobnosti, ktore sa daju korigovat

anonym_473623
Dnes o 07:26
@anonym_autor

@anonym_autor haha, to poznáš z par sprav a fotiek, ze je to super chlap? To potom aj tak dopadne.

anonym_72e0b3
Dnes o 07:28

Ako ho chces prenechať kamarátke.....to sa dá?
Keď ťa raz chlap nechce,rovno ti to povie, tak nenarobis nič.
A kamošku chcieť automaticky bude?farba vlasov este nič neznamená,stretli ste sa už? Iskra vie preskočiť ak tak.
Ja som si teda vybrala manžela úplne mimo môj preferovaný vzhľad,ale že uuiiplne mimo.

mogaa
Dnes o 07:29

@anonym_autor to nie je o type ako takom....navrhni stretnutie a uvidíš či tam prebehne iskra....ak nie, tak mu rovno povedz že iskra neprebehla ale ak chce dáš mu kontakt na kamošku....ale ak je takž super, tak ho neposúvaj ďalej bez stretnutia s tebou🙂nikdy nevieš....fotky sú fotky ale charizma naživo urobí svoje🙂

anonym_3ca8ee
Dnes o 07:31
@anonym_autor

@anonym_autor Po týždni písania si prišla na to, že je to fajn chlap. Áno, chápem správne?

anonym_d09525
Dnes o 07:33

@anonym_autor dobre sa je stretnut cim skor nazivo, porozpravat sa. Velakrat sa stane, ze aj ked ti niekto nie je na “prve videnie” az tak sympaticky, pripadne “nie je tvoj typ” nemusi to znamenat, ze si nebudete rozumiet. Pockaj par tyzdnov, ak on bude mat zaujem sa stretavat, stretla by som sa s nim. Ak by prejavil nezaujem, tak potom by som mu posunula kamaratku.
Inac vyberat si podla toho ze toto je moj typ je dost povrchne. Malo kto ma za manzela alebo manzelku svoj “typ”. Dolezitejsie je budovat priatelstvo, musis citit ze ta ten clovek pritahuje, a potom to moze prerast do zalubenosti a lasky. Na lasku na prvy pohlad veria 15 rocne.

Priklad mna a manzela. Tiez sme sa stretli cez zoznamku, na prvy pohlad nic, nejako sme sa jeden druheho vzajomne neohurili. Ale ziskal si ma ked sme si spolu pisali siahodlhe emaily, jeho povaha, hodnoty, zaluby, sposob zivota.
Po par rokoch zmuznel a je z neho fesak a som rada, ze som si vybrala prave jeho. Lebo ako sa hovori - z peknej ale prazdnej misy sa nenajes.
A lubime sa cim dalej tym viac aj iskri to medzi nami stale.
Keby som bola zavahala a hladala “krasu” tak by som prisla o velky poklad. Takze tie co si pobrali fesakov a su porozvadzane mozu lutovat.

dskjhfdlkdjhl
Dnes o 07:34

@anonym_autor Potom, ako si mu poslala fotku, ochladol. Sice pises, ze si s nim rozumies, ale on evidentne hlada nieco ine. Takze, ja by som sa ziadnemu chlapovi nepchala, nema to zmysel. A kamoska nech si hlada partnera sama, je dost stara, nepotrebuje dohadzovacku.

anonym_2ebc95
Dnes o 07:37
@anonym_autor

@anonym_autor v živote si ho nevidela píšete si iba týždeň dal ti najavo že sa mu nepáčis. Čo ešte riešiš? Co je hrniec auto bicykel aby si ho niekomu posúvala???? Super pri písaní byť môže môžete sa stretnúť a zistíš že fotka nebola jeho a naživo je to niekto úplne iný. Neviem prečo do týchto pokusov dávať toľko energie. Za nikom môžem byť hocikto kľudne aj žena alebo puberťák čo sa nudi

anonym_a78d02
Dnes o 07:39
@anonym_autor

@anonym_autor Zjavne az taky super nie je, ked mu viac zalezi na vzhlade nez na tom, ci si rozumiete.
Posun kamoske, ale...

anonym_b44f16
Dnes o 07:39

Skus a ked nie, neposuvaj nikomu. Nebude to dobre v budúcnosti ak by sa oni dali dokopy

tomiholjubavi
Dnes o 07:49

@anonym_b44f16 Aj ja si myslim. Neposuvať nikomu. Ak to vyjde, bude to mrziet autorku. Ak to nevyjde, moze jej kamarátka neskôr vycitat, akeho jej dohodila vola. 😅

Keď sa mu nepáčiš, nájdi si iného a hentoho nechaj odísť do stratena.

sevrin
Dnes o 07:51
@anonym_autor

@anonym_autor prepáč, ale po týždni písania na zoznamke vie byť super každý 😅 zlož si tie ružové desiny dioptrie a odovzdaj štafetu ďalej. On ti už dal jasne najavo že ty až taká super pre neho nie si.

anonym_50bcdb
Dnes o 07:59

nemas ani komu koho prenechavat 🤣 kedze ta nechce a nie ste spolu

ria_sprout
Dnes o 08:02

Každý vie byť super kým si píšete, keď hovoríš že nemáš 15 tak to určite vieš. Neber to ako záruku že si rozumiete keď ste online. Okrem toho píšeš že ochladol po tom ako videl tvoju fotku, tak to asi moc super komunikácia uz nebude.

anonym_7cc277
Dnes o 08:03

Tak keď vyhodnotí podľa fotky, že nie si jeho typ a ostatné ho nezaujíma, asi až taký super nebude, nie? Teda ja by som takého chuja namysleného, ktorý pomaly v 40. je sám a aj tak si vyberá podľa vzhľadu, určite nechcela.

brrunetkaa
Dnes o 08:08

Nikdy ste sa na zvuk nestretli bohvie aké pocity by ste mali z takého stretnutia. Potom sa to samo vyrieši.

mooonika1975
Dnes o 08:31

Ešteže som to nikdy nezazila, že mna nechcel niektory, 😁. Ja som bola tá, čo posielala k vode . Teraz , v tvojom prípade , naopak by som ho nechala kamarátke. Načo niekto, komu sa nepáčis. A na začiatku je povahovo podobný asi každý muz 😉😉😉❤️

patrike
Dnes o 08:34
@anonym_7cc277

Tak keď vyhodnotí podľa fotky, že nie si jeho typ a ostatné ho nezaujíma, asi až taký super nebude, nie? Teda ja by som takého chuja namysleného, ktorý pomaly v 40. je sám a aj tak si vyberá podľa vzhľadu, určite nechcela.

@anonym_7cc277 Nevidim na tom nic zle a uz vobec nie je dovod oznacovat ho za namysleneho chuja. Proste si tiez vybera, rovnako, ako si vyberaju zeny. Nehrajme sa na to, ze vzhlad / chemia nie su dolezite. Su.

anonym_776e4b
Dnes o 08:47

@anonym_autor ak nechceš stratiť kamarátku, nič mu neposielaj a nezoznamuj ich.

sense
Dnes o 08:49

Ja by som ho neposuvala nikomu. To nie je tovar. Ak ochladol, zrejme nemá záujem. A až taký perfektný nebude keďže mu je presnejší zovňajšok ako to že si rozumiete.

biba_18
Dnes o 08:56

raz som spoznala muža, ktorého som nebola typ - fyzicky - sám mi to povedal. napriek tomu sa do mňa dosť nevhodne zamiloval. ale my sme sa nestretli za účelom randenia, neviem či on hľadal niekoho, ja som bola zadaná, on to vedel, my sme si rozumeli veľmi čo sa týka svetonázoru, záujmov a podobne ... stretávali sme sa na spoločenských akciách..
takže áno, ja by som povedala že ak si akože rozumiete - a napriek tomu ti on napíše že nie si jeho typ - tak také super to z jeho strany nebolo, ako si si myslela že je ...
kamoške by som ho neposúvala ... možno až keby on chcel na ňu kontakt a po dohode s ňou. inak by som dohadzovačku nerobila ...

anonym_caace3
Dnes o 08:57

Keďže vám napísal aký typ žien sa mu páči a vy to nespĺňate a vašej kamoske sa páči a je presne jeho typ . Prenechala by som ho . Mala som kamosku , ktorá presne chodila s chalanom , ktorý stále hovoril , že nie je jej ,,typ,, a potom behal za inými babami , ktoré boli jeho ,,typ,, .. tudy cesta nevede proste
@anonym_autor

Strana
z2