Priateľ ma ignoruje už viac ako deň
Ahojte prišla som sa zveriť lebo tejto taktike nechápem. Nikdy sa mi to s nikým nestalo s nim som vyše roka no ani sme sa nepohadali nič. Ešte sme si robili plány na nový rok a som spomenula ze musíme zahrnúť aj nejaké zmeny co sa týka spôsobu komunikácie medzi nami lebo dosť často sa nepochopime pohadame sa a až potom si to vysvetlíme. Ze by sme najprv veci rozobrali a konštruktívne sa naučili komunikovať. Poďakoval mi ze som mu pokazila deň že aký problém zase hľadám keď nie je a napísal ze mam napísať keď budem normálna. Neurazala som ani nič nechápem celkom. Bolo to včera o takomto čase a od vtedy sa neozval. Ja to považujem za rozchod lebo veď milujúci človek nemá potrebu ignorovať. Napísala som mu len večer dobrú noc a nič viac. Nie som si vedomá ničoho zlého voči nemu nemá dôvod takto reagovať. Ako sa pozviechat? Ako prijať ze niečo skončilo a práve vo vianočnom období? Ako sama sebe vysvetliť ze takto to je správne a to lepšie ešte len príde? Ako upokojiť myseľ keď práve ide na 200% a potrebuje vedieť nejaký dôvod nejakú bodku ktorá neprišla?
@personality poznáme sa 3 roky z toho rok sme spolu. Každý ho pozná ako človeka co rieši co si nekuse do jazyka ale koná a dáva najavo co chce a co sa mu nepáči. Ignoraciu nechápe nikto u neho. Kolegyňa ho tiež pozná a hovorí ze nechápe ze taky nie je, ona ho pozná vyše 7 rokov čiže lepšie než ja. Ale myslí si ze sa ozve len ze trucuje
@anonym_autor sleduj ho. Ignorácia je jedna z najhorších technik týrania, ak sa to bude opakovať, nič moc v tom zotrvávať. Ale keď to urobil raz, urobí to zase. Možno častejšie alebo dlhšie.
Nastuduj si manipulacne techniky, či náhodou nerobí niečo ďalšie z toho.
No čo dzivčatko ako to dopadlo?
@anonym_autor sleduj ho. Ignorácia je jedna z najhorších technik týrania, ak sa to bude opakovať, nič moc v tom zotrvávať. Ale keď to urobil raz, urobí to zase. Možno častejšie alebo dlhšie.
Nastuduj si manipulacne techniky, či náhodou nerobí niečo ďalšie z toho.
@personality napadlo mi tiež fakt už hocičo. V tom sme odlišní. Mne stačí pol hodina na upokojenie ale ja sa hnevať veľmi neviem ani rozčuľovať 😁 on sa vie nasrať poriadne asi potrebuje čas na ukludnenie. Keď som dôkladne znova prečítala jeho poslednú správu zo včera poobedia písal ze mi viac odpise až večer. Čo sa nestalo lebo mi neodpísal ani na správu kde nešlo o nič iné len popriať dobrú noc. Nepasuje mi to na neho lebo každý ho pozná ako chlapa co rieši co sa poháda radšej než aby bol ticho. On ma rad keď sa mu prejavuje láska a keď sa mu dakto pcha do zadku. U mňa to nemá. Ja som typ čo nebude bojovať a vnucovať sa radšej si to odtrpim sama v tichosti. Možno čaká na to ze mu napíšem co ti je láska atď. Niekedy keď sa hádal stačilo mu poslať fotku jemne steklivu a v momente ho to vytrhlo z reality a ani stopy po hádke. Koľkokrát som to skúsila toľkokrát to zabralo. Mala som na neho už nejaké tromfy takže konflikt bol rýchlo zazehnany a my sme sa o pár hodín Normálne v kľude rozprávali s tým ze to aj chápal a aktívne riešil. Teraz neviem. Čakať ozvať sa vykašľať sa už na neho a proste to považovať za bodku? Necítim čo mám robiť.
No čo dzivčatko ako to dopadlo?
@anonym_fb41c6 nijak zatiaľ. Neozval sa stále. Tak asi ešte počkám. Zajtra /pozajtra mu napíšem niečo takým štýlom ako spomenula kočka hore ze stačí už ako sa máš čo porábaš alebo mohli by sme sa osobne porozprávať napíšem mu len kedy som doma a ak chce tak dôjde vie kde bývam a ja viem kedy on robí a kedy nie takže to bude vyhovovať.
@anonym_fb41c6 nijak zatiaľ. Neozval sa stále. Tak asi ešte počkám. Zajtra /pozajtra mu napíšem niečo takým štýlom ako spomenula kočka hore ze stačí už ako sa máš čo porábaš alebo mohli by sme sa osobne porozprávať napíšem mu len kedy som doma a ak chce tak dôjde vie kde bývam a ja viem kedy on robí a kedy nie takže to bude vyhovovať.
@anonym_autor keď bude chcieť sex tak sa ozve ..dobre bude

@personality Treba si precitat uvodny prispevok a nedavat hlupe otazky
@anonym_e6bcbf čítala som. To že sa s niekým stretáva rok, z neho nerobí partnera....