icon

Priateľ ma neberie vážne, zvážim rozchod?

23. dec 2024

Som s ním takmer dva roky. Predtým som mala 7 ročný vzťah, kde na zásnuby a záväzok bol "ešte čas", mne to nevyhovovalo a nakoniec to na tom aj stroskotalo. S terajším priateľom som si myslela, že sme si veci vyjasnili hneď na začiatku,bol za, obaja máme dávno po tridsiatke, začalo sme spolu bývať po necelom roku, snažíme sa o dieťa prostredníctvom IVF. Ale keď nadhodím tému svadba, tak ma ignoruje a neberie vážne, keď mu poviem, že chcem žiť v manželskom zväzku. Oznámila som mu, že ak sa nám podarí mať spolu dieťa a nebudeme zobratí, dieťa nedostane jeho priezvisko- zas ma len neberie vážne, myslí si, že srandujem, ale ja to myslím vážne. A nie, fakt nebudem čakať v 35 najskôr na svadbu a potom riešiť dieťa, na to nemám už čas zabiť ďalších 5-7 rokov s nádejou, že si ma možno vezme. Moje požiadanie odmietne. Čo ho mám nechať?

Strana
z2
evkamotka
24. dec 2024

Ak by chcel, tak by si ta vzal. Mna muz poziadal o ruku po 8 mesiacoch randenia. Mam 35 on 39, sme 8r uz manzelia s dvoma deťmi. Obaja sme si povedali otvorene na začiatku ake mame predstavy

liv1
24. dec 2024

Stopni to ivf ak sa to da a nerob si dieta s frajerom. Ked bude vidiet ze aj toho si sa ochotna vzdat kvoli manzelstvu, mozno pochopi. Ale vies.. ja osobne by som nechcela chlapa ktory si ma nechce vziat a neberie to vazne. Pockaj ci ta nepoziada na Vianoce 😁, a ked nic tak .. sme ti poradili

nevenka
24. dec 2024

@evelynka86 no a prave, ze dieta je vacsi zavazok, tak co sa zdraha tej svadby, ked je to len zdrap papiera? Lebo vsak rozviest sa moze vzdy, ale dieta ma minimalne do 18 na starosti a uz navzdy bude otcom. Akym, to je uz druha tema, ale bude. Tak ja nerozumiem tymto chlapom. Dietata sa neboja, lebo vsak ich rozmyslanie - ved odidem a zena nech sa stara, vsakze. Ale papier je bu bu bu, strasiak najvacsi. Nelogicke riadne. Podla mna detinske. Nemuzne. Lahkovazne.

janickacrazy
24. dec 2024

@nevenka máš pravdu, ale v dnešnej dobe je tento postoj mužov veľmi častý, čo je dosť smutné

Strana
z2