icon

Priateľ ma nechce ukazovať na sociálnych sieťach

12. sep 2025

Ahojte, viem, že to čo napíšem niekomu príde detinské ale trápi ma, že priateľ, ktorý aktívne využíva sociálne siete najmä instagram, so mnou nepridáva nič verejne. Sme spolu rok a asi 3x pridal niečo na "story", ktorá zmizne. Fotky na sieťach má z našich výletov ale vždy len sám. Našu spoločnú fotku nepridá. Tak isto ma nechce ani sledovať - followovať a jeho argument je, že je to zbytočné. Som z toho troška nesvoja, pretože poznám chlapov, ktorý robia to isté a skrývajú svoje polovičky a hrajú sa že sú slobodní a vypisuju iným dievčatám a čakajú, ktorá sa chytí.. Inak nám všetko klape, ale príde mi, ako keby ma nechcel takto ukazovať alebo neviem. Je to banalita? Máme obaja 26

Strana
z3
anonym_fc5613
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ed8868 práveže sa správa pekne, všade ma berie, aj finančne investuje.. ale bohužiaľ podvedome si aj ja myslím že chce vyzerať slobodný

@anonym_autor Môj muž to robí tiež a už sne spolu pomaly 30 rokov. Malo prispieva, ale ak aj pridal väčšinou len fotky, alebo sám. Priateľov máme spoločných veľa. On nevidí zmysel vystavovať všetko a rodinu. A mne to je jedno čo si on pridá, alebo nepridá.

pljanka
14. sep 2025

@anonym_autor u nas to bolo tak, ze fotku so mnou nie, no fotky predtym aj s kamaratmi a kamaratkami ano. Ked som ho ja oznacila bolo zle. Ked niekto iny, to bolo v poriadku. Skus ho iznacit na fotke ty. Ak to tak potrebujes. Uvidis potom jeho reakciu

gabrielladan
14. sep 2025

@anonym_autor pokiaľ máte vo vzťahu všetko v pohode a dokonca do teba "investuje". Možno sa naozaj poučil z minulého vzťahu. Že to všetci riešili a podobne. Ja som dala tiež 2 bývalých dávno na sociálne siete 2-3 fotky ale posledného bývalého,s ktorým bol dokonca najdlhší vzťah,tak sme si nedali nič na siete. Ale sledovali sme sa samozrejme,to mi príde normálne. Skôr toto by mi prišlo divné ale ostatné ok 😅

maya_hi
14. sep 2025

@anonym_autor keď som mala 26 mali sme s mužom prvé dieťa a riešili sme, či máme peniaze na živobytie. 😏 Ty sa správaš, akoby ste mali 13. Zrušte si sociálne siete a žite reálny život

anonym_7b84a2
14. sep 2025
@anonym_6e9f07

No, hlupaňa si, za ktorú sa ešte aj hanbí.... 😀

@anonym_6e9f07 neurážaj autorku
Autorka, s tým označením je dobrý nápad, ako tu už spomínali iní ľudia, že aká bude jeho reakcia na to

misanthropicdann
15. sep 2025

@anonym_autor za 11 rokov vzťahu som nepridal žiadnu fotku s mojou priateľkou na sociálne siete.
Takže len tak k tvojmu problému.

sickynickyobsadene
15. sep 2025
@chrobak7

@anonym_autor Buď rada, že ťa nevystavuje ako obraz v galérii. Alebo ti to chýba, byť vycapená kdekoľvek na internete?

Stráž si svoje súkromie. Ak sa potrebuješ ukazovať, tak si zverejni svoje fotky.

Naopak, ja to považujem za veľmi seriózne od neho, že nezverejňuje súkromie ľudí z jeho okolia. Ak dá niečo o sebe, je to jeho vec. Ale keby zverejňoval tvoje fotky, neskôr fotky detí, vášho domu, záhrady ... veď by si úplne stratila súkromie.

Takže ber to pozitívne.

@chrobak7 🤣🤣🤣 určite to tak bude 🤣

donnechka
15. sep 2025
@chrobak7

@pe_mi Toto je presne ženský pohľad na vec. Takej ženskej, ktorá je hneď vzťahovačná a domýšľavá. Ako chlap ti môžem povedať, že chlapi také veci neriešia. Niekto možno má potrebu sa pretŕčať aj s celým príbuzenstvom, niekto si svoje súkromie dokáže ochrániť.

Síce mu do hlavy nevidím, ale na 80% som presvedčený, že za tým nič nie je. Ani ja som doteraz nezverejnil žiadnu fotku polovičky ani detí a to dávno nemám 30 rokov. A neznamená to, že chcem , aby si okolie myslelo, že som slobodný.

@chrobak7 tento post ale predsa potrebuje ženskú skúsenosť 🙂. Muži si nezvyknú medzi sebou zdieľať návody, ako na prípadnú neveru, alebo?
Ak by si týpek súkromie chránil, potom nezdieľať partnerku je pochopiteľné. On si ho ale nechráni, len selektívne nezdieľa tie časti súkromia, ktoré súvisia s ňou, napriek tomu, že ona je za to, aby to robil.
Akú čestnú motiváciu môže mať týpek, na takýto dvojitý meter?

anonym_426be3
15. sep 2025

@anonym_autor prosim ta, jedine, co by som riesila, preco ma nechce tiez sledovat. Ja mam 27, som vydata, pridavam hocikedy fotky so svojho zivota a asi iba na 1 fotke alebo videu bol moj manzel a to tiez len tak ze nikto nevie ci to je kamos, manzel, brat 😀 a dcera na socialnych sietach nie je vobec. Proste je to moj profil, kde si davam svoj život, ale vsetko ma svoje hranice a moj sukromny zivot je to, co je cez moju hranicu a to si tam hocikedy pridavam aj kamoskv a kamosky ked sme niekde spolu po dlhsom case. Cize fotky by som neriesila a este ak ich pridaval s ex a s tebou nie, asi ho nieco donutilo zmenit nazor na pridavanie, alebo sa mu to proste znechutilo. Cize moja rada, nehladaj nieco tam, kde nie je a hlavne si nedomyslaj. S manzelom mame vztah, kedy sa pytame otazky, co nas trapia a toto by som s nim riesila uz davno a povedala mu ohladom toho vsetky svoje pocity. My sme sa spoznali cez pokec a aj po tom, co sme spolu zacali byvat (nemali sme dieta a ani sme neboli zasnubeni) som si vsimla, ze chodi obcas na pokec (ano, schvalne som to raz za cas cekla, kedy tam bol naposledy) a narovinu som za nom prisla, ze uz mi to pride podozrive a on mi povedal, ze si tym krati iba nudu v praci, ale ked mam obavy, tak tam chodit nebude a naozaj nechodil, po 3 mesiacoch odkedy to povedal som sa iba 1x kukla a odvtedy som sa na pokec neprihlasila. Taktoez uz v manzelstve ked mi cca 4 dni odpovedal na to, ze ho lubim nejakou srandou, tak som mu na ten stvrty den povedala, ze ma to trapi, preco mi povie iba dakujem, alebo fakt? Ze som si to ja nevsimol a podobne... Ci sa nieco zmenilo v nasom vztahu alebo co. Nic si nenechavam v hlave, lebo z nicoho vzniklo nieco. Povedal mi iba, ze mu to uz prislo stereotypne a chcel to zmenit a neuvedomil si, ze ma to moze ranit. Odvtedy to znova nehovoril. A takto mozem pokracovat xy prikladov. Ak ma vztah naozaj fungovat, uplne vsetko, co ta ohladom vztahu trapi si povedzte narovinu, tak ako aj tento problem. Chod za nim a povedz mu nie len co ta trapi, ale aj preco ťa to trapi, ake mas ohladom toho pocity. Nie nadarmo sa hovori, ze komunikacia je zaklad. My si dokonca raz za niekolko mesiacov analyzujeme nas vztah s kazdej oblasti a hovorime si, co nam chyba, coho je vo vztahu moc, co sa nam paci a co by sme chceli zmenit. Ci sa to tyka pristupu k nam, vela bozkov a objati, alebo naopak malo, co a ako intimny zivot pri malej dcere, komunikacia medzi nami, volny cas spolu, volny cas kazdy oddelene... Dolezite je vsetko si vraviet a nic nedusit v sebe, aby nedoslo k hadke, kde by sa to dalo vsetko este aj zvelicit a podat o dost horsie. Za cely cas, co sme spolu, sme ani jedenkrat nesli spat pohadany. Ani nedoslo k hadke kde by sme na seba kricali, ci si nieco vycitali 🤔. Takze tymto vsetkym ti chcem povedat, neries to s nami, tu dostanes vela "mudra" o tom, aky je hrozny a ze chce aj ine zeny a pritom pravda moze byt uplne inde. Tu ti vela povie rozid sa a pritom to moze mat rozumne vysvetlenie, ak budes spravne komunikovat. Hovor nie len o tom, co ta trapi, ale aj o tom, preco ta to trapi. Ako sa citis. A komunikuj priamo, nie v hadankach alebo naznakoch. To potom budes sklamana, ked ich nepochopi tak, ako si predstavuješ a on zase raz nebude vediet, co sa deje. Prepac za to, ze som sa rozpisala, snad ti to pomoze a nieco ai z toho odnesies 🙂

Strana
z3