icon

Priateľ si potajomky kúpil chatku. Čo by ste si pomysleli na mojom mieste?

11. apr 2022

Ahojte, pred cca hodinou som sa dozvedela, že môj priateľ, s ktorým som skoro 5 rokov a 2 roky spolu žijeme, si kúpil nejakú chatku. Potajomky. Úplne náhodou to vyšlo najavo. Šokovaná som. Riešime spolu bežne každý prd a toto zatají?

marseillefan
12. apr 2022

A na tú chatu zobral hypotéku? Alebo ju kupoval normálne bez hypo?

autor
12. apr 2022

@marseillefan ono je to niečo staré, na spadnutie, predpokladám a treba to poopravovať, hypotéku určite nie, to by mu nedali, nebola som s ním odvčera len môj brat mi naznačil, on sa včera o tom predo mnou preriekol. Ale vlastne nemal poňatia, že ja o tom netuším.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
gaja78
12. apr 2022

Citala som si tu tak kazdy druhy prispevok v rychlosti... pravdu povediac, mna by asi porazilo, keby sa mi toto stane! Urcite by padla vsetka moja dovera voci nemu. V kazdom pripade ti drzim palce, takeho chlapa treba poslat kade lahsie, ale najskor nech vyplati dlh

zuzanockamt
12. apr 2022

@vlcik1 Ešte raz - kde som napísala, že by som to manželovi neoznámila? Oznámila, ale dovolenie by som si nepýtala, čiže rozhodnutie by bolo len na mne = riešila by som to len sama so sebou. Na svoje rozhodnutia si dovolenie nepýtam. Btw. vzťah mám už 20 rokov.

autor
12. apr 2022

@zuzanockamt ani ja som mu to nepotrebovala dovoliť, slušnosť by bola to oznámiť a zamyslieť sa či je to vhodné

autor
12. apr 2022

@gaja78 takto sa cítim ako píšeš

zuzanockamt
12. apr 2022

Autorka: Áno, pokiaľ ti pohľadávky podľa dohody pravidelne nespláca.

autor
12. apr 2022

@zuzanockamt veď som písala, že už to malo byť splatené a ešte nie je, to je hlavný dôvod, prečo mi to vadí

zuzanockamt
12. apr 2022

Autorka: Ja to tu už nejako pozorne nečítam, bolo treba všetko zhrnúť v úvode. Ten úvodný príspevok hovorí o úplne inej situácii.

laska86
12. apr 2022

Kupil staru chatu.a to mal zasa v plane prerobit ju z tvojich penazi..zbal mu handry ojebavac...z toho co pises mam pocit ze je stebou len pre peniaze inak si mu uplne ukradnuta kedze sa dozvedas dost dolezite veci od inych..

laska86
12. apr 2022

Daj mu 2tyzdne nech ti vsetko do centu vrati..ked nie povec mu-vidime sa na sude😉

autor
12. apr 2022

@laska86 tiež si to už myslím, som zvedavá kedy sa tu objaví

laska86
12. apr 2022

A este aj nepride domov..fakt urobis lepsie ked snim skoncis..len aby ti vratil co ti dlzi..normalne mi ta je luto..😢..ako dlho ste spolu?

autor
12. apr 2022

@laska86 piaty rok

laska86
12. apr 2022

To mas inu trpezlivost..ty ho asi lubis..len on ta vyuziva..ach jaj..

autor
12. apr 2022

@laska86 trpezlivosť mi včera došla, pre mňa je včerajšok znakom toho, že neráta s mojou prítomnosťou v jeho živote do budúcna

andreafa
12. apr 2022

Chce sa zabezpecit pred pripadnym manzelstvom, alebo potreboval oprat peniaze, alebo ich investovat, kvoli krize, ktora pride 🙂🤦‍♀️

andreafa
12. apr 2022

@laska86 ale prosim ta, nedramatizuj

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
12. apr 2022

inak akurat sa tu riesi zabezpecenie proti inflacii, ten tvoj ak si na tu budku a pozemok nepozical, tak najlepsie investoval :D este nech sa prizna naozaj kde oc kupil, za kolko a z kade na to mal 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
12. apr 2022

@vlcik1 🤦🤦🤦 asi fakt máš problém s porozumením

dzt
12. apr 2022

Aj brat to vedel? A to je tvoj brat? Či ako 🤔

autor
12. apr 2022

@dzt môj brat je jeho zamestnancom, ten to včera spomenul, ale on netušil, že ja o tom nič neviem

laska86
12. apr 2022

@andreafa akoze co dramatizujem?pisem s autorkou nie stebou

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
dzt
12. apr 2022

Tak brat mu je prednejší ako ty 🤔 tak to je divné… dookola to zrejme všetci vedeli. A nechcel ti vážne urobiť len prekvapko? Stále je šanca nie?

autor
12. apr 2022

@dzt no chlapi v robote to vedeli určite lebo už ich tam zobral, aby začali práce, možno to vedeli aj jeho kamaráti, rodina, fakt neviem, ale ako píšeš, zrejme všetci okrem mňa. Buď si plánuje budúcnosť bezo mňa alebo mu bolo trápne, že mi dlží prachy a namiesto toho, aby mi to najprv splatil, tak on si nakupuje. A dúfal, že ja sa o tom vôbec nedozviem, on ešte asi stále nepochopil, že lož má krátke nohy a že vždy všetko vyjde najavo.