icon

Prijateľná miera zdieľania súkromných fotiek s rodinou

2. aug 2025

Dnes som sa s partnerkou pohadal lebo jej mama ma oznacila za namysleneho cudaka lebo nesuhlasim s tym aby nase spolocne fotky posielala do rodinnej fb skupiny alebo svojim kamaratkam ...jej mama povedala ze v ich rodine sa to tak robi a ze aj ja som uz ich rodina, to som ju opravil ze som priatel jej dcery, zatial nie som ich rodina...sme niekde spolu a ona nas odfoti ze musim poslat rodine fotku pytaju sa co robime...mne sa to nepaci...ja som v tych skupinach ani neni...velmi ma nahnevalo ze ma nedokazu pochopit ze mi je to proste neprijemne...ja tiez ukazujem rodine aj kamosom nase fotky ale proste neposielam ich kade tade...

Strana
z4
0silvia0
3. aug 2025

Tiez by mi to vadilo, neznasam sa fotit a toto by som nestrpela, ze odfot co robis a posli, no urcite

jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
cyberk
3. aug 2025

Robis z komara somara, kvoli takejto somarine sa hadat, nerob sa dolezitym, kde by ako mali skoncit tvoje fotky? Nikoho tvoj ksicht nezaujima. Riadny trulo.

spenat9
3. aug 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 ja som okolo toho halo nerobil iba som povedal ze si to nezelam...kde je akoze hranica? Ked si jej rodina do ich fb skupina zaziada foto ako sexujeme tak aj to mam poskytnut?! A ano je fakt ze som iba jej priatel a ona moja priatelka...nie sme manzelia ani snubenci...tak nebudem tvrdit ze je medzi nami v rodinom zvazku

@anonym_autor akoze chapem ak tvoja priatelka posiela foto do tej skupiny, je tak naucena, zdielaju spolu svoj zivot.. ale jej povedz ze ty si nezelas aby tam posielala teba.. kludne nech odfoti to co robite ale nech foti len seba, nie teba.. myslim ze to by mali pochopit a je to fajn kompromis (a teda aby ta zacala fotit mama tvojej priatelky tak to je uplne mimo, to by vytocilo aj mna).. inak ale po takychto vyrokoch co padli z ich strany, ze ste rodina ani zobrati nie ste, to po svadbe, pripadne pri detoch budes mat s ich rodinou velice vesele.. ale tak s tym clovek moc nenarobi

anonym_8c3fa5
3. aug 2025

@anonym_autor úplne ťa chápem, toto robi aj moja rodina a vyslovene to neznášam. Nevedia pochopiť, ze nie každý chce byť vycapený niekde. Dohnali ma až k tomu, že sa s nimi uz nefotim, ani s nikým aj ked niekde sme ,či výlet, dovolenka, oslava. Všade na fotkách chybam ja. Je mi to ľúto , ale inak to nešlo, nevedia pochopiť, co mi na tom vadí, takze žiadny rešpekt.

mk1111111111
3. aug 2025
@beata_k

@anonym_autor A aku radu ocakavas? V jej rodine to tak je. Ak ti to vadi, tak ti to bude vadit aj ked budes manzel. Bud to respektuj alebo hladaj inde...

@beata_k prepac, mne by to tiez vadilo

anonym_b09dfe
3. aug 2025

@anonym_autor podľa mňa si tiež cudný…aby toto riešil nejaký chlap 🙄

anonym_8658d3
3. aug 2025
@cyberk

Robis z komara somara, kvoli takejto somarine sa hadat, nerob sa dolezitym, kde by ako mali skoncit tvoje fotky? Nikoho tvoj ksicht nezaujima. Riadny trulo.

@cyberk keď nikoho jeho ksicht nezaujíma tak na tých fotkách byť nemusí ,no nie ?

beata_k
3. aug 2025
@mk1111111111

@beata_k prepac, mne by to tiez vadilo

@mk1111111111 To ale vedel ked vstupoval do tejto rodiny...Teraz nech sa nestavia na zadne.

alenka58
3. aug 2025
@beata_k

@mk1111111111 To ale vedel ked vstupoval do tejto rodiny...Teraz nech sa nestavia na zadne.

@beata_k som nevedela že keď s niekým mám vzťah tak si mám preveriť ešte predtým či posiela foto ďalšej rodine, no už viem

ivuska027
3. aug 2025

@anonym_autor mne by to tiež vadilo.
Asi by som si to hneď upratala s frajerkou aj jej mamou, lebo keď už teraz nerešpektujú teba, tvoje sukromie, názory a postoje, fakt asi bude o chvilu zdieľať fotky ako sexujete. Ja neviem, čo je toto za chorú dobu, ale odložte z ruky tie sibnute mobily a žite skutocny život. Zober frajerku von a telefony nechajte doma. Snáď bez nich prežijete a aj sa najete a napijete.
Môj záver by bol, aby Ťa fotili len vtedy, keď s tým budeš suhlasit (na to tu mimochodom máme už aj zákon), resp sklon hlavu, otoc sa. Pritomny na fotke budeš, tvar nie. Možno im to dôjde z päty do hlavy 🤷‍♀️

maminkadeticiek
3. aug 2025

Ja ti uplne rozumiem.Si dospely clovek a zrely clovek si vie urcit hranice.Nikto nema pravo prekracovat hranice tvojho sukromia.Ale toto by bol pre mna red flag.To nie su len fotky.To je zaroven ukazkova situacia,ako ta partnerka nerespektuje,nepodrzi,nechape ze mozes mat veci inak ako ona.Ze si jej mama dovoli do teba skakat kvoli tvojmu nazoru a znackovat ta za cudaka.Nemyslitelne.Dovoli si kecat ti do toho co si neprajes a partnerka je na jej strane.A to su len blbe fotky.Dost by som ai rozmyslela,ci tu zakotvim.

sense
3. aug 2025
@adri266

@anonym_autor RAz pises, ze partnerka, raz, ze priatelka. Si ten typ muza, ktory sa nikdy neozeni a bude mat vzdy otvorene zadne vratka? Lebo byt s niekym dva roky je podla mna uz dost dlho na to, aby si vedel, ci ta rodina s tou frajerkou chces byt, alebo nie.

@adri266 pozri ja som s priateľom 6rokov a nemám rada tieto zdielacky, načo potrebuje kto čo vedieť kde som a čo robím a ešte to mám vešať kadekomu na internet.
Len u nás je rozdiel ten že môj partner to rešpektuje. Nemá problém povedať sme na horách alebo sme v Toskánsku a pošle im aj fotky ale len okolia . Či také foto nie sú dostatočne aby rodina vedela kde sme a čo robíme? Normálne začínam rozmýšľať ako sme mohli žiť pred 20 a viac rokmi

eeffka
3. aug 2025
@sense

@adri266 pozri ja som s priateľom 6rokov a nemám rada tieto zdielacky, načo potrebuje kto čo vedieť kde som a čo robím a ešte to mám vešať kadekomu na internet.
Len u nás je rozdiel ten že môj partner to rešpektuje. Nemá problém povedať sme na horách alebo sme v Toskánsku a pošle im aj fotky ale len okolia . Či také foto nie sú dostatočne aby rodina vedela kde sme a čo robíme? Normálne začínam rozmýšľať ako sme mohli žiť pred 20 a viac rokmi

@sense poslali sme pohladnicu co prisla tyzden po nasom navrate 😁

sense
3. aug 2025
@eeffka

@sense poslali sme pohladnicu co prisla tyzden po nasom navrate 😁

@eeffka presne tak a občas aj neprišla 😂 alebo keď sa už aj zabudlo že sme niekde boli. A vsetcia boli spokojní a to sme ani my na nich neboli na tých pohľadniciach.

beata_k
3. aug 2025
@alenka58

@beata_k som nevedela že keď s niekým mám vzťah tak si mám preveriť ešte predtým či posiela foto ďalšej rodine, no už viem

@alenka58 Su spolu 2 roky a teraz sa ide zduvat? Trochu neskoro.

unicornlady
3. aug 2025

Ak by niekto posielal moje fotky kade tade, to by aj mne vadilo. Našťastie nemám takýchto divných členov rodiny. Fotky si ukazujeme naživo, prípadne len zopár pošleme. Ale nemáme ani žiadnu rodinnú skupinu. Keby chcem poslať niekomu, pošlem len jemu.

Čo sa týka tvojho vnímania. Toto závisí dosť od toho, ako ti priateľkina rodina "sedí", resp. v tomto prípade skôr "nesedí".
Mala som priateľa, kde som s jeho rodinou nemala vzťah žiadny, ale oni tam celkovo v rodine vzťahy ani nemali. A mala som aj priateľa, kde som s jeho mamou vychádzala super, kávu sme si spolu urobili atd..

novana
3. aug 2025
@beata_k

@beata_k zrejme pretiekol pohár trpezlivosti.

anonym_2932c9
3. aug 2025
@zuzanita1609

Príde mi to čudné,že sa ako hrdý chlap nechceš pochváliť so svojou priateľkou. Robíš okolo toho veľké haló,mne to príde,že ty s ňou nepočítaš do budúcnosti,preto stále prizvukuješ,že "len priateľ". Ale každý sme iný,ty keď sa nechceš fotiť s ňou,tak poodstup mimo záberu 😉.

@zuzanita1609 s mojím priateľom sa rada ukážem, či už v rodine, alebo medzi mojimi známymi, som na neho hrdá, ale nikdy som nedala našu spoločnú fotografiu na net, ani on nie, sme jednoducho proti tomu. Sme spolu roky, nemáme potrebu niečo vešať na net, nemáme na to najmenší dôvod.
@anonym_autor pri akomkoľvek pokuse o foto by som sa otočila, zakryla si tvár a pod. S priateľkou si toto musíš vykomunikovať sám

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beata_k
3. aug 2025
@novana

@beata_k zrejme pretiekol pohár trpezlivosti.

@novana Ale kde. Nema jej rodinu rad, nech urobia cokolvek. Ved si pozri ako sa o nej vyjadruje. On tam "nepatri"....🤷

sense
3. aug 2025
@elizabet173
Odpoveď bola zmazaná

@elizabet173 možno by mali pozdielat do rodinného chatu aj tu čo v nej robia a bol by pokoj (myslené ironicky)

reanda
3. aug 2025
@abbey1

@anonym_01c89d Čiže rodina sú až po sobáši? Aj keď prídu spoločné deti, stále nebudú rodina?

@abbey1 z jeho pohladu bude s priatelkou rodina, az to tak ON bude citit.. nezalezi na nazore nikoho ineho, ani na zasnubach, ci sobasi.. ano, oficialne su muz a zena po sobasi rodina, aj ked to tak nemusia citit 😝 ale tuna to nie je ani oficialne, ani on to tak neciti, tak neviem, preco by mal mat niekto pravo mu urcovat, ci s niekym je ci nie je rodina

reanda
3. aug 2025

podla mna to, ze si s frajerkou rozumies, je tvoj omyl.. vadi ti, co robi, vadi ti, kym sa necha ovplyvnovat - takto nevypada vztah s clovekom, s ktorym si rozumiem.. takze by som prehodnotila cely ten vztah, kauza s fotkou je dobry dovod, ktory ti poukazal na to, ze to asi nebude ta prava pre teba

bielasovicka
3. aug 2025
@beata_k

@beata_k možno ma nejakú bokovku, a preto nechce byť na fotkách s touto aktuálnou.Podľa mňa tu je pes zakopaný 🤭

anonym_2932c9
3. aug 2025
@bielasovicka

@beata_k možno ma nejakú bokovku, a preto nechce byť na fotkách s touto aktuálnou.Podľa mňa tu je pes zakopaný 🤭

@bielasovicka on ale nemá problém ukazovať spoločné foto kamarátom a známym, on nechcem aby matka jeho priateľky zverejňovala foto na nete v rámci ich rodiny. Ja ho úplne chápem, nerozumiem prečo by mal mať bokovku. Podľa tvojej teórie mám bokovku vyše desať rokov

bielasovicka
4. aug 2025
@anonym_2932c9

@bielasovicka on ale nemá problém ukazovať spoločné foto kamarátom a známym, on nechcem aby matka jeho priateľky zverejňovala foto na nete v rámci ich rodiny. Ja ho úplne chápem, nerozumiem prečo by mal mať bokovku. Podľa tvojej teórie mám bokovku vyše desať rokov

@anonym_2932c9 aha, nečítala som to cele...

1sally12
4. aug 2025

S týmto by som tiež nesúhlasila. A že odfoť sa čo práve robíš? 😁 wtf? Niektorým už asi vážne hrabe..inak aj v našej širšej rodine funguje podobný spoločný chat..no samé blbosti tam posielajú vraj. Ešteže nemám ten whatsapp🙏 A toto hranie sa na rodinu? Neznášam.
Nieste rodina..nie ste zosobášení, len spolu žijete to za mňa rodina nie je. Naši tiež že moj priateľ je už ich rodina. No pre mňa až keď si ma zoberie budeme rodina.

mischy00
4. aug 2025

Ja autora chápem, ak si to nepraje, treba rešpektovať predsa. Fotiť môže x iných záberov, nie autora.... kde sú a co robia. Ja toto nechápem síce ale ok, niekto ma potrebu všetko vešať na net. Ja koľkokrát ani len fotku z dovolenky nedám, však a co. Nemám potrebu sa chváliť všetkým.
A tiež mi vadí hromadné foto, kde ani nevieš kde, kedy ta cvakli, hlavne ze autorka fotky je tam krásna 😁, na druhých nezáleží.

Strana
z4