icon

Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky

23. júl 2024

Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.

Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?

autor
23. júl 2024

@buberova Vzdelanie nemá nič spoločné s morálkou človeka, ja si uvedomujem, čo robím.

autor
23. júl 2024

@jozko_z_lesa Nerozhadzujem siete neboj, muži na MK nestoja za nič, okrem jedného 🤣

7miriam77
23. júl 2024

Raz sa ti to vráti...zamilujes sa a budeš chcieť len jeho a on ťa okasle kvôli inej. A prajem ti to

seahorse27
23. júl 2024

@lienka.7 zrejme si potrebuje pohladkat ego, aka je uspesna vo zvadzani zenacov prave na fore pre mamicky. Zaroven jej ego pohladka to, ze naserie tie manzelky a mamicky. Je to sposob vyrovnavania sa s frustraciou. Je to chudatko…

autor
23. júl 2024

@slovakboy Vôbec nad tým neuvažujem. Mám rada svoje pohodlie, svoju domácnosť, neviem si predstaviť mať muža doma, neustále. Mala som krátkodobé vzťahy ale po čase ma to prestalo baviť. Nemám rada sladké reči, nemám rada maznanie, vyznávanie lásky. Preferujem divoký život a k tomu práve patria ženatí muži.

stanislavicenka
23. júl 2024

@autorka ja sa nebojim, manzelovi som povedala, ze nech mi to potom radsej nehovori. A nech z toho nie je verejne tajomstvo🙂

doriiis
23. júl 2024

Neraz sa okolo môjho muza objavila žena,ktorá bola ako ty.A neuspela.
A vieš prečo? Lebo nie každý muz je luzer,čo má chuť pretiahnut každú štetku,ktorá sa mu núka.Take je to jednoduché🤷🏻‍♀️

tanyan
23. júl 2024

Nelámem si hlavu nad tým čo-by-keby...
Ale tvoje správanie vnímam skôr ako prejav zbabelosti, pretože úmyselne nadväzuješ kontakty, ktoré nemajú ani teoretickú možnosť vzťahu. Akoby si sa obávala, že pri nezadanom by ti hrozilo, že sa ty alebo on zamilujete.

anna777115
23. júl 2024

@misiak7777 Prepáč, že som označila teba, samozrejme som tym, myslela autorku.

kitycat
23. júl 2024

Ten sex je taky izasny lebo ten muz je v rausi z niecoho noveho, ty plna euforie tiez z toho, ze doma zena a deti. Sex musi byt ako ohnostroj no 😂

Tak si to uzivaj a nerozbijaj rodiny, ak to takto staci. Niekedy je lepsiee nevediet

candii
23. júl 2024

Gratulujem k úspechu 👍

tanyan
23. júl 2024

@stanislavicenka Ja som môjmu ešte na začiatku vzťahu povedala, že podvádzať by mali iba tí, ktorí to vedia. 😉 V súkromí, bez rizika chorôb alebo potomstva a s niekým, kto nebude mať potrebu sa s tým chváliť...

misiak7777
23. júl 2024

@anna777115 asi si ma omylom označila 🙂

anna777115
23. júl 2024

@misiak7777 Áno, omylom, ospravedlňujem sa.

ahhola
23. júl 2024

Nuz, si mala promiskuitna cubka a rozmyslas vaginou. Uzivaj, o staru♦️zodratu uz nezavadi ani zenac.

hellwant
23. júl 2024

Ake stastie, ze som skaredy, mam plesinu a chlpaty chrbatik🦧, mna by si nechcela a aj tak nedostala aj keby som dobre vyzeral. Nemam rad totiz problemy, ktore si sam spôsobim, su najnarocnejsie a najdrahsie na vyriesenie, tak ich nezacinam🤣

misiak7777
23. júl 2024

@anna777115 nevšímaj si autorku, len chce rýpať 🙂

kiki68
23. júl 2024

No mojho by si tazko lapila na sex ako taky, to by si utekala po 5 minutach podla mna 😂
Ale to musis byt fyzicky velmi atraktivna, ked takto dostanes tych chlapov. Ovsem mam dojem, ze su rovnako moralna zumpa ako Ty.

mabose
23. júl 2024

Vždy som hovorila, že ženy sú väčšie svine ako muži, lebo muž za to nemôže, že má mozog inde ako má mať, ale aspoň. Si ukázala svoj charakter, neviem čo by si robila ty keby si mala svoju rodinku a ten tvoj by si užíval sex s inou, neboj karma je zdarma

jaskolka
23. júl 2024

Nie, nebojím. Keď bude chcieť, tak ma podvedie, a nič s tým neurobím. Ja verím, ze každý ma v hlave aj rozum, a keď raz chcem byť verná, tak budem. Ak nie, tak nie.
Ak je však najväčšou životnou radosťou práve toto,čím viac chlapov dostať a vyspať sa s nimi, tak máš inak asi dosť nudný život.

autor
23. júl 2024

@kitycat Ja rodiny nerozbíjam, ja som diskrétna, nikdy som žiadnu z manželiek nekontaktovala, nikdy som ani nemukla aj keď sme sa videli na ulici, v obchode atď. Zase môžem byť neviem aká chudera, ale toto nerobím. Ja tých mužov nechcem na vzťah, mňa len priťahuje to, baví, alebo ako to nazvať, že tým mužom možno dokážem dať viac, po sexuálnej stránke, ako ich manželky. Každý jeden sa sťažoval, aké to majú doma o ničom, hoci, neverím ani slovu a ani ma to v podstate nezaujíma, mne ide len o ten úžasný sex, bez citu, bez emócii.

autor
23. júl 2024

@jaskolka Nudný nie, skôr smutný.

lakebabe
23. júl 2024

Vieš v tvojom veku o teba za chvíľu ani ti ženati nezakopnu💁‍♀️ predsa len tento svet mileniek patrí mladým sexi ženám, ktoré nie sú staré dievky po 30 tke ... dávam tomu ešte pár rokov a zakopne o teba akurát tak 60 ročný dôchodca

danica2711
23. júl 2024

autorka, si trápna. Ži si, ako chceš, ale s takým správaním sa človek bohvieako nechváli. A to tvrdenie, že sex so ženatým je lepší ako so slobodným je smiešne. A že ti doteraz žiadny ženatý chlap neodolal? No sme všetky na vetvi a už teraz sa ideme pototo od strachu, že naši muži raz stretnú takú kravu...ale ty si pokojne hladkaj svoje ego

autor
23. júl 2024

@danica2711 Nehladkám si ego, normálne som položila otázku, nemusí ťa to tak vytáčať.

hellwant
23. júl 2024

@lakebabe No zas zeny vedia byt ak sa staraju o seba a maju genetiku aj daleko po 30 byt velmi pritazlive.

autor
23. júl 2024

@lakebabe Som si toho vedomá.

jaskolka
23. júl 2024

A myslíš, ze toto ta rozveseli? Nie na tých pár okamihov v posteli, ale všeobecne
Vieš, prečo im "môžeš" dať viac ako ich manželky? Lebo ty im dávaš len svet ilúzií, kde neexistuju problémy, trápenie, hypotéky, plačuce choré deti, malo peňazí.... Tak na par minút, hodín majú pri tebe pocit, ze ušli z reality, a sú machovia.
No ten sen pominie, oni stanu z tvojej postele a pôjdu zase do tej reality, ktorá im v podstate udržuje celý ich život. Máloktorý chlap kvôli sexu by reálne nechal rodinu, ženu. Lebo taký je skrátka rodinný život.
No ty stále budeš žiť v svojej fantázii, ktorá nie je reálna. A o pár rokov už ti nebude stačiť, respektíve ty už nebudeš tá krásavica, s ktorou si užívali, lebo krása aj mladosť pominú. A čo potom im poskytnes? Co ti ostane potom?

zafir01
23. júl 2024

Vidíš .. super ti je . Gratulujem. Dôležité je ,aby ste boli spokojní všetci .to ,že ti je smiešno ,keď vidíš tvojich skvelých milencov potom s rodinami je tiež fajn .aspoň si nad vecou . Keďže ty mužom slúžis ako matrac ..kým oni sa potom opäť vrátia k svojim manzeljach ,s ktorými majú tiež sex ,možno lepší ,možno horší ,neviem ,na kvalitný sex treba dvoch .
Ja som si ženatým ako veľmi mladá ,spala. Aj sex bol úžasný , pamätám si ho vlastne dodnes .
Ale teda smiešno mi nebolo . Skôr zhnusenie ,že hoci tam bola dlhodobá chémia ,som podľahla niekomu ,komu je jedno , či tým konaním ublíži svojej rodine .

autor
23. júl 2024

@jaskolka Určite nie. Veď celý čas píšem, že som si vedomá toho, že to nie je správne. Že nemám morálku, určite sa tým nechválim, pýtala som sa, či ženy, ktoré tvrdia, že ich muži by nikdy nepodviedli, či sa neobávajú, že jedného dňa ich muži stretnú takú, aká som ja. To nie je o chválení sa, hladkaní si ega a neviem čoho. Proste sa to deje, je to realita. Veď si len zober, že na zoznamkách je kopa ženatých mužov, ktorí hľadajú sex mimo domu, lebo to a to.