icon

Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky

23. júl 2024

Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.

Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?

lucia245
23. júl 2024

Ja nechápem, ženy, čo vás na tomto príspevku tak vytočilo. Je to jej život, nech si robí, čo chce. Keď vám vadí, nereagujte na ňu ... A, áno, tiež mám muža, ale som si aj vedomá toho, že keby ma podvedie s niekým podobným alebo celkovo má podvedie, chyba bude v niekde v našom manzelstve, keď sa musi znížiť k takému činu , akou je nevera... A nie v milenke. A rovnako tak môže podvadzat v nefunkčným vzťahu aj žena.

fantaghiro21
23. júl 2024

@lucia245 "Keď vám vadí, nereagujte na ňu ..." Mne to nevadi, ja sa zabavam -to možem? Ci aj to je zakazane? Potom ale zmysel tejto diskusie nevidim -.Ked ani sa zabavat, ani diskutovat , co je na tejto stranke normalne si myslim? ani tak ani tak. do certa:D Ono ak sa nema reagovat, tak by admini mali zakazat diskusie a bude to len nejaky informacny kanal. ? :D :D :D Nejaka cierna zumpa pre citove vylevy,vyplody, unudene deticky, bez nejakej spatnej reakcie? Skoda no .

aurora33
23. júl 2024

@lucia245 aj ja mám z toho srandu. Autorka musí byt strašne zúfalá a nešťastná, keď robí čo robí. Ona sa vlastne smeje cez slzy.

viestta
23. júl 2024

Ano, mas pravdu manzelky o tom co vyvadzaju ich muzi nevedia, ale ty presne vies co robis. Tak bud si zakerna hnusoba alebo len naivna hlupana. Vyber si co ti viac vyhovuje.

anna777115
23. júl 2024

@lucia245 Ale, prosim ťa niektoré individuá, berú podvadzanie, ako koniček a nemusi, byť za tým v manželstve žiadna kríza ani chyba v manželke. Jednoducho, takyto trtkovia , to je krvná skupina, tak isto ako ženy, aka je aj autorka.Oni, nebudu riešiť nič, len vlastný chtíč.

brendaa
23. júl 2024

Troll si riadne kurvisko, keď striedaš chlapov a ešte vieš že sú ženatí, fuj a hnus. Samozrejme nikoho na svete nemáš.... Troll..

atinkaa
23. júl 2024

@autorka nechce sa mi precitat, co vsetko ti nalozili na 6 stranach, no takto: pises “ Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech.” …a mne napada dodat, ze si rovnako na smiech. Pouzita a dokonca sa citis vitazne, ti chlapi asi tiez 😅✌️No neviem, ci ti niekto doma povedal, ze sebavedomie sa ziskava inak a to uz nevravim o takych “drobnostiach” ako sebaucta, zdrave vztahy s inymi vratane vztahov s muzmi, vztah k sebe a k svojmu telu v zmysle zdravotnych rizik a dalo by sa pokracovat…teda neviem, co si chcela prispevkom ziskat, ale v tvojom veku ziadna frajerina🙊🙈

ktochytavzite
23. júl 2024

Mojho by si nedokázala nikdy,to ti garantujem ze uňho by si na 100% zlyhala.

aurora33
23. júl 2024

Autorka a moja odpoved na tvoju otázku: nie, ja sa nebojím. Viem, že ten môj miluje len mňa a taká chudera ako ty by ho urcite nezaujala.

lenkakravcova
23. júl 2024

Ono ako sa hovorí: každému sa všetko vráti.
Možno máš autorka taký na prt život a nikoho nemáš z rodiny, kvôli tomu ako žiješ a zmýšlaš.
Mne tento výlev príde dosť ale dosť zúfalý. Snažiš sa tým poukázať na niečo, čo akože máš. Ale reálne nemáš nič. 30tka na krku, bezdetná, bez rodiny, sexujuca s mužmi, ktorí sa doma nudia alebo sú nižšej cenovej kategórie. Čo na to povedať. Asi nič. Každý je strojcom svojho šťastia.

viestta
23. júl 2024

@atinkaa pre tych chlapov je len dalsi zarez na pazbe, oni si na takych zvysuju ego ale nemaju ich za nicovate nic. V konecnom dosledku aj ta "uboha" zienka co ju maju doma je pre nich viac ako takato nula, lebo k tej sa kazdy vecer vratia. Ci je to len preto, ze ich tam caka tepla vecera a vyprate ponozky mozme uvazovat, ale ich zeny zaspavaju v ich naruci (aj ked netsia co sa mimo domu deje) a ona je odkazana ist zajtra na lov, pretoze ked nikoho neulovi bude zas sama, opustena, nemilovana... Aspon obcas ma pocit, ze je niekto ale vo vseobecnosti je nedolezite nic a asi ani nikdy nic ine nebude...

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
23. júl 2024

Mne to pripomína styl, vyjadrovanie aj správanie jednej z uzivateliek MK. Nebudem písať nick, lebo myslím, že viacerym ženam to napadne aj bez neho. Ale úplne mi to na ňu sedí...chváli sa, aká je skvelá v balení mužov, ako si ich užíva a ako jej ani jeden neodolá a vysmieva sa z iných žien, ktoré prezentujú monogamny spôsob života.
Možno sa mýlim, ale aj tento príspevok je zrejmé od nej, iba ho píše anonymne.

stellarstar
23. júl 2024

Hmm a autorka nejak ticho 🤔

larinka552
23. júl 2024

Hmm... neviem co by si chcela pocut, resp. citat 😄 Ja ta nesudim ani ma to nepoburuje. Muza nemam, iba priatela a verim mu, nikdy mi nedal dovod neverit, aj ked stat sa moze cokolvek, za nikoho ruku do ohna nedam. Je to tvoj zivot a neprajem ti nic zle ale pamataj, ze skor ci neskor ta vsetko dobehne a budes v takych srackach o akych sa ti ani nesnivalo. Takze by si sa mala spamatat. Cim skor, tym lepsie 😃

aurora33
23. júl 2024

@stellarstar mozno je prave s nejakým ženatým 😀

slovakboy
23. júl 2024

Nemáš rada sladké reči ani maznanie ani vyznávanie lásky? Neverím. Je to divné. Videla si film S laskou Rosie? Furt ho opakujú. Ako rozumiem, že spôsoby vyznávania lásky môžu byť aj pekne trápne. Ale neverím, že netúžiš aby ťa mal niekto rád. Čo ťa potom na tých ženáčoch láka?

joannita
23. júl 2024

@ssimusska nemyslim to zle, ako ako vies ze neuspeli? Ty si stale a nim?

joannita
23. júl 2024

@ktochytavzite ako vies? Ze tvoj by na 100% odolal?

viestta
23. júl 2024

@stellarstar isla balit dalsieho zenaca, musi to stihnut rychlo aby sa pan stihol do vecierky domov vratit

viestta
23. júl 2024

@mk22 chcachana nie je guma v teplakoch, nevytaha sa ani castym pouzivanim

adka176
23. júl 2024

No a na oplátku, aby sa malo o čom diskutovať ,poznám zase aj opačne...chlap, ktorý sa netajil v práci tým, že s koľkými vydatými ženami to robil...a bolo to niekoľko desiatok žien, vydatých, ktoré mu tiež skočili na lep...a on si len značil, ktorá už a ktorú ešte...

autor
23. júl 2024

Nechce sa mi odpisovať každej jednej z vás. Vy ste asi nepochopili, čo som písala. Ja sa tým manželkám nevysmievam, mne sú na smiech práveže tí muži, ktorí toto robia svojím manželkám. A mne je úplne ale úplne jedno, či som niekomu na smiech ja, či ma niekto berie ako prostitútku, či ľahkú ženu. O tom to nie je, môj život môže byť smutný a aj očividne je, vôbec ale vôbec som to nepísala preto, že si chcem pohladkáť ego, alebo sa pochváliť a už vôbec som nepísala nikde, že každý deň mám iného ženatého muža, to už vy, vo svojich hlavách si vymýšľate rôzne situácie. Áno, som zlá, hrozná mrcha, ale dôvod prečo si užívam so ženatými som už napísala a zopakujem to znova - nechcem sa viazať, nechcem sa zaľúbiť, nechcem, aby sa muž zaľúbil, aby chcel vzťah. Mne je úplne jasné, že tí muži sa vracajú k manželkám a je mi to úplne jedno, ja nemám cit, emócie, nič. Len potrebu užiť si. Vy ste sanl chytili toho, že som napísala, že zvádzam ženatých a že sa mi darí a už scenáre aká som nula v posteli, aké sú ich manželky úžasné, lebo to, že muži sú super milenci, to môžu ďakovať práve ich manželkám. Podľa toho, čo viem ja, to tak nie je, pretože ich manželky sú na romantiku, nežnosti a ja im viem dať niečo iné v tejto oblasti. Je mi jedno, kto si čo myslí, nadávajte mi, myslíte si, čo chcete. V diskusií bola otázka, na ktorú len máloktorá odpovedala, ale riešiť život iných ľudí, to viete každá jedna.
Kľudne si tu hrkútajte, nadávajte, ozvali ste sa práve tie, ktoré sa bojíte, že taká, ako ja zvedie aj toho vášho.
Vypínam upozornenia. Adios

joannita
23. júl 2024

Ja akoze neschvalujem co robi autorka, ja som nikdy nebalila ani sa nenechala zbalit od zadaneho (alebo som nevedela o tom ze je zadany) ale myslim ze je to JEHO chyba ze to dopustil. On zlyhal, on slubil vernost. Keby nesiel s autorkou, siel by s inou.
A poviem vam mile damy, ze ani len netusite coho su ti vasi schopni. Ja mam uz po 40tke, ale stale viac ma prekvapuje aki su chlapi kreativni len aby si zasunuli inde. Ti najvacsi slusaci, najvacsie neviniatka HANBLIVE.
Pokial sa nenachadzaju v zamilovanej faze so svojou partnerkou (to je kolko rok - dva) tak vyuziju kazdu prilezitost zasunut inde.
Po mojom poslednom zazitku kedy ma zbalil mega mega slusny, hanblivy chalan, ale teda aj fesny dost, mali sme spolu nieco a nasledne som zistila ze ma doma dlhorocnu frajerku, novopostaveny dom, ich rodicia sa poznaju, planuju svadbu..... Tak uz po tomto aj ta posledna stipka nadeje vyhasla.
A ano, ti uspesni su najhorsi.

dankabetka
23. júl 2024

Ahoj, ja odpoviem len na tvoju otazku, ci sa nebojim, ze ma moj muz podvedie ?
Nie nebojim....
To by bolo rovnake ako, ci sa nebojim ist autom, lebo mozem naburat......ci sa nebojim jest rybu aby mi nezabehla kost 😅 a podobne hypotezy....neriesim, kym sa mi dana situacia nestane... Nebudem sa predsa bat " dopredu 😅"....ked sa stane budem riesit ...
Ak niekto podvadzat chce...tak skratka podvedie ( moj nazor ).....cely zivot sa pohybujem v muzskom kolektive ( stredna, vyska, praca )a teda uz som poculaa, videla a preberala s nimi kadeco ( obcas sa mi len panenky prevracaju 😂) a to boli a su chlapi od 20-80 rokov ...

ssimusska
23. júl 2024

@joannita Tak normálne viem že sa okolo neho motali také, aj mu vypisovali a on sa len z nich smial a preposielal mi čo mu napísali 😀 Prečo by som s nim nemala byť keď ma nepodviedol?

miskakyska
23. júl 2024

🦔👀 to kde som..u hrdinky, ktorá robí zo seba matrac a zaobaľuje to pozlatkom vášne a chémie...juuj dievčinka..neviem no.. akože mňa si nenasrala,ani nemala prečo.. skôr mi je Ťa ľúto..🙄.. veľmi sa mysliš,ak si myslíš ,že si spapala patent na lásku a vzťahy?

aurora33
23. júl 2024

Vsak ja som ti odpísala, že ja sa nebojím. Len neviem na čo ti to je.

fantaghiro21
23. júl 2024

@autorka sa dosmiala a je urazena :D ale ved my sa zabavame , neberieme vobec vazne, presne ako ona. Len ked sa zabavame na nej, je uz problem .. :D Asi az take sebavedomie nema .Ale pekny trollcek to bol

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená