Pritahujú vás mladí pupkatí muži?
Ahojte baby. V práci sme debatovali ohľadom toho, že v dnešnej dobe vídať veľa mladých pupkatých chlapov dajme tomu už do 30r. Príde vám to príťaživé, alebo vás to odpudzuje? Bola som totiž prekvapená, koľkým kolegyniam sa to páči, tak by ma zaujímal asi aj názor ešte širšej vzorky.
@babulkomale Nemam rada tintitka chudsie nez ja. Ved to ani chlapom nemozno nazvat.
@julix1 . pozorujem na sebe posledné roky že vzhľad alebo postava má nejako uz neberú... Priťahujú ma rozhľadení a inteligentní, vnímaví chlapi,s ktorými je veľká sranda... A vtedy sa mi aj pupkac zapáči . A to je môj muž kosť a koža,no ostatné spĺňa.. no keď sa pozriem do histórie bývalých všetko boli fakt šikovní chalani a postavou každý celkom iný.. ale na pupkosa som veru nikdy nenatrafila...
Záleží na tom aký pupka to je... pupok je jedna vec, 50kg nadváhy druhá... zovšeobecniť sa ti u mňa nedá, ale čo viem isto mam rada veľkých chlapov :D čiže radšej 100kg chlap ako 70kg tintitko.
@babulkomale mne sa napríklad páčia normálni štíhli chlapi. Nie pupkaci ani svalovci. Ale teda tým nemyslím 50-kilovych, neviem čo si ty predstavuješ pod pojmom chudý.
@julix1 Mojej kolegyni áno, mne to symbolizuje muža ktorý sa o seba nestará a taký je aj jeho zdravotný stav.
Fotka ktorú si pridala to je ešte ok.
@kristiii chudy je pre mna taky "ani cici ani rici" 😃 proste dlhé tenké linie tela bez vyraznejsej svalovej hmoty.
@babulkomale ja tomu hovorim, ze na takom chlapovi visia gate😀, pre mna tiez nepritazlive.
Vôbec, ale ze vôbec nie 🤮
Mne tuk nepríde príťažlivý ani na zenach ani na mužoch, nevadí ked je niekto macatejší ale vidno ze sa hýbe a nieje ako huspenina .
Vylozene ze pupok väčšinou svedčí o zlej životospráve, napríklad veľa piva ..
Tiez sa mi nepáčia príliš vychudnutý ľudia.
Ale u mňa to je o životnom štýle, ja som dosť v pohybe, športujem, zdravo jem tak jasne ze mi neprídu príťažlivé rozkysnute či krčmové typy
@babulkomale presne, chudi muzi mi nepridu pritazlivi, posobia na mna tak nemuzne. Pre mna to je rovnaka kategoria ako ti obezni.. 🤪
@elizita myslim, ze tak to ma vela zien, ze ich uputa osobnost, az potom fyzicno - ak to teda nie je extrem.. 🙂
Mne sa pupky nepacia, svedci to o tom, ze sa muz prestal o seba starat. Mam rada pevnejsie postavy, vysokych, nieco comu sa hovori chlap ako hora, ale nie s pupkom. Obdivujem, ked je muz po 40 a nema pupok, to si hned vsimnem.
@babulkomale mne sa páčia také subtílne typy ale nie kosť a koža, skôr takí šľachovití alebo ako to povedať. Aby niečo tie kosti držalo pokope.
@julix1 aj mne 😊👍
Pupkati ludia nepritahuju nikoho. Ani tucni chlapi, ani tucne zeny. Bleee. Bohuzial mame tu pandemiu obezity. Ja radsej chudeho, ako tlsteho. Ideal je pekne stihly.
Na prvy pohlad urcite nie. Vseobecne obezitu vnimam ako zdravotny problem, ako ked ma niekto nejake znevyhodnenie, proste je to minus pri prvom, povrchnom dojme. Ale mna vzdy pritahovala osobnost a mozog viac ako vzhlad. Nikdy sa mi tucny ludia na prvy pohlad nepacili. Ale pokial by to bol charizmaticky, rozhladeny, inteligentny clovek, no ja fakt neviem.. 🙂
Nepacia sa mi tehotni chlapi - ja za tym totiz hned vidim zdravotne problemy - infarkt,cukrovku,mrtvicu...
@julix1 je rozdiel mľandravé telo s tým pupkom a pupok na 30+ chlapovi, ktorý do 25 aktívne cvičil. Ramená, nohy, zadok ostávaju, len ten pupok sa pridal 😉. No tiež kukám niekedy. Mladý chlap doslova huspenina, ruky také zakrpatené, držanie tela otras. To mám mitiváciu deti viesť ku športu, už len preto, aby neboli tak neatraktívni.
@mandzula Nič nie je v živote len tak zadarmo. Ani duch, ani telo. Treba sa im venovať a trénovať, aby sme sami so sebou boli spokojný. A možno to pomôže nielen nám, ale aj nášmu okoliu.
Veľmi dobre to vedia vo vychodných kultúrach, keď kladú dôraz na rovnováhu našej vnútornej energie. Keď bojové umenie je spôsob myslenia a umenie myslieť je spôsob boja.
Juuu, tolko ohovarania, chudaci chlapi. Tenky, bruchaty, mastny.... Ktovie, co si hovoria o nas, po 35tke sa tazsie chudne. Radsej ani vediet nechcem.🙈
@babulkomale tak môj taký je, vyziabnutý. No či sa mi to páči. Keď sa zaľúbiš, neriešiš. Ale tak chýba to, keď človek nemôže schmatnúť poriadnu riť do ruky 😂. Alebo tie - aj keď je šlachovitý ale tie tenké nožičky, no...žiadne stehná. 😂
@mandzula ja som nekukala na postavu. Ja som sa zaľúbila a tým pádom ani do hlavy. Až teraz vidím, čo to doma mám 😂. Ale snažíme sa tolerovať sa navzájom,

Komentare necitam ale jedine co je pre mna na chlapovi fakt odpudzujuce , je omasleny pupok.
Uff