icon

Problémy s otcovou reakciou na financie

17. jún 2025

Ahojte všetci. Rodičia sa mi vrátili z dovolenky boli v Grécku, nie aby ma privítali, ale otco sa prvé hneď ráno spýtal, že či som dostala výplatu ja že ešte nie..to ste mali vidieť čo spustil, že pôjdem do pi** z tohto domu, nech idem do izby a pracem sa mu z očí, že som jebn**** lebo potrebujú uhradiť nejaké platby a nemajú z čoho, tak sa musí čakať na moju výplatu, ale to že išli na dovolenku za nekresťanské peniaze je ok, ale že som im dala 1000€ na ňu a neostalo mi nič už nepovedia...normálne mi je na nič, že sa takto ku mne správa do plaču mi je 😭 on nieje zlý tato práve naopak, ale keď ide o peniaze mi vie aj dobre zanadávať už mi povedal minule, že nech nesedim na pi** a hľadám si lepšie platenú prácu pri tom mam 850€ čo je na dnešné pomery ok si myslím..

Strana
z3
strongi
18. jún 2025

@liv1 toľko peňazí za apartmán v Chorvatsku, no ani náhodou. Za tie peniaze si viem predstaviť lepšiu dovolenku. To musí byť vaša srdcovka, keď ste ochotní toto platiť.

liv1
19. jún 2025
@strongi

@liv1 toľko peňazí za apartmán v Chorvatsku, no ani náhodou. Za tie peniaze si viem predstaviť lepšiu dovolenku. To musí byť vaša srdcovka, keď ste ochotní toto platiť.

@strongi je to nove miesto, este sme tam neboli. Je to 5 metrov od mora, krasny velky apartman s velkou terasou a vyhladom na more, virivkou - ta je mne osobne na nic, a s ranajkami. Taketo novsie apartmany blizko mora su uplne bezne za noc 350 eur +, to nie je nic specialne. Chorvatsko uz davno nie je lacna dovolenka. Ale ano, ak ides do stareho maleho apartmanu 500+ metrov od mora, vsetci spite v 1 izbe, tak najdes lacnejsie. A hotely v HR s dvomi detmi? 😅 to mas v priemere tak 450 na noc napr. polpenzia a viac. Ak je to 4* hotel, s velmi dobrym hodnotenim, na plazi. Proste ked uz idem na dovolenku, chcem byt priamo pri mori, lebo vzdy nam strasne vadilo sa trepat s milion vecmi na plaz. Od kedy sme okusili s detmi apartman rovno pri plazi, zistili sme ze je to 100 a 1. A mna napr take ze Egypt, Tunis ci Turecko absolutne nelakaju. A v strede leta ani Grecko. Inak.. za taku sumu si neviem predatavit ziadnu ozaj slusnu dovolenku letecky pre dvoch dospelych a dve deti v strede leta…

carter30
19. jún 2025

Osamostatni sa prosím 🙏♥️. Toto nie je dobrý otec. Dobrý otec v živote nevyslovi takéto niečo z huby. Môj otec je prísny, ale v živote mi taketo niečo nepovedal. Niekedy slová viac zabolia ako facka..

autor
19. jún 2025
@carter30

Osamostatni sa prosím 🙏♥️. Toto nie je dobrý otec. Dobrý otec v živote nevyslovi takéto niečo z huby. Môj otec je prísny, ale v živote mi taketo niečo nepovedal. Niekedy slová viac zabolia ako facka..

@carter30 baby ja to tu nedávam normálne chcem odísť z domu...teraz sa ma otec pýtal či som už dostala výplatu, lebo treba zaplatiť nejaké veci, ktoré potrebujú a oni peniaze momentálne nemajú.. mešká nám vyplata a že keď mi neprídu peniaze zajtra VOLÁ MOJEJ VEDÚCEJ A NECH MA AJ VYHODÍ ja neviem co mam robit 😭😭

autor
20. jún 2025

Vlastný otec mi napísal, že keď nedostanem dnes výplatu nech nechodím domov.. mala som možnosť ísť domov už pred hodinou, lebo ma pustila vedúca a nešla som..som stále v práci..normálne na grc mi je z neho

ema22270
20. jún 2025

A mas kam ist aspon? Nemas nikoho ku komu by si isla? Nemozes si prenajat nejaku izbu aspon niekde z nejakom zdielanom byte?

carter30
20. jún 2025

Ahoj,no ako to skončilo dnes??

autor
20. jún 2025
@carter30

Ahoj,no ako to skončilo dnes??

@carter30 ahoj, išla som hneď do izby ako som prišla z práce..celý čas som zatvorená tu

maranco
20. jún 2025

Priprav si plán ako odídeš a nič už nerozdávaj žiadne peniaze z výplaty.

libusak
20. jún 2025

Tvoj otec ma pravdu
Najdi si lepsie platenu pracu a ako ti dievcata radia, cim skor sa odstahuj

Strana
z3