Pustili by ste priateľa na rozlúčku so slobodou?
Ahojte, pustili by ste svojho priatela na rozlucku so slobodou do Prahy na 4 dni?
Nie ako zenicha, neberieme sa...ale ako spolu ucastnika.
Baby by s nimi ist nemali, idu partia chalanov.
Vysvetlim situaciu.
Priatelov kamos ma svadbu, na ktoru nas pozval oboch ale na rozlucku so slobodou ide len priatel.
Na programe budu mat bary, alkohol, kluby, atd...neviem co vsetko...
S priatelom byvame spolu rok a pol a 2 roky sme vo vztahu...poslednou dobou naz vstah nie je ruzovy, mame hadky, komplikacie, rozdielne nazory...
Otazka znie, pustili by ste ho na rozlucku?
pustili ??? 😂 to ako nejaké psa alebo čo ???
je nesvojprávny, zrejme chce íst kedže sa nepýtal či láskavo môže
ano môžeš mu povedat svoj názor na to ale to je tak asi všetko
to je dôvore, ked ta bude chciet podviest podvedie ta rovno pod nosom kludne aj so susedkou, kolegynou na to sa nemusí trepat až do prahy
niekto proste potrebuje rozlučky niekto nie, my sme nemali ani jeden , nie sme na to celé ale každy nech si chodí ako uzna , ži a nechaj žit
a samozrejme že sa ide bez báb
Samozrejme.Je svojprávny .Aspoň to preverí Váš vzťah.
Pustila???To niekto je ochotny naozaj takto zit?Zena tebe hrabe.
@bonboniera si mi ukradnutá a tvoj zjavny problem s mojou osobou este viac...maj sa
PUSTILI?A čo on bol zbavený svojprávnosti ?
Nevie sám za seba rozhodovať ?Nechcela by som takého vo vzťahu .
On sa ta musí pýtať?
Podviest ta môže aj inde, nemusí ísť kvôli tomu do Prahy.
Osobne som nikdy nepochopila rozlúčky so slobodou, ide sa ženiť, nejde sedieť do Leopoldova....my sa nepusťame, normálne komunikujeme, to však neznamená, že sa to vždy stretne s pochopením 😀
,
Samozrejme.u nas to nieje tema,na ktoru by sa pytal,skor si oznamujeme ze ideme.a je jedno ci na rozlucku so slobodou,alebo len tak na pivo,alebo ja s kamoskami.bud mu veris alebo nie.
Ja by som môjho "pustila", ale on by nechcel ísť, lebo tieto prízemné "zábavy" ho nezaujímajú 👍
On ti dovolí rozhodnúť o tom či ho pustíš alebo nie
Vas vztah nie je ruzovy, hadate sa, treba riesit nieco ine.
ty ho nemáš čo "púšťať", nie si jeho matka ani poručník
Môj manžel sa ma pýtal, či môže ísť - vedel môj postoj k očumovaniu žien, ale súhlasila som, aby išiel. Bude tam s kamarátmi, ktorých dlhšie nevidel a chcel si to vyskúšať. Je spoľahlivý a to mi stačí. Bolo mi skôr ľúto, že si na to potreboval vybrať dovolenku, a ja som ostala doma s maličkým bábom - ale materstvo je iná jazda 🙂
Ak máš obavy, že ťa partner podvedie, ver že príležitosť si v takom prípade nájde aj on sám a nepotrebuje k tomu ani iné mesto, rozlúčku, alkohol či striptérky.
Samozrejme, že "pustila" - aj môj bol tiež v Prahe 3 dni a to už sme manželia, mali sme staršiu dcérku a čakali sme mladšiu. Len som.nepochopila, prečo by som ho ja mala niekam púšťať - veď nie je nesvojprávny
Pustila? Čo ti na začiatku vzťahu odovzdal občiansky a začal byt nesvojprávny? 😀 a priateľovi odkáž že si za mňa red flag nech si chalan dobre premysli do čoho sa púšťa
Raz som citala ze si volaju babu alebo baby takto na grupak. Staci jeden debil v partii a zvrhne sa to... ale zas ja by som s takym nebola, co ma takych kamaratov, lebo vrana k vrane... Urcite vsak do Prahy nejdu hrat sipky, cakaj, ze minimalne bordel navstivia. Ja by som si takeho nebrala este mu to zachuti a tebe ostanu oci pre plac.
@barborachors ja som čítala, že mimozemšťania v noci pijú našu krv cez nos.
@procrastique asi si citala, ze mas tri hlavy a osem noh a v hlave seno
@barborachors ale veď
@procrastique ma pravdu
@barborachors hej, rovnako ako ty :D všetko čo prečítam niekde musí byť pravda :D
Asi sa hádate, lebo chceš zasahovať do toho, do čoho Ťa nič nie je. Si jeho vychovávateľka, že ho máš niekde púšťať? Nezabudni mu nakázať koľko najviac môže vypiť a kaz mu zábavu hysterickými správami celé 4 dni.
@barborachors tohto by som sa nebála, bordel nie je až taká lacna záležitost, určita zábavka je len pre určitu vrstvu a pre filmovy priemysel 😂😍
A Ty si nebola s kamaratkami na rozlucke? Alebo, keby Ta kamararka pozvala, povedala by si nie? Lebo nevolala aj priatela?
Moj muz chodi kazdy rok na chatu s chalanmi na 4 dni. Nepýta si dovolenie, oznamuje ;) aj na rozluckach sme boli, on na zenichovej, ja na nevestinej.
Bud mu veris alebo nie. Takze asi by si sa mala nad vasim vztahom zamysliet, dovera je zaklad vztahu.
Pustila???? To je vtip, ty ho nemáš čo púšťať, keď chce ma ísť, už sa nečudujem, že máte nezhody, keď mu chces dirigovať život čo má a čo nemá robit, mne muž normálne oznámi a ja celá rada len chod, trošku kludu neuškodí 😄

@t1nusa ja som zazila, ze si spravili spolocnu pre kamaratov, veceru, posedenie v bare. Ja som nebola, lebo som strazila deti, siel manzel, bol to jeho brat. Tak logicky.