icon

Reagovala som prehnane vo vzťahu?

2. sep 2026

Ahojte.. randím už 2 mesiace s jedným mužom a včera večer sme telefonovali a jeho reakcia ma zamrzela.. Aby ste boli v obraze snažím sa zmeniť prácu, tá v ktorej momentálne som ma nijak neposúva ďalej a tým, že som mladá chcela by som niečo iné vyskúšať a naučiť sa niečo nové.. Chodím vyše roka na pohovory a zakaždým si vyberú niekoho iného. Som z toho celkom smutná. Včera mi dotyčný volal, ja som mu napísala, že mu zavolám neskôr pretože sa necítim dobre.. Zavolala som o necelé dve hodiny a povedala, že mi nová práca nevyšla a povedala som mu ako som z toho smutná a že som si aj poplakala kvôli tomu.. Jeho reakcia bola, že som labilná, prečo vôbec revem a ako budem riešiť iné problémy a že som ho sklamala.. Ja som argumentovala, že som z toho už frustrovaná, pretože sa snažím a nič.. Akože áno, nerúti sa svet a sú aj horšie veci, ale človeka to zamrzí.. Reagovala som prehnane ja či? Pretože v tejto práci som vyhovela do 2.kola a až po treťom mi napísali, že teda nič..

Strana
z2
anonym_822173
Včera o 09:29
@anonym_57982b

@anonym_822173 a čo jeho pocity?? To je taká doba, len ja, a ja a ja, ja mám nárok,ja mám právo. Veď aj on má právo na svoj pocit zo vzťahu a z nej. Tak prečo by mal byť emocionálny invalid? Povedal, čo cíti z jej správanie. Cíti sklamanie. Zato, že sa nespráva so si ona predstavuje? 😏

@anonym_57982b sorry tieto typy nie su vhodne do vztahu, do ziadneho...vzdy bude zhadzovat pretoze nema empatiu. Proste nema kapacitu .

Strana
z2