icon

Reagovala som prehnane vo vzťahu?

2. sep 2026

Ahojte.. randím už 2 mesiace s jedným mužom a včera večer sme telefonovali a jeho reakcia ma zamrzela.. Aby ste boli v obraze snažím sa zmeniť prácu, tá v ktorej momentálne som ma nijak neposúva ďalej a tým, že som mladá chcela by som niečo iné vyskúšať a naučiť sa niečo nové.. Chodím vyše roka na pohovory a zakaždým si vyberú niekoho iného. Som z toho celkom smutná. Včera mi dotyčný volal, ja som mu napísala, že mu zavolám neskôr pretože sa necítim dobre.. Zavolala som o necelé dve hodiny a povedala, že mi nová práca nevyšla a povedala som mu ako som z toho smutná a že som si aj poplakala kvôli tomu.. Jeho reakcia bola, že som labilná, prečo vôbec revem a ako budem riešiť iné problémy a že som ho sklamala.. Ja som argumentovala, že som z toho už frustrovaná, pretože sa snažím a nič.. Akože áno, nerúti sa svet a sú aj horšie veci, ale človeka to zamrzí.. Reagovala som prehnane ja či? Pretože v tejto práci som vyhovela do 2.kola a až po treťom mi napísali, že teda nič..

Strana
z2
anonym_822173
3. sep 2026
@anonym_57982b

@anonym_822173 a čo jeho pocity?? To je taká doba, len ja, a ja a ja, ja mám nárok,ja mám právo. Veď aj on má právo na svoj pocit zo vzťahu a z nej. Tak prečo by mal byť emocionálny invalid? Povedal, čo cíti z jej správanie. Cíti sklamanie. Zato, že sa nespráva so si ona predstavuje? 😏

@anonym_57982b sorry tieto typy nie su vhodne do vztahu, do ziadneho...vzdy bude zhadzovat pretoze nema empatiu. Proste nema kapacitu .

cacianka
Dnes o 06:54
@ivicatolic

@anonym_autor priateľ je zrejme silná osobnosť, a akékoľvek zlyhanie, či strach, či smútok nebude akceptovať....tip - utekaj 👉

@ivicatolic nemusí byť silná osobnosť, ale pako bez empatie, a výživa sa v nešťastí iných

zuzubb007
Dnes o 07:06

Stále píšeš, že si mladá, ja som myslela, že máš 19 rokov, podľa vysokej školy +4 roky, musíš mať 28, to je už dospelá vyzretá žena, väčšina už má aj svoje dieťa, tak sa musíš aj tak správať, nedvíhať telefón a revať no neviem tiež to nieje všetko ok, a on je tiež mimo chlapec bez zľutovania takže skús pohľadať niekobo normálneho

autor
Dnes o 11:07
@zuzubb007

Stále píšeš, že si mladá, ja som myslela, že máš 19 rokov, podľa vysokej školy +4 roky, musíš mať 28, to je už dospelá vyzretá žena, väčšina už má aj svoje dieťa, tak sa musíš aj tak správať, nedvíhať telefón a revať no neviem tiež to nieje všetko ok, a on je tiež mimo chlapec bez zľutovania takže skús pohľadať niekobo normálneho

@zuzubb007 dúfam, že keď sa ti stane niečo čo ťa bude veľmi mrzieť a bolieť tak nebudeš plakať a zvládneš to.. Dúfam že dokonale zvládaš aj smrť blízkych bez plaču 🙂) je málo vecí, pre ktoré plačem.. ja nemávam ani výkyvy nálad, ani nie som žiarlivá nič, som skôr flegmatickejšia ale toto ma zamrzelo a veľmi. Mám dokonca aj ťažko chorého otca, ktorý má druhýkrát rakovinu a aj to zvládam tak, že nik o tom nevie.. ale niekedy na teba emócie doľahnú aj keď si terminátor.

zuzubb007
Dnes o 13:05
@anonym_autor

@zuzubb007 dúfam, že keď sa ti stane niečo čo ťa bude veľmi mrzieť a bolieť tak nebudeš plakať a zvládneš to.. Dúfam že dokonale zvládaš aj smrť blízkych bez plaču 🙂) je málo vecí, pre ktoré plačem.. ja nemávam ani výkyvy nálad, ani nie som žiarlivá nič, som skôr flegmatickejšia ale toto ma zamrzelo a veľmi. Mám dokonca aj ťažko chorého otca, ktorý má druhýkrát rakovinu a aj to zvládam tak, že nik o tom nevie.. ale niekedy na teba emócie doľahnú aj keď si terminátor.

@anonym_autor no moja ja revem asi naozaj za všetko, a ja si poviem sama sebe, že som fajne prepnutá, ľúto mi je ľudí, zvierat, všetkého, ale revať nad prácou ktorú nedostaneš to nieť proste by som si povedala tak niesom na to asi dobrá, že má nevybrali, toto chlap naozaj nechce preto reagoval prehnane podľa mňa

autor
Dnes o 18:05
@zuzubb007

@anonym_autor no moja ja revem asi naozaj za všetko, a ja si poviem sama sebe, že som fajne prepnutá, ľúto mi je ľudí, zvierat, všetkého, ale revať nad prácou ktorú nedostaneš to nieť proste by som si povedala tak niesom na to asi dobrá, že má nevybrali, toto chlap naozaj nechce preto reagoval prehnane podľa mňa

@zuzubb007 ja som bola vybraná v 2. Kolách a bola som pred podpisom zmluvy.

Strana
z2