icon

Reakcia partnera na poškodené auto

26. feb 2025

Aka by bola reakca vasich poloviciek na to, ak by ste poskrabali na boku (8cm) auto o stlpik (spolocne auto). Alebo ak sa vam podobne stalo, aka bola reakcia? U nas strasne nahnevanie. Kracal v ten den oduty predomnou 10 metrov, doma mi dal neprijemnym tonom prednasku kolko penazi a vybavovania a nerozpraval sa so mnou/resp len velmi urazene min 2 tyzdne.. Mam jedina takeho chlapa?

Strana
z4
mk1111111111
26. feb 2025

Ale, super navod. Kupim maso, listok si necham, maso zjem a idem reklamovat.👌🙈😵‍💫🙄

mk1111111111
26. feb 2025

Ja chodim bezne vratit, ak smrdi. Vzdy vratia peniaze.

maji1906
26. feb 2025

@marsmykkok aj mne sa nedavno stalo,že som sa obtela o bránu,tak že je jedna strana preliačená,bude nutná výmena dverí.Manžel sa samozrejme hneval,ale nie tak,že by sa z toho bol mimo..normálne sme o Tom diskutovali ešte naike tri dni a dáme to opraviť,hoc ja by som to len zatrela farbou....ale on chce celé dvere vymeniť. Nikomu sa nič nestalo a to je hlavné,prudko reagujú ľudia,čo si pre nich veci veľmi dôležité....nevedia sa od nich odosobniť. Veci sú na to aby nám služili ale nie my im...aj keď jasné niaku starostlivosť si to vyžaduje aj od človeka aby nekupoval stále nové.

olivierko229
26. feb 2025

Moj bol najprv v telefone, ze no nazdar, tak teraz to musim vyriesit, ale ked som prisla domov, tak ma objal, az som sa rozplakala. A ze uz je teda auto oficialne moje 😄 a to som vlastne oprela bok o rampu, pokrceny plech. Ale u nas sa tieto veci az tak neriesia. Muz zas s bagrom ohol vonkajsi parapet na dome..no tak co uz..zeby sme sa ofuciavali koli tomu ..ved sa nic vazne nestalo. Ale chapem hnev ako realciu, na druhej strane 8 cm skrabanec mi nepride hoden takejto reakcie.

hopeja
27. feb 2025

Ja viem že môj by sa nehneval, možno by utrusil ironicku poznámku ale prežil by to...aj on už skrabol dvere, nedávno nacuval do muriku, nič vážne...ale mám napr. švagra ktorý sa k autu správa ako k decku a akýkoľvek škrabanec prežíva, toto by som nedala

michaela329
27. feb 2025

To je nejaká drama Queen a nie chlap 🤦 Nereagoval nijako, stalo sa aj jemu, netrpí našťastie komplexom dokonalosti. A ja by som sa nedala, aby takto so mnou jednal 🤷

mamaaja82
27. feb 2025

Ja by som sa s tebou tiez nerozpravala😁My mame kazdy svoje auto a je klud(auta sme mali skor ako sme sa dali dokopy),ale ja mam muza,ktory by neriesil,mna ma radcsej ako svoje auto.Raz si moje auto pozical svokor a som bola nervna,kym sa s nim nevratil😁

rorino
27. feb 2025

@jozinzbazin22 😂😂👏👏

maya_hi
28. feb 2025

Skús si predstaviť vec, ktorú máš veľmi rada, buď veľa stála, alebo máš k nej výnimočný vzťah. A teraz si predstav, že ti ju partner poškodí. No, a asi tak sa cíti 🤷🏻‍♀️ Nie všetci chlapi sú takí, ale viem si predstaviť, že veľa z nich to dosť prežíva 🫤

vevesh
28. feb 2025

Moji rodicia prezivaju kazdy jeden pol milimetrovy skrabanec- ak sa nahodou stane, pocuvam o tom fakt mesiace (aj roky), ako niekto niekde nieco suchol a samozrejme, okamzite muselo ist na prelakovanie a nalada pod psa aj 2 mesiace. A auto bolo hlavne na vystavu na parkovisku. Moj muz je profesionalny vodic, tak vie, ze urcite veci sa stavaju a keby ze oskrem, tak mu to je 2 na 3- ako uz bolo spominane, auto je otrokom cloveka, nie clovek autu. A urcite nebehame s kazdym skrabanacom a tukancom do servisu- vsak by to auto bolo viac v servise ako na cestach🫣🫣🫣

spenat9
28. feb 2025

Moj sa prve najeduje ale to skor “naschval” aby ma na oko vyhresil 😂 ale vzapati to prestal riesit .. ja som zo zaciatku nikdy nechcela soferovat jeho auto lebo som sa bala ze mu s nim nieco urobim ale on mi vzdy hovoril ze co to riesim, ze ked naburam tak naburam, ze je to len par plechov co sa opravi.. ale teda on je celkom autickar, mal za svoj zivot velmi vela aut, ktore velakrat aj rozbil a vie si vacsinu veci opravit sam takze asi preto k tomu ma taky pristup

margotka17
28. feb 2025

Ja som ešte našťastie nikdy nebuchlavauto, ale muž áno. Bol na chalupe a o stlpi otrel farbu. Došiel domov naštvaný na seba aj celý svet. Hundral, nadával až som mu povedala, že nech konečne nenervaci, lebo mi to nerobí dobre. V tú chvíľu prestal hundrat aj nadávať sám sebe.

hopsas
28. feb 2025

Ja som doteraz každé auto ktoré sme mali oskrela a moj muž.mi len rezignovane nadiktuje číslo do poisťovne. Nerobím to naschvál skrátka stane sa. Ale aby sa so mnou kvôli nejakému autu dva týždne nerozprával? To nie. To robia len blbci.

tomiholjubavi
28. feb 2025

Keď sme si s ex-manželom kúpili prvé pekné auto (vtedy celkom nový Qashqai), tak mi ho pre istotu ani nedal šoférovať prvého pol roka. Lebo Bože nedopusť, aby sa oškrelo. Potom sa zapozeral na veľkého nafukovacieho tancujúceho Mikuláša pred obchodom, nabúral do plota a bolo po precitlivelosti. 😀
Nasr*tý bol poriadne, celý týždeň pindal aký je blbec. 😀 Havarijné mu preplatilo škodu, všetko sa opravilo, ale ten ochranársky pocit sa už nevrátil. Ironicky, za skoro 10 rokov, ja som ho neťukla ani raz. A on ešte ďalšie štyri.

vieronika14
28. feb 2025

Moj bol v pohode pretoze keby naziapal na mna tak za volat tak skoro nesadnem, stalo sa mi to 2x a mali sme havarijnu tak sme nedoplacali vela

silvike
28. feb 2025

Moj nastastie vobec nie je takyto typ ako tvoj. Nadseny nebol urcite, ale teda, skor mna upokojoval, ze nic sa nedeje, navigoval ma telef. co mam robit, aky dalsi postup, ake papiere povypisovat ( bol to tukes s inym autom), co s tym dalej atd.atd. A to som uz 2x tukla ( teda raz ine auto do nas) a raz sa mi cele zadne sklo rozbilo. Moj je v tomto fakt super. Ziadne vycitky, ziadne sceny ani nervy ani odutost. Tvoj to asi inak spracovava, ina povaha, ale tak 2 tyzdne urazene by sa fakt nemusel bavit. Mozno su k tkmu nabalene sn ine vase vztahove problemy. Bo ako chapem, ze sa niekto na toto nas**e ale tak na den-dva max.

bielasovicka
28. feb 2025

To je aké to "spoločne" auto?

martin96321
28. feb 2025

@raszuz To si opisala auto mojej zeny. Siel som s nim do umyvarky rucnej. Povedali mi,ze spinave za 30 ,velmi spinave za 50.......pozreli do vnutra a povedali ze za.....jebane ani nerobia🤣 tak som ho dve hodiny daval nejak dokopy aby mi ho v umyvarke vzali😅 nakoniec za 80€

raszuz
28. feb 2025

@martin96321 ale neeeee 😂😂😂😂😂

sleepy_joe
28. feb 2025

Z vlastnej skúsenosti môžem konštatovať, že najlepšie je ak má každý svoje vlastné auto a stará sa o neho ako uzná za vhodné. Ja svoje auto nikomu nepožičiavam a ak si niečo oškrem, tak si môžem nadávať sám sebe. A druhá vec je, že ak žena má svoje auto, tak sa zvyčajne k nemu viac správa s citom, lebo vie, že nie je to pár eurová záležitosť. Ale akonáhle je to "cudzie" , tak jej je to ľahostajné.

slavka1988
28. feb 2025

Kamoška keď tukla mužovi auto mu dovolila anal 🤣ten môj ma ešte vybozkaval ,ze sa nič nestalo mne ani dcérke tak je to v poriadku na to je poistka 🙂

hefo
28. feb 2025

@petracandle "Auto má vždy iba jedného vlastníka" - to nie je tak úplne pravda, to je len nedokonalosť registra vozidiel, ktorý (na rozdiel od rôznych nepodstatných blbostí) nikoho z politikov netrápi, aj keď to mnohým ľuďom spôsobuje určité nemalé komplikácie.

Pokiaľ sú manželia s BSM, tak pre auto platí všetko tak isto ako pre ostatný majetok.

nevenka
28. feb 2025

@really8 no ved ani ja nemavnem rukou, zas ani deti neppchvalim, ale ked vidim, ze sa stalo proste a nie daco naschval, tak nejdem vyrabat neurotikov z deti. Mala som to doma, ze za kazdu blbost sa kricalo, no clovek vyrastie a stale si to nesie so sebou, ze ma pocit, ze je neschopny. Ak daco spravia naschval, tak to je ine. Nevyhnem sa aj kricaniu obcas, priznavam, ta vychova moja sa stale vlecie so mnou. Snazim sa ale tak rozumne.

miska1997
28. feb 2025

Ja som to urobila 2x ..
Zadný nárazník a zadné dvere prave.
Ja som plakala, on sa tomu smial. Ale my máme staré auto je to asi tým, keby máme novšie, nepochválil by ma určite..

martin96321
28. feb 2025

@raszuz Raz som videl v spravach ako cigani vraveli ze maju vybyvany byt.......na totalku bordel. Tak aj ona vybyva vzdy auto🤣 vsade bordel,papieriky,zuvacky,blato........neviem kade chodi kdze nebyvame na samote v lese

raszuz
28. feb 2025

@martin96321 🙈🙈🙈, tak papieriky u nás nie, blato tiež akosi nie, ale kamienky sa nájdu, sem tam to seno, hoblina,.granula 😂😂😂😂

bielasovicka
1. mar 2025

Nie len chlapom to vadí, aj mne by to vadilo, oskrete auto aj bordel v aute.

kristiii
1. mar 2025

Aktuálne polovičku nemám, ale teda nemala som žiadnu, ktorá by reagovala takto teatrálne. Mala som frajera, s ktorým som šla na výlet, veľmi chcel ísť na mojom aute (mala som v tom čase lepšie ako on) a buchol s ním do iného auta. Skoro plakal, ja som sa smiala, že čo rieši. Normálne sa spravilo svetlo a bolo po probléme.
S ex sme mali škaredú nehodu, zomrel pes a skoro aj on. Toto sú skutočné problémy, nie 8 CM oškretého plechu (jasné, že to človeka nepoteší a nie je mu to jedno, ale stane sa a nie naschvál). V takýchto situáciách by mal jeden druhého skôr podržať a nie doraziť.

ivetta1234
4. mar 2025

Ja som nase par dnove fungel nove auto hned doskrabala skrutkovacom ked sme davali nove znacky 😅 povedal ze nic sa nedeje, tak isto ako ked on napalil do srnky a rozbil predny naraznik som mu ja povedala ze je to ok,je to len auto

Strana
z4