Rozchod

katwenka
22. jún 2022

Ahojte, možno sa niekto nájde v mojom príspevku a možno mi niekto pomôže a poradí objektívnejsie ako to vidím ja.
A partnerom sme boli spolu 16 rokov, dve deti. Viac menej náš vzťah bol taky taliansky, vždy po nejakej hádke plnej výčitiek a urážok sme sa udobrili. Podotýkam že ponižovanie bolo z jeho strany, čo sa týka môjho vzhľadu, že o mňa by ani bezdomovec nezakopol, že môžem byť šťastná akého mám muža. No posledné tri roky, ja som už úplne ochladla, po všelijakých akože aferkach, ktoré sa nestali. Žili sme každý v inej izbe bez sexu, nič, každý sám. Vtedy som ho aj požiadala aby sa odstahoval, lebo som nechcela aby nás deti tejto videli. Nuž a on sa minulý mesiac konečne odstahoval. No a pred pár dňami už zverejnil nový vzťah na fb. Popritom mi ale stále píše, že ma miluje, že nech ho vezmem nadpäť.Realita je ale taka, že ja už s ním naozaj nechcem byť, lebo viem ze zase by to bolo rovnake, a moja láska už celkom odošla.a tu prichádza môj problém. Strašne ma to zobralo, keď som ich videla. Také veci, že tak mi treba, alebo žiarlim, to mi prosím nepíšte. On mi aj teraz povedal ze chce len mňa, že stačí povedať a nechá ju. Ale ja to nechcem. Ja viem ze sa musím cez to preniesť, ja naozaj už s ním nechcem byť, ale zároveň ma to veľmi bolí keď ho vidím s inou. A zároveň som nasrata, že akože počká a uvidí ktorý vzťah mi vyjde. Ja mu to naozaj prajem, lebo on stále vravel ze nechce byť sám, ale neviem prečo sa cítim tak zle, keď ja ho nechcem. Ďakujem

irusa
22. jún 2022

nepozeraj FB a máš to vybavené....

mariejenka
22. jún 2022

Je to skrátka taká fáza teraz, a on, ukážkový manipulátor. Ponižuje, uráža,podvadza ale vraj miluje,a stačí ze pisknes a pribehne naspäť za tebou. On aa teraz pri novej musí snažiť,pretvarovat, pri tebe mu nechybalo nic,az na ten sex. Deti máte veľké,aj keď su v puberte a je to citlivý vek,ako každý. Ty sa ozaj teraz orientuj na seba, a deti. Jemu by som nevenovala žiadnu ďalšiu myšlienku.

kiwi3
22. jún 2022

aky je to charakter, vidis presne na tom, co teraz robi, tebe pise, ze ta miluje, ale spava s inou... ohavne. ako to moze robit vam obidvom? chapem, ze to nie je lahke, ved to boli roky, co si s nim stravila. kazdy potrebuje cas taketo veci spracovat. fakt nesleduj nic, kde moze byt, najlepsie zablokuj a hotovo. dopraj si cas a skus nieco prijemne na odreagovanie, myslim napriklad nejaku novu aktivitu, nove miesta. je leto, prilezitosti je vela.

spadnutaslivka
22. jún 2022

Chvíľu trvá, kým človek ten starý vzťah spracuje. Aj keď si akože nechala ty jeho, ešte si nespracovala tie veci, čo ste zažili. Keď sa s tým všetkým vyrovnáš, bude ti jedno, či niekoho má.

katwenka
autor
22. jún 2022

Ja len neviem pochopiť, že dobre, chýbal mu sex, tak nasiel si niekoho, ale tak mohli to spolu najskôr par mesiacov si nechať pre seba. Teraz ju ide zoznámiť s rodinou, a mne tvrdí že je to len úlet. Ze mam sa definitivne rozhodnúť kým nie je neskoro. Ako keby ma chcel len vyprovokovať. A ja síce revem po nociach, ale skôr mi je možno ľúto, že sme nás vzťah neprestovali, aj keď neviem ci sa to dalo. Poznáte to, on mohol všetko a ja nič, lebo určite kurviť sa budem. A mám doma deti. Ved presne to chápem, že už takého človeka pri sebe nechcem. Možno ma štve ze po rozchode ja sama s deťmi (aj predtým bolo všetko na mne, takže v tomto smere stratu necítim) a on ako kráľ slobodný si užíva a príde za deťmi kedy sa mu zachce. Vlastne, nemalo by ma to štvať, lebo to som celé roky chcela, ale ide ma rozdrapiť. Asi mi už je... 🤦‍♀️

katwenka
autor
22. jún 2022

@kiwi3 dokonca som mala chvíľu nutkanie jej všetky správy poslať co mi písal, aby to videla, ale potom si vravím na čo to bude dobre. Keď ho nechcem, nemám právo mu ničiť nový vzťah. To je jeho bremeno s akými klamstvami začína

ander_z_kosic
22. jún 2022

A ty máš niekoho, nový vzťah? Možno Ťa hnevá, že on niekoho má a ty nie, pričom on i to vôbec nezaslúži (čisto moja špekulácia). A tej žene určite tie správy poslať. Možno si ho tým pohneváš, ale ona musí vedieť, s kým to žije, kým nie je neskoro.

timing
22. jún 2022

Udrel na spravne miesto. Tym,ze Ta informoval o novom vztahu vedel,ze Ta zasiahne. Vypisuje Ti,ze sa kludne vrati ak chces ty. Vies co tym sleduje? Ci si smutna,ci ziarlis a ci ho chces. Ľahostajnosť je najhrosia. On si nasiel "novu" aby zaplatal rany.
Nic jej nepis budes oznacena za chuderu,ktora sa nevyrovnala s rozchodom. Zablokuj ho. Pochopi ze nemas zaujem a Teba neroztrha lebo nebudes vidiet nic nove na jeho FB.

ladyblcha
22. jún 2022

To je len take urazene tvoje ego, ze nasiel nahradu a neplace za tebou. To prejde, kasli na to.

katwenka
autor
22. jún 2022

@ander_z_kosic ja nikoho nemám, lebo za tie roky moje sebavedomie dal tak dole, že momentálne neverím nikomu

uhgara
22. jún 2022

@katwenka hlavne sa sama musis dat dokopy a pozdvihnut si to svoje zrazene ego. na neho kasli nemyslim si, ze by sa nieco zmenilo, ak by si mu dala zas sancu. len sa musis z toho vsetkeho spamatat a bude dobre

rika1968
22. jún 2022

@katwenka Ahoj. Ja ťa maximálne chápem, pretože prežíla som podobné chovanie. Nikdy som nepochopila, prečo muž musí utekať za inou ženou ak doma má problém. Ja osobne po nepríjemných skúsenostiach nemala by som chuť na iný vzťah . Ak by ťa ozaj miloval, určite by nemal novú priateľku. Určite by hľadal spôsob aby zachránil váš vzťah. Ja som citlivá osoba a keď mňa partner ponižuje, slovné ubližuje tak to ťažko viem stráviť. Veľmi ma to bolí, lebo si to nezaslúžim a ja by som si nikdy s nikým nedovolila byť drzá, vulgárna. Bude ťa to dlhšie bolieť, že utekal do náručia inej, ale pomaličky ťa to prejde a zvykneš si na kludnejší život. On ešte bude za tebou plakať.

janage
22. jún 2022

@katwenka no možno aj by bolo dobré jej tie spravy poslať, kým to nie je vážnejšie z jej strany, nech vie s kým má tú česť. Lebo tá baba zrejme ide do toho vzťahu s ním úprimne a on ju má len ako poistku a tvoju provokáciu.
Ja by som to teda vedieť chcela.

k0l0b3zka
22. jún 2022

Je to pako, pretoze aj keby som sa s niekym rozisiel tak uz len z ucty k nemu nezavesim novy vztah po mesiaci na FB. Aj to malokto ak mal niekoho naozaj rad dokaze po mesiaci pustit do svojho zivota niekoho dalsieho.A ze Ti pise, ze sa k Tebe vrati ak chces kym este nie je neskoro nad tym by som sa akurat tak zasmial srdecne, uz vacsia trapnost sa snad vymysliet nedala 🙂 Chapem, ze Ta to momentalne dost boli no snazil by som sa neriesit to, povedz mu nech sa im spolu dari, terajsej ziadne screenshoty neposielaj. Sustred sa na seba, uzivaj si deti a casom bude vsetko OK. Neboj sa, on tiez nie je stastny aj ked pred Tebou bude hrat ze je.

ruzovakrava
22. jún 2022

@katwenka poriadne hnusné správanie voči tebe aj voči novej žene. A nie som zákerná ale urobila by som screeny správ ako ťa miluje a keď pískneš tak sa vráti, že je len bokovka atď., poslala by som to tej žene. Aby videla že si chová hada na hrudi. A blokla by som ho. Deti máte veľké, prežila si dlhé roky v chorom vzťahu s manipulátorom, dokonale ti pochoval sebadôveru. Začni odznova. Dáš to.

betulinka1
22. jún 2022

@katwenka je pekne ako si priznáš, ze ti to vadi. To je podla mna zaklad úspechu, uvedomit si svoje pocity. Boli ste spolu 16 rokov, je uplne v poriadku, ze ich mas. Musis odpustiť sebe a odpustiť jemu, ze ste proste vztah nezvládli a nebol podla tvojich predstáv. Pozri sa na tu zenu a poľutuj ju, ze zial si vybrala tvojho muza, ktory sa k nej bude spravat tak isto ako k tebe a ty si zaslúžiš viac. Cas vsetko zahojí neboj sa.

katwenka
autor
22. jún 2022

@betulinka1 ved to je tiež jedna z veci ktorá má boli, že možno k nej bude iný. Bude sa chovať a robiť veci, čo mal robiť so mnou, ako so ženou ktorá mu dala deti. Ja som mu to aj povedala, že nech sa tak nespráva ako ku mne, lebo aj ju stratí. V podstate sa správam ako decko. Vadil mi, nechcela som ho, tak ja neviem, ved nemôže byť sám keď nechce. Len to bol asi šok, že mňa prosí o návrat a ráno vyskočí na mňa ich foto vysmiati obaja v objatí. 🤷‍♀️

stanislavicenka
22. jún 2022

@katwenka mrzi ma, co si zazivala, a je len skvele,ze takyto clovek z tvojho zivota odisiel. Ja bz som tie krasne spravy o laske k tebe prepislala jeho aktualnej zene po jeho Boku, aby vedela, akeho skveleho muza ma. A jeho v komunikaciu, ktora je mimo deti hned stopla.

k0l0b3zka
22. jún 2022

@katwenka Ludia sa na zaciatku spravaju inak ako je ich skutocna osobnost. Na zaciatku je kazdy tolerantny, kompromisny, robi veci, ktore s Tebou nerobil. Po case sa jeho osobnost vrati do normalu a bude taky ako si ho poznala aj s tou novou. ;)

komplikovana
22. jún 2022

Na tvojom mieste oslavujem, ze si sa ho zbavila. Partner, ktory ta ponizuje ta vobec nemiluje. To je uz len zvyk. Prestan ho riesit, dopraj mu to a ty si najdi hoc aj psychologicku pomoc ako nadobudnut znova sebavedomie. Si plnohodnotny clovek, aj ked nemas partnera. Stoj si za svojim rozhodnutim.

elizabet173
22. jún 2022

@katwenka presne vedel, že ťa vytočí a čím. Vykašli sa na facebook, neuveríš, ale dá sa žiť aj bez neho, s ním komunikuj jedine ohľadom detí a to prostredníctvom SMS alebo mailu. Skutočne, ťa trápi že takýto úbožiak, ktorý ťa ponižoval, ťa rýchlo nahradil inou, len aby ťa zase ponížil? 🙉

marcela64
22. jún 2022

Neriešila by som sociálne siete, neriešila, bavila sa s ním len proste keď ide čosi o deti a začala by som odznova. Podľa mňa sa ti aj dobre stalo, že odišiel.

jajanka31
22. jún 2022

@katwenka to je tipicky chlap blbecek. Mysli si ze ked sa ukaze s inou ze byvala zacne tak ziarlit, porovnavat sa a pretekat sa s tou druhoz zenou ze on si bude moct vyberat a bude mu rast sebavedomie este viac. A raz ti splechne do tvare mal som super vztah a nechal som ju kvoly tebe tak drz hubu a krok a rob co chcem. Presne o to mu ide.. Aby ta zas len manipuloval..v ziadnom pripade si s nim nezacinaj. A najdi si ineho chlapa. On sa zblazdni ze si ho neprosila aby sa vratil ale vymenila si ho... Ha fakt co je to za logiku spim s inou ale teba milujem a vratim sa ked chces.. S pis s inou? Travis cas s inou? Nie nechcem.. Konec bodka

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
22. jún 2022

@katwenka dobré ti vraví, je to len úlet, jeho úlet, jeho život, jeho problém. Samota boli, možno mrzí, ale urobila si dobre, že si ukončila vzťah, v ktorom si bola nešťastná a aj tak sama. Deti tá potrebujú, chcú šťastnú a zdravú mamku. Venuj sa im, venuj sa sebe. Keď má prísť šťastie, príde, keď nie, máš deti a nechaj minulosť minulosťou. On nech si trtká aj na FB, aj na instagrame, nech si tam zverejní aj holú riť.
A že stačí povedať, a nechá ju? Tak nahradil teba, nahradí aj ju, nemáš im čo závidieť 🙂💪🍀 buď silná.

katwenka
autor
22. jún 2022

@jajanka31 však ja som mu to aj tak povedala. Ze keď sa odstahoval a možno po čase, by sme nejak dozreli a vedeli si priznať chyby,keby ta bolesť na duši vybledla Ktovie, možno by preskočila iskra. Ale ani sme sa k tomu nedostali a už má inú. A ze teda toto už nedám, že keď zverejnil nový vzťah, ja už o neho nestojím.

laska86
22. jún 2022

@katwenka pocuj a nemoze to byt len akoze novy vztah?ze sa dohodol s nejakou nech mu zahra akoze novu partnerku aby si sa nad nim zlutovala?keby mam novy vztah nebudem byvalemu vypisovat ako ho milujem a chcem len jeho..tam nieco nesedi...netrap sa..casom zistis ako ti je dobre ked nemusis pocuvat tie ponizujuce reci..drzim palce..😘

betulinka1
22. jún 2022

@katwenka neboj sa nebude sa inak spravat a ani sa nespráva, to uz vidis sama teraz 😉. A ak aj Ano, tak im to praj. Skor sa zamysli, co zmeníš ty aby sa dalsi partner nesprával k tebe tak isto. Zameraj sa na seba, mas teraz úžasnú príležitosť.

petricka22
22. jún 2022

@katwenka urobila si dobre, takto sa zit neda. Nikdy by si nezabudla tie hrozne veci, co ti povedal a podla mna je to naozaj uboziak.
Je uplne normalne, ze nezahodis tolke roky za jeden tyzden. Proste to boli, ved ste zazili aj pekne chvile, boli ste spolu stastni a rokmi sa to pokazilo. A je v poriadku, ak ho mas stale rada, ale zaroven si uvedomujes, ze je to debil a viac s nim nechces byt. Bude ta to trapit, budes pochybovat, ci si urobila dobre, budes ziarlit, ale to vsetko prekonas.
A zachovala si sa spravne, ze si jeho novej nic nenapisala. Iba by si ponizila sama seba.
Drzim ti prsty, bude to este chvilu trvat, ale raz to prejde a najdes svoje stastie inde 🤞

nurielka
22. jún 2022

Na začiatok nesleduj už bývalého na sieťach. Už ma iný život. Je to ťažké zvykať si byť sama, aj keď pred tým ste boli spolu(aj keď každý spal zvlášť). To je všetko.
Ten zvyk a to prekvapenie čo si videla na sieti, to robil aj s inými, preto ten šok teraz, lebo si to nevidela predtým, ze.
Inak ti blahoželám žienka. Zbavila si sa manipulatora. On ťa dokonca chce manipulovať aj po odsťahovani. Si super ženská a dáš to.👍