Rozchod a kecanie
Ahojte dievcata
Stretavali sme asi 3 mesiace, chlap sa snazil, bol ppzorny, pripustil si ma dost k telu. Ja casom jeho tiez. Kto by sa nemamotal. Mame obaja pred 40. Trapne ze riesim taketuo situaciu terZ ale co uz
Nikdy sa mi to nestalo
Nikdy sa so mnou chlap nerozusiel a este to klise co mi napisal
Vedela som uz posledne 2 mesiace ze je to zle - ine - najma v intimnej oblasti sa zmenil, nechcel uz nic so mnou mat. Predtym to bola vasen-vybuch- obojstranna
Tusila som ze asi v tom ina zena. Jasne ze sa neprij al led slm nacrtla ze sa u neho nieco zmenilo
Chcela som to nechat tak volne odpoavat ale medokazala a som napisala som ze teda vidim ze u neho nastali zmeny a ze nechajme tl tak …
Jeho reakcia bola taka ze ja som uzasna super a zasluzim si niekoho kto bude mat na mna viac priestoru a da mi nieco viac, ze on momentalne toho vela riesi (problemy s detmi, s byvalou asi, atd atd)
Viem ue je to klise
Vyhovorky
Viem ze chlap by si ma udrzal aspon na ten sex
Trapi ma to lebo taku vasen som nikdy nezazila ako pri nom a mne to tak stacilo a vyhovovalo - nemali sme obaja vela casu ale ten 1x co sa nam podarilo vidiet sa raz za cas tak to bolo skvele. Viem ze aj pre nejo. Az do urcitwhl mlmentu
Trochu sa neviem zmierit s tym ze viem/tusim ze ma vymenil (ako ponozly) ale je zbabely a otaca to tym smwrom ze nemame cas a ze preto to radsej nechajme
Ze nie som paranoidna? Ze je v tom daco ine? Proste chlap ktory chce tak bude bojovat a nie ze najdi si lepsieho … pptrebovala som sa vykecat
uplne najhorsie je to vtedy, ked clovek sam v sebe zivi nejaku teoreticku nadej, ze "je to vlastne celkom inak"
no nie, v skutocnosti je spravne riesenie to uplne najjednoduchsie - stretava sa s inou.
99.9 percentna istota to je, ver mi....
@janicadracica dobre si to odhadla … urcite je ostrielany
Samozrejme,že je. Všetko to musí urýchliť,ženu rýchlo do postele dostať. Nemože strácať čas,čo keď mu ujde nejaký úlovok,ktorý ešte nevyskúšal?
@janicadracica inak ja celkom nechápem, ako si prišla na to, že je manipulátor, z čoho to usudzuješ. Z toho čo o ňom písala, on sa správal dosť odťažito. Tu na koníku sa ženy veľmi rýchlo naučili hodnotiť druhých a rovnako tak rovno dávať rôzne diagnózy.
A celkovo hľadať príbehy čo za tým mohlo byť, to nikam nevedie. Je úplne jedno či sa s niekým stretáva, alebo nestretáva. Dôležité je vedieť prijať situáciu a neriešiť tie príbehy, ktorým človek v hlave verí a svojim myslením ich živí. Preto sa toľko ľudí nevie spamätať z rozchodov, lebo vkuse si ten vzťah premieľajú v hlavách. Ono to rozmýšľanie prináša určitú slasť a je to silný návyk. Treba mať disciplínu v sebe, odsmútiť, čo odsmútiť treba, prijať realitu a držať myseľ na uzde. Samozrejme mať sebareflexiu a vidieť s odstupom svoje konanie, svoje pohnútky v tom celom v jasnom svetle. Zobrať si ponaučenie a ísť ďalej.
Iná cesta ako sa vyrovnať s rozchodmi nie je.
@mandala77 to urcite ano
Ja som si vyhodnotila situaciu. ako som pisala. 99% je v tom osoba, ktora sa tam stale aj pchala. 1% tam ta osoba nie je ale kvoli nej to ukoncil, lebo tomu dava sance...ajked tvrdil ze NIE
sparat sa v tom dalej nechcem, ani rozmyslat, ze co preco ... ja mam cisty stit, idem dalej, nestratila som viacmenej nic ... ako mi povedala kamoska, srtatil jedine on :D
@brembo ano presne, vsetko rychlo rychlo ...
@nyusika ja si dovolim povedat ze nie je to taky typicky manipularot, lebo takeho typickeho som zazila a to je ina katergoria...
ale toto je skor suknickar - tvari sa ja nic ja muzikant aj tak rozprava aj sa tak sprava ale podla toho ako z tohoto celeho vycuval sa len potvrdilo to co som si myslela na zaciatku, ze ten chlap je kur.****
Mne sa nezda vobec manipulator...
Nikdy sa mi to nestalo
Nikdy sa so mnou chlap nerozusiel a este to klise co mi napisal
To sú Tvoje slová.
Síce si to myslím už dlhšie, ale po Tvojom poslednom príspevku som presvedčená, že debata s Tebou nemá význam.
Hlavný problém je ten, že sa s Tebou rozišiel chlap, prvý krát v živote a nevieš sa cez to preniesť. Sebaklam a popieranie sú silné obranné mechanizmy.
A snažíš sa obhajovať seba a na neho dávať všetku zodpovednosť a vinu a pripisovať mu niečo, čo tam ani vôbec nie je. Písala si, že bol od určitého času odťažitý.
Tak keď si od začiatku myslela, že ten chlap je ... tak na čo vôbec potrebuješ mať pochopenie s Tvojou bolesťou, že Ťa odmietol?
Ty mi prídeš ako typ, ktorý hádže vinu a zodpovednosť za nevydarené veci na druhých. A ešte by sa aj rada, aby si bola poľutovaná.
@dadis
@mandala77 urcite trpi aj moje ego, nezapieram to
vravim, ze na zaciatku som nemala zaujem, lebo mi pripadal ako typicky suknickar a to som dala ruky prec ... ale snazil a pochopil ze tou cestou mna neziska ... takze potom som tomu dala sance
nedavam na neho vsetku zodpovednost ... opisuje len ako sa to vyvijalo .. ze proste na zaciatku sa snazil a t potom ked som sa namotala ja tak cuvol ... prezentoval to nase stretavanie seriozne s tym ze cokolvek sa stane si to musime vykomunikovat atd ...a potom ked nastal moment ked bolo treba povedat aspon ze DOVI -DOPO tak sa vyparil 🙂
@mandala77 prosim ta a aku zodpovednost hadzem na neho? nerozumiem co tym myslim, kludne napis, som zvedava na tvoj uhol pohladu. lebo mne sa to tak nezda. ale je mozne ze nieco prehliadam
Mne sa stalo mieco velmi podobne raz. Zalubila som sa do muza, on zo zaciatku velmi nie, ale pacila som sa mu navrhol mi kamaratstvo s vyhodami. Ja som ho odpalkovala, ze urcite nie, ze ja bez lasky nesexujem...po case,co sme sa stretavali, sme zacali spolu chodit, zalubil sa velmi, takeho namotaneho chalana som este nevidela a ja som uplne ochladla, nemohla som si pomoct, nevedela som si predstavit s tym muzom buducnost...tak velmi som mu ublizila, ale taky je zivot...do vztahu ideme s urcitymi predstavami a ked tie ruzove okulare podstupne davame dole, tak vidime aj nedostatky a nase city mozu ochladnut..nie som ani manipulator, narcis ani sociopat...tiez to trvalo cca 2 mesiace a dalsie 2 mesiace mi trvalo, kym som vysla s pravdou von, mala som ho rada a nechcela som ho ranit...stale ho mam rada, rozsili sme sa v dobrom..obcas si napiseme, nikdy som mu nechcela ublizit...ale mala som sa radsej dalej pretvarovat?
Čo vlastne chceš?
Po Tom všetkom, čo som si prečítala. Tebe nejde len o sex, ty chces jeho!!!!!!!
vymazala si väčšinu príspevkov, kde si bližšie popisovala váš "vzťah". Z toho, čo som pochopila, bol to muž, ktorý nemal v sebe vysporiadaný vzťah a Ty si to vedela, ostatné príbehy okolo toho nie sú pre tento moment dôležité.
Tvoju zodpovednosť vnímam práve v tomto. Vedela si, že nemá vysporiadný predchádzajúci vzťah, že časom akoby sa viac a viac odťahoval. Teba ani nepriťahoval dušene, ale fyzicky.
Máme úplne odlišné vnímanie, ťažko sa mi píše, aby som Ti vysvetlila, na čo narážam. Lebo Ty stále odvíjaš príbehy o ňom. Pre Teba je dôležité vedieť, či za tým je iná žena a pod. Si úplne presvedčená, že Ty si neurobila žiadnu chybu. Aj píšeš, že Ty máš čistý štít. A o ňom píšeš, že asi teda nebol typický manipulátor, ale že bol sukničkár, od začiatku si mala pocit, že je ... neviem čo. Jednoducho celú tú zodpovednosť, úplným šmahom ruky hodíš na neho. A Ty vyjdeš ako čistá.
To si Ty. Ja keby som si začala taký vzťah a vnímala by som, že nemá vysporiadaný vzťah s bývalou, buď by som prerušila kontakty, alebo by som si v sebe veľmi silno ujasnila, či s ním dokážem mať len sex a žiadne city. Ak áno, mala by som ho len na sex. Ak nie, tiež by som z toho cúvla.
A akoby si aj zacyklená v tom svojom vnímaní.
Niekto ma odmietne. Ve´d na tom nič nie je. Ak sa Ti to stalo prvý krát, to znamená, že predtým si odmietala Ty. Tak môžeš pocítiť, ako sa druhí cítia pri odmietnutí.
@mandala77 👏👏👏👏👏
@mandala77 velmi si dobre trafila do situacie...rozumiem, co mi chces napisat
ja som si na zaciatku uvedomila celu situaciu a brala som to tak ako si pisala aj ty, ze ide len o to 1 ... bola som s tym v pohode do momentu, kedy mi on nezacal prejavovat city ... lenze ako ich prejavil, tak cuvol .. a ja som vtedy uz bola akurat nalomena na nieco viac...ano, clovek si povie, ze ide len o to 1 a ze je s ttm v pohode, ale situacia sa meni a nie vzdy sa da citom rozkazovat
ja aj rozumiem jemu, ze preoste sa to u neho zlomilo a neda sa to vratit spat.
pisem, ze sa to stalo viackrat aj mne, ze proste ma to cele preslo a nevedela som ani ja slovne vyjadrit dovod. mrzelo ma to, ublizila som nejednemu chlapovi, teraz sa mi to vratilo...
nechcem hadzat vinu na nikoho. len pisem, ze mala som brat do uvahy tie varovne signaly, ktore som najprv videla a potom ma presvedcil o opaku ...
moja vina je to ze som s tym nesekla hned ako som videla ze to ide dolu vodou - proste som to nedokazala...aj ja kazdemu radim ale ked sa jedna o mna, n ie je to take jednoduche ...
dievcata ale dakujem vam tak ci tak za priespevky ...
este 1 vec ... ja som neveedla ze to nema vysporiadane. TUSILA som to. on tvrdil, ze to ma v hlave aj v srdci uzavrete. brala som to ako fakt. len casom som videla, ze 1 hovori, ale druhe kona ...
vnímam, že najdôležitejšie z toho, čo si teraz popísala, je dať na svoj inštinkt a v budúcnosti brať akékoľvek varovné signály v dotaz a počúvať ich, aj keď logika bude hovoriť iné.
Vždy aj z takejto nie dobrej situácie (ako sa Ti teraz javí) môžeš niečo vyťažiť, o čo sa v budúcnosti oprieš.
Veľa síl prajem.
Všetko potrebuje svoj čas. Potrebuješ to odsmútiť. A o skúsenosť múdrejša ísť ďalej.
@mandala77 ano. tiez som si poveala ze moj instinkt takmer nikdy nesklamal. ze velakrat si zena mysli ze je paranoidna, ale ten POCIT je vacsinou spravny
verim aj ja ze z tohto poucim a nenaletim dalsiemu s peknymi recami a peknym telom :( :D
Veď to nie ja tvrdím, že je manipulátor
Pozri, nie je príjemnejšie naletiet radšej niekomu s pekným telom ?
Doteraz si tvrdila, že ti nešlo o vzťah, ale skôr o to fyzično...a tam nepotrebuješ akademika, ale Adonisa
sparat sa v tom dalej nechcem, ani rozmyslat, ze co preco ... ja mam cisty stit, idem dalej, nestratila som viacmenej nic ... ako mi povedala kamoska, srtatil jedine on :D
Len tak dalej,nepolavuj v tomto👍👍👍👍👍
@nyusika toto je krasna myslienka s tym akademikom 😂 ale ano. Jeho intelekt bol 0 a charakter ani nehovorim 🙈
@brembo ty si chlap ze? Preco citas zenske trampoty 🙂
aj muži maju trampoty a tie tiež čítam ako aký olej do auta,aký motor...
@mandala77 uvedomila spm si ze moja chyba bola ta ze som ignorovala niektore veci - ako si pisala
Vedela som to a myslela som ze je to Ok resp som to nechcela vidiet ajked som to riesila s kamoskou uz na zaciatku …
Takze ano v tom mam svoj podiel ja
Nemozem sa na seba hnevat, ale musim sa z tohto ponaucit. Len sa citim taka naivka. Ajked nou nie som a prezentujem sa ako silna zena ktora si dava bacha s kym ide na kavu - resp radsej nejdem ked hned viem ze by z toho nic z mojej strany nebolo - berem to tak ze ja som bola pre neho trofej tazko dosiahnutelna (videl ma viackrat vonku s chlapom a najpriek tomu ma zacal kontaktovat) - cele to bolo ina o nom. Je to jasna vec. Chcel si daco dokazat a tam to zhaslo.

Podľa mňa je to manipulátor a asi rokmi overený. Dostal ťa tam, kde chcel. On dobre vie, čo k nemu cítiš a ver tomu, bude to zneužívať.