Rozchod počas materskej
Ahojte. Je tu niekto kto sa rozišiel s otcom dieťaťa ešte keď bolo dieťatko malé? A zároveň si našla nového priateľa? Ako to zobralo dieťatko?
Sa tu do teba ženy pustili 🙂
Ja som takto odišla keď mala dcérka rok, najlepšie rozhodnutie v živote. Tak malé dieťatko rozchod nijako extra nevníma a kontakt aj super vzťah ma s otcom ma doteraz (ma 13 rokov)
Tiež sme sa rozhodli pre dieťa v naivnej predstave ze to zlepší nás nefungujuci 8 rocny vzťah. Nie sme ani prví ani poslední kto to takto urobil.
A nie nepokusala som sa zachrániť vzťah ani som necítila žiadnu zodpovednosť k dieťaťu v zmysle "vydržím všetko len aby si mala kompletnú rodinu". Na záchranu totižto musia byť dvaja, nieže chlap sa bude naďalej správať ako totálny č*rák a žena zahodí všetky svoje sny aj sebauctu len aby bola rodina pokope..
Sorry, chlap ktorý chce problémy riešit v štýle "ty si chod ale dieťa mi tu nechaj" nieje normálny. Dieťa nieje kus nábytku ktorý jeden nechá druhému a odíde.
Akurát autorka, s chlapom c. 2 chvíľu počkaj. Obdobie okolo rozchodu a dohody o starostlivosti je veľmi náročné pre obidvoch, ak by si už v tej dobe bola s ďalším narobilo by to vela problémov. S novým vzťahom počkaj kým sa situácia upokojí, zvyknete si.
@jana0215 tiež poznám prípad, keď muž vysúdil dieťa žene na RD a dokonca tak, že mala zakázaný styk a teda nebola to žiadna zavisláčka, ani socka, normálna pracujúca baba, bojovala, menila právnikov, ale nič nepomohlo, neviem či sa s ním vôbec odvtedy stretla, musí už byť dospelý
@autorka kamarátka sa tak rozišla s otcom svojho dieťaťa a do pol roka mala svadbu s iným a ten je jej oveľa lepším partnerom a dieťaťu otcom, len si treba doriešiť vzťah a najmä starostlivosť o dieťa s terajším partnerom
Dieťa je naviazané na otca, než na teba? Prečo? Alebo na oboch rovnako?
Jasne , novy typek je uzasny, sama sranda, nič nerieši len vtipkuje, vyzera to super, uplne užasny :D po roku ked sa bude starat o dieta pochopi, že to dieta neni ani jeho, bude aj tak vyčerpany aby sa ti venoval ako na začiatku, budeš ho ty aj dieta stat vela penazi a energie tak sa na vas vysere ak je normalny.. alebo ty na neho, ved sa ti nebude venovat ako ked bol bezdetny a nezadany :D .. stara pesnička.. skončiš na zozmanke o par rokov staršia a škaredšia s deckom a zufala zobereš čokolvek bude ochotne vstat aspon do prace :D ako vidim, na vine vo vasom vztahu si ty ak riešiš inych chlapov.. sproste ženy by si nemali robiť deti, to je moj nazor..
@zuzana212722 kde sa rodia ženy ktore rozmyšlaju ako ty ? Stahujem sa tam :D
@drago12587 takých je veľa 😊 neboj
Môj ex mal rovnaké zmýšľanie ako táto slečna ale on to bral zaradom za co mu ďakujem lebo inak by som nestretla môjho skvelého muža..

Prosim ta , hlavne si hned nerob dalsie dieta s tym druhym..Nechapem kde a ako sa mlada mamicka na materskej ma cas a prilezitost zoznamovat s dalsimi muzmi..Je on ochotny s tebou vo vztahu prijat aj tvoje dieta? Uz ho videl a travil s nim nejaky cas? Treba rozmyslat hlavou a nie vaginou