Rozviedol sa kvôli vám ženatý milenec?
Rozviedol sa kvôli Vám ženatý milenec? Prípadne opustil niektorú muž kvôli milenke?
Áno, rozviedol.
@luccija aj ja som riesila cez sefa (kolegyna) a vyhodili jeho...a jej rodinu, bola vo veku mojej dcery, nastastie rodina bola tiez proti, tak sa rozhodli, ze aj na matraci v ubytovni je laska. Mne to bolo luto kvoli detom. Maju z toho psychicke problemy, nakolko zo dna na den sa pobalil a odisiel, tie nic netusili. Neprajem nikomu.
Inak neviem či je to k téme ale v poslednej dobe ma začalo baviť posielať screenshoty konverzácií. Keď ti chlap vypisuje srdiečka pusinky a nehanbí sa mať v profile šťastné rodinné fotky, a označenú ženu. Odfotím a bum ho tam pošlem jej to 😂
Nieco podobne sme ,,zazivali par rokov dozadu,,muzov brat si nasiel milenku,netrapilo ho,ze doma ma zenu,dve deti pricom mladsia dcerka mala len dva roky...pracoval v cechach najprv sa doma pretvaroval,klamal doma a aj milenke,ze domov chodi koli detom. Vlastne spaval s oboma...ked boli vianoce manzelka nasla blocik kde kupoval milenke darcek a vsetko sa prevalilo... este rok zili takto na oko ked nablizsia rodina dufala,ze sa rozide s milenkou,doma mali total psycho atmosferu hadky,beznadej zeny,schudla,nejedla nespala....skoncilo to tak,ze sa odstahoval,ona mu vyhadzala veci z bytu...zacal zit s milenkou.k svojim detom chodil stale ale velmi ich to poznacilo,dievcatko bolo ako bez zivota,zakriknute,utrapene...museli s nou chodit k psychologovi a po lekaroch.milenku nam doviedol aj predstavit,kazdy sa ju snazime respektoval aj ich zivot ale vo mne je uz taka ako keby krivda,za tu rozbitu rodinu,za to trapenie😕😕 teraz maju spolu dve deti a nedavno priznala,ze ked bola tehotna mala velke vycitky svedomia...zbabrany vztah dospelych je jedna vec ale nasledky co prezivaju deti,ked im je ublizene je vec druha😢
@avalora a ako to u vas dopadlo? vzala si ho spat? odpustila? Ak ti tato tema nevadi, rada by som si precitala tvoju odpoved.
@deti95060810 On má dve deti....milenka má tri svoje deti a ešte si "upečú" aspoň dve spoločné....V dnešnej dobe vidím plno takých párov a je mi ľúto len tých detí....Jej deti....potom jeho....potom spoločné.... chúďatá deti nevedia, kde je sever😢
kamoska je v rozvodovom konani kvoli muzovej milenke ale ziadost podavala ona, nie on
Autorka, je mi vemi luto ze sa ti stalo jedna z najhorsich veci co sa moze stat. Toto je taky obrovsky sok a podraz ze trva niekolko dni kym to clovek vobec spracuje do skutocnej hlbky. Aj ja som na zaciatku ani nevedela ako zareagovat. U teba je to este horsie aj koli tomu ze sa vyjadril ze milenku miluje a od teba odchadza. Velakrat, muz lutuje neveru, lebo chce ostat s manzelkou a milenku ma len ako zabavu. V tom pripade sa manzelstvo da zachranit, ale v tvojom pripade zial neviem ci to pojde. A hlavne by si sa TY nemala snazit manzelstvo zachranit. Ta snaha musi prist od neho. Ak nie je, nic s tym neurobis. Ty si bola teraz zneuzita a posliapana, ak sa napriek tomu budes snazit manzelstvo zachranit, davas mu tym najavo, ze moze po tebe nadalej sliapa. Ty sa musis teraz nasrat a mat svoju hrdost. Ja by som plakala aj pred nim. Nech vidi ako mi ublizil, nech ho zoziera svedomie (aj ked nie je zarucene ze sa to stane).
Mala som kolegynu, ktoru muz opustil koli milenke. Prosila ho aby sa vratil. Po 2-3 mesiacoch sa vratil ale o tyzden uz bol zase spat u milenky. Podla mna ak zena prosi muza aby sa vratil, tak to nikdy nebude fungovat.
Co sa moze u teba stat, je ze ho s hrdostou a nastvana nechas odist hned a teraz. On velmi skoro zisti ze zivot s milenkou nestoji za nic a s prosikom sa vrati k tebe. Vtedy na tom mozete zacat pracovat, ak budes mat este chut.
Ano poznam taky pripad. Obaja v manzelstvach, spoznali sa v praci, zacali si spolu. Chlap deti miloval, zrazu si pomaly na ne ani nespomenie, lebo ma dalsie. Este pri rozvode tvrdil, ze nikoho nema a nova uz tehotna.
Jednu poznám, rozbila manželstvo ale chlap nezostal pri nej. Išiel o dum dal po rokoch
@andreatytler určite to nie je to najhorsia vec , čo sa jej môže stať. To fakt ste až take závislé na chlapovi? Sa ospravedlňujem, vyrastala som v matriarchate.😊 deti sú dôležité. Rodina pokrvna pre mna všetko. Chlap??? No akchce ísť, nech ide.
Nuž , čo dodať... Tou druhou si bola a aj ňou ostaneš. !
Zapamätaj si že ak od nej utekal za tebou , tak potom by od teba utekal za ňou a za rodinou.... Toť sjo 🤫🍀
Pamatam si ako sme ešte mladé žaby občas zašli do baru a tam vždy sedeli pri bare chlapi 35-40+, ktorí čakali na svoju príležitosť namotať mladú. Oni sa tým ani netajili, že sú ženatí. A tiež prachatí. Moje zhrnutie- vždy som ich poslala do prdele s otázkou, že môžeme zavolať žene a opýtať sa jej, čo si o jeho návrhoch myslí. To ste mali vidieť ako kazdy zmenil rétoriku, keď sa použili slovíčka “manželka”” dozvie” v jednej vete. Vždy je to aj o charaktere milenky. Keď mám nejaké zásady, ze ma ženatý nezaujíma, tak v tu stranu nepozriem a basta. Zase moja známa sa na takého ženáča nalepila, po 2 rokoch to ukončila, ešte nešťastná, ze on svoju zenu neopustí. Len z nej kričalo na kilometre, ze je na peniaze. Aj z mojej skúsenosti, keby každý ten ženatý bol roboš, ktorý zarobí 500€ mesačne, tak by take zamilované už neboli, každej jednej imponuje spoločensky status, funkcia toho muza, prijem, darčeky, welnessy. Odo mna vždy zenáči schytali hubovu polievku, robila som to s vedomím, ze raz, keď sa raz v živote vydám, ze keď bude mat moj budúci manzel kučeravé myšlienky, tak tiež mu nejaka tak žalúdok vyčistí, ze mu aj zájde chuť. Ale po pravde, toto je určitý typ chlapov, nevernikov, ktorí nikdy iný nebudú. Z mileniek, ktoré vedia, ze chlap je ženatý a rozbijú rodinu tu tiež nerobme neviniatka, lebo poväčšine sú to zlatokopky ( píšem z vlastnej skúsenosti, lebo niekoľko takých poznám ), ktoré sa chcú len mať v živote dobre a idu cez mŕtvoly. A manželky tiež neobhajujem, tiež na tom budú mat svoju vinu, niekedy to môže byt len nevhodný vyber životného partnera 🙂. Milenka ma podľa mna najväčší podiel viny, ak vie, ze muž ma rodinu, až potom muž a nakoniec manželka. Lebo keby zenaca tak prvých 5-6 poslalo niekam takým štýlom ako som to robila ja na plnú hubu a od srdca im ukazat, co to je za charakter, nechali by si zájsť chuť. Len keď sa na nich vždy nejaké hoviädko nalepí… to ťažko
Môj otec podvádzal moju mamu dlhé dlhé dlhé roky, rozviedli sa po 30rokoch, samozrejme tam boli aj iné veci, ale vieš čo? Po rozvode ho kopla do prdele aj vydatá milenka a jej muž ju ešte objavoval, že však to môj foterz doteraz za ňou chodil a kupoval jej darceky🤭🤣😂 a to sa bavíme aj o 15r. pelesenia sa.
Proste ho nechaj ísť, zariad sa sama
@katkami123 ty si posielala. aj ja som posielala..... lebo ja som ja. ale je veľa žien/dievčat, ktoré sú možno sklamané životom alebo neskutočne tým chlapom očarené a majú ešte aj nahučané do hlavy na manželku... skočia na lep, atď... určite by som rebríček, kto je na vine dávala asi takto: manžel s manželkou buď pol na pol (lebo nepracujú na svojom vzťahu) alebo je potom rebríček následovný: 1. manžel, 2. manželka (lebo buď mu to strpí alebo je tiež v manželstve neaktívna a očakáva, že vzťah má živiť len muž). ja osobne milenku vidím až na treťom mieste, ak vôbec (záleží na okolnostiach - či má nabaláchané do hlavy, či ide po peniazoch, či to robí zámerne, lebo si robí vrúbky do konára apod.)
@panelacikova
Neviem, čo ja poznám, sú to chlapi, ktorí by podviedli tak či tak a ta žena sa môže doma aj rozkrájať a uvidia niekde mladé mäso a koniec, pudy, zahmlene pred očami a už ide ako po údenom. Milenka je vždy zaujímavejšia, lebo ju ešte nevidel v teplákoch a pri každodenných činnostiach napríklad krájať cibuľu ako manželku. Vezmi si len manželstvo Tatany Kucharovej, vyhrala miss world, nádherná žena na pohľad, postava, všetko tip-top, inteligentná, príjemná a predsa ju ten chlap Ondrej podviedol s inou a ona je z toho v šoku. A to je jeho 2. manželstvo. Jednoducho poniektori chlapi to majú v DNA a manželka môže byť aj miss world. Milenky na tomto a chlapi majú najväčší podiel. Však keď viem, ze je chlap ženatý, keby mu tak strašne zle bolo, tak sa už dávno rozvedie… vôbec by som do toho neťahala až tak manželku. Veď je kopu slobodných chlapov, tak kde má tá ženská charakter, keď klofne ženáča?
Takže po prečítaní, že ti chce nechať byť a štedré výživné by som sa nachystala na rozvod. Je upl e možné, že ju reálne miluje a budú šťastní. Ty musíš vedieť co a ako, príbehy iných sú každý jeden originál. Ale keci, že sa nabazi a príde a ze keď to urobil jednej bude robiť druhej atď sú také všeobecne, väčšinou slúžia na cicikanie. Ak vyšiel s pravdou von.... Rátala by som s tým, že je rozhodnutý. Boli to, ale prejde to.
@katkami123 tak konkrétne hentú by som tu vôbec neťahala. vieme my, či nemali problémy? či tam dlhodobo neškrípalo čosi? ako aj v iných manželstvách? inak súhlasím. chlap, ktorý ide len po kráse, časom pochopí, že aj krásna milenka bude raz nosiť tie tepláky a krájať tú cibuľu... ale sú chlapi, ktorí vyhľadávajú to, čo nemajú doma, alebo čo doma dlhodobo nefunguje...
@katkami123 počuj a ty ju poznáš, jej povahu? Ono ta krása nie je všetko 😉, možno hnusná ženská doma, čo mi vieme
Moju kamošku tiež opustil manžel kvôli milenke. A bola svadba... Nevydržal s nou ani tak dlho ako s prvou a bola tretia a už ma vraj štvrtú. Samozrejme s každou dieťa, aby som nezabudla ;)
@katkami123 my sme sa spoznali v práci, v žiadnom bare, trávili sme spolu aj 100 hodín nadčasov mesačne, tie zážitky boli ako z filmu a navyše obaja sme pri prvom stretnutí mali taky pocit že "do riti, toto je on/ona". Žiadna láska na prvý pohľad, obaja sme proste vedeli, že toto je konečná 😂
@maciatkolulu
Mala vždy prijemne vystupovanie. Jasne, rozprdený Ondrej, už raz rozvedený, mamkou šibnutou Gregorovou do nebies vždy vychválený ako on má na viac, by si bral xantipu. povedzme si otvorene veci tak ako sú- nevernici sú určitý typ chlapov, tak isto ako aj milenky sú určitý typ žien. Tak ako sa určitému typu ľudí nevera hnusí a tak ako je určitému typu nemožné si začať so ženatým/vydatou, tak určitý typ ľudí s tým problém nemá. Tiež tam musí byt určitá dávka sebectva, lebo prehnane empaticky typ by to emocionálne nezniesol.
Samozrejme, poznám niekoľko takých prípadov. Aj z rodiny. Skutočne nemaj sebavedomie, že vás muž kvôli milenke neopustí. Nielenže môže opustiť, ale aj si ľahko založí druhú rodinu.
@rommie
Potom o 15 rokov mi tu mozes napísať tie romance. 🙃 lebo aby tu konečnú nezažili za pár rokov pri nadčasoch s inou.
@katkami123 len nezrelý chlap nedokáže spracovať, že žena má tepláky a krája cibuľu. U nás takého blbosti neriešime, ešte ma zvozí, že sa vôbec maľujem a skrášľujem na prechádzku do parku, že načo, pekná som prirodzene. Mne to aj tak nedá, chcem vyzerať lepšie. A že mu dobre navarím si váži. To zároveň neznamená, že nemáme dobrý sexuálny život, výlety, lásku, rodinu
@rommie máte deti?
@katkami123 ja som tu už písala že kvety a čokolády už nedostávam len tak. Ale romantika aj vášeň ostáva, len sme viac upadli do stereotypu a láska sa časom mení. Teraz sme zohratý pár, môžeme sa spoľahnúť, vieme sa spolu smiať až nás brucha bolia a keď si večer ľahneme, obaja sa usmievame nad našim synom ako blbí. Nehádž každého kto sa rozhodne urobiť niečo so svojím nespokojným životom do jedného vreca

Mne sa napríklad stalo že sme mali vo vzťahu problémy a chceli sme ísť od seba. Písala som si s mužom, kt. mal tiež so ženou problémy. Ja som si na chvílu myslela že ho mám rada a že s ním chcem byť no vlastne som ho mala len ako zábavu nech niesom smutná, nech si mám v zlom období s kým písať a s kým sa smiať. On sa rozviedol. Ja som sa vrátila naspäť k svojmu. Neskôr sa mi priznal že som ho do rozvodu “prehovorila” ja a dúfal že budeme spolu. Aaau. (Nikdy sme spolu nespali! Ale stačil mu rozhovor, smiech so mnou… strávený čas a zalúbil sa- hlavne doma ho nič príjemné nikdy nečakalo). Takže vlastne som ani milenka nebola ale ajtak som bola dôvodom na rozvod. On sa teda asi dosť popálil. Ale je to presne ako to- Nikdy neopusť niekoho, kto sa ti páči pre niekoho koho máš rád, lebo ten kto sa ti páči ťa opustí pre toho, koho má rád 🤷♀️Amen.