S kolegom sme sa do seba zahľadeli
Ahojte.
Mnohe z vas asi diskudiou poburim...avsak, neviem uz ako dalej.
Mam kolegu. Spoznali sme sa pred par mesiacmi, bol na rodicovskej dovolenke, ked som ja nastupila.
Ano, ma male dieta, plus dalsie dve vyzenil.
Manzelku, ktoru ma rad, ale...
Napriek tomuto sme sa do seba zahladeli. Je tam neuveritelna chemia, aj ked nieje ziadny alfasamec a vyslovene fesak, ale zjavne to funguje.
Zveril sa mi, ze je nestastny, ano, viem, klasika reci. No jeho pani som videla, starsia zena, nemoderne oblecena, pribrata.
Rodinu opustit zatial nechce, zranil by ju, maju vela problemov v rodine.
Vedieme dlhe rozhovory, boli uz nejake dotyky intimneho charakteru
Toto je chvíľa, kedy by si mala viac počúvať rozum ako city. Asi ta chce tato situácia niečomu v živote naučiť. Uvedomuješ si, že to, čo robíš nie je správne, rovnako ako aj tvoj kolega. Myslím, že z kratšej cesty sa vám pôjde ľahšie, ako keď to necháte niekam zájsť. Predstav si seba, kolegu a jeho manželku o 1-2 roky, čo všetko sa medzitým stane, aké problémy budete riešiť? Naozaj je to to, čo chceš? Alebo v skutočnosti túžiš stretnúť niekoho rovnocenného, slobodného, s kým si môžeš úplne bez problémov plánovať spoločný život? Nestojí ta chvíľa sebaovládania za to? Buď sa prestaňte stretávať, alebo si nájdi inú prácu. Bude to sice pre teba urcite náročné, no lepšie, než byt ďalšia v nefungujúcom, nešťastnom vzťahu, s pokazenou sebauctou a výčitkami.
@tiika Dá sa to aj tak povedať, že mladá 28 ročná žena, ovládajúca aj finančnú gramotnosť má naviac ako na muža so záväzkom. Aj s inými bude chémia.
@dilino ta mne to fakt pripomenulo ten vtip 🙈 lebo si realne neviem predstavit ako ho ta jeho mohla donutit aby jej spravil decko ...to su take dristy, ze konecna. Takych kecalkov uz po svete pochodilo. Vzdy ten isty scenar 🥱Rosamunde Pilcherova nevymysli...vsak dobre na to ide vlastne, vzbudi aj v potencionalnej milenke tuzbu skocit mu na ten 💦 ud, vsak ked je taky uzasny...trpi pri tej svojej rozkysnutej zenskej pomaly jak Kristis na krizi ale...este, ze je tu ona, wonder woman, ktora ho dokaze zachranit a zvratit jeho osud...ved on za to stoji. Potom precitne ta milenka, ze mu zrazu musi tolerovat decko od exky a alimenty..musí tolerovat striedavu starostlivost a chybajuce peniazky, ktorymi si mohli spolocne uzivat 🤨😱 lebo zial no, malo slobodnych beha po svete🤔
Ja by som do vztahu so zavazkami uz ako slobodna mlada zena nesla po vlastnych(este trvajucich skusenostiach). A nie kvoli nejakym moralnym zasadam, ale kvoli tomu, ze akykolvek vztah s otcom troch deti bude na hovno, a to ti rucim.
Co sa tyka tetky, mudrovat nechcem, ale staci mat len jedno dieta, a tvoj cas na staranie sa o seba casto neexistuje, a uz duplom nie, ked mas deti tri a muza co trtka kolegyne v praci namiesto toho, aby ti doma pomohol😊
Za všetkých nezadaných chlapov vravím, nepočúvaj inštinkt. Zadaný chlap je atraktivnejsi nez chlap osamelý, ale včera ohovaral svoju starú, zajtra bude teba ohovarat pred osemnastrocnou, ze nema vsetko co potrebuje.
Ake si mala dectvo? Mali tvoji rodicia stastne manzelstvo? Rozviedol sa niekto v rodine? Chces mat v buducnosti svadbu? Nech sa vieme zorientovat....
Hlavne, nech neopeli aj teba...lebo vies, v tehotenstve aj ty priberies a po prebdenych nociach tiez nemusis hned byt v tip top forme ... a kto by uz len taku pribratu strhanu tetku chcel, vsak ano...
No dpč! Všetky kvetované háby letia do Humany 😂
Si zlatá, dík 👌
Inak je dosť možné, že tá unavená 'kvetovana teta' je aj na konovi... 'Potesi', ak sa v tom nejaká nájde...
V 28 nie si taka mlada aby si bola tak sprosta, ale evidentne .... Za mna, ber si ho. Ta pani v rokoch a kvetovanych satach bude mat stastie ak sa ho zbavi. Podviedol raz, podvedie znova.
A ak si to ty, z diskusie co som dali link, to uz tahate rocik?
@eleanor2510 ja odpadnem!!!! To je riadne podobná téma
Ahoj, keď ťa prejde toto poblúznenie,chémia či ako to nazveš a nájdeš si muža, s ktorým si založíš rodinu, prajem ti,aby ťa tvoj muž miloval a akceptoval aj s tým ako sa ti zmení postava i priority po deťoch. Tým nechcem povedať,že vydatá žena, matka sa už o seba nestará, len je to proste iné. Nezažiješ, nepochopíš. Kolega milenec ťa namotal na to,že je v manželstve chudák, urobil zo seba obeť a ty si mu to zhltla. Je to človek so záväzkami, hľadaj inde...
No keď je jeho žena staršia, pribratá a nemoderne oblečená, tak máš pochopiteľne plné právo jej ho prebrať!
(Keby čiste náhodou niekto nepochopil, tak je to, samozrejme, irónia.)
No, mala som s tebou na zaciatku aj sucit, podla mna sa lahko moralizuje, ked clovek nezazil taku tu pritazlivost, kde bohuzial ziadne racio nepomaha… ale po tych dalsich komentaroch si ten sucit teda vobec nezasluzis.
Zeny, mne je uplne jedno ake hrozne handry nosi jeho manzelka. A tie deti zdaleka niesu tak male, ze by nemala cas sa o seba starat. Btw, on tiez nieje ziadny fesi chlapik, ze by z neho sli zenske odpadnut, ani peniaze nema, len sme si proste sadli, rozumieme si, je tam ta chemia, ale domov ho nechcem, ani on nechce odist od rodiny, nema ani kam, uver na krku...ano, ten sex bol taky neuvazeny, no stalo sa. Neobhajujem sa tym, ze ma staru manzelku. Zjavne ste tu vsetky dokonale a ziadnej sa nestalo, ze by sa zahladela do zadaneho chlapa.
@h2 zbytocny komentar
Ale no pozrime sa. Dalsi chudacik,ktory bol dotlaceny do manzelstva,dietata. Ze aj tak zeries tieto sprostosti,co ti tlaci do hlavy. To hovori kazdy. Ale nech sa paci,ulakom sa nanho. Len potom nefnukaj,ked o tebe bude nejakej milenke rozpravat ako si ho chudacika uhnala do vztahu,musel sa rozviest a podobne. Najdi slobodneho muza a hlavne takeho,ktory ma svoju minulost vysporiadanu. Snaz sa mu vyhybat. Neboj sa,zalubenie casom opadne. Co z toho,ze je tam chemia,ked je to cocot.
Podla mna si to ty z tej temy spred roka. A mozno nejaka dalsia chudera, ktoru ten tvoj chudacik nestastny utlacany namotaval 🤣 mozete sa zoznamit
Podaktore sa vieme ovladat. Aj ja stretavam peknych muzov aj to zaiskri,ale viem,kde je moje miesto. So zadanym som si nikdy nezacala a ani nezacnem. ja mam velmi hlboko zakorenene zasady.
Ani jedna z nás ťa tu nechceme presvedčiť,že sme dokonalé.Zle si to pochopila.Chemia môže byť,sympatie tiež a aj ste si mohli sadnúť,ALE......je ženatý, má deti a to čo ti rozprával nemusí byť pravda. Skôr si myslím, že ťa chcel dostať a aj ťa dostal.
@blancheporte ano, ja si uvedomujem, ze realne moze mat doma inu situaciu. Preto som pisala fakt, ze ma nepritazlivu zenu, lebo to jedine som realne videla.
Plus potvrdil kolega, ktory ju videl s nim.
Viete, o ten sex ani nejde, nezblaznim sa z neho, skor tak premyslam, ze naco si po 3mes znamosti robili to decko. Obzvlast, ze ona uz dve velke decka mala.
Ci si ho tym chcela poistit...ved kazde dieta je obrovska zodpovednost, plus financne naklady, on fakt ma iba dlhy.
Chcela poistit? Robili decko? Vsak sa ho opytaj preco sa, sprosto povedane....ale radsej nie, cize preco sa nechranil ked ma dlhy a nechcel sa mnozit. Hadzat to na zenu? Trapne....mozno mali brutal chemiu ako vy, rozum bokom, aj ked ma dlhy ale chemia a endorfiny im zatemnili mozog a holahej, ideme sa rozmnozovat!
A je taky cct, ze mu nestacia tri deti a dlhy, ale este ide skakat na kolegynu.
Fakt charakter 🤮
Az sa mi nechce verit ze je to skutocnost, takito pripeceni ludia ako ty a on.
No tá jeho manželka môže byť nepritazliva pre teba,pre kolegu a ešte pre ďalších 1000 ľudí. Je to uhol pohľadu.Zena nemusí byť len ako modelka.Moze mať iné plusy.
@blancheporte jasne, ze hej. Len ma motal, chcel si vrznut
Ja len toľko....nikdy nerob iným to,čo nechceš,aby robili tebe.Urcite by sa ti nepáčilo, kebyže si vydatá,s 3 deťmi a tvoj chlap si nájde milenku.Maj sa rado dievča a nájdi si slobodného.
@blancheporte to je pravda. Dakujem za normalne nazory bez urazania
Je to hajzel. Najde si zenu s dvoma detmi, spravi jej tretie a pritom stale vyhľadáva ine zeny. Parada. To je fakt super chlap. 🙈🙈🙈🙈

A aka je otázka?
Nase moralizovanie ti môže byt ukradnute (aj tak si presvedčená o svojej pravde), takže zbytočne drat klavesnicu nebudem.... Len nechápem, co vlastne touto témou sledujes, nevidim tam žiadnu otázku alebo požiadavku na radu...
Mna by zaujimalo, ake mas od toho celého očakávania? A aky ma k tomu postoj on? Chce sa kvôli tebe rozviesť? Ci chceš byť niekoho celoživotná handra a milenka?