icon

Sestra podviedla muža

10. sep 2025

Ahojte... mpja sestra má 35r a pred pár dňami som sa dozvedela, že podvádza svojho manžela, popravde jej muž je taký dobráčisko, síce trochu nudný, toto by mi však nenapadlo. Čo je ale najhoršie je fakt, že som sa dozvedela, že ich 4r dcéra nie je jeho. Informácia je to overená aj testom otcovstva, takže naozaj na sto percent malá nie je jeho... neviem čo robiť a hrozne ma to ťaží, nechcem sestre skaziť manželstvo a zároveň sa vždy cítim zle, keď vidím jej manžela a viem, že je takto ťahaný za nos. Povedali by ste pravdu alebo sa do toho memám montovať? Viem to už dva mesiace a naozaj ma to ťaží. Druhá vec je, že maličká ho volá tato a on sa hrozne snaží byť dobrým otcom, nechcem mu ublížiť.

Strana
z4
morpheuss
10. sep 2025

Nemiešaj sa do toho...

minenkaa
10. sep 2025

@anonym_autor prečo to chces riesit

unicornlady
10. sep 2025

No, ale to ty nevieš, ako to majú. Možno ten muž aj vie, že dieťa nie je jeho, ale chcel byť jej otcom.

anonym_f49ef9
10. sep 2025

Toto absolutne nie je tvoj problém a nemala by si sa do toho absolutne miešať a ďalšia vec nechceš náhodou jej muža pre seba? Keď je teda taky dobračisko a tebe je to neskutočne luto....

anonym_1df84b
10. sep 2025

Určite povedať, budeak sa neskôr dozvie že si to tiež tajila bude sa cítiť o to horšie a vezme to tak ako ste sa dobre bavili na jeho ucet

autor
10. sep 2025

Nechcem ho určite pre seba, mám svojho priateľa. Určite nevie o tom, že malá nie je jeho, mne len príde jednoducho ľúto, že ho klame a on v podstate nič nevie, vychováva dieťa cudzieho muža a no.

really8
10. sep 2025
@anonym_autor

Nechcem ho určite pre seba, mám svojho priateľa. Určite nevie o tom, že malá nie je jeho, mne len príde jednoducho ľúto, že ho klame a on v podstate nič nevie, vychováva dieťa cudzieho muža a no.

@anonym_autor ty nie si ta osoba co mu to ma povedat. Preco si to vobec myslis? Co planuje robit sestra?

anjelicek26
10. sep 2025

Preco by sestra robila test otcovstva, ked dobre vie, ze dieta nie je jeho a este to tebe rozpravala... "som sa dozvedela"... toto vobec nesedi... zas nejake drby cez tretiu osobu, ze? No a k teme, oni musia vediet, ako to medzi nimi je, vobec sa do toho nemiesaj.

autor
10. sep 2025
@really8

@anonym_autor ty nie si ta osoba co mu to ma povedat. Preco si to vobec myslis? Co planuje robit sestra?

@really8 sestra neplánuje nič, ona mu to nechce povedať, lebo si nie je istá kto je vlastne otec malej, má dva tipy. Jedného z nich poznám, toho druhého vôbec.

really8
10. sep 2025
@anonym_autor

@really8 sestra neplánuje nič, ona mu to nechce povedať, lebo si nie je istá kto je vlastne otec malej, má dva tipy. Jedného z nich poznám, toho druhého vôbec.

@anonym_autor pre pana svagra je irelevantne kto je skutocny otec. Radsej dohovor sestre

autor
10. sep 2025
@anjelicek26

Preco by sestra robila test otcovstva, ked dobre vie, ze dieta nie je jeho a este to tebe rozpravala... "som sa dozvedela"... toto vobec nesedi... zas nejake drby cez tretiu osobu, ze? No a k teme, oni musia vediet, ako to medzi nimi je, vobec sa do toho nemiesaj.

@anjelicek26 pretože malá je chorá, má isté autoimunitné ochorenie a je dosť možné, že bude potrebovať krv, ja pracujem na oddelení, kam malá patrí a toto sme riešili a kolegyňa mi povedala, že nesedia krvné skupiny, pretože obaja sú rh- a malá je teda pozitív, takže darcom byť nebude môcť, ak na to príde. Nie žiadna tretia strana ani nič podobného.

moonlight1210
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ten test otcovstva teda ma kto? Sestra? A este ti to aj povedala a ukazala, ze to tak je? To mala taku ciernu hodinku, ked na seba vytiahla vsetky hriechy?

ivik4
10. sep 2025

No po prve ty do ich domacnosti naozaj nevidis a nezijes s nimi takze SKUTOCNE NEVIES aky ten clovek je . Na verejnosti moze byt cukricek , to ide manipulatorom dokonale a doma je peklo alebo sa nieco deje. Neznasam toto skatulkovanie a hodnotenie na zaklade vlastne nicoho alebo len jednej strany. Kolko navonok dobrych chlapov su doma magori .

A po druhe,, tiez naozaj nevies ci sa nedohodli uz po narodeni dietata ze ju bude brat ako svoju hoci nieje. Naco by to Tebe vesala na nos. Strasne vela ludi ma tajomstva
Mozno to niekomu povedala ,koho ma uprimne rada ale ty si to nebola tak sa nemiesaj

anjelicek26
10. sep 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 pretože malá je chorá, má isté autoimunitné ochorenie a je dosť možné, že bude potrebovať krv, ja pracujem na oddelení, kam malá patrí a toto sme riešili a kolegyňa mi povedala, že nesedia krvné skupiny, pretože obaja sú rh- a malá je teda pozitív, takže darcom byť nebude môcť, ak na to príde. Nie žiadna tretia strana ani nič podobného.

@anonym_autor takze nesedia krvne skupiny a ty si to vysnorila v praci a nie test otcovstva... ze tu malu v porodnici mohli vymenit ta ale napadne ako uplne posledne... neverim, ze to sestra s tebou takto debatovala, ze ma dvoch roznych inych kandidatov :(

minenkaa
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ako si dovolujete v práci riesit niečo takéto

ivik4
10. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa akurat som precitala komenty a presne to iste mi napadlo 😀

autor
10. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa úplne normálne sme riešili vhodného darcu a pretestovali rodičov, nič čo by sa riešilo, bežný postup, nikto nič nepovedal zatiaľ ani rodičom, lebo sa to testovalo vopred v prípade potreby

minenkaa
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor počúvaj ty svätá ty si bez viny v celom tvojim živote,že si myslis,že máš pravo toto riesit

autor
10. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor počúvaj ty svätá ty si bez viny v celom tvojim živote,že si myslis,že máš pravo toto riesit

@minenkaa určite nie a určite nie som bez viny, to som nikde ani nenaznačila

minenkaa
10. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa určite nie a určite nie som bez viny, to som nikde ani nenaznačila

@anonym_autor Tak ako ta napadlo keď niesi bez viny chcieť toto riesit

autor
10. sep 2025
@anjelicek26

@anonym_autor takze nesedia krvne skupiny a ty si to vysnorila v praci a nie test otcovstva... ze tu malu v porodnici mohli vymenit ta ale napadne ako uplne posledne... neverim, ze to sestra s tebou takto debatovala, ze ma dvoch roznych inych kandidatov :(

@anjelicek26 potom čo som sa to dozvedela som to sestre normálne povedala, je to moja sestra, vždy sme mali dobrý vzťah. Mám ju rada, následne potom prebehla tá debata, kedy mi povedala všetko ostatné.

klarissa25
10. sep 2025

A kto ti to povedal? Preco sa robili testy otcovstva ?

minenkaa
10. sep 2025
@klarissa25

A kto ti to povedal? Preco sa robili testy otcovstva ?

@klarissa25 citaj ďalej

autor
10. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor Tak ako ta napadlo keď niesi bez viny chcieť toto riesit

@minenkaa pretože sa cítim zle, že je takto klamaný dlhé roky, lebo keď si ľudsky predstavím niekoho iného na jeho mieste, tak mi to príde nefér.

really8
10. sep 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 potom čo som sa to dozvedela som to sestre normálne povedala, je to moja sestra, vždy sme mali dobrý vzťah. Mám ju rada, následne potom prebehla tá debata, kedy mi povedala všetko ostatné.

@anonym_autor no ked to vie polka spitalu nemusis si spinit ruky. Urcite sa dozvie

mimikarol
10. sep 2025

Nemiešaj sa do toho. Fakt to není tvoja vec a najhoršia v rodine dostaneš nakoniec ty

minenkaa
10. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa pretože sa cítim zle, že je takto klamaný dlhé roky, lebo keď si ľudsky predstavím niekoho iného na jeho mieste, tak mi to príde nefér.

@anonym_autor aha takže ty si chces riesit svoje pocity,a to riešiš všetkých otcov čo vychovávajú cudzie dieta?
Zas ide iba o vlastne sebectvo

klarissa25
10. sep 2025

Ked uz si vymyslal nejaku diskusiu skus pisat to iste, lebo v prispevku pises ze dcera nie je jeho, na 100 percent a v komente pises ze sestra si nie je ista kto je otcom

really8
10. sep 2025

Kks nie su vacsie drbny jak zdravotne sestry

klarissa25
10. sep 2025

Na 1000% je to cele vymyslene.

Strana
z4