Sestra podviedla muža
Ahojte... mpja sestra má 35r a pred pár dňami som sa dozvedela, že podvádza svojho manžela, popravde jej muž je taký dobráčisko, síce trochu nudný, toto by mi však nenapadlo. Čo je ale najhoršie je fakt, že som sa dozvedela, že ich 4r dcéra nie je jeho. Informácia je to overená aj testom otcovstva, takže naozaj na sto percent malá nie je jeho... neviem čo robiť a hrozne ma to ťaží, nechcem sestre skaziť manželstvo a zároveň sa vždy cítim zle, keď vidím jej manžela a viem, že je takto ťahaný za nos. Povedali by ste pravdu alebo sa do toho memám montovať? Viem to už dva mesiace a naozaj ma to ťaží. Druhá vec je, že maličká ho volá tato a on sa hrozne snaží byť dobrým otcom, nechcem mu ublížiť.
Ked uz si vymyslal nejaku diskusiu skus pisat to iste, lebo v prispevku pises ze dcera nie je jeho, na 100 percent a v komente pises ze sestra si nie je ista kto je otcom
@klarissa25 vsak pise ze otec to nie je ale nevie kto je lebo ma dvoch kandidatov
@klarissa25 vsak pise ze otec to nie je ale nevie kto je lebo ma dvoch kandidatov
@really8
Ale prosim ta, cele je to vymyslene
Nemiesaj sa do toho, vôbec to nie je tvoja vec, ani nikoho iného. Je to vec len a len ich dvoch.
@anonym_autor
@really8
Ale prosim ta, cele je to vymyslene
@klarissa25 ja si to zatual nemyslim. Presne takto to v slovenskych nemocniciach chodi
@anonym_autor čo sa do toho staráš
Bohužiaĺ to nie je vymyslené, pri takýchto deťoch je potreba vedieť krvné skupiny, pretože sa môže stať, že bude potreba transfúziu. Nikto ich neohovára, bol to jednoducho fakt, ktorý mi bol oznámený, pretože som na rovnakom oddelení a mám mať prehľad o všetkých pacientoch. Nie je to tak, žeby sa to teraz roznášalo.
Nechcem any ste to chápali, že chcem sestre alebo malej ublížiť, to vôbec nie je v mojom úmysle, rozhodne nechcem. Obe mám rada, chcela som len vedieť názor ostatných. Akoby sa zachovali iní v mojej situácií. Nie je to tak, že chcem sestru pranierovať
Bohužiaĺ to nie je vymyslené, pri takýchto deťoch je potreba vedieť krvné skupiny, pretože sa môže stať, že bude potreba transfúziu. Nikto ich neohovára, bol to jednoducho fakt, ktorý mi bol oznámený, pretože som na rovnakom oddelení a mám mať prehľad o všetkých pacientoch. Nie je to tak, žeby sa to teraz roznášalo.
@anonym_autor no ved tak je to otazka casu ze da to dozvie otec dietata v takejto situacii ked je dieta chore( aj tak si stale myslim ze je to vymysleme)
akonahle zacala telenovala "mala bude potrebovat krv" je vymalovane.
nuda co?
@anonym_autor no tak ak to aj nie je vymyslené, nechaj to na sestru, však ona vie, že sa to manžel môže každú chvíľu dozvedieť
mala by si prestať pozerať rodinne pripady
Nechcem any ste to chápali, že chcem sestre alebo malej ublížiť, to vôbec nie je v mojom úmysle, rozhodne nechcem. Obe mám rada, chcela som len vedieť názor ostatných. Akoby sa zachovali iní v mojej situácií. Nie je to tak, že chcem sestru pranierovať
@anonym_autor otcom tvojej malej je manžel tvojej sestry a nikdy sa to už nezmení... 4 roky ju ľúbi a vychováva a je to jediný otec, ktorého malá poznala a bude poznať. Čo dosiahneš tým, že sa zahráš na pani spravodlivú? Že malá príde o otca, ktorý ju teraz nadovšetko miluje? Je ti jasné, že manžel tvojej sestry sa už otcovstva vzdať nemôže, hej?
@klarissa25 ja si to zatual nemyslim. Presne takto to v slovenskych nemocniciach chodi
@really8 presne tak, takto je to v nemocniciach. Strávila som rôzne časy na JISkach a vedela som všetko o pacientoch a aferach doktorov.
Nechcem ho určite pre seba, mám svojho priateľa. Určite nevie o tom, že malá nie je jeho, mne len príde jednoducho ľúto, že ho klame a on v podstate nič nevie, vychováva dieťa cudzieho muža a no.
@anonym_autor Tak si napíš anonymný list
@anonym_autor Nech mu to poviem tvoj manžel.
Vymyslene ci nie - otocme situaciu - to naozaj by vam ziadnej nevadilo, keby ste sa dozvedeli, ze vas brat vychovava cudzie dieta a nevie o tom? Ja byt muzom, rozhodne chcem vediet tento fakt. Kde su vase moralisticke reci o uprimnosti a dovere medzi manzelmi? Ze vo vztahu to bez toho nejde? Takze ked vas muz podvedie, radsej to nechcete vediet, lebo co oko nevidi, to srdce neboli, ze? Pokrytecke ste az to boli.
@anonym_autor povedz sestre aby mu to oznamila, lebo ak nie, oznamis to ty. A nech to riesi teraz, lebo ak ozaj je toto vsetko pravda a pride na tu transfuziu - potom to bude sok - a este k tomu vsetkemu sa to dozvie od nejakeho doktora, cudzieho cloveka. Potupa niekde doma, v bezpeci sa inak predychava ako v ordinacii medzi cudzimi ludmi.
Vychovavat cudzie dieta a vediet o tom je uplne ine, ako vychovavat dieta o ktorom si myslim, ze je moje a pritom nie je. Taketo svinstvo sa raz prevali a potom to bude 100x horsie.
Vymyslene ci nie - otocme situaciu - to naozaj by vam ziadnej nevadilo, keby ste sa dozvedeli, ze vas brat vychovava cudzie dieta a nevie o tom? Ja byt muzom, rozhodne chcem vediet tento fakt. Kde su vase moralisticke reci o uprimnosti a dovere medzi manzelmi? Ze vo vztahu to bez toho nejde? Takze ked vas muz podvedie, radsej to nechcete vediet, lebo co oko nevidi, to srdce neboli, ze? Pokrytecke ste az to boli.
@anonym_autor povedz sestre aby mu to oznamila, lebo ak nie, oznamis to ty. A nech to riesi teraz, lebo ak ozaj je toto vsetko pravda a pride na tu transfuziu - potom to bude sok - a este k tomu vsetkemu sa to dozvie od nejakeho doktora, cudzieho cloveka. Potupa niekde doma, v bezpeci sa inak predychava ako v ordinacii medzi cudzimi ludmi.
Vychovavat cudzie dieta a vediet o tom je uplne ine, ako vychovavat dieta o ktorom si myslim, ze je moje a pritom nie je. Taketo svinstvo sa raz prevali a potom to bude 100x horsie.
@anonym_autor nemiešala by som sa do toho... Sestre by som ale povedala svoje.
@anonym_00dad3 ona nie je sestra podvádzaného, ale tej, ktorá podvádzala... To je rozdiel. Krv nie je voda.
@anonym_00dad3 ja a tebou súhlasím , na modrom konovi je vždy dvojaký meter... keby napísala ze o tom vie ale nepovie tak ju zlincuju zas opacne...
Presne ako ked žena chce odísť od manžela male deti, tak komentár tipu si zdravá decko do skolky jaslí chod makať...
Keď chce nejaká mamička chce dat dieta do jaslí a pracovať lebo ma možnosť, zrazu je z nej najhoršia matka na svete bo odloží svoje dieta...
No coment uz
Nemiesaj sa iným do života ries seba. Do ich vzťahu ťa nič nie je. A otcom nie je ten chlap čo dieťa urobí ale ten čo ho vychováva a ľúbi. Moralku a svedomie nech si rieši sestra.
@anonym_autor celé sa mi to zdá vymyslené
Pretože v realite by to bolo tak, že ak dieťa bude potrebovať krv, transplantáciu alebo čokoľvek iné, ošetrujúci lekár to rodičom oznámi aj s vysvetlením, že tam niečo nesedí. Ty sa do toho vôbec nemusíš starať. Ak si naozaj zdravotník, mala by si to vedieť.
Tiez sa mi nezdá, že dieťaťu vyšetrili krvnú skupinu a všetci v nemocnici si to nechali pre seba a rodičom nič neoznámili. Veď su povinný informovať o výsledkoch vyšetrení a rodicia sa VŽDY zaujímajú, aká je krvná skupina dieťaťa.
@anonym_autor nemiešala by som sa do toho... Sestre by som ale povedala svoje.
@anonym_00dad3 ona nie je sestra podvádzaného, ale tej, ktorá podvádzala... To je rozdiel. Krv nie je voda.
@tiezjedna nie je to rozdiel. To sa vola sucit. Ale to tu mnohe nepoznate, nevidite si dalej od nosa. Cize sestra moze, hej? Ked ta bude podvadzat muz, a bude to vediet tvoj svagor, tak nech je ticho, lebo ved nie si jeho krv. Pekna logika.
Tiež si myslím, že je to vymyslene. Sama mam autoimunitne ochorenie a neviem teda, že by sa to dalo riešiť cez darcu. Ake ochorenie má?
@tiezjedna nie je to rozdiel. To sa vola sucit. Ale to tu mnohe nepoznate, nevidite si dalej od nosa. Cize sestra moze, hej? Ked ta bude podvadzat muz, a bude to vediet tvoj svagor, tak nech je ticho, lebo ved nie si jeho krv. Pekna logika.
@anonym_00dad3 je to rozdiel. A ja nevravím, že je to správne alebo, že s tým súhlasím alebo, že by som sa zachovala rovnako. Len konštatujem fakt.
@anjelicek26 pretože malá je chorá, má isté autoimunitné ochorenie a je dosť možné, že bude potrebovať krv, ja pracujem na oddelení, kam malá patrí a toto sme riešili a kolegyňa mi povedala, že nesedia krvné skupiny, pretože obaja sú rh- a malá je teda pozitív, takže darcom byť nebude môcť, ak na to príde. Nie žiadna tretia strana ani nič podobného.
@anonym_autor moji rodicia maju + Rh faktory a ja mam negativny. Jednoducho sa u mna prejavil negativny Rh faktor, ktory v sebe niesli. A som ich.
@anonym_autor určite sa do toho nemiešať môže sa stať hoci čo a ty budeš tá najhoršia. Toto je len a len ich problém neboj sa lož má krátke nohy a aj tak všetko víde na povrch
Je tu veľa názorov, že sa do toho nemáš miešať, ale mne by to asi nedalo, keby som bola ja v takejto situácii. Veď miešanie sa do toho neznamená hneď, že prídeš k nim domov a všetko to tam vyvalíš na nich. Ak riešiť, tak so sestrou v prvom rade.
Tiež si myslím, že je to vymyslene. Sama mam autoimunitne ochorenie a neviem teda, že by sa to dalo riešiť cez darcu. Ake ochorenie má?
Ďakujem za názory...
@anonym_706bb4 má AIHU, čo znamená, že v istom bode buď bude alebo nebude potrebná transfúzia, podľa toho ako sa to bude vyvíjať.
Je to hrozné. Sestre by som to určite povedala, že o tom viem. Do manželstva sa im nestaraj. Raz sa to zrejme aj tak dozvie.
Švagor ju berie ako otec, mala ho berie ako otca. Tiež viem o nevere v rodine a nemiešam sa do toho. Ale k nevernej už neviem pristupovať rovnako a paroháča ľutujem. Chápem ťa, ale nechaj to tak.

Ked uz si vymyslal nejaku diskusiu skus pisat to iste, lebo v prispevku pises ze dcera nie je jeho, na 100 percent a v komente pises ze sestra si nie je ista kto je otcom
@klarissa25 Lebo píše, že kandidáti na otcovstvo sú dvaja, teda že ho podviedla s 2 a nevie ktorý z nich je otec.