icon

Skúsenosti so zoznamkami po tridsiatke: Kde je problém?

11. jan 2025

Ake mate skusenosti so zoznamkami? Mam 35, som slobodna a bezdetna(taktiez hladam muza bez zavazkov, skor takeho trochu alfa, ale stale rodinny a pohodacky typ, hoci viem, ze je to v tomto veku obmedzene,ale nie nemozne),som vzdelana a zabezpecena, rozhladena a vsestranna(no s emocionalnymi traumami z detstva, ktore sa snazim riesit), vyzorovo hadam lepsi priemer, len som vyssia ako priemerne baby, momentalne s trochu nadvahou(177cm/75kg), ale s rovnomerne rozlozenymi kilami. Som tmavy typ a aj sa mi len taki pacia, no stale sa na mna nalepia take svetle blede rysavo-blond utle nemuzne( aj mentalne) typy muzov, ktore sa mi nepacia, hoci som im skusala dat sancu( po radach, ze mam znizit naroky). Na zoznamkach v porovnani s obdobim cca 10 rokov dozadu( prirodzene vacsia cast uz je zadana) je to otras. Vo vacsine kadejaki zufalci, ziadajuci bdsm a pod, takmer 40-rocni k. revnici, ktori nehladaju nic seriozne, kadejake divne ghosting typy a pod..ja nechapem, ci je chyba vo mne, zle zvolenych fotkach v profile alebo na zoznamky su odkazani takito cudaci a bezne to zazivate aj vy?

idamia
Autor odpoveď zmazal
princkrason
12. jan 2025

@idamia a odkial si moja? 🙂

michal_dr
12. jan 2025

@autorka

Nájsť, to neviem, ale stretnúť sa dá... 😉

Celkom zaujimavy inzerat, ktorý by ma upútal, aby som zareakoval, nakolko vo vsetkom podobnost, len nemam traumu a nie som blond a mam o par rokov viac a som chlap 🤣... osobne este pre mna dôležitá otazka vztah k cigaretam 🙄. Ano, náš vek je zrovna hraničný, dosť na prd, na všetko, ale vždy sa da stretnúť protajšok. Takže sito je hustejšie. Ja nemať šťastie na tvrdohlavu mamu partnerky a moju povahu prace, ktora vyzaduje cestovanie po DE/AT, tak už s radosťou a hrdosťou kočíkujem dieta po ktorom roky túžim a venujem sa rodine. Hold, človek mieni, osud mení.
@procrastique čučoriedka isto zaripne 🙂, tak hned poviem, že s ex nas spajalo primarne prave to "zakazane ovocie", stretli sme sa nahodne na stretku a sadli sme si ako ľudia, vzťah nam fungoval "vo všetkom", i v tom, čo tebe je proti srsti 🤣, ex by som nikdy nevymenil. To len na margo tvojho súdenia a škatulkovania ľudí o ktorých vieš prd vanilka 😉🙂.

@autorka, kde stretnúť... je uplne jedno, kde, kedy, ako.. 🙂 Máš úžasné zbrane, len ich treba vedieť použiť... volá sa úsmev a pohľad 😉, vieš s ním naštvať, ale i zaujať 🙂, troška spontannosť, veselosť, štipka drzosti 😉

Internetove zoznamky, ci akcie turistika... zabudni, škoda tvojho drahého času 😉 Tiež mám rád turistiku, a vela iného, ale ak mi niekto nie je sympaticky, tak s nim nebudem viesť rozhovory a slapat hodiny, je zabity cas.

I tu na MK môžeš stretnúť (ja som tu osobne spoznal jednu úžasnu maminu s dietatom, čuduj sa svete, pisali sme si a par dni nato, sme sa stretli, pri kave nam bolo prijemne, ze 4-5hodin ubehlo ako voda 🙂). Treba hlavne spontanne komunikovať, tu MK, na FB v skupinach kde sa diskutuje, zareagovat na niekoho koment, zaujať ho, ides nakupovat, ides na plavaren, ides na prechádzku k jazeru... zakladom je byť zdravo drza, vedieť zaujať, byť "iná". Hlavne byť v pohode, pretože ak cielene tlačiš, tak to je citiť.
To ako ked ti lol napise spravu "Ahoj...", alebo "Popiseme..". Akoze chlapi sa odpalkuju a pochovaju sami hned prvou spravou... Buď ina, ako ostatné 😉

Chodiť na turistiky, sediet v kaviarni je stretko o simpatiach, niekoho by si musela sakra zaujať. Stretavam veľa ľudí, veľa žien, často simpaticke, fotogenicky by som povedal, že modelky a proste nič... nevedia zaujať. 🙄 Ked komunikacia tak pinpong, nekonecne rozhovory, to je to, čo otvara branu k smiechu, prijemnemu pocitu, uvolneniu...

Hlavu hore, usmev, pohľad líšky, sebavedomosť a buď zdravo drzá, buď jemná a zároveň "Mrcha" 😉. "Tichučké, poslušné ženy typu kam ma postavyš, tam budem... " Tie su vhodne, pre sladkých chlapov 😉, idealne friendzone 👎

Btw.
zaujimave, kolko opakujucich tem zo strany zien... ako nájst, kde nájsť... je to zaujimave 🤔

earlgrey
12. jan 2025

@princkrason Ja ti dám taku buchtu, že uvidíš 🤣 ale vieš čo? 😀 choď...doprajem ti 😉

princkrason
12. jan 2025

@earlgrey pche neozyva sa , namyslena Viedenčanka 🙂

earlgrey
12. jan 2025

@princkrason Lebo tebe darmo budem písať, že lepšiu odomňa nenájdeš a nedáš si povedať 🤣

princkrason
12. jan 2025

@earlgrey drahá ja si len potrebujem rajon skontrolovať 😄

procrastique
12. jan 2025

Vy dvaja ste sa už konečne stretli a rozdali si to? 😀 či sa len radi takto verejne platonicky ukazujete? :D

earlgrey
12. jan 2025

@princkrason Len kontroluj, lepšiu nenájdeš 😀

earlgrey
12. jan 2025

@procrastique myslíš mňa a @princkrason ? 🤣 samozrejme, spolu aj žijeme, on na jednej strane gauča s mobilom v ruke a ja na druhej...a píšeme si na MK...predohra 😀

sevrin
12. jan 2025

Už len podľa toho ako si sa opísala, budeš mať veľký problém si nájsť niekoho na dlhodobý vzťah. To, že si stále slobodná a bezdetná, len potvrdzuje.

deti95060810
12. jan 2025

autorka odkiaľ si... si zo žilinského kraja?

jakoma
12. jan 2025

My sme riesili s bratom (35), ze sa nema ako zoznamit. Pracuje tak, ze sa stretava vylucne s muzmi (ten isty okruh muzov stale dokola), cize ziadna kolegyna. Nema vysoku skolu, vraj na zoznamkach je to obcas dovod prestat si pisat. Samostatny (sam zijuci), zivnostnik, po robote nepojde na turistiku ani sa zoznamovat do baru. Mal 2-3 dlhsie vaznejsie vztahy, medzi nimi dlhe pauzy. Kde ma najst dievca? Nevedela som mu poradit :D

autor
12. jan 2025

@deti95060810 presovskeho, preco?

earlgrey
12. jan 2025

@jakoma Len mu neraď zoznamky...pokec, tinder, badoo atď. tam normálnu ženu nenájde 😀 nie v dnešnej dobe..

deti95060810
12. jan 2025

v žilinskom kraji sa robí zoznámenie pre vekovú skupinu 25-35 a pre 35+ ...
je tam moderátor a isté podmienky , ale viac o tom neviem ... na nete by si to našla. resp. ak máš záujem tak mi napíš ip napíšem ti kde to nájdeš...

avicii18
12. jan 2025

Na turistike to šmakuje najlepšie 🙂

jakoma
12. jan 2025

@earlgrey a co odporucas? Kolega sa zoznamil s manzelkou v lidli, robila na pokladni, velmi romanticky, ale to je skor vynimka

earlgrey
12. jan 2025

@jakoma Vieš čo? neporadím, ale ak ti niekto iný poradí, daj vedieť...ja už skoro 5 rokov "hľadám" a nenašla som 🤣 ale ja viem prečo...

jsbb
12. jan 2025

Ano, na zoznamky iba takí chodia, alebo potom normalny, ale s nízkym príjmom, že by sa nedokázali postarať o rodinu.

michal_dr
12. jan 2025

@jsbb
...skôr by som povedal muži s nízkym sebavedomím, pretože nemajú odvahu sa rozprávať so ženou face to face, takže lepšie sa im je skrývať za písmenka

@earlgrey
...hehe nenašla 🙂 Najkrajšie jablká rastu na najvyšších konároch, lenivcom je lepšie oberať tie pri zemi a bez námahy 🙄😂
výnimočná žena hľadá prirodzene výnimočného muža 😉

earlgrey
12. jan 2025

@michal_dr 😉 súhlasím 😉 už len sa naučiť špĺhať na tú jabloň...ale aj to dám 😀

kavasmliekom
12. jan 2025

@earlgrey stačí poriadne zatriasť stromom, spadne aj to najvyššie 😅

earlgrey
12. jan 2025

@kavasmliekom skúšala si? Ver mi, nespadne...tie najvyššie sa držia konárov ako kliešte 🤣 a nie a nie padnúť mi k nohám 😄 ešte aj @princkrason na mňa kašle a naháňa iné jablká 😄

lion777
12. jan 2025

Nie, tiež som si pozerala tie zoznamky, všade sú tí istý muži. Všetko sú to uchylaci, ženaci, alebo rozvedený , ale s nevyriesenymi problémami. Nič moc,nula. Skrachovane existencie, chlapci s mamahotelom. 😀 pises o tom, že si v mužskej energií a ešte hľadáš alfu ? Dievča, daj sa dokopy do rovnováhy ty sama. Potrebuješ vedieť kto si ty a co chceš. Potrebuješ sa hyckat, nosiť pekne šaty, sukne, robiť čo ťa baví.. z niektorých ma striasalo, majú okolo seba čierne energie. Fuj, to by som nedala na seba siahnuť. Žena je mostom pre muža, milovanie není len uspokojenie. Popracuj na svojej hrdosti, lebo pises , že byt s niekym, kto sa ti nepáči. Sebavedomie máš kde? Za každú cenu, mať niekoho,si normálna? 🙂

zuzanaa239
12. jan 2025

Ten opis, ufff keby som bola muž, asi tiež zdupkam, neber to v zlom, ale prilíš veľa sily ide z teba.Ja by som si na zoznamke nikdy nehľadala muža, skôr cez hobby nejaké, zamestnanie,behanie, lyžovanie, domáci miláčik.Zoznamka hneď ma napadne Azet 😂😂 tiež mam 35 r. už pred 20 rokmi tam boli len 2 kategórie bud úplní neschopaci alebo taki čo rozum v trenkách. Si v takom zlom veku na vzťah, veľa mužov sa zľakne, že asi hneď dieťa budeš chcieť mať a tu by som upustila od požiadavky a kľudne by mohol byť rozvedený aj s dieťaťom otvoria sa ti lepšie obzory podľa mna. Prečo máš takú hlúpu podmienku v 35 rokoch?

tundra
12. jan 2025

@zuzanaa239 rozum v trenkach😂😂😂sa smejem👍

tramtada31
12. jan 2025

Preco chceš Čecha/slovaka? Píšeš, že si zabezpečená, tak hladaj Rakusaka, tam aj radový policajt zarába toľko, čo tu manažér a v podstate sú aj slusni. Mame známu, ktorá vedela po nemecky, žena na urovni, zabezpecena, udržiavaná. Buď boli Slováci chudobní na jej pomery, alebo hľadali mladsie. Teraz má druhého zahraničného partnera, veľmi na urovni, je aj milionár, brava ju každý mesiac niekde do exotiky, veľmi slušný, galantný a sú spokojni. Na rodinných oslavách je síce take 5 koleso, lebo nikto sa moc nechce rozprávať po nemecky/anglicky, sle veľmi sa snaží😀

milos81
12. jan 2025

Ono, dosť prísna podmienka je už to, že hľadáš vo Viedni chlapa medzi cca 35-45 ktorý nemá záväzky a je Slovák alebo Čech, iste tam nejaký taký bude, ale bude to veľmi úzky a slabý výber.
Na zoznamke si väčšinou žena nemá problém nájsť koho chce, ja som to tam už vzdal, nemám pocit, že to má nejaký zmysel, teda okrem mrhania časom...

autor
12. jan 2025

@tramtada31 Pre vacsinu Rakusanov je baba z Ostblocku nieco menej….casto po kratkej konverzacii na tindri nastava v momente blok, ked poviem ze som Slovenka….pravdupovediac ja by som tiez nebrala napr Rumuna alebo Ukrajinca 🙈