Som na služobke a partner si kráti čas na zoznamke
Pekný večer. Priateľ mi chcel urobiť radosť a poslal mi screen svojej obrazovky na mobile kde si uložil moju fotku. Vraj mu veľmi Chýbam často mi píše vola a teší sa keď prídem. Najprv som sa potešila ostala som dojatá. Len keď som pozrela bližšie. No môže už byť niekto väčší magor ako on? Na ploche priamo nainštalovaný threads to je cca ako insta to viem ze ma insta to beriem ale badoo? Načo je toto zadanemu človeku? ako dokáže z pysku pustiť ze mu chybam a potom si pôjde na zoznamku akoby nič? Písala som mu k tomu kilometrovy odsek neodpísal, asi hľadá výhovorku. Verili by ste nejakej z nich keby vám napísal priateľ k tomu vysvetlenie? Do mobilu mu nikto nechodí takže žiadne omylom ani žiadne že to mal v mobile už predinstalovane atď. Ako by ste si to nechali vysvetliť? Je toto jednoznačný koniec? Ako veriť ľuďom keď robia toto? Vraj ľúbi vraj mu chýbam a ide si krátiť čas na badoo. Je mi zle z neho aj zo seba ze som dovolila nejakému mužovi vstúpiť mi do života. Otras takto pred spaním
ono je to debilne na kazdy pad. debilne je to aj ako klamstvo lebo to by aj moj 4 rocny vymyslel lepsiu vyhovorku a aj cisto teoreticky keby bol niekto tak dokonale je.nuty ze naozaj by tymto stylom chcel zistit ci ziarlis (comu neverim) tak uz duplom by som s takym retardom nemohla byt. lebo to normalny clovek skratka nevymysli. ani ako vymysel ani ako realitu. obe varianty hovoria o tom ze je to totalny imbecil
@maya_hi ja už neviem. Neverím mu ale aj tak ma to mrzí. Do vzťahu to nepatrí. On je divný nikto sa v ňom nevyzná
@anonym_autor mala som v mladosti frajera ktorý by to bol schopný urobiť naozaj ako žart. A to je tiež red flag. Hovorí to o jeho sebavedomí a tak trocha aj manipulácii z jeho strany, zahrávaní sa s citmi 🫤 Ja som tiež dosť srandistka, ale takáto blbosť neviem či by mi napadla. Asi by som sa skôr bála, čo si o mne partner pomyslí. On sa teda nebojí, že ťa stratí ak žartuje na takúto tému?
tiez mam android odkedy existuje a ziadnu takuto appku mi na plochu nikdy nenainstaloval sam.
Teraz koluje také video po FB (možno aj na iných platformách, ale tie nemám), kde muži nainštalujú nejaké appky, po prípade dajú fotku bývalej priateľky ako tapetu atď. a točia si reakcie svojich polovičiek. Tak možno sa inšpiroval 🤣🤣🤣 keď je taký srandista....ale ty ho poznáš asi najlepšie...
Teraz koluje také video po FB (možno aj na iných platformách, ale tie nemám), kde muži nainštalujú nejaké appky, po prípade dajú fotku bývalej priateľky ako tapetu atď. a točia si reakcie svojich polovičiek. Tak možno sa inšpiroval 🤣🤣🤣 keď je taký srandista....ale ty ho poznáš asi najlepšie...
@earlgrey tiež by som bola bývalá…
Nuž, mala by si zistiť, či si ozaj len "kráti čas."
Myslím to doslovne, mnohí muži totiž tam chodia len surfovať, a čítať, sem-tam popísať.
K ničomu inému dôjsť nemuselo.
Aj keď dokonale chápem, že 4U (a mnohé ďalšie ženy) je už aj toto cez čiaru.
Kokos, keby si čosi iné vymyslel, ale takáto ch.u.j.o.v.i.n.a ... čo má 14? Ber to pozitívne ... nemáte hypotéku, deti, ukonči to ... toto do zdravého vzťahu ozaj nepatrí.
Ja, si myslím, že to mohol kľudne urobiť, ako sociálny projekt, presne, ako povedal. Lebo, to sú veľké náhody, že ti Presley tvoju fotku v jeho mobile ešte aj s tou aplikáciou na displeji. To, výmysel mať veľmi nízke IQ.
@earlgrey fakt to existuje? Retardi
Ja, si myslím, že to mohol kľudne urobiť, ako sociálny projekt, presne, ako povedal. Lebo, to sú veľké náhody, že ti Presley tvoju fotku v jeho mobile ešte aj s tou aplikáciou na displeji. To, výmysel mať veľmi nízke IQ.
@anna777115 myslím si ze je proste retard.chcel ma potešiť ale zabudol vymazať debil. Tak holt smola
kolko ste spolu? zijete spolu? je to vazne? vies si s nim predstavit buducnost a deti? sex je v pohode?
@anna777115 myslím si ze je proste retard.chcel ma potešiť ale zabudol vymazať debil. Tak holt smola
@anonym_autor podla toho ako sa o nom vyjadrujes, mam pocit ze ty mu aj tak neveris. akoze o cloveku napisat ze je retard, tam asi vela lasky z tvojej strany moc nie je. vlastne, funguje Vam vztah?
@anonym_autor podla toho ako sa o nom vyjadrujes, mam pocit ze ty mu aj tak neveris. akoze o cloveku napisat ze je retard, tam asi vela lasky z tvojej strany moc nie je. vlastne, funguje Vam vztah?
@anonym_ab65eb po dnešku? Žiadna láska. Myslela som si o ňom viac. Ale zaradil sa do kategórie - odpad sa vyniesol sam. Nie netrápi ma to už. Dokážem byt ako z ľadu. Človek ktorý podvádza u mňa nemá úctu
@anonym_ab65eb po dnešku? Žiadna láska. Myslela som si o ňom viac. Ale zaradil sa do kategórie - odpad sa vyniesol sam. Nie netrápi ma to už. Dokážem byt ako z ľadu. Človek ktorý podvádza u mňa nemá úctu
@anonym_autor Ja, by som si o Tom, že to bola náhoda, nebola taká istá. Veď, kto už preposiela svojim frajerkam fotku displeja. A ešte je velká náhoda aj to, že to teraz akurát koluje po internete, ako nejaký vtip.
@anonym_autor Ja, by som si o Tom, že to bola náhoda, nebola taká istá. Veď, kto už preposiela svojim frajerkam fotku displeja. A ešte je velká náhoda aj to, že to teraz akurát koluje po internete, ako nejaký vtip.
@anna777115 nevedela by si mi dohliadať to video s tým kvázi vtipom? Ak máš čas. Ďakujem
Nuž, mala by si zistiť, či si ozaj len "kráti čas."
Myslím to doslovne, mnohí muži totiž tam chodia len surfovať, a čítať, sem-tam popísať.
K ničomu inému dôjsť nemuselo.
Aj keď dokonale chápem, že 4U (a mnohé ďalšie ženy) je už aj toto cez čiaru.
@orisker A vieš, čo je sranda?Že keby toto presne ako opisuješ ty, by urobila nejaká žena ABOSOLÚTNE ŽIADNY MUŽ BY TO NEPREDÝCHAL. Musím začať konZštatovať, že pomaly sú muži okrem darcovstva spermie úplne na nič a mužmi prestali byť dávno. Bohu vďaka a česť výnimkám, ktoré este chodia po tomto svete.
@mirokub, Tebe už kúruje tradične. Takúto sprostosť zadrieť, typický "sloviän". 🤦♀️
@anna777115 nevedela by si mi dohliadať to video s tým kvázi vtipom? Ak máš čas. Ďakujem
@anonym_autor Prepáč, ja osobne som to nevidela, len vychádzam z toho, čo tú zaznelo. Ja, osobne, by som si to z partnerom v kľude vydiskutovala . Teraz sa mu už neozyvaj a keď prídeš domov zo služobky, tak si to v kľude preberte. Vieš, ako sa vraví, že žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa navarí.
@anna777115 Nemúťte babe mozog. Aj keby sa inšpiroval odpadom kolujúcim z netu-v tomto prípade o to viac ukázal, že je mimo. A ta výhovorka🤦♀️ idem het, ešte sa tu dozviem, ze vinná je vlastne baba a chlap je kus na pohľadanie.
@anna777115 Nemúťte babe mozog. Aj keby sa inšpiroval odpadom kolujúcim z netu-v tomto prípade o to viac ukázal, že je mimo. A ta výhovorka🤦♀️ idem het, ešte sa tu dozviem, ze vinná je vlastne baba a chlap je kus na pohľadanie.
@enmery To, že je vinná autorka, nikde nepíšem, ale určite nič neporieši, takto na diaľku. Ja, ju chápem, že je to prvotný šok, ale veci to si musia osobne vydiskutovať. Aký výsledok to bude mať, je len na nich.
to je ale mamlas, ze mu ani nedoslo, ako sa prezradil 🤡 uz by letel
@enmery radšej s blbcom ako sama sa tomu hovorí…
@anonym_autor “ Vraj to urobil aby zistil ci budem žiarliť” to je kkt. Sorry, ale extrémne ma vytáčajú ľudia, ktorí sú vo vzťahu a chodia na zoznamky či majú potrebu vypisovať cudzím ľuďom... 🤮 A henten vtip čo písala @earlgrey, to by som dosť pravdepodobne neuverila 🤦🏻♀️

@mirokub tak ja neviem , roky mám Android a teda ešte mi nikdy nič len tak sám od seba nainštaloval a nedal na plochu. To bude niečo podobné ako tu výhovorka partnera autorky