Som na zoznamke počas dobiehajúceho vzťahu
Téma: Som na zoznamke aj počas toho, kým mi dobieha vzťah
Ahojte, asi ma mnohé z vás odsúdite, ale chcela by som si vypočuť váš názor, možno odporúčania. Voľakedy som nemala problém sa zoznámiť s mužmi. Chodila som von, na diskotéky, do barov, zoznámila som sa v práci, kdekoľvek. Nikdy som nemala vzťahy z online zoznamky. Mám za sebou dlhoročný vzťah, ktorý ešte nejakým spôsobom dobieha. Dnes už vzťah ako taký nemáme. Nežijeme spolu, nemáme žiadne intímnosti, nedržíme sa za ruky, nespíme spolu, nehovoríme si že sa máme radi apd. Voláme si každý druhý deň, niekedy aj každý deň, len tak na pokec. Občas ja nejako pomôžem jemu, keď niečo potrebuje, občas on mne. Nechodíme k sebe domov, vidíme sa raz do týždňa, niekedy ani to nie na rýchlej káve. Mala som za to, že teda sme sa dohodli, že je koniec - už od začiatku leta. Ja som sa asi týždeň na badoo zatiaľ. Nikde inde dnes stretnúť muža neviem, čiže skúšam v tejto forme. Včera som ex povedala, nech nie je prekvapený, ak sa ma s niekým uvidí vonku. Že nikoho nemám, ale ak niekoho stretnem, a budeme sa spoznávať, tak sa nemienim skrývať, ale normálne s ním budem chodiť na kávu, do kina, na obed apd. To neznamená, že budem mať vzťah, len sa budem zoznamovať. Pýtala som sa, či už mame povedal, že sme sa rozišli, že nie, že načo. Opýtala som sa, či sa ona nepýta na nás - veď vidí, že k nim nechodím, že spolu už nie sme tak intenzívne - že nie, ona sa na to nepýtala. Tak ok, ak nie, tak nie je sprostá, určite jej to došlo.
Ex sa nahneval a zložil mi telefón, že dobre, čau. Povedali sme si, že zostávame kamoši, že sa ľudsky máme radi a nechceme sa úplne odstrihnúť. Ale to znamená rešpektovať, keď druhá strana chce byť šťastná a hľadá si to svoje šťastie v živote.
Zmieri sa s tým? Možno to bude trvať dlho, kým vôbec niekoho stretnem, kde to bude dávať zmysel. A možno nikoho takého nestretnem. Ale chcela som byť úprimná.
To si zase ty ta vychcana, ktora si ho nechavas ako zadne vratka, keď nikoho nenajdes,aj on bude dobry..Mal by ta kopnut do riti uz konecne
Keď ho nechces, rozid sa ako seriózny clovek a potom hladaj inych.Vypomsti sa ti to.
@anonym_8d5bad neviem, kto je ta vychcana, ale tu vysla inciativa z jeho strany, ja len som to dotiahla dokonca.
@anonym_autor len aby si sa zmierila ty s tým, keď ho uvidíš s niekým vonku. Potom budeš plakať ako ho chceš naspäť, lebo už používa tvoju hračku niekto iný...
@anonym_autor len aby si sa zmierila ty s tým, keď ho uvidíš s niekým vonku. Potom budeš plakať ako ho chceš naspäť, lebo už používa tvoju hračku niekto iný...
@anonym_026e14 budem veľmi rada, ak nájde spriaznenú dušu. Naozaj mu to zo srdca želám. A úplne pochopím, že v tom čase sa naše cesty rozídu. I keď ja veľmi dobre vychádzam aj s mojimi ex pred ním. Nevoláme si každý deň, ale sme v kontakte a sme priatelia na FB, občas si napíšeme a keď sa stretneme von, radi si dáme kávu a pokecáme.
@anonym_autor prepáč, ale väčšiu sprostosť som už dávno nečítala. A to sme s ex zosrlai priatelia. Ale ani náhodou sme si nevolali každý druhý deň, alebo každý, na čo? Zavolali sme si občas, ak jeden z nás niečo potreboval, niekedy to bolo po troch mesiacoch, niekedy po pol roku. Absolútne sme neriešili, či jeden alebo druhý niekoho hľadá, Na káve sme spolu boli za tie roky asi tri krát, možno štyri, nevidím dôvod stretávať sa častejšie.
Neschopné ženy, neschopné sa rozísť a UKONČIŤ VZŤAH. Fakt akože... V záujme vás oboch zablokujte sa a nekontaktujte sa už nikdy.
no mne to teda príde ako poriadna davka naivity, ty si fakt myslis, že caka iba na teba? kazdy po rozchode riesi, co bude dalej, novy partner alebo aspon známosť. Ako ti uz pisali, aby si ty nebola prekvapena, ako rychlo si on daco nájde. Riešis tu zbytočnosti, ked si dakoho najdes, potom mu to povedz, naco tu reci o tom, ze ho ides dopredu upozorňulovat, to je kazdemu jasne, ze ked sa dvaja rozidu, tak si hladaju kazdy svoje. Je mi luto, ak naozaj veríš, ze on po nociach place do vankusa.
Ano tvojmu dalsiemu priatelovi bude urcite prijemne, ze sa stretavas so svojim ex, volate si, pomahate si a ste v kontakte 🙈👍 Otoc si to prosim ta na seba ci by ti to bolo prijemne a dalsia vec, neviem co od ex cakas pozehnanie do dalsieho vztahu, alebo co?! 🤣
@anonym_autor nechapem toto takto riesit a uz dopredu mu hovorit, co este ani nie je. Vas vztah este nie je ukonceny, naco to natahujete od leta?
@anonym_autor
Môžeš prosím vysvetliť,čo si predstavuješ pod pojmom " vzťah dobieha"?
Ako ešte si neprestrihla " cieľovú" pásku?
Nesedíš ty potom ešte na 2 stoličkách?
@anonym_autor mozno, ze zlozil telefón, ze si otravná. Ked uz ste sa rozisli a ty ho otavujes este aj s tym, ze sa mozno s niekym zoznamis a zrejme teda vykrocíte spolu do ulíc..... mozno on uz davno nejaku ma, len si ich nevidela, neohlásili ti to druhí. Nema zaujem ti to vyzvonit. Musis ho konfrontovat este aj s jeho matkou, co konkretne vie o svojom synovi nové? On tebe povie, ze uz dávno videla nejaku inú? Davas mu uplne zbytocné otázky a miesto, aby si sa mu vyhýbala, mu vesias na nos svoje plany milostné a zabrdas do jeho zivota rodiny. Mna by neprekvapilo od teba ani to, keby si sa dokonca sama vybrala za mamickou alebo ju stíhala otazkami pri stretnutí vonku. Ozaj tvoj bývalý musí byt rád, ze sa ta zbavil. Verim tomu, ze ak si nenasiel novu, ze isto nájde.

To si zase ty ta vychcana, ktora si ho nechavas ako zadne vratka, keď nikoho nenajdes,aj on bude dobry..Mal by ta kopnut do riti uz konecne
Keď ho nechces, rozid sa ako seriózny clovek a potom hladaj inych.Vypomsti sa ti to.