Som tehotná a manžel sa mi priznal s neverou
Ahojte, nebudem sa rozpisovat, som aktualne v 14tt, cakame druhei dieta, prve je chlapcek ma 14mesiacov, s manzelom sme spolu dokopy 10 rokov, manzelia sme 2 roky. Dneska sa mi priznal ze ma podvadza, vraj ti trva uz mesiac, stalo sa to viac krat s tou istou osobou, vraj tam nejde o vztah iba o sex - ona ma tiez frajera. Je mi z toho na zvracanie. Ani neviem vlastne ze co ziadam aku radu, este som to nikomu nepovedala.. nechcem hned robit v rodine soky. Sama neviem co mam robit, som tehotna. Neveru neodpustim. Nikdy. Maly pride o otca, co mam robit? On chce aby som mu odpustila. Ze to pre neho nic neznamenalo. Neverim mu ani slovo. Co je viac? Moje stastie alebo to ze deti budu mat doma otca? Pomozte mi. Nevuem co mam robit. Dakujem..
@marionluna Je to hajzel,nezaslúži si Vás.Urobil to raz ,urobí to i druhý raz..Je to egoista neskutočný.Toto je už vrchol všetkého,ked toto ti bol schopný urobit.V živote by som ho nechcela vidieť,nech teraz on trpí ako pes.Ešte prídu situacie ked nebude moct trtkat s tebou,to akože ta pokažde podvedie?Je to typ,čo by mal ostat sam,nech si trtká.Zničil tvoju dôveru,v tak chúlostivom období toto ti urobí,to už je hyenizmus najvyššieho stupňa..Ostaň u rodičov a kašli na neho,utrápi ťa ked sa vrátiš...o chvilu tu budeš písať,že zase trtká inú.Vyhni sa tomu a ži pre deti,časom pride i láska.
Je dobre ze si na cas vycistis hlavu. Skôr budeš vedieť ty sama čo a ako cítiš. Je to určite veľká rana a prajem ti len a len pohodu aj keď to nie je vždy ľahké ❤
@marionluna takisto si ty ohrozila rodicov,ze si v case korony isla k nim,ked uz mu vycitas nakazu. Ale ano mas pravdu,zobral to na lahku vahu. Ale ja by som teda z domu neodisla. On vyhral. Prenechala si mu pelech,ak by mu bolo uz tak smutno,kludne si ju moze pozvat. Na druhej strane mozno mu ta samota padne vhod. Kazdopadne chce to cas.Neviem,co by som robila,ale tak skoro by som to nestravila. Teraz neries,co dalej. Daj si cas,nech to nejako vstrrbes,opadnu emocie a budes triezvo rozmyslat. Potom uvidis,co dalej.
@marionluna Rodičom si o tom povedala? Ak áno, aký majú nato názor? Predsa vás poznajú najlepšie.
Zeny......ja zasnem.
Naozaj. Som asi este mlada a naivna, ale povedzte mi, preco sa teda zozierate vo vztahu, ked vas partner podviedol, deti mate uz velke....len preto, aby ste nezostali same s mackou? O co je to ine, ze by ste boli same a mavali len take nezavazne vztahy? Ze toto nemusite hladat a mate doma? Koniec koncov je jedno, kto na vas kasle a aspon nebudete sklamane. Brat to tak, akoze raz zlyhal...ok, nepoviem, v jeden vecer opity. Ale podvadza vas mesiac, dva...to nie je je jedno zlyhanie, ale seria a kazdu sekundu zlyha opat. Nie je to afekt, je to planovany podvod. Pani moji, mne sa ozaj dviha zaludok. Neviem si predstavit, ze by sa mi snivalo, ako sa miluje s inou. Preco nemam mat tu hrdost a neskoncit to s nim? Kvoli pohodliu? Tak dobre, ale mozem robit to iste a budeme vlastne fajn spolubyvajuci, zijuci kazdy svoi zivot. Neviem aku motivaciu by som musela mat, aby som opat nieco budovala s clovekom, ktory sa dotykal inej nahej zeny
@nika3136 nič nie je jednostranne. Niekdy sú dôsledky našich činnov preklopene do reality cez naše najvernejšie zrkadlo - cez muža. Nehovorím že netreba odísť, ale treba pochopiť čo sa stalo a ako moje nastavenie spôsobilo moji slepotu a moju nevedomosť. On prišiel a povedal som že som zradil- čo s tým urobia oni dvaja je na nich. Podľa mna by mala odísť a potom riešiť ... ale poznám mnoho párov ktorí sa po nevere nerozišli a pochopíli svoji zradu ako svoj systém kde sami seba zrádzali. Autorke to ukazuje, že niečo nechce vidieť a preto to dostala takto tvrdo správu o jej živote
@marionluna nevera sa možno dá odpustiť ak je to jednorázovka, ale toto? Mesiac bol opitý či čo? Toto vyzerá tak, že sa to bude permanentne opakovať. Je to hajzel hnusný.
Ako tu pokracujeme?
@marionluna pomoct ti nemam ako, sama som v tej istej situacii bohuzial..syn 3roky dalsie babo naceste , a dotoho septembrova nevera,myslela som si ze som silny clovek ale kazdym dnom zistujem ze to vobec nedavam..trapia ma tie najhorsie nocne mory kazdy den kazdu noc schudla som za mesiac 10kg a to som tehu...milujem ho no zaroven nespoznavam zmenil sa , a ja sasnazim tvarit ze to bude dobre , ale asi to uz dobre nebude..keby daco napis ss rada popisem
To je somar, ked to prenho nic neznamenalo, mal to rychlo ukoncit a nie Ta teraz tym zatazovat, ked si tehotna. Ved Ti to iba sposobuje stresy a moze to zle vplyvat na tvoje tehotenstvo. Mozno mam netradicny nazor, ale myslim, ze v sucasnej situacii by to bolo takto lepsie pre Teba aj pre deti a on nech sa uz so svojim zlym svedomim vysporiada sam.
@marionluna
@mimiluky
Baby ako sa máte? Ako ste to všetko ustáli. Ak máte čas a chuť, ozvite sa.
@marionluna ako sa máte?
@marionluna ahoj ako to nakoniec u vás dopadlo
Od založenia prešli dva roky a tiež ma zaujíma, ako si autorka diskusie žije 🙂
@marionluna môžem vedieť ako to nakoniec dopadlo?

@janickacrazy ja podobne. Nastastie za vyse 10 rokov sa nam nestalo,ze by sme museli neveru riesit,ale nezijem naivne v predstave,ze mi bude cely zivot verny. Prajem si len jedno,ak aj bude,nech mi to nevesia na nos,nech sa sam bori so svojim svedomim a nech nehodi na mna to vsetko. Jednorazova nevera sa da utajit,ale vztah to uz nie,takze na taky dlhsi romanik kazda chytra zena pride casom. A prisla by som aj ja. Kolko znamych mam,ktore sa biju do prs za svojich vernych muzov,ale boli by prekvapene ako sa spravaju,ked ich zeny nevidia. Oteckovia, mamicky rodin ako sa chovaju na takych teambildingoch,vianocnych vecierkoch,na grc. Takymto akciam sa oblukom vyhybam,lebo mi je na grcanie,ked to vidim. Neveru neuznavam,ale na druhej strane sa.ani netvarim,ze.tu nie je. A ked uz pride,neda sa smahom jednej sekundy zahodit vztah,lebo uprimne,povacsine mame svoj podiel viny obaja partneri. Kazdy sa moze posmyknut a mnohi si to skusia a zistia,nikdy viac. To teraz nehovorim o permanentnych nevernikoch,takym by som sancu nedala. Treba rozlisovat nevernik a nevernik.