Som vo vzťahu so ženatým mužom
Ahojte, poradte niekto co s tym: som rok vo vztahu zo zenatym muzom, je medzi nami 25 rocny rozdiel. Stretavali sme sa cez vikendy, teraz cez korona virus sme boli spolu viac tyzdnov.
Niesme z jedneho mesta. Odisiel skoro po mesiaci co sme boli spolu kvoli praci, povedal ze len na 2 dni, nechal si aj par veci u mna. Ked dosiel na miesto zavolal aj napisal, na druhy den vsak obrat. Neviem co sa deje, ma uz niekolko dni vypnuty telefon. Nas vztah je dost v hlbokej krize. Hovori mi ze ma miluje, ze sa rozvedie kvoli mne len mu mam dat cas, ze to nie je take jednoduche kvoli financiam, ktore medzi nimi su, deti su uz velke odrastene. V jednej domacnosti spolu neziju. Ked sme boli spolu teraz viac dni, bolo to divne, stale ma len kritizoval, bol ticho, zizal do mobilu, cokolvek som sa spytala skaredo ma zotrel. vytvaral dusno, nebavil sa somnou, osciloval casto na protipoloch - od milujem ta, je mi s tebou dobre po - mali by sme sa rozist, vidim ze ani ty ani ja sa v tomto necitime dobre a podobne. Dokonca som si vsimla, ze mu zacala vypisovat nejaka cudzia zena, naco ma zase zotrel ze to je jeho sukromie a jeho vec, pricom on bol ten, kto si ma na zaciatku posadil na stolicku a povedal: tak dobre pocuvaj, ked si vo vztahu nebudes sa stykat zo ziadnymi muzmi a nastav si to v tej svojej hlave! Ocudzej zene, ktora mu vypisuje som si vsimla uz v decembri, a odvtedy mu pisala ked somnou bol asi 4-5x. Vzdy mi o nej povedal nieco ine. 1x ze jej pomahal nieco s jej byvalym muzom 2x ze je to znama z businessu 3x ze o mne nevie, naco by mala vediet 4 x ze o mne vie ze je on somnou 5x ze ona je slobodna a nikdy vydata nebola...nebol schopny mi nic na to povedal, len ze s nou nic nikdz nemal, nema a keby hej, tak mi o tom povie. Pisala mu spravy ze jej chyba dobrodruzstvo a cestovanie a ci je ok lebo sa dlho neozval. Povedal mi, ze si s nou nepise, ze ona pise jemu?
Pracujem ako pravnicka na ministerstve, mam svoj byt, auto. Mala som ho naozaj rada, kvoli peniazom som s nim Tento vztah nevztah ma nici, ostavala som v tom z nadeje...zdrzte sa prosim vulgarnych komentarov. Dakujem.
Má iné. Nechajte ho ísť.
Takýto vztah nema budúcnosť, musis sa stym zmieriť a vykašľať sa nanho, on ti len diktuje co ty nemas robit a on si robi co chce, tak moja rada ukonci to, cim skor tym lepšie.
@zazitok Pravnicka na ministerstve? A pred 2 rokmi si tu riesila pohovor do Zboru vazenskej a justicnej straze a nevedela si co ocakavat na teste zo slovenciny?
Takze bud si vtedy riesila pracu uplne mimo svojho vystudovaneho odboru a zamerania, alebo teraz robis pravnicku bez prislusneho vzdelania?
........No tak asi tento starigan jej pomohol s karierou ako sa hovori"per vaginam".......nieco za nieco......hmmmm......
Slanina zo psa nebude, alebo so zenatymi muzmi sa nezacina...ked tak az po ich pravoplatnom rozvode.
Nechcem byt zla, ale v pozicii milenky je naivne ocakavat vernost od "nie s tebou" zenateho muza 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@zazitok vek je tvoja vec- ak s tym nemas problem, je to ok. Ak ho nechces pre peniaze, tiez je to este v pohode. Ale ze pan velkomozny ti neraci pravdivo odpovedat ohladom dalsej kandidatky uz v mileneckom trojuholniku, ked ani nevies ako stoji v manzelstve (na obcasne vrznutie so svojou zenou netreba spolu byvat, ale na to si uz hadam aj sama prisla a rozvodove papiere v nedohladne) tak raz- dva by mal zbalene veci pred dverami- viac menej poznas jeho adresu, balik na postu s jeho zvyskami u teba v byte a adios amigos....
ja neviem, preco riesite, ci je pravnicka... je to dost nepodstatne, ale vobec mi to nepride nepravdepodobne. je kopec zien, ktore su pekne, vzdelane, sebestacne, ale sebavedomie ziadne... neviem, ci nepoznate dost zien s vysokou skolou alebo o co ide.
inak, 60-rocny, pardon, ale fujha. to uz je dobry dedulo a este aj vyborny charkter
Tak isto ako si našiel teba, tak isto si našiel aj tretiu a tak isto si najde aj štvrtú atď. Ak má vela penazi tak ich bude stale viac a budu stale mladsie a ty budes prenho zachvilu obohrata platňa, proste nuda.. a keďže otebe už jeho žena vie tak to preňho už nieje take zakazane ovocie a adrenalin keďže predpokladam že žena to toleruje lebo ma tiež mladeho zajaca😁 takže by som to nechala tak, ešte ti donesie nejaky syfilis do postele, fuj
Tak na pravnicku si velmi naivna vo vztahoch az neuveritelne. Aka vlastne bola otazka? Mas pomer so starsim zenatym panom ktory o teba stratil zaujem. A vyzera to ze ho presmeroval inde. Uz ho proste nebavis. A o laske to nikdy nebolo. Skus popracovat na svojom vkuse pri vybere partnera.
Neviem no všetky ste sa chytili ci je pravnicka. Je kopec žien, ktoré sú úspešné v práci a doma suchaju nohami.
@6mia6 presne tak, ja som mala jednu kolegynu, veľmi šikovná, krásna žena, vzdelaná, pracovitá, dobrý job, pekne zarobila, mala svoj byt, všetko, ked som zistila, že sa už roky ťahá so ženatým chlapom, ktorý mal 2 deti a ich žena o všetkom vedela, skoro mi sánka spadla, ešte k tomu on nebol ani pekný ani bohatý, no nechápem dodnes čo na nom videla, jedine žeby v posteli bol super 😅
@janickacrazy no jedine 😂😂😂
@janickacrazy tiež som mala takú kolegyňu, nakoniec to ukončila ona, nechcela mu rozbiť manželstvo a ostala sama doteraz. Týmto vzťahom si podľa mňa premárnila najlepšie roky svojho života, šancu na normálnu rodinu a deti, keď sa spamätala, už bolo neskoro, v takmer štyridsiatke už žena nenájde kvalitného partnera, ktorý chce rodinu len tak, skôr vôbec nie.
Kua,uz ani ti chlapi nie su,co byvali. Zenaty muz podvadza milenku. To co uz je toto?? 😂😂😂
@stanulienkat 😂 ....no ved este aj toto.....😇
@stanulienkat ale nič sa nezmenilo, takí boli vždy, niektorým proste nestačí ani jedna milenka, tak to striedajú ako ponožky
Mne to pripomína film Jedna za všetky, tam podvádzal ženu a ešte aj milenku 🤦♀️🤦♀️ takého len vykastrovat... Budúcnosť s ním nebudeš mať žiadnu, ver tomu... Radšej sa s ním proste rozíď, nájdi samú seba, buď so sebou spokojná a užívaj život a práve vtedy nájdeš niekoho, kto si ťa bude vážiť a bude šťastný, že je s tebou a ty, že si s ním.
@domcatko1811 prečo vykastrovať? Veď nech si užíva, keď nájde trúby, ktorým to nevadí, že ich vodí za nos

@zazitok 60?👀🤦♀️A to ti je uz naco taky stary vechet?🤣🤷♀️