icon

Spravodlivé rozdelenie nákladov s frajerom na dovolenke

3. aug 2025

Ahojte, chcem sa vas opytat, idete s frajerom s vyhodami na vylet/dolenku a co poviete na takuto delbu penazi:
- benzin plati on (podnika, dava si to bezne do nakladov)
- ubytko na dve noci plati/ 250 eur
- a to je tak vsetko
- ja platim drahu veceru v centre plus drinky k veceri a po nej a to mi v bare pred barmanom povie na plnu hubu ze Zaplat to!
- platim drahe pitie na festivale, snacky a dalsie pitie na benzinke atd
Nevadi mi, ze platim, ale sedime na veceri na terase, ja v ramci moznosti nahodena a on ma potrebu komentovat okoloiducu zenu v minisatach(nieco v zmysle,ze preco som neni ako ona, oblecena v mini a pod) Tak ja zaplatim veceru (on nikdy neplati kartou a zasadne len v hotovosti) a uz ked sme sadli za ten stol, mi bolo jasne ze to budem musiet platit ja. Nevadi mi to az tak (lebo platil ubytko) ale stale si nemozem pomoct, ze mi tu nieco nesedi. Mam za to, ze ma vsetko platit on (listok na fest som kupovala sama pre seba, aj on - po vyzve, ze si kupujeme kazdy separatne) pretoze zaraba tak 10x viac ako ja (este sa na jar chvalil ze ma novu zakazku a ze to je super, lebo mu to donesie vela penazi a kontraktov atd) plus ma velmi specificke poziadavky na vzhlad zeny (aj na to, co ma nosit v posteli atd), pritom sam ma skoro 60 a je velmi vyberavy a ostatne zeny strasne kritizuje a hodnoti, sam samozrejme nie je ziaden model. Napiste mi ci som divna ja lebo som uz mimo co je ok a co nie. Trochu som to chaoticky popisala ale chapete emocie a dojmy su cerstve tak chcem vediet, co vy na to.

deedol
3. aug 2025
@anonym_autor

@deedol nemam problem ist pol na pol, ale nechapes, ze on ani za seba nechce platit?? Ze ideme do restiky, ja ze pod, najeme sa, ze na festivale bude drahota a on ze nebude vobec v ten den jest, ze on jest nepotrebuje a ze ani ja nepotrebujem jest, lebo on ma vraj spoznal ako cloveka, co si drzi liniu a neje velmi casto. Mna fakt drbne, vsak ja neriesim, pre mna za mna, mozme ist napoly, ale po dohode a nie ze on sa tvari, ze bude akoze vsetko platit a potom ked vidim, s akou nechutou vytahuje ten cash, akoby cakal normalne, ze ho zastavim, ze haloo, nehaj tak, vsak ja poplatim 🙈 No neee, on setri aj na sebe, uz som to sem pisala. A nie, vyhody sa rusia, mne je az na blivno z toho ako sa chova poslednu dobu, plus za mna je maximalne antisexi ak chlap setri na zene, omg

@anonym_autor no tak to je jasne potom, to by som ani ja netolerovala. ze nebudem jest, ha ha.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
3. aug 2025
@anonym_62da58

Pocuj ved ty si ho opisala ako uplneho degesa 😀 hotovost ma preto, lebo je to stary kseftar a vsetko ma na ruku, nie na ucet a na fakturu. Treska v majoneze a polka rozka…. Mna drbne fakt. Keby si ta vazil, takto sa nesprava ku tebe, ale nema ta za vela a ani ty jeho, v tomto ste si kvit. Hladaj dalej, mozno s menej svalmi ale viac rozumu nech ma 😀

@anonym_62da58 konecne k veci a normalny komentar. Hej, mas pravdu.

tmonika
3. aug 2025

@anonym_autor no ja neviem, ale byť na tvojom mieste asi by som normálne popremýšľala bez ružových okuliarov… už nech je medzi vami rozdiel vekový aký chce, ale aby mi muž povedal zaplať to, no … keď volá na dovolenku nech platí. Už teraz je veľmi ťažko bojovať za niečo, žena keď nerobí veci od začiatku vo vzťahu, a neukazuje mužovi ako to má celé fungovať, tak si viac s viac dovoľuje a presahuje hranice muž… za tie hranice nemožeš púšťať nikoho. A inak takých poznám viacero 😆 chodí na aute partnerky alebo mu horí v zime doma sviečka namiesto radiátorov a svetla, to nevymyslíš to sú muži kt. nikdy neženíš, tu sa musíš uvedomiť ty, hranice hranice hranice…

anonym_0af659
3. aug 2025

@anonym_autor je to kamarát s výhodami - si preňho len matrac tak nečakaj že sa bude chovať inak. A osobne si myslím že platiť benzín na tak dlhú trasu plus ubytko je aj tak oveľa drahšie ako nejaké drinky dokopy. Si zdravý človek ktorý tiež má platiť hádam ti nepadne všetko do huby tak co sa sťažujes. Ak ti to vadí, nájdi si nejakého slovenského nemenovaného rapera a budes mať všetko

autor
3. aug 2025
@anonym_0af659

@anonym_autor je to kamarát s výhodami - si preňho len matrac tak nečakaj že sa bude chovať inak. A osobne si myslím že platiť benzín na tak dlhú trasu plus ubytko je aj tak oveľa drahšie ako nejaké drinky dokopy. Si zdravý človek ktorý tiež má platiť hádam ti nepadne všetko do huby tak co sa sťažujes. Ak ti to vadí, nájdi si nejakého slovenského nemenovaného rapera a budes mať všetko

@anonym_0af659 ty si nepochopila ze nic. On si dava vsetko do nakladov, rozumeno? Ak som matrac tak nech ma nepoucuje a nechce veci po mne ako od klasickej partnerky, jasne ti to je? Necitas diskusiu a trepes dve na osem. Okrem toho ja necakam nic, ale nech potom ani on necaka, ze budem naprikald platit aj za neho. A citaj poriadne, lebo necitas a tocis tu bludy o raperoch, koho to zaujima.

anonym_4d8310
3. aug 2025

@anonym_autor naco ti je taky chlap, urcite odvody z minima ostane ti na krku s minimalnym dochodkom
moja mama 65+ si nasla priatela uz ho ma niekolko rokov ma pekny dochodok, chodi si privyrabat (tiez ma cez 65+) vsetko opravil jej v dome, nakupuje niekolko krat rocne zahranicne dovoelnky (plati len on) nakupuje , wellnes pobyty, akcie

a takychto parov poznam viacero

naco ti je lakomy stary chruno zmen jeho za ineho

luccija
3. aug 2025

Nie si zlatokopka.Podla mňa je normálne, keď sa nejaký piatok poznáte, že ti snáď kúpi drink za 7 eur.Ako dlho si s ním?Zlatokopka by sa dala pozvať do Ríma.Nabuduce ho nechaj doma na gauči a choď s kamarátkou.To, že ti niekto povedal, že si za zenitom neznamená, že musíš byť s týmto čo ti pije krv.Ano, ženy po 40 také su také neviditeľné minule som to čítala v nejakom článku od psychologický, že 40-45 r muži chcú mladšie, aby nevideli ako starnú😂a preto ženy 40-50 su radšej samé.Pritom majú už víziu, aj väčšie deti a vedia kam ich život smeruje a tie mladšie budú zase chcieť deti od tých 40 + a ide to tak dokola.

karolinakr
3. aug 2025
@beronsche

@anonym_autor zrejme v posteli..
Nuž, pusti ho do obehu. Na starého lakomeho chrena určite čaká zástup zúfalých žien....😂😂
Koľko máš rokov?

@beronsche 😅

karolinakr
3. aug 2025

samozrejme, že mu stúpa ego k nebesám, aj jeho status, ked sedí s nahodenou kočkou,a ešte ktorá zaňho platí

anonym_706f4d
3. aug 2025
@anonym_autor

@deedol nemam problem ist pol na pol, ale nechapes, ze on ani za seba nechce platit?? Ze ideme do restiky, ja ze pod, najeme sa, ze na festivale bude drahota a on ze nebude vobec v ten den jest, ze on jest nepotrebuje a ze ani ja nepotrebujem jest, lebo on ma vraj spoznal ako cloveka, co si drzi liniu a neje velmi casto. Mna fakt drbne, vsak ja neriesim, pre mna za mna, mozme ist napoly, ale po dohode a nie ze on sa tvari, ze bude akoze vsetko platit a potom ked vidim, s akou nechutou vytahuje ten cash, akoby cakal normalne, ze ho zastavim, ze haloo, nehaj tak, vsak ja poplatim 🙈 No neee, on setri aj na sebe, uz som to sem pisala. A nie, vyhody sa rusia, mne je az na blivno z toho ako sa chova poslednu dobu, plus za mna je maximalne antisexi ak chlap setri na zene, omg

@anonym_autor že pol rožka a pol tresky, no mám dosť. To aj ten cigán pri bedni, čo som minule videla vybral nedojedenú pizzu a celú dal svojej družke. Vypočítavý dedo, nech si hľadá štíhlu 40 ročnú, čo mu zadarmo v oblečikoch bude chodiť do postele.😂

autor
3. aug 2025
@beronsche

@anonym_autor zrejme v posteli..
Nuž, pusti ho do obehu. Na starého lakomeho chrena určite čaká zástup zúfalých žien....😂😂
Koľko máš rokov?

@beronsche nuz, pustim ho do obehu, uz sa tak vlastne aj stalo, ale chudak tie zeny, co ho "zdedia" po mne 🙈

luccija
3. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub presne tak...byt zanedbany, pán v starých topánkach, lebo to staci a jesť nemusí, lebo si má držať líniu🤪

anonym_a0f1ae
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_0af659 ty si nepochopila ze nic. On si dava vsetko do nakladov, rozumeno? Ak som matrac tak nech ma nepoucuje a nechce veci po mne ako od klasickej partnerky, jasne ti to je? Necitas diskusiu a trepes dve na osem. Okrem toho ja necakam nic, ale nech potom ani on necaka, ze budem naprikald platit aj za neho. A citaj poriadne, lebo necitas a tocis tu bludy o raperoch, koho to zaujima.

@anonym_autor Frajerka s výhodami je zúfalý status v každom veku. Vymysleli ho muži, pretože výhodný je pre nich, sex bez citu totiž nie je ženám prirodzený. Ak na túto hru žena dobrovoľne pristúpi, nech sa potom nehrá na dámu. Chlap nebude nikdy investovať do ženy, ku ktorej nič necíti, bez ohľadu na jeho a jej vek. Obzvlášť na Slovensku. To len ženy majú romantické očakávania a nepozerané romantické filmy a chcú, aby sa takýto vzťah čo najviac podobal na ten skutočný partnerskomilenecký a niečo z toho v budúcnosti bolo. On sa k tebe správa adekvátne vzhľadom na vzťah, aký je Tebe má. Nie si pre neho partnerka, ani priateľka, len objekt na občasný sex. Nemá chuť do teba investovať. A zrejme ani nie si prvá voľba, len niekto, kto je pre neho dostupný. Krajšie a mladšie ženy ho očividne odmietli a tými komentármi dáva najavo, akú ženu by chcel a ako ho hnevá, že takú nemá. Ak ti to vadí a ak si vekovo a výzorovo na tom tak, že na lepšieho nemáš, radšej buď dôstojne sama.

autor
3. aug 2025
@luccija

Nie si zlatokopka.Podla mňa je normálne, keď sa nejaký piatok poznáte, že ti snáď kúpi drink za 7 eur.Ako dlho si s ním?Zlatokopka by sa dala pozvať do Ríma.Nabuduce ho nechaj doma na gauči a choď s kamarátkou.To, že ti niekto povedal, že si za zenitom neznamená, že musíš byť s týmto čo ti pije krv.Ano, ženy po 40 také su také neviditeľné minule som to čítala v nejakom článku od psychologický, že 40-45 r muži chcú mladšie, aby nevideli ako starnú😂a preto ženy 40-50 su radšej samé.Pritom majú už víziu, aj väčšie deti a vedia kam ich život smeruje a tie mladšie budú zase chcieť deti od tých 40 + a ide to tak dokola.

@luccija pozname sa roky, dlho som s nim, ale nebol taky praveze vobec. Teraz, co stvara, no extrem. Platil vsetko, az na jeden detail, davnejsie bola dovca pri mori a mal problem tam zajst na kavu pocas denneho kupania. Vecer boli drinky, poplatil on. Ale zasa naviezol si na hotel basu piva, vsak on nebude kupovat drahe piva tam 🙈

autor
3. aug 2025
@anonym_706f4d

@anonym_autor že pol rožka a pol tresky, no mám dosť. To aj ten cigán pri bedni, čo som minule videla vybral nedojedenú pizzu a celú dal svojej družke. Vypočítavý dedo, nech si hľadá štíhlu 40 ročnú, čo mu zadarmo v oblečikoch bude chodiť do postele.😂

@anonym_706f4d no on ma podla mna anorexiu a vyzaduje tu anorexiu aj od partnerky. On na stihlu babu povie, ze je pribrata, no chapes to? Uz som zacala do neho nedavno hustit, nech sa ukludni, lebo strasne riesi jedlo, velkost porcii atd a uz som mu povedala, ze sa mi to nechce pocuvat a nech ma s tym neotravuje. Dost prekvapeny bol z tej mojej reakcie 😃 on ma six pack a trepe, ze ma velke brucho a ze je pribraty, pritom je sama slacha a sval, normalny neni urcite.

dskjhfdlkdjhl
3. aug 2025

@anonym_autor Keby hlupost nadnasala, tak Ty by si lietala zo vsetkych najvyssie. Aky frajer a s akymi vyhodami? Stary stryko drzgros, ktory sa este diva radsej po druhych.

7komorova
3. aug 2025

@anonym_autor no urcite by to tak nebolo byt, ked zaraba 10x viac ako ty by to mal on platit! Aj ja aom na materskej a muz zaraba tak mi da nejake peniaze nech si daco kupim.

karolinakr
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 😅

autor
3. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Keby hlupost nadnasala, tak Ty by si lietala zo vsetkych najvyssie. Aky frajer a s akymi vyhodami? Stary stryko drzgros, ktory sa este diva radsej po druhych.

@dskjhfdlkdjhl waw tvoj komentar spasi tento svet ozaj. Vsak viem ze som sprosta, vsak som aj nasrata na seba. Ale preco si nepohonit ego tuto, ze? Mne to v tej chvili proste len nedocvaklo, az potom. Vsetko sa strasne rychlo zbehlo, cesta, listky, chekin, proste stresy, nervy. On si ma sikovne omotal okolo prsta a jedno moze byt rad, ze som len bola piatok prilis unavena z roboty na to, aby som mu jednu vychovnu neflasla a neodisla.
Ty by si urcite v kazdej zivotnej situacii reagovala ako z knihy mudra a ucebnice. Sklanam klobuk nad tvojou neomylnostou, pani dokonala.

anonym_ebea71
3. aug 2025

To nie je frajer s výhodami, sle dedo a jeho štetka

karolinakr
3. aug 2025
@anonym_ebea71

To nie je frajer s výhodami, sle dedo a jeho štetka

@anonym_ebea71 a povedala by si to aj neanonymne?

karolinakr
3. aug 2025

mne to pripomína Sisu Sklovskú a Juraja Lelkesa
Len tam Sisa zarobila kráľovsky, tak asi pre ňu by nebol problém platiť hocičo

zuzanita1609
3. aug 2025
@karolinakr

mne to pripomína Sisu Sklovskú a Juraja Lelkesa
Len tam Sisa zarobila kráľovsky, tak asi pre ňu by nebol problém platiť hocičo

@karolinakr Mne ten vzťah vždy pripadal,že on si "zbalil" Sisu a nie ona jeho. Ona by mala na iných pánov v rokoch. Ale keď sa ľúbia, není čo riešiť 😊.

autor
3. aug 2025
@anonym_a0f1ae

@anonym_autor Frajerka s výhodami je zúfalý status v každom veku. Vymysleli ho muži, pretože výhodný je pre nich, sex bez citu totiž nie je ženám prirodzený. Ak na túto hru žena dobrovoľne pristúpi, nech sa potom nehrá na dámu. Chlap nebude nikdy investovať do ženy, ku ktorej nič necíti, bez ohľadu na jeho a jej vek. Obzvlášť na Slovensku. To len ženy majú romantické očakávania a nepozerané romantické filmy a chcú, aby sa takýto vzťah čo najviac podobal na ten skutočný partnerskomilenecký a niečo z toho v budúcnosti bolo. On sa k tebe správa adekvátne vzhľadom na vzťah, aký je Tebe má. Nie si pre neho partnerka, ani priateľka, len objekt na občasný sex. Nemá chuť do teba investovať. A zrejme ani nie si prvá voľba, len niekto, kto je pre neho dostupný. Krajšie a mladšie ženy ho očividne odmietli a tými komentármi dáva najavo, akú ženu by chcel a ako ho hnevá, že takú nemá. Ak ti to vadí a ak si vekovo a výzorovo na tom tak, že na lepšieho nemáš, radšej buď dôstojne sama.

@anonym_a0f1ae mas uplnu pravdu, zas na druhej strane, mala som aj inych, aj mladsich atd, ale boli to alkoholici zas, tak som sa kvazi vratila k nemu, co uz. Normalni chlapi su zadani alebo zenati a rozbijat rodinu ja nikomu nechcem... nie je to bohvieco, ten vyber je taky, aky je. Ale s alkacom uz nikdy viac, to je ze konecna. Zas on si tiez lubi podrúlat, ale aspon cvici, sportuje. Proste kazda zena po 40 asi chape, o com je tu rec a ze ten vyber je jedna katastrofa a tie co tu pisu múdra su mozno este horsie na tom ako ja, alebo nechapu nic, a radia od stola, zo stastneho vztahu. Kazdemu sa dobre mudruje, ked nebol v mojej situacii, vsakze 🙂

autor
3. aug 2025
@karolinakr

@anonym_ebea71 a povedala by si to aj neanonymne?

@karolinakr to si nevsimaj, to je nejake decko, co tu doslo trollovat a hejtit. K takym komentom sa ani nevyjadrujem, s debilmi si ani nebudem prsty drat 😉

sara07
3. aug 2025
@anonym_autor

@beronsche nuz, pustim ho do obehu, uz sa tak vlastne aj stalo, ale chudak tie zeny, co ho "zdedia" po mne 🙈

@anonym_autor ak by zahlasil chlap že prečo nie som oblečená ako tá alebo tá , šplechla by som mu pitie do sychtu a odišla preč
aby sa on k tebe takto choval ? všeto určoval ? keby si mala 20 poviem si no čo mladá .ale 40 uprimne tie prachy investuj do seba a ked radšej si ako zaplat gigola to ta vyjde rovnako v podstate ako sa tahat s takymto chrapunom

anonym_ae80cb
3. aug 2025

Takémuto čurákovi ty vôbec posluhuješ v posteli? 😀 Na kieho boha :D

muchotrafka298
3. aug 2025

Frajer s vyhodami neexistuje. Bud ste frajeri alebo kamarati s vyhodami, ktori sa stretavaju za ucelom sexu, ked maju chut. Tam ziadny vztah ani “exkluzivta jedneho partnera” nie je. Nehraju sa na ziadny vztah ani nikam ako partneri nechodia. On ta svojimi recami ponizuje a zaroven si uvedomuje, ze na nic lepsie nema.

alenka58
3. aug 2025
@anonym_autor

@karolinakr to si nevsimaj, to je nejake decko, co tu doslo trollovat a hejtit. K takym komentom sa ani nevyjadrujem, s debilmi si ani nebudem prsty drat 😉

@anonym_autor aj po 40 si nájdeš normálneho muža, toto ti naozaj netreba