icon

Spravodlivé rozdelenie nákladov s frajerom na dovolenke

3. aug 2025

Ahojte, chcem sa vas opytat, idete s frajerom s vyhodami na vylet/dolenku a co poviete na takuto delbu penazi:
- benzin plati on (podnika, dava si to bezne do nakladov)
- ubytko na dve noci plati/ 250 eur
- a to je tak vsetko
- ja platim drahu veceru v centre plus drinky k veceri a po nej a to mi v bare pred barmanom povie na plnu hubu ze Zaplat to!
- platim drahe pitie na festivale, snacky a dalsie pitie na benzinke atd
Nevadi mi, ze platim, ale sedime na veceri na terase, ja v ramci moznosti nahodena a on ma potrebu komentovat okoloiducu zenu v minisatach(nieco v zmysle,ze preco som neni ako ona, oblecena v mini a pod) Tak ja zaplatim veceru (on nikdy neplati kartou a zasadne len v hotovosti) a uz ked sme sadli za ten stol, mi bolo jasne ze to budem musiet platit ja. Nevadi mi to az tak (lebo platil ubytko) ale stale si nemozem pomoct, ze mi tu nieco nesedi. Mam za to, ze ma vsetko platit on (listok na fest som kupovala sama pre seba, aj on - po vyzve, ze si kupujeme kazdy separatne) pretoze zaraba tak 10x viac ako ja (este sa na jar chvalil ze ma novu zakazku a ze to je super, lebo mu to donesie vela penazi a kontraktov atd) plus ma velmi specificke poziadavky na vzhlad zeny (aj na to, co ma nosit v posteli atd), pritom sam ma skoro 60 a je velmi vyberavy a ostatne zeny strasne kritizuje a hodnoti, sam samozrejme nie je ziaden model. Napiste mi ci som divna ja lebo som uz mimo co je ok a co nie. Trochu som to chaoticky popisala ale chapete emocie a dojmy su cerstve tak chcem vediet, co vy na to.

Strana
z9
darinkal
10. aug 2025
@anonym_autor

@darinkal ako som uz pisala, nebol taky a az teraz sa prejavil ako zrgrlos. Aj mi ho bolo luto, ten vylet som vymyslela ja, ale to neznamena ze ho budem pozyvat ja 😄 Ale bolo mi ho luto, lebo sa ukazal ako chudak a asi aj je, neverim, ze chlap, ked ma naozaj peniaze, ze nepusti nejaky ten gros na vylet. Takto sme sa dostali presne na tu polovicu (benzin, hotel a obed on, ja vecera, bar a drinky na festivale) Cize sme +_ na tej polke, co chceli tuto damy, aby sa slo pol na pol 😅 Ale potom nech sa sprava ako normalny dospely clovek a nie ze ma sproste reci hulvatske a este sa tvari ze ja nemam zmysel pre humor, kedze nepokladam ponizovanie zeny za dobry vtip.

@anonym_autor akože vy ste spolu boli iba na tomto výlete a tam si to pochopila ? Lebo nerozumiem dobre. Poznáš ho dlho. Ale ste spolu koľko ? Jednoznačne z toho čo si napísala je to nechutný zgrliak starý. A ešte píšeš že nic moc.

autor
15. aug 2025
@darinkal

@anonym_autor akože vy ste spolu boli iba na tomto výlete a tam si to pochopila ? Lebo nerozumiem dobre. Poznáš ho dlho. Ale ste spolu koľko ? Jednoznačne z toho čo si napísala je to nechutný zgrliak starý. A ešte píšeš že nic moc.

@darinkal boli sme parkrat po výletoch, bol to vzdy spolocny napad. Nieco pozval, nieco nie. Ale ako mi pamat siaha, 90 percent vyletov som musela nieco prispet, ci uz ubytko alebo nejaky ten drink/jedlo.
Pride mi to ako hnus. Vtedy som neriesila, mala som super job, darilo sa mi, peniaze som mala az az. Teraz je to ine a on to vie. Napriek tomu sa vyberie na predlzeny vikend so 300 chechtakmi. No neporazi ta? Vsak len kava aka je draha. Zmrzka, vstupy vsade,
bazeny, za veceru nechas pajdu len taky fukot. A on sa s kludom anglicana necha pozvat. A ma problem platit kartou. No otras. Proste ty si chces dopriat a jemu nerobi problem sediet hodinu pri deci proseka,
fuj. Normalne, student by bol viac grand. Nevadi, je to cele ukoncene. Pozname sa 10 rokov. Doteraz nebol vacsi problem. Zasa sme boli len na cca 10 výletoch,
niekedy aj ako partia. Bolo to realne fajn. Teraz si asi zvykol ze aj ja viem pustit nejaku tu korunu. Proste rafika 😄

karolinakr
15. aug 2025
@anonym_autor

@darinkal boli sme parkrat po výletoch, bol to vzdy spolocny napad. Nieco pozval, nieco nie. Ale ako mi pamat siaha, 90 percent vyletov som musela nieco prispet, ci uz ubytko alebo nejaky ten drink/jedlo.
Pride mi to ako hnus. Vtedy som neriesila, mala som super job, darilo sa mi, peniaze som mala az az. Teraz je to ine a on to vie. Napriek tomu sa vyberie na predlzeny vikend so 300 chechtakmi. No neporazi ta? Vsak len kava aka je draha. Zmrzka, vstupy vsade,
bazeny, za veceru nechas pajdu len taky fukot. A on sa s kludom anglicana necha pozvat. A ma problem platit kartou. No otras. Proste ty si chces dopriat a jemu nerobi problem sediet hodinu pri deci proseka,
fuj. Normalne, student by bol viac grand. Nevadi, je to cele ukoncene. Pozname sa 10 rokov. Doteraz nebol vacsi problem. Zasa sme boli len na cca 10 výletoch,
niekedy aj ako partia. Bolo to realne fajn. Teraz si asi zvykol ze aj ja viem pustit nejaku tu korunu. Proste rafika 😄

@anonym_autor 😉

karolinakr
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor len nezabúdaj, že ty si pani Rafiková

karolinakr
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor teraz som si spomenula, na ZŠ sme čitali v čitanke o pani Rafikovej ! Pamàtáš? Nikdy ma nenapadlo v tejto súvislosti sa dívat na toto meno...Ked sa vratim domov, pozriem o čo v tej knihe ide

anonym_0857ae
15. aug 2025

@anonym_autor Ako bolo ti to treba? Maj sa rada a vykašli sa na neho, či si taka zúfala a nutne potrebuješ mať takeho debila pri sebe?

panonia
15. aug 2025

@anonym_autor On ta ma z vyhodami ti nemaš žiadnu vyhodu...akože geronta starého lakomého panebože prečo?

darinkal
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor super že si to ukončila , lebo fakt hnus. Ono je krásne keď sa žene darí ale to radsej byt s kamoskou ktorá neni na tom tak dobre a boli by ste spokojne obe. Ako platit nejakému chrunovi čo tá ešte aj ponižuje. Proste toto je extrém blbosti. Drž sa a už si davaj na takých pozor.

autor
16. aug 2025
@karolinakr

@anonym_autor teraz som si spomenula, na ZŠ sme čitali v čitanke o pani Rafikovej ! Pamàtáš? Nikdy ma nenapadlo v tejto súvislosti sa dívat na toto meno...Ked sa vratim domov, pozriem o čo v tej knihe ide

@karolinakr 😀😀 Rafikova do vsetkeho strkala nos. Tiez si to uz malo pamatam... A co si sa docitala?

autor
16. aug 2025
@darinkal

@anonym_autor super že si to ukončila , lebo fakt hnus. Ono je krásne keď sa žene darí ale to radsej byt s kamoskou ktorá neni na tom tak dobre a boli by ste spokojne obe. Ako platit nejakému chrunovi čo tá ešte aj ponižuje. Proste toto je extrém blbosti. Drž sa a už si davaj na takých pozor.

@darinkal Dakujem, dokonale ma zmanipuloval, sladke kecy, namotavacky a to kazdej babe vo veku dobre padne, ked nie je este uplne neviditelna... asi to ma pri nom drzalo, taky ten pocit ze som este pre nejakeho chlapa objektom zaujmu no a teraz vidim ze zaujem bolo prospecharstvo. No on nema s kym byt, ani kamosov poriadnych nema, chodi po baroch kde su 16 rocne deti, si asi mysli ze ma na ne... och 🙈

zazka666
16. aug 2025
@anonym_a0f1ae

Nechápem ženy v rokoch, ktoré potrebujú chlapa za každú cenu. A keď nie je milujúci a dobrý, tak im stačí akýkoľvek a potom tu hrajú formu, chcú, aby žiarlil , chcú sa mu mstiť a podobne. Jemu je autorka ukradnutá, má ju na občasný sex a nevidí dôvod a ani ja ho nevidím, aby ju sponzoroval.
A zbytočne tu autorke píšete, že si môže vyberať, no asi to neplatí, keď ju nikto nechce a je odkázaná celé roky na tohoto. A zbytočne ho tu urážate. Neurobil nič zlé.
Nezadaných žien medzí 40 a 50 je veľmi veľa a ak nemá nič, čím by zaujala, tak ťažko záujme tým, že sa bude hrať na princeznú. Autorka má dve možnosti. Buď zostane sama alebo bude fungovať v takýchto kvázivzťahoch. Čas na veľkú lásku už žiaľ premeškala, schopnejší muži sú rozobratí a to, čo zostalo je presne na takejto úrovni. A na takej istej úrovni je aj ona. Veď sama píše, že nie je atraktívna, málo zarába, je lakomá, ale čaká, že jej on bude platiť, podľa vyjadrovania, nie je ani vyzretá osobnosť, takže naozaj nevidím dôvod jej tu hladkať ego a chlapa urážať.

@anonym_a0f1ae Ak si stojíš za týmto drsným, netolerantným postojom, tak t´buď chlap a nepíš pod anonymom, ale odkri sa. Ja nezdieľam tvoj názor. Myslím, že nemá sovj život zahodiť a ukryť sa v kúte. Niekedy je lepšie prežiť život v nejakom vzťahu, ako nežiť.V živote robíme aj musíme robiť veľa kompromisov. Je na autorke, či jej to stojí za to, robiť kompromis aj s týmto chruňom.

karolinakr
17. aug 2025

@anonym_autor ty, človeče, tak som našla pani Rafikovú 😀, Janko Jesenský, Zlatý fond Sme
https://zlatyfond.sme.sk/dielo/12/Jesensky_Nove...

autor
17. aug 2025
@anonym_a0f1ae

Nechápem ženy v rokoch, ktoré potrebujú chlapa za každú cenu. A keď nie je milujúci a dobrý, tak im stačí akýkoľvek a potom tu hrajú formu, chcú, aby žiarlil , chcú sa mu mstiť a podobne. Jemu je autorka ukradnutá, má ju na občasný sex a nevidí dôvod a ani ja ho nevidím, aby ju sponzoroval.
A zbytočne tu autorke píšete, že si môže vyberať, no asi to neplatí, keď ju nikto nechce a je odkázaná celé roky na tohoto. A zbytočne ho tu urážate. Neurobil nič zlé.
Nezadaných žien medzí 40 a 50 je veľmi veľa a ak nemá nič, čím by zaujala, tak ťažko záujme tým, že sa bude hrať na princeznú. Autorka má dve možnosti. Buď zostane sama alebo bude fungovať v takýchto kvázivzťahoch. Čas na veľkú lásku už žiaľ premeškala, schopnejší muži sú rozobratí a to, čo zostalo je presne na takejto úrovni. A na takej istej úrovni je aj ona. Veď sama píše, že nie je atraktívna, málo zarába, je lakomá, ale čaká, že jej on bude platiť, podľa vyjadrovania, nie je ani vyzretá osobnosť, takže naozaj nevidím dôvod jej tu hladkať ego a chlapa urážať.

@anonym_a0f1ae nikto neuraza, urazas mozno tak ty a pises hluposti ako nejaka stara tetka na dedine. Ozaj, karfiol na hlave uz mas vystrihany? Lebo mudrujes ako tetka Anka z Hornej Marikovej. Halo, preberieme sa a pozrieme do kalendara, aky je rok? Ja nezijem na dedine cize tvoj nazor mi je vies kde. Tvoje trollenie (ak vobec vies co to je) je ako otravna mucha nad trusom. To mas odkial, ze ako ja vyzeram? Si ma videl niekde alebo podla coho sudis? Si vedle jak ta jedle. A nie, nebudem sponzorovat chlapa pri peniazoch a potom pocuvat ako slinta na okoloiduce ine zeny. To mozes ty, kludne, dam ti cislo? Zaplat mu kludne celu dovolenku a kludne pocuvaj, ze preco si tak zleeee oblecena.
A nie, nepotrebujem chlapa, mimochodom, je aj tak medzi nami definitivny koniec, keby som zufala, tak si dedula nechavam, nie? Necitas podriadne celu diskusiu ale kazes jak farar v kostole.

Strana
z9