icon

Sprevádza vás manžel alebo partner na dôležité miesta?

Včera o 09:26

Ahojte, sprevádza vás manžel a partner na miesta, kde potrebujete? Napríklad keď idete na nejaký chirurgický zákrok, keď idete do nemocnice na kontrolu? Myslím, keď je doma, nie je v práci, aby si musel brať voľno. Alebo keď idete niečo dôležité vybaviť, vyriešiť, kúpiť, apd?

autor
Včera o 14:55
@zuzubb007

Však chlap ťa má úplne na saláme, je načase povedať pápá a ak vôbec chápeš

@zuzubb007 ale nehovor? Lebo 99% žien tu hovorí, ako všetko zvládnu samé a sú samostatné a muža vlastne ani nepotrebujú.

bomba36
Včera o 14:58

Čo ja viem, na sálu ma nesprevádzal, keďže by ho tam ani nepustili. A odviezť a doviezť je samozrejmosť.
Nakúpiť vieme aj samostatne, aj na úrady zájsť.

anonym_7d338e
Včera o 14:58
@anonym_autor

@zuzubb007 ale nehovor? Lebo 99% žien tu hovorí, ako všetko zvládnu samé a sú samostatné a muža vlastne ani nepotrebujú.

@anonym_autor ty asi nevies citat s porozumenim, vsak? Nikto ti nepise, co tvrdis...ale nejaky zakrok a doprovod bude asi najmensi problem vo vasom zivote.

autor
Včera o 15:01
@bomba36

Čo ja viem, na sálu ma nesprevádzal, keďže by ho tam ani nepustili. A odviezť a doviezť je samozrejmosť.
Nakúpiť vieme aj samostatne, aj na úrady zájsť.

@bomba36 u nás nie, u nás si mám zobrať max. Bolta a nie som malé dieťa, aby so mnou musel chodiť dospelý človek. Za to on keď mal operované žily, bez anestézie, tak som ho tam hodinu a pol čakala a potom som ho odviezla domov. Lebo mal bibi.

anonym_7d338e
Včera o 15:05
@anonym_autor

@bomba36 u nás nie, u nás si mám zobrať max. Bolta a nie som malé dieťa, aby so mnou musel chodiť dospelý človek. Za to on keď mal operované žily, bez anestézie, tak som ho tam hodinu a pol čakala a potom som ho odviezla domov. Lebo mal bibi.

@anonym_autor co vlastne riesis? Ved ty si nespokojma s vlastnym chlapom, v kazdom komente sa na neho stazujes, tak mu to povedz a nieco a tym sprav, alebo ho vymen. Pises jak male decko...

autor
Včera o 15:06
@anonym_7d338e

@anonym_autor co vlastne riesis? Ved ty si nespokojma s vlastnym chlapom, v kazdom komente sa na neho stazujes, tak mu to povedz a nieco a tym sprav, alebo ho vymen. Pises jak male decko...

@anonym_7d338e samozrejme, že som mu to už povedala, po tom, čo som sa včera rozplakala doma a plakala som dnes. Toto takto už ďalej nepôjde. Rozvodové papiere dokážem podať sama, na to nepotrebujem doprovod.

anonym_7d338e
Včera o 15:07
@anonym_autor

@anonym_7d338e samozrejme, že som mu to už povedala, po tom, čo som sa včera rozplakala doma a plakala som dnes. Toto takto už ďalej nepôjde. Rozvodové papiere dokážem podať sama, na to nepotrebujem doprovod.

@anonym_autor vyborne tak smelo do toho!
Mimochodom, mate deti? Kolko mate rokov?

anonym_cf25ae
Včera o 15:13

@anonym_autor Málokedy riešim také veci kde by ma mohol sprevádzať, no keby sa niečo stalo určite by išiel so mnou ako doprovod. No to platí aj opačne keby on niečo riešili tak idem ja s ním.

anonym_cf25ae
Včera o 15:15
@anonym_autor

Ženy, hovorím o udalostiach - kedy máte vážny chirurgický zákrok v rámci jednodňovky, máte napríklad invazívne vyšetrenie. Nie zubár, nie čistenie kanálikov, ani usg, ani gynekológ. Keď idete do banky riešiť možnosti úveru/pôžičky, kupovať auto, chladničku, niečo veľké do domácnosti, alebo vybavovať pohreb rodičovi. A on by bol doma a mal voľno.

@anonym_autor Kupovať auto to som bola s kamarátom automechanikom, lebo manžel mi v tom nevedel poradiť.

autor
Včera o 15:28
@anonym_7d338e

@anonym_autor vyborne tak smelo do toho!
Mimochodom, mate deti? Kolko mate rokov?

@anonym_7d338e máme deti, tri. Ale ja som samostatná jednotka, pracujem, dokážem uživiť seba aj deti, on nepracuje.

anonym_677a9c
Včera o 15:45

@anonym_autor áno pri dôležitých veciach ma sprevádza, ale ja nepovažujem za dolezitu resp. sprevádzania nutnú napr. kontrolu u lekára, vybaviť niečo na uradoch ( pokiaľ tam netreba jeho podpis a pod.). Načo by tam akože chodil? Ani ja, ani muž nemáme voľného času na rozdávanie.

lucia147852
Včera o 16:17
@anonym_autor

@anonym_7d338e máme deti, tri. Ale ja som samostatná jednotka, pracujem, dokážem uživiť seba aj deti, on nepracuje.

@anonym_autor načo ti je taký chlap? Čo sa priživuje na tebe a odobera vám od úst ?

autor
Včera o 16:26
@anonym_677a9c

@anonym_autor áno pri dôležitých veciach ma sprevádza, ale ja nepovažujem za dolezitu resp. sprevádzania nutnú napr. kontrolu u lekára, vybaviť niečo na uradoch ( pokiaľ tam netreba jeho podpis a pod.). Načo by tam akože chodil? Ani ja, ani muž nemáme voľného času na rozdávanie.

@anonym_677a9c hovorím o dôležitých veciach - nie doprovod ku zubárovi, ale doprovod na chirurgický zákrok v narkóze napríklad. Nie do obchodu na potraviny, ale nákup chladničky, práčky, auta. Nie behať po úradoch kvôlli pečiatke -ale vybavovať pohreb, keď ti je hrozne, alebo hypotéku, keď kupujete byt.

tamitamitami
Včera o 16:31

Chodí, vždy keď ho poprosím. Aj si zoberie dovolenku/paragraf aby mohol ísť.
Ja som bola na zákroku v krátkej anestéze, dokonca si zaplatil doprovod aby mohol byť pri mne na izbe celý čas.

mmia96
Včera o 16:40
@anonym_autor

@anonym_autor počkaj on ani nepracuje? Ty ho živíš? Dobréé 🫣

autor
Včera o 16:41
@mmia96

@anonym_autor počkaj on ani nepracuje? Ty ho živíš? Dobréé 🫣

@mmia96 neživím ho, dočerpá podporu a nastupuje do práce 1.4. Ale aktuálne je doma. Ale dočerpáva maximálnu podporu.

domix147
Včera o 17:56

@anonym_autor nie nesprevádza, má iné veci na práci ako má voziť po kožných,gynekológoch atď...
Vďaka Bohu nemám ochorenie ,ktoré by si fakt vyžadovalo sprievod..
Ale na Slovensku si radi spravíme deň voľna ,že zbehneme s manželom na odber krvi....
ale toto využívajú len trápiaci a primitivci ,ktorí nie sú schopní samostatnej činnosti....
A tym nevysvetlila na čo je paragraf.

betulinka1
Včera o 18:03
@anonym_autor

Ženy, hovorím o udalostiach - kedy máte vážny chirurgický zákrok v rámci jednodňovky, máte napríklad invazívne vyšetrenie. Nie zubár, nie čistenie kanálikov, ani usg, ani gynekológ. Keď idete do banky riešiť možnosti úveru/pôžičky, kupovať auto, chladničku, niečo veľké do domácnosti, alebo vybavovať pohreb rodičovi. A on by bol doma a mal voľno.

@anonym_autor moj urcite ano a nemusim ho ani žiadat. Chce tam byt a postarat sa o mna. To iste sa tyka aj deti, ked nieco vzdy je prítomný. A to moj syn nie je jeho biologické dieta.

anonym_fdeb8f
Včera o 18:15

ano sprevadza ked moze, ked je mimomdomu na sluzobke a pod idem sama

natalka13
Včera o 18:17

Na zakrok sa vzajomne odvezieme, a vodic ide do prace alebo domov, ved kde by ostalo auto a inak nie. Som dospela viem vybavobat veci na uradoch. Samozrejme ak by mi zomrel napr. Rodic jasne ze pojde so mnou aj kebybto volno nemal. Zrusi vsetky stretnutia rokovania a urobi si to volno.
Chladnicku ci auto kupit viem.

natalka13
Včera o 18:23
@anonym_autor

@ivik4 aj keď ti príde zle pri zákroku a ťa tám davajú dokopy? Aj keď ti povedia, že je lepšie, aby si prišla s doprovodom? Aj keď máš bolesti a nevládzeš? Ale veď nie si malé dieťa, tak na čo, že? Len pre informáciu ženy- mne necht na ruke stráhavali zaživa, nervy zo zubov mi vyberali bez umrtvenia, nie som bábovka. Pol hodinu po operácii žlčníka som pracovala na izbe.

@anonym_autor tak co riesis ked nepotrebujes ani anestezu?
A nejde ti ani o jednodnovu chirurgiu tak co tam ma robit? Ak ti pride zle pri zakroku od toho je tam lekar. On by ti ako pomohol?

autor
Včera o 18:24
@natalka13

@anonym_autor tak co riesis ked nepotrebujes ani anestezu?
A nejde ti ani o jednodnovu chirurgiu tak co tam ma robit? Ak ti pride zle pri zakroku od toho je tam lekar. On by ti ako pomohol?

@natalka13 prosím?

natalka13
Včera o 18:33
@anonym_autor

@natalka13 prosím?

@anonym_autor
"aj keď ti príde zle pri zákroku a ťa tám davajú dokopy?"
Ako ti tam pomoze?

Ze ta neodvezie a nepride po teba je uz jeho ubohost. A asi vam vztah celkom neklape.

autor
Včera o 18:41
@natalka13

@anonym_autor
"aj keď ti príde zle pri zákroku a ťa tám davajú dokopy?"
Ako ti tam pomoze?

Ze ta neodvezie a nepride po teba je uz jeho ubohost. A asi vam vztah celkom neklape.

@natalka13 ešte raz prosím? lebo ty si absolútne nečítala čo som písala. Bola som v anestézii a mala som mať doprovod. Pustili ma s tým, že manžel ma čaká dole. Bolo mi dosť zle.

anonym_0eb6b8
Včera o 18:56
@anonym_autor

@natalka13 ešte raz prosím? lebo ty si absolútne nečítala čo som písala. Bola som v anestézii a mala som mať doprovod. Pustili ma s tým, že manžel ma čaká dole. Bolo mi dosť zle.

Autorka, prezradíš aj o aký zákrok išlo?

autor
Včera o 19:01
@anonym_0eb6b8

Autorka, prezradíš aj o aký zákrok išlo?

@anonym_0eb6b8 chirurgický, v celkovej anestézii, jednodňová chirurgia. To som už písala. Nebola to žiadna estetická medicína ani trhanie zúbku.

marca12
Včera o 19:05

@anonym_autor Ano,sprevadzame sa navzajom. Nikdy by ma nenechal ist samu,ked si to situacia vyzaduje. Takisto ani ja jeho by som nenechala ist sameho. Takisto dolezite veci kupujeme a vyberame spolocne. Nie je to o tom,ze by sme to nedokazali aj osamote,ale je to o tom,ze partneri su si navzajom oporou. Ten tvoj je debil. Muz,ktory necha ist na zakrok zenu samu,je ani neviem,co. Nerobi sa to a moze sa hanbit za svoje spravanie.

tiezjedna
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_autor tak vybavovať úver asi bez manžela nemôžeš ani keby si chcela, nie? Už keď si odmyslím, že o takýchto veciach obvykle manželia rozhodujú spoločne. Chladničku som si vybrala aj objednala sama, autá vyberáme spolu. Čo sa týka zdravotných záležitostí, tak samozrejme podľa potreby obojstranne. Keď mi operovali meniskus, tak zaistil všetko vrátane operatéra. Bol pri pôrodoch, zaisťoval domácnosť. Tak ako ja som jeho vozila na fyzio, keď ho chytila chrbtica a nemohol sa poriadne hýbať... Ale fakt nevidím dôvod, aby sme spolu išli vyberať vysávač, alebo aby ma niekam vozil, som samostatná. Pohreb je zase iná vec, to by som videla skôr ako psychickú podporu než nevyhnutnú potrebu, prirodzene ju človek očakáva (a aj chce poskytnúť)...

lenja1
Včera o 19:27

Na nákup ma berie rada ušetrí 😁 všade kam treba idem s ňou. To je asi normlane že partner je aj opora.

magduska2
Včera o 19:48

Ano,v podstate vždy..nemyslim nejake preventivky kde běžně človek chodi..ale inak vzdy ide somnou..je to aj preto,že ja mam "syndrom bílého pláště " a sama by som tam nikdy nedošla alebo neusedela 😂 a on to vie,že mi to pomáhá