icon

Svokra vzala vnuka za exmanželkovými priateľkami

8. jún 2025

Ako by ste reagovali na situáciu ktorú sa dozviete úplne náhodne?
Možno si myslím zle a preháňam ale vôbec sa mi to nepáči. Svokra si zobrala na víkend 2r vnuka. Môj manžel mal predomnou vzťahy a svokra je kamoška s jeho ex. Počas toho víkendu prijala návštevu jeho ex a ďalší deň išla s našim synom k druhej ex na kávu. Pritom ani to nespomenula ani nenaznačila s akými osobami sa môj syn stretáva. Dozvedela som sa to po 4 mesiacoch úplnou náhodou na úrade kde bola zároveň tá ex a prihovorila sa ku mne aký je už syn veľký keď ho videla naposledy u babky a tak som sa dozvedela kam sa s ním chystala na ďalší deň. Som to vravela mužovi a ten ako problém nevidel, v podstate sa nijako nevyjadril. Od tej doby som svokre prestala veriť a nemám z nej dobrý pocit. Vôbec sa mi tieto tajnosti nepáčia. Vy by ste s tým boli ok?

Strana
z4
autor
8. jún 2025
@viestta

Admin, dovolim si pripomenut, ze svokra bola s manzelovymi expriatelkami

@viestta na teba mám otázku,keď si taká vymúdrena. Prečo má obézny rodič obézne dieťa ? Je vyššia pravdepodobnosť keď sú obézni obidvaja rodičia?

ankare
8. jún 2025

Fuuu, aj mne by to vadilo.

sense
8. jún 2025

Predpokladám že svokra nevypravala vnukovi vieš dnes k nám príde teta Zuza, prvá frajerka tvojho ocina. A druhé deň Janíčko ideme k tete Vete to bola ďalšia ex tvojho tatina , ešte pred mamkou.
Pozri ak ti to tak vadí jej to povedz alebo jej vôbec vnuka nedavaj

slovakboy
8. jún 2025

Vôbec to nie je vporiadku čo urobila svokra. Zatajila ti to a to pôsibí ako manipulácia a nedostatok rešpektu. Tvoj muž to zľahčuje čo umocňuje tvoj pocit osamotenia v tejto situácii. Si matka a máš právo vedieť s kým sa dieťa stretáva. Dôvera bola narušená. Minulosť tvojho muža nie je tvoj život a keď sa necitis komfortne tak nech ťa do neho takýmto primitívnym spôsobom nezaťahuje. Povedz svokre kľudne ale pevne: “chcem vás poprosiť, aby ste ma vždy informovali, s kým ide byť náš syn, hlavne ak ide o ľudí, ktorí sú pre mňa citliví – napríklad bývalé partnerky môjho manžela. Necítim sa s tým komfortne a verím, že to pochopíte.”
S mužom si stanov hranice. Ak ťa v tomto nebude brat vážne tak vytvára medzi vami priepasť ktorú treba riešiť. Rodičovstvo je spoločné.

slovakboy
8. jún 2025
@viestta

Vadi ti lebo je to svokra a su to byvalky. Keby ho vzala k sesternici z tretieho kolena to b ti nevadilo. To je vsetko. Cim viac to zdovodnujes, tym je to kazdemu co to cita jasnejsie, Keby na tej nastee dieta ponukli kolacom z mliekom ked ma ABKM, to by bol dovod na riesenie. Ale vsak sa tam vobec nic nestalo. Problem je len v tvojej hlave. A s tym my nenarobime nic. Problem si musis vyriesit ty. Bud sama so sebou (co vrelo odporucam, bude sa ti lepsie zit ak nebudes riesit malichernosti) alebo s svokrou.

@earlgrey
@viestta ale veď to je jej vec či je ok s bývalými ex alebo nie. To že vy ste s tým ok neznamená, že musí byt aj ona. Mne skôr vadí, že jej o tom nepovedali. Je to nedostatok úcty a rešpektu.

koniarova
8. jún 2025
@pojezdalova

@koniarova ty sa do mňa nenavažaj láskavo, áno???A ty ako vieš, že sa mu tam venovala?Každý si môže vyjadriť svoj názor, či nie??

@pojezdalova trochu sa ukľudni. 😁😁 Nejaká si nervózna.

domkakvet
8. jún 2025

Tiez by mi to vadilo.

earlgrey
8. jún 2025
@slovakboy

@earlgrey
@viestta ale veď to je jej vec či je ok s bývalými ex alebo nie. To že vy ste s tým ok neznamená, že musí byt aj ona. Mne skôr vadí, že jej o tom nepovedali. Je to nedostatok úcty a rešpektu.

@slovakboy Áno, je to v poriadku, ak s tým niekto nie je ok...neberiem, vyjadrila som vlastný názor 😁

lenka.25
8. jún 2025

Pre autorku , nič si z toho nerob . Väčšine tu prítomných by to vadilo , len to nezažili na vlastnej koži . Všetky sa tu stále tvária , ako sú väčšinou nad všetkým nad vecou ,dovolím si tvrdiť , že reálne u 90% tu prítomných , by to bolo úplne inak . A co by mi na tom najviac vadilo je to , že svokra ti to úmyselne zatajila , ale jasne , ani to by tu nikomu nevadilo 🤣

pojezdalova
8. jún 2025
@koniarova

@pojezdalova trochu sa ukľudni. 😁😁 Nejaká si nervózna.

@koniarova prečo by som mala byť nervózna?Ja som úplne kľudná......😉

koniarova
8. jún 2025
@pojezdalova

@koniarova prečo by som mala byť nervózna?Ja som úplne kľudná......😉

@pojezdalova tak je dobre👍

autor
8. jún 2025

že exmanželkovými 😅😅😅

aurora33
8. jún 2025

No podla mňa sú tu vtipné iné veci, ako chybne zmeneny názov, ale ok 😃

vilma7
8. jún 2025

Mne zas svokra zvykne rozprávať o manželovej bývalej. A manželovi, synovi o nej nevravi. Mňa to absolútne nezaujíma keďže tu osobu ani len nepoznám. Neriešim.
A tvoja sa asi chcela pochváliť, akého krásneho syna má ich bývalý...choré, ale co už. To je tak, keď sa tetky nemajú s.cim chváliť.

lindusss2016
9. jún 2025

Podla mna neprehanas. Malemu je jedno, kde bol, to je fakt. Ale mna by skor zaujimalo, aku motivaciu mala svokra toto urobit. Ved nech sa s nimi kamarati, ale ak ma u seba vnuka raz za cas, preco sa s nimi musi stretnut zrovna vtedy. Mne sa to zda nevhodne. A naozaj by som sa spytala jej osobne na dovod. Akoze co? Prečo? Chapem, ak sa babka ide pochvalit nejakej svojej naj kamke s vnukom. Ale pochybujem, ze muzove exky su jej naj kamosky.

katusik456
9. jún 2025

Autorka akože celkom rozumiem, že si z toho vykoľajená, mne to tiež nepríde normálne ale z toho pohľadu, že keď babka ma na víkend vnuka nevie mu vymyslieť iný program? Určite ho veľmi zaujímajú cudzie ženy a návštevy u nich. Príde mi to že ti to svokra naschval robí, aby ta len nahnevala, lebo úprimne je to cudne. Ex sú ex, načo by mali poznať tvojho syna ? Nech im ukáže foto/video a hotovo, keď sa chce pochváliť vnúčikom. Skôr by som riešila, keď napríklad ide autom či ho vie bezpečne pripútať, či vie normálne šoférovať, keď už trajduje kade tade. Muž by sa mal postaviť za teba a syna, určite ho tieto návštevy možno ohováračské veľmi bavia

Strana
z4