icon

Svokra vzala vnuka za exmanželkovými priateľkami

8. jún 2025

Ako by ste reagovali na situáciu ktorú sa dozviete úplne náhodne?
Možno si myslím zle a preháňam ale vôbec sa mi to nepáči. Svokra si zobrala na víkend 2r vnuka. Môj manžel mal predomnou vzťahy a svokra je kamoška s jeho ex. Počas toho víkendu prijala návštevu jeho ex a ďalší deň išla s našim synom k druhej ex na kávu. Pritom ani to nespomenula ani nenaznačila s akými osobami sa môj syn stretáva. Dozvedela som sa to po 4 mesiacoch úplnou náhodou na úrade kde bola zároveň tá ex a prihovorila sa ku mne aký je už syn veľký keď ho videla naposledy u babky a tak som sa dozvedela kam sa s ním chystala na ďalší deň. Som to vravela mužovi a ten ako problém nevidel, v podstate sa nijako nevyjadril. Od tej doby som svokre prestala veriť a nemám z nej dobrý pocit. Vôbec sa mi tieto tajnosti nepáčia. Vy by ste s tým boli ok?

autor
8. jún 2025
@rachel36a

Zažila som s mojou svokrou podstatne horšie veci...takéto banality by mna vôbec nerozhodli...nie je na tom nič zle...
Ja napriklad chodím k svojmu bývalému so synom, co mam s manzelom...sme kamaráti ...s jeho ženou pokecam, on s mojim mužom dá pivo...

@rachel36a 🙏 tak ja mám žiarlivého manžela a toto by on nedal ísť na pivo s mojím ex. Môjmu vadilo že sa máme na fb v priateľoch a že mi lajkoval fotky. Nechcela som sa hádať tak som ho chtiac-nechtiac vymazala nech je pokoj

autor
8. jún 2025
@rachel36a

Zažila som s mojou svokrou podstatne horšie veci...takéto banality by mna vôbec nerozhodli...nie je na tom nič zle...
Ja napriklad chodím k svojmu bývalému so synom, co mam s manzelom...sme kamaráti ...s jeho ženou pokecam, on s mojim mužom dá pivo...

@rachel36a čo si zažila?

aurora33
8. jún 2025

Tak jej nedávaj strážiť svoje dieťa. Vybavené.

rachel36a
8. jún 2025

Prepáč, ale potom ste na hlavu obaja...a neziarli len muz, ale aj ty na jeho ex..kazdy maa predsa svoju minulosť...teraz sa nezačne tváriť ze pred manželstvom nič neexistovalo...
Mňa svokra nenavjdi od chvíle ako sa dozvedela, ze som od jej syna staršia...nikdy ma dovtedy nevidela a vulgárne mi nadávala, vyvolávala mi v noci a pod..muz sa odstahoval ku mne, a prerusil s nou kontakt...to len bol teror..po roku sa prisla ospravedlniť, ale vzdy to bolo dobre len chvíľu...vzdy keď náhodou jej niečo preletelo cez nos, tan peklo začalo znova...naposledy som ju už chytila pod krk...teraz sa s nou nestretavam par rokov a mam kľud...

rejka7
8. jún 2025
@aurora33

Tak jej nedávaj strážiť svoje dieťa. Vybavené.

@aurora33 tiež si myslím, že ak nemám problém, tak si ho vymyslím. Rada znie, nechaj si dieťa na víkend u seba a budeš mať pokoj svätý. Si za neho zodpovedná a budeš vedieť, čo robí, kedy spí, kedy je, kedy kaká, s kým sa hrá, čo žužle a pod. a nemusiš tráviť čo takými somarinami.

sidicek
8. jún 2025

No mne by to vadilo , že zrovna ku ex vodí tvoje dieťa nie je náhoda, normálne by ma zaujímalo co tým sleduje , lebo niečo určite.

autor
8. jún 2025
@rejka7

@aurora33 tiež si myslím, že ak nemám problém, tak si ho vymyslím. Rada znie, nechaj si dieťa na víkend u seba a budeš mať pokoj svätý. Si za neho zodpovedná a budeš vedieť, čo robí, kedy spí, kedy je, kedy kaká, s kým sa hrá, čo žužle a pod. a nemusiš tráviť čo takými somarinami.

@rejka7 my sme nepotrebovali dieťa postrážiť,ona si ho zvykla zobrať na víkend, alebo počas týždňa na pol dňa.

kristinka92
8. jún 2025

Tak mne príde divne minimalne to, že sa autorka spýtala ČO ROBILI a cielene toto nespomenula za tie mesiace ani raz. Ani že boli sme “niekde u známej” na káve nepovedala? Druha vec že tu bývalú svokra ohovarala a chodí k nej na kavicky….trosku faloš nie? Veď keď si o niekom myslím nieco zle, tak sa k nemu natrepem a neudržiavané vzťahy. To boli aj manželky či len frajerky?

aurora33
8. jún 2025

Ona si ho zvykla zobrať, znamená, že ste jej ho dávali. Tak jej ho jednoducho nedávaj a máš po probléme.

autor
8. jún 2025
@kristinka92

Tak mne príde divne minimalne to, že sa autorka spýtala ČO ROBILI a cielene toto nespomenula za tie mesiace ani raz. Ani že boli sme “niekde u známej” na káve nepovedala? Druha vec že tu bývalú svokra ohovarala a chodí k nej na kavicky….trosku faloš nie? Veď keď si o niekom myslím nieco zle, tak sa k nemu natrepem a neudržiavané vzťahy. To boli aj manželky či len frajerky?

@kristinka92 boli to frajerky. Nuž,tak dozvedela som sa všeličo zo súkromia, jedna že bola na interupcii, mama sa do nich starala, druhá že rajzovala po vonku a bývala u nich hneď a že ju dotovali lebo si strednú školu dorábala a nepracovala a bla bla

viestta
8. jún 2025

Autorka, vy dvaja ziarlivci ste sa dobre zisli. Pre vas korektne vztahy s byvalymi asi su celkom nezname. Na byvaleho sa smie iba nadavat ak uz nie rovno nevygumovat z hlavy. Vam dvom bude spolu dobre.

autor
8. jún 2025
@viestta

Autorka, vy dvaja ziarlivci ste sa dobre zisli. Pre vas korektne vztahy s byvalymi asi su celkom nezname. Na byvaleho sa smie iba nadavat ak uz nie rovno nevygumovat z hlavy. Vam dvom bude spolu dobre.

@viestta keď to píšeš ty,tak to tak asi bude.

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
koniarova
8. jún 2025

Noooo, tak si sa konečne vymákla. Problém ani tak nie je svokra, ale žiarlivý pán manžel.

viestta
8. jún 2025

Ja len prekladam to co si napisala ty

moonlight1210
8. jún 2025

Ustupovat ziarlivemu cloveku je asi najhorsie, co mozes na zaciatku vztahu urobit. A vo vztahu vseobecne.
Ale to je na iny pribeh.

minenkaa
8. jún 2025

Musím to opraviť čo som zmazala si blbá,že dovolis chlapovi s tebou zametať a blbá,že riešiš blbosti

katarinaschober
8. jún 2025

A kde je problem je to ex

lenkakravcova
8. jún 2025

Mne osobne by sa to nepáčilo, ale že vôbec. A nie - nevadilo by mi to že sa s nimi stretáva svokra, ale vadilo by mi to, že by sa s nimi stretávala s dieťaťom, a zatajila to. To mi pripadá, ako keby mala s nimi nejaký plán. Odveci. Veď keď to nič nie je, nemalo by to byť tajnostou. Všetky tieto veci poza chrbát sú odveci.

autor
8. jún 2025
@viestta

@viestta prečo mi vkladáš do úst tvoje slová? Píšeš o nadávaní na ex,ale kde to spomínam? A nie, OK mi nepríde aby sa moje dieťa stretávalo s ex. Keď to príde tebe normálne a v poriadku,nech sa páči. Ale ty si v takej situácii nebola,tak sa ľahšie vynášajú súdy.

viestta
8. jún 2025

Autorka, ty si napisala "Vy by ste s tým boli ok?" Odpovede si dostala. Aj take aj onake. Ked s tym nie si OK ty, tak si to vyybav so svokrou. Tak ci tak je to len tvoj problem, nie nas

jamidea
8. jún 2025

Tiez neviem, kde je problem. Ci to, ze je na navsteve, ci to, ze si svokra rozumie s exkou, ci to, ze ti nehladila svoju polohu na navsteve.
Ak tam netaha tvojho muza, tak nwrob problem bez problemu.

minenkaa
8. jún 2025

Ex je niečo zle alebo čo ,je to uolne obyčajný človek z minulosti
Čo ti presne tak vadí na tých EX

aurora33
8. jún 2025

A ja som ti už dvakrát napísala, že ak ti to vadí, tak nedávaj svoje dieťa svokre. A stále je to bez reakcie 😃

mikadooo
8. jún 2025

Sú to svokrine kamarátky. Ak to nie sú manželove "kamarátky", tak by mi to bolo asi jedno 🤷. Ak teda nemáš iné problémy so svokrou, napríklad, že vás chce silou mocou s manželom rozdeliť a dať ho dokopy s nejakou ex. Vtedy by mi to vadilo. Ale tebe to vadí, tak to slušne povedz v prvom rade svokre, ktorá možno ani netuší, že ti to mala dopredu oznamovať a že spravila niečo zlé. A popros ju, aby so synom za exkami tvojho syna nechodila, že ti to vadí, keď zo seba vyzistíš dôvod prečo, tak jej aj povedz prečo. Ak sa normálne porozprávate, tak sa to dá z jej strany normálne akceptovať za mňa. 🤷

pojezdalova
8. jún 2025

Nie si blbá ani na hlavu.Mne by to tiež prekážalo.Keď si svokra berie vnúča má sa mu venovať a nie sa s ním vláčiť po kávičkách.To môže inokedy.Povedz jej, že si to neželáš....Nechápem niektoré tie múdre komentáre a urážky.

janinah
8. jún 2025

2rdieťa je priliš male na to,aby bolo cely vikend bez rodicov hoc aj s oblubennou babkou...toto mne vadi na celom prispevku najviac

koniarova
8. jún 2025
@pojezdalova

Nie si blbá ani na hlavu.Mne by to tiež prekážalo.Keď si svokra berie vnúča má sa mu venovať a nie sa s ním vláčiť po kávičkách.To môže inokedy.Povedz jej, že si to neželáš....Nechápem niektoré tie múdre komentáre a urážky.

@pojezdalova a kde vidíš, že sa mu nevenovala? Čo to môže len u nej v obývačke?

viestta
8. jún 2025

Admin, dovolim si pripomenut, ze svokra bola s manzelovymi expriatelkami

pojezdalova
8. jún 2025
@koniarova

@pojezdalova a kde vidíš, že sa mu nevenovala? Čo to môže len u nej v obývačke?

@koniarova ty sa do mňa nenavažaj láskavo, áno???A ty ako vieš, že sa mu tam venovala?Každý si môže vyjadriť svoj názor, či nie??