Sympatický sused
Zenyyyyy, prosim pomoc. 🙉🙉 asi sa od hanby prepadnem pod zem. Neviem tuto situaciu vyriesit sama, tak si vravim viac hlav viac rozumu. Zda sa mi ze ohladne vztahov tu niekedy padaju celkom uzitocne rady. Takze mam noveho suseda. Pristahoval sa nedavno, je mlady, velmi sympaticky. Zda sa ze slobodny. Dnes vecer mi prosim pekne zazvonil na zvoncek 😁boze a ja taka vo vytahanom tricku som vysla no ale dobre ved som doma. A podava mi misku s hruskami ze ci si neprosim ze bol u rodicov a on veru tolko sam nezje. Tak som mu schmatla jak taka chudera, vravim mu ze vdaka nech pocka. Isla som zobrat do kuchyne kolac som piekla tak v tej miske jeho som to doniesla ku dveram ze teda na vymenu ale tak smiesne to tam bolo polozene. A podotykam cely cas som bola taka splasena, hlava dole. Fakt mi je trapne to este aj pisat. No a stal stale v tych dverach asi cakal ze ho pustim ja neviem, no ze sa pozdravim a zatvorim a vtom sa ma opytal ci by som nezasla do kina. A ja, pripravte sa , ze sa mi NEDA 🙉. A on ze jaj a preco? Ze sak este nehovori termin. A mne prve co napadlo ze z kina ma bolia oci, vdaka a ahoj a zavrela som. Ja neviem preco som to povedala mne je tak strasnr trapne. Naozaj velmi by som chcela ist ale toto som asi zaklincovala. Viem to nejak uhrat? Ake su moznosti? Na 100% si mysli ze nemam zaujem, nechcem byt doterna ale. Nechat to radsej tak? Ja len dufam ze nema ucet na MK lebo na milion percent sa spozna :D :D
Tak zajtra asi všetky cakame, ako dopadlo rande
Perfektne, ja som myslela, že sused ako oftalmolog príde s očnými kvapkami ;) aby si teda mohla kino prežiť. Ale vymyslel to lepšie 🙂
Take milé toto 🙂
Vyzerá to ako stretnutie extroverta s introvertom, extroverti takto ľahko nadväzujú známosti.
Mne to príde vymyslene kvoli tým hruskam a oftalmologovi. Ak sú to také skore hrušky a fakt je oftalmolog, tak mu zaklop ci sa ti na tie oči niekedy nepozrie, takže komunikácia bude moct pokračovať.
Tak keď som si prečítala update, tak mam pocit, že niekto píše zensky román a hľadá inšpiráciu na ženskom fóre. Ale tuším som jediná, kto tomu neverí.
@kiwi3 ale tento by som si prečítala 🙂 autorka na to ide dobre, len nech ide svojou líniou, nech nehľadá inšpiráciu tu lebo ženy tu nevedia dobre určiť smer, podľa mňa by dejová línia upadla, autorka to dá aj sama 👍
Hm ze by fakt dosla na Modry Konik Artifical intelligence? Alebo Chat GPT? Ked hej, tak som sa dobre bavila.
@muchotrafka298 nie ved ten povodny prvy prispevok mi prisiel akoby ho pisala AI.uplne.ale ked citam dalsie prisoevky pride mi to akoby gymnazistka pisala roman.nevadi.som stara a cynicka baba takze mna si netreba vsimat :D hlavne ze sa zienky bavite.mne to pride uplne vymyslene ale to je fuk
@nenne27 jasne ze to moze kludne pisat robot, ale po dlhej tu bola nejaka diskusia, kde neboli hadky, vsetky baby sme zvedave, ze ako toto dopadne. Ci je to vymyslene alebo nie. Ja nikdy nepremyslam takto prvoplanovo, ze je to podvod.Ale ano, treba si zvykat, ze AI je tu a bude prenikat do nasich zivotov cim dalej tym viacej.
@hugger však nemusí písať všetko,len v krátkosti par slov
Co to tu za konspiracie citam? Ake AI? Aka gymnazistka? 😁😁 joj pre mna za mna si o tomto napiste roman kto chcete len prosim az o par mesiacov nech nemusim vysvetlovat susedovi co som popisala na MK 🙉 aa uz som doma len teda neviem ci nemam nechat pokracovanie nejakej nadejnej spisovatelke 🙉..mozno prezradim, ze som stastna prestastna (ano jasne ze som sa aj dnes postrapnovala ale aj veeela nasmiala 😁 ) a uz som doma takze nie, ziadne sexe ani rozvody NE-BO-LI
A doniesla si ten koláč?
Hej, hej, už len Al potrebuje prísť na koňa 😅. Inak, že osprostieva, znak toho, že byt veľa na nete neprospieva už ani samotnej umelej inteligencii. 😀
Nám zvedavým napíš ako vyzeralo tvoje rande a pozdieľaj s nami tvoje šťastie 😊
...sme zvedaveeee... napis o rande viac 😊
To je tak trápne milé 😍😍😍 ako to dopadlo u očného? ❤️
@kiwi3 Ja tomuto príbehu tiež neverím. Povedala mu, že ju z kina bolia oči. A potom neskôr jej "doplo", že mu to vlastne povedala podvedome preto, lebo on je oftalmolog. Napadla jej myšlienka ako by mohla príbeh ešte viac spraviť zaujímavým. No je to úplne prvoplánové, toto ani umelá inteligencia nebude. Skôr tá gymnazistka a možno ani to nie, ale nejaká deviatačka. A v tom okne isto čakal od šiestej rána kedy (a či) pôjde okolo.
Nieeee, ja nechcem, aby to bolo vymyslené.
Prečo do každej diskusie musí prísť húf paranoidných žien, ktoré zatrpknuté životom majú svoju praUdu a musia všetko pokaziť, už tu autorka neprispeje. No, ste “odhalili” 🤦🏻♀️. Hlavne, že tu ešte aj svoju foto dala ako išla oblečená na rande.
@katkami123 Ak je tento pribeh vymysleny, tak som sklamana ☹. Po velmi dlhom case na MK aj nieco pozitívne, skoro az rarita. Skoda, dobre sa to citalo. S tou fotografiou to mohlo byt aj tak, ze nebola jej, 2 mesiace dozadu sa tu riesil takyto pripad, jedna tu pridala svoju foto, nech komentujeme jej vyzor a na druhy den fotku stiahla, ze nebola jej a vraj sa podarilo vypatrat identitu osoby na fotografii. Na koňovi je možné už asi všetko. Najvyšší cas dať od tohto fora pauzu.
Tymto sa nechcem pridávať k húfu negatívnych žien, ktoré majú praUdu a naďalej by som chcela veriť tomuto príbehu.

Súhlasím ....toto je tak milé 🙂 a zároveň tak trápne 🙂 ale v dobrom .... Konečne aj niečo iné ...🤣