icon

Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"

18. máj 2022

Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.

mrva
19. máj 2022

@1angelika aj my mame appku a vidime sa kde kto je. Ak je to dobrovolne a schvalene oboma, tak oreco nie. U nas vyuzivame casto. Manzel pracuje 50 km od domu a kuknem, kde je, ci uz varit kavu napriklad. Netreba za tym vzdy hladat spehovanie. A takto vidime aj deti a ony nas. Appka je na iphone - Find (Nájsť)

1angelika
19. máj 2022

@mrva jasné veď ak vám to vyhovuje, vaša vec....

nic0le
20. máj 2022

Ale prečo priznal tú "kamošku" ? Appka odhalila miesto, OK. Ale neodhalila by, že je tam s nejakou ženou! Mohol to zahrať úplne inak. Nerozumiem, prečo tam priznával vyslovene nejakú ženu.

stanulienkat
20. máj 2022

Chuda sestra. Cim si teraz prechadza, nezavidim jej. Daj vediet, ako sa rozhodla. Je to smutne.

oblecenie99
20. máj 2022

@nic0le lebo je taký debil, že ani klamať nevie, zľakol sa, bol pod paľbou nejakých krížových otázok, tak povedal toto, lebo si myslel, že ak by náhodou to prasklo, tak nebude za klamára, veď priznal, že tam bol so ženou.

autor
20. máj 2022

@oblecenie99 Tak toto si podľa mňa trafila presne...

autor
20. máj 2022

@stanulienkat Dám vedieť, v pondelok sa dohodli na veľkom rozhovore, ako ďalej, kým vychladnú emócie, ona sa trochu upokojí...

autor
20. máj 2022

@nic0le Zistila som už aj podrobnosti, on najskôr povedal, že sa bol niekde po ceste sám najesť, ale to sa jej nezdalo, lebo to bolo asi 30 km od diaľnice (podľa apky) no blbosť...Potom sa zamotal a povedal, že minule, keď tam boli, chutila mu tam ryba (dostal na ňu strašnú chuť, no jasné...) ale sa totálne sekol, lebo tú rybu tam nikdy nejedli (jedli ju spolu v úplne inom meste) 🤦🏻‍♀️ A potom sa ho s kľudom opýtala, či tam bol s nejakou frajerkou. Na to zahabkal, že niee...prečo? Ona mu povedala, že je to divné a neverí mu, on jej o 3 dní sám ponúkol vysvetlenie, viď. príspevok. Podľa mňa chcel byť zrazu za dobrého, že sa prizná a bude pokoj, ona sa na 3 dní urazí a potom to bude všwtko ok...No blbec.

janickacrazy
20. máj 2022

no to je teda somár riadny, to tri dni vymýšľal takú somarinu, ja som si myslela, že to len tak tresol, ked sa ho zrazu začala pýtať a nevedel rýchlo, čo povedať

autor
20. máj 2022

@janickacrazy Ja neviem, no podľa mňa si bol tým ,,výletom,, taký istý, veril, že sa mu to všetko prepečie, sestru zaujatú deťmi a prácou jeho služobka zaujímať nebude, ale trochu sa prerátal no...a potom sa sám zamotal do vlastných klamstiev. Ale predsa len, teraz mi segra priznala, že už keď tú cestu plánoval, zdalo sa jej to také divné celé, asi ženská intuícia. A možno ho nakoniec pritlačí k múru v pondelok a pravda bude úplne iná, som zvedavá. Inak, chcela od neho aj číslo na tú kamošku, že sa s ňou porozpráva, nech jej to vysvetlí ona...jasné, že nedal 😏

nic0le
20. máj 2022

Ale tak to potom vyvracia aj teóriu kt. píše napr. @oblecenie99.
Keďže nie, nepriznal sa hneď pod paľbou otázok a krížového výsluchu.
Ale tri dni dúmal, čo vymyslí. To za tri dni nevymyslel nič lepšie? Resp. nemohol sa dohodnúť s nejakým kamošom, aby mu spravil alibi, alebo niečo?

hope87
20. máj 2022

Jasne, ze za tie 3dni si premyslel toto trapne klamstvo, resp. ak ta jeho milenka vie o tom, ze je zenaty, tak mozno ona mu pomohla zosnovat tento blud...ale presne ako napisala @oblecenie99 priznal, ze tam bol so zenou, keby to nahodou prasklo, aby bol "krytý". Ale chlapec sa preratal a to velmi. To, ze nedal cislo na udajnu spoluziacku je len dalsim dokazom a priznanim, ze klame. Ja by som trvala na tom cisle a dusila ho, ze ak je to tak, tak sa predsa nema coho bat a len sa to vysvetli. Ved by to bolo pre jeho a vase dobro. Ale toto len ukazuje, ze teda ta milenka ani nevie, ze je zenaty, lebo inak by to mohol s nou dohodnut, aby ho takto "zachranila" a zahrala sa na spoluziacku.
Prosim ta, povedz sestre nech sa nenecha opit suchym rozkom, aj ked by asi velmi chcela a verim, ze tuzi po tom, aby to bolo len hlupe nedorozumenie ale uz sa stalo a treba sa k tomu tak aj postavit. Nic horsie pre zenu nemoze byt, ked ma pocit, ze ma uzasneho manzela, s ktorym vsetko klape a pritom je to len pretvarka. Je to obycajny chudak a nevyzrete decko. Nech je chlap a prizna sa ale zaroven, nech si nesie aj nasledky. Mal premyslat predtym...

rawmamka
20. máj 2022

@nic0le Hej, celé to nedáva zmysel.... najprv dosť veľa vecí dokáže zorganizovať, utajiť, klamať,.... a potom zlyhá na takej veci ako je priznanie identity (pohlavie, vzťah,...) osoby, s ktorou tam bol. Veď žiadna appka by ho nedokázala odhaliť v tomto bode, iba v mieste, kde sa pohyboval, ale nikdy nie s kým. Úplne kľudne mohol povedať už na začiatku, že ide na prac. stretnutie do Budapešti a mal by všetko v suchu. A inak - myslím, že pred týmto stretnutím bolo dlhšie obdobie, keď sa dotyčný muž so "spolužiačkou" namotával, lebo logicky to vždy začína náhodným stretnutím po rokoch, potom nejaké vypisovačky, posielanie fotiek, sem tam telefonát/videohovor, stretká na káve ..... a až potom výlet s apartmánom 😉. A ak takto podviedol teraz, tak bude podvádzať stále. V tomto prípade nejde o jednorazový úlet, ale o systematické zbližovanie sa s inou ženou.

hope87
20. máj 2022

@rawmamka mozno preto priznal, ze bol so zenou, lebo si myslel, ze jeho zena mozno uz vie alebo moze zistit, ze bol v tom hotely, kedze tam boli vo februari vsetci spolu...tak to pisala autorka skor. Mozno sa bal, ze tam jeho zena bude schopna zavolat alebo ist a zistit si podrobnosti jeho ubytovania. To ma len tak napadlo. Ale suhlasim, ze toto nebol rychly jednorazovy ulet ale vysledok uz budovaneho vztahu...

zahara
20. máj 2022

My tu na MK mame 1 vyhodu - nie sme citovo ani ziadno zaangazovane a neovplyvnuje nas ten pocit "to by on nikdy... ved takyto nebol". Nadhladovo a nestranne - nebolo to tak, ako tvrdi, zatlka a este aj dost nestastne. Kde sa zamotal a ako dlho to trva, vie najlepsie len on, toto bolo planovane, vedel aj, kam ist, aby nemusel pouzit kartu, isiel si uzit sukromie s dotycnou. Urcite nie spoluziacka na nahodu, tiez mam xy byvalych spoluziakov a ak by som aj niekde potrebovala dvojnohe gps, nikoho z nich nevolam ;)

zahara
20. máj 2022

A vlastne vseobecne rozpitvavat preco ako co povedal a ci mohlo byt nieco tak alebo inak, nie je uz tema. Drzte sa faktov, na tych jedinych zalezi.

lolitka25
20. máj 2022

Chudinka tvoja sestra

zuzanockamt
20. máj 2022

Zaujímavý príbeh. Ja len toľko, že za neverou vždy hľadaj dvoch vinníkov - a tým druhým nikdy nie je milenec či milenka. Takže také úžasné manželstvo to nebolo a obaja si môžu hľadať vinu v sebe. Aj pani manželka.

katkati
20. máj 2022

@zuzanockamt Nie je to vzdy tak. Sú ľudia , ktorým nikdy nebudú spokojní s tym čo majú a ten druhý sa môže snažiť tak velmi, ako len vie. Pri nevere sa nesmie pausalizovat, ze vždy za to môžu obidvaja, hlavne keď nevernik je naviac ešte aj dobrý herec.

zuzanockamt
20. máj 2022

@katkati Neviem, môže byť. Zatiaľ vždy vysvitlo, že vzťah mal problémy.

rawmamka
20. máj 2022

@hope87 Veď to, mohol povedať, že tam bol so ženou, ale nie súkromne, ale napríklad s obchodnou partnerkou a pod., to by dávalo väčší zmysel, keďže tam išiel na pracovnú cestu. Navyše by odpadli všetky tie zbytočné klamstvá, ktoré si "chudák" musel prácne vymýšľať a aj to napokon celkom nelogicky s prepáčením "dodrbkal"....... Potom už musel priznať, že klamal, a to celkom dlho a systematicky s vedomím, že zradí/zraní/poníži svoju vlastnú ženu.

rawmamka
20. máj 2022

@zuzanockamt Určite áno - minimálne ten, že jeden dával príliš veľa a druhý príliš veľa bral....

oblecenie99
20. máj 2022

@nic0le Ja som to nemyslela tak, že doma ho čakala s varechou v ruke, a sypala na neho otázky.. chcela som poukázať na to, že on začal rozprávať o kamoške (a nie kamošovi) preto, lebo ak by náhodou niečo prasklo (a žena už začala vyzvedať) tak aby aspoň mal aké také alibi, že áno, on aj hovoril, že to bola žena... Nikdy nevieš, kde stretneš známych ;) Mohol by síce povedať, že tam bol s obchodnou partnerkou, tak ale asi ani klamať nevie poriadne... alebo doteraz mu to išlo veľmi dobre, ktovie, koľkokrát už potrebovala "kamoška" odvoz...

hope87
20. máj 2022

@zuzanockamt Ktory vztah nema problémy? Teda ja naozaj nepoznam ziadny par, ktory nema, ze naozaj ziadny problem. Ziadne hadky, ziadne nedorozumenia, atd. Nič nie je dokonale, aj ked to tak moze na prvy pohlad vyzerat. Ale aby sme teraz ospravedlnovali neveru jednotlivca tym, ze "vztah mal problemy" a "su v tom obaja", nie je na mieste. Ked su vo vztahu problemy, ktore partner nedokaze a nechce akceptovat a nedaju sa vyriesit, tak to treba riesit rozchodom/ rozvodom a nie to riesit neverou a tvarit sa, ze je vsetko v poriadku. Ved ked mi nieco chyba, tak poviem partnerovi, co mi chyba, ked mi nieco vadi, poviem partnerovi, co mi vadi...a riesim to...s tym partnerom. Pokial sa to vyriesit neda, tak sa rozidem a hladam si to, co potrebujem, inde. Nie som zastancom, "co oci nevidia, srdce neboli"...lebo vzdy vsetko vyplava na povrch.

hope87
20. máj 2022

@rawmamka lenze on uz na zaciatku, ked sa chystal na "sluzobku", povedal, ze ide do BA sa mi zda. Cize on nebol pripraveny na toto. Ze zena zisti, ze nebol v ba ale niekde v zahranici...uz by to nezachranil tym, ze tam bol na tom pracovnom stretnuti. On nepremyslal takto dopredu, ze ho zena vymakne. Neratal s tym, co je dobre, lebo mu na to prisla...iked ona si to teraz asi nemysli. Urcite ma kadejake myslienky, ze nemusela som sa radsej pozerat, kde je atd...ale ako pisala autorka, uz ked sa chystal na tu sluzobku, cosi sa jej nezdalo...a to je ta nasa intuicia. Pomaha nam, aj ked ju mnohokrat nechceme pocuvat...v kazdom pripade, klamstvo vzdy vyplava na povrch...skor, ci neskor. Mozno si to autorkina sestra teraz nemysli ale je dobre, ze na to prisla...casom bude aj rada...iked, moze to skoncit aj tak, ze mu to odpusti..to nevieme.

rawmamka
20. máj 2022

@hope87 On klamal každopádne od začiatku, je jedno či by išiel na "služobku" do Blavy alebo Budapešti..... on jednoducho klamal "za pochodu" a to môže mať viacero príčin a ani jedna nie je dobrá pre podvedenú manželku. Buď mu ani tak celkom nezáležalo na tom, aby jeho alibi sedelo na 100% a teda nedal si riadnu námahu logicky si to ujasniť alebo sa už tak veľmi tešil na milenku, že nemal už šťavu a čas vymýšľať historky ešte aj pre ženu alebo ju podceňuje vo viacerých smeroch, najmä čo sa týka intelektuálnej stránky.

autor
20. máj 2022

Inak sestra nie je žiadna stíhačka, nie je to ten typ, čo sa muža vypytuje, kde si bol, s kým a kedy sa vrátiš, práveže bola na môj vkus až veľmi tolerantná a on mal veľa voľnosti, stačilo povedať, že ,,pracuje,,- nikdy nič neriešila, taká pohoďáčka...a dôverovala mu na 100 % - a on práve toto využil. 😞

autor
20. máj 2022

...a ešte som zabudla napísať, pre tie, ktoré sa pýtali na tú apku, je to na Facebooku a volá sa to ,,Priatelia v blízkosti,,...vraj to má skoro každý, oni to mali obaja od začiatku jej vzniku, akoby sa sledovali navzájom,vedeli o tom, dá sa to vraj vypnúť aj pozastaviť, alebo celkom zrušiť, on na to v tom návale vášne musel úplne, ale úplne zabudnúť a nevypol ju, ani nepozastavil, normálne vraj bežala celý čas...Teraz si to už samozrejme vypol, aké nenápadné zrazu 🤭

tykat
20. máj 2022

A nemajú aj google účty? Tam to vždy raz do mesiaca urobí takú timeline, ktoré miesta dotyčný navštívil. To by žena bola mozno prekvapená kedy a kde všade bol.

mrva
21. máj 2022

@tykat zaujimave. to som nevedela. Ako sa to vola?