Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"
Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.
Inak - porozprávať sa o tom až v pondelok je veľmi nešťastné rozhodnutie, práve víkend je na to vhodný čas, pretože cez pracovný týždeň s malými deťmi nebudú mať čas, energiu, priestor prebrať to. Taktiež má pánko dosť veľa času vymyslieť si rôzne varianty prečo konal tak ako konal, milenka mu môže tiež výdatne pomáhať. Ja by som na jej mieste chcela vysvetlenie, konfrontáciu ihneď, práve preto, aby povedal naozaj to, čo si myslí, čo cíti. Nie aby mal priestor na svoje báchorky.
@rawmamka Na víkend už mali plán s deťmi a nechceli im to pokaziť a riešiť to doma pred nimi, v pondelok budú deti v škole a škôlke, on odbehne z práce, porozprávajú sa...a čo už vymyslí uvidíme, bájkam už neuverí...Neviem no, majú obaja čas kľudne porozmýšľať o tom ako ďalej.
Každopádne, zlá situácia pre celú rodinu, ja by som už nevedela ľúbiť takého muža, možno kvôli deťom by som odpustila a žila s ním ..... ale toto by ma mátalo pri každom jeho pokuse o dotyk, o akékoľvek zblíženie, pretože dôvera by tam už v žiadnom prípade nebola.
Odbehne z práce? To je lepší nápad ako si večer, keď deti zaspia, sadnúť a v kľude porozprávať a nikde neponáhľať? Ona sa bojí, lebo nevie na čom je a jemu to maximálne vyhovuje. Ma čas spracovať manželku aj milenku.
@katkati Tak neviem, či je to najlepší nápad tak, ale do toho im už kecať nemôžem a ani nechcem...🤷♀️ Možno to skončí aj večerným rozhovorom, ten by bol určite vhodnejší, to máš pravdu...
Ked partner trepe piate cez deviate a snazi sa vymysliet do detailu ako to nebola afera, jasne ze to afera je. Sestry mi je velmi luto. Ona doma s 2 detmi a on si tam niekde fidluje zensku. Niesom si ista, ci si uvedomujes, ze pan manzel si mysli, ze tvoja sestra je uplne sprosta. Najskor si zorganizuje vylet, cele to plati a potom este pride domov kde vymysli nejaku sprostu loz a este jej oznami ako dobre si oddychol? Pan manzel ma manzelku a deti, stiha milenku, asi bude mat aj nejake peniaze a mysli si aky je pan sveta. Tvoju sestru povazuje za nejaky majetok majetok II triedy ktory treba vyuzit co to da. Ak sa tvoja sestra este poriadne nenasr**** tak je najvyssi cas.
@korinecka Všetko je možné, ani ja to nevylučujem, ak by som na to prišla, v mojom veku (po 40tke), skúsenosťami a rozumom by som mu nedala druhú šancu, dôvera a blízkosť totiž na druhú šancu nežijú. Ak by som mala malé deti, bola finančne závislá od muža, bol by inak perfektný otec a partner na zdieľanie domácnosti, tak by som s ním zrejme zostala, ale každopádne by som s ním vzťah neobnovovala a pomaly ale isto sa od neho osamostatňovala (ekonomicky, majetkovo, vzťahovo,...), žili by sme v jednej domácnosti, ale nie spolu. Ak by to nemalo vplyv na deti a cítili by sa v pohode, tak by som vydržala dokiaľ by najmladšie dieťa nemalo 15 rokov a potom by nasledoval rozvod/rozchod. Moje najmladšie dieťa má 14, takže ak by sa niečo podobné stalo u nás, tak viem ako by som reagovala.
Ono zrejme mu vyhovuje najmä fakt, že ak si iba odskočí z práce, vie že rozhovor nebude dlhý a v akomkoľvek momente môže vycúvať, pretože musí bežať späť do práce.... zatiaľčo, ak by sa o tom začali baviť cez víkend, tak by nemal únik. Teraz jej dá len veľmi malý časový priestor na objasnenie toho, čo sa stalo, ako sa cíti a aký to bude mať dopad, nevraviac o riešeniach. Napokon, ak majú malé deti a ona je s nimi doma, tak naozaj nechápem prečo to odkladali na pondelok, pretože v tom prípade je úplne jedno aký je deň.
@rawmamka Presne si vystihla to, ako by som k tomu pristupovala ja.
@rawmamka preto, aby ziskal cas, premyslel si ako ju presvedci a domota, on uz vie , ze ona pred detmi cirkus robit nebude, cize vikend mal bezpecny a takto to vymyslel, aby jednak oddialil konfrontaciu, aby sa s milenkou dohodol co a ako, aby prebrali moznosti, ze co ak s tym jeho zena pojde za jej muzom, aby ich verzie sedeli, ktovie co spolu v mileneckej slepote vlastne aj planovali , dalej rata s tym ze zena kazdym dnom vychlada a bude s nou lahsie manipulovat v rozhovore. Ak ma odbehnut z prace, tak ma stale bezpecnu vyhovorku ze nemohol,ak by bolo doma dusno, ak by sa s milenkou nieco pokazilo a robila problem aj ona, zaroven ak by sa to nevyvijalo pri rozhovore podla jeho predstav tak za zdviha a prepac, musim okamzite do prace. Ako bol doteraz blby, tak toto velmi dobre vymyslel, ked sa na to tak globalne pozrieme😄. Ziskal co potreboval - cas. No a to, ze tu chuderu zenu povazuje za totalnu hlupanu, to je uplne iste, ktovie, kolko sa mu to s milenkou prepekalo a ona na nic neprisla, lebo toto bola nabeton naplanovana akcia, nie jednorazovka a nahoda...
baby, zabúdate na jednu vec. Je jedno, koľko času on jej dá. Ona sa môže chcieť rozviesť aj o 3 dni, aj o 5, aj o mesiac. Kedykoľvek, kedy jej to dojde, že už takto ďalej žiť nechce. To, že teraz ona nestihne povedať, čo by chcela alebo aby jej vysvetlil, čo by ešte chcela, neznamená, že sa to uzavrie. Možno vychladne, privrie oči a vykašle sa na to. Prekusne svoju hrdosť a "pre dobro detí" ostanú v spoločnej domácnosti. A možno sa na to vykašle a dá šancu niekomu, kto si ju váži viac. Ale rozhodnúť sa môže úplne kedykoľvek. Nemusí to byť dnes. A môže mu povedať ok, dávam ti ešte jednu šancu. A o pár dní si povie, že nie. Radšej to ukončí hneď.
Ja by som to neprekusla ani kvoli detom. Sprotivil by sa mi, uz len tym klamstvom. Neviem si predstavit ho stretavat kazdy den, jest spolu, ist niekam spolu, len kvoli detom. To uz nie je zivot. Treba si najst milujuceho partnera a uzivat si zivot a nie sa utrapit pre deti s takymto chujom.
@sonia_wiener ty si pekne naivná 😀 A ešte ona bude zlá že cíti že chlap chodí kade tade trtušit tak si to verifla cez GPS 😀
ale dobre, vlastne niekedy aj dobre nevedieť. naivita a nevedomosť sú údajne kľuč ku šťastnému životu.
@hope87 Ahoj, včera prebehol rozhovor, viaceré ste mali pravdu, ako to asi dopadne...chcela vedieť pravdu, manžel sa uprostred rozhovoru zdvihol a odišiel 🤦🏻♀️ Stihol jej povedať niečo v tom zmysle, že to ľutuje, ospravedlňuje sa, chce normálne pokračovať vo vzťahu a rodine, ako by sa nič nestalo, ona sa má ukľudniť a prestať ho kontrolovať a vyšetrovať, on nebude odpovedať na žiadne otázky, týkajúce sa výletu, pretože on je - zadrel, že ,,slobodný muž,, 😁 Keď odišiel, napísala mu správu, kde mu popriala šťastný ,,slobodný,, život, pobalila 2 tašky so špinavými ponožkami a trenkami, jednu tašku vecí na žehlenie, nech mu ich vyperie jeho kamoška výletníčka 😄 že ju sklamal, neverí mu a ukončuje tento vzťah. Ešte plno super vecí mu popísala, ale nepamätám si všetko...On jej volal, panika v hlase, že ako to myslela, večer už spali s deťmi keď prišiel, teraz je v práci...ale sestra je rozhodnutá ukončiť tento vzťah, už je prekvapivo v pohode, asi si uvedomila, čo za debila má doma. Tak som zvedavá, čo on ešte vymyslí...
Niekedy je lepšie vrátiť sa z kratšej cesty...... sestra zrejme vie, prečo vzťah ukončila, napriek malým deťom. Už len ten jeho postoj k celej veci nasvedčuje čo to bolo za "vtáka"...... Ak by mu na jeho hru pristúpila, už nikdy by sa z toho bludného kruhu nevymotala, pretože tento "vták" to nebral ako svoje zlyhanie ale úplne naopak. Ak by mu takto pekne prešla táto nevera, nechcem ani vedieť ako by to pokračovalo ďalej. Sestra čítala túto našu diskusiu ? Každopádne jej držím palce a veľa šťastia a síl v novom živote bez pretvárky 🍀.
@rawmamka Ďakujem, odovzdám jej pozdrav a povzbudenie...určite sa rozhodla správne, lebo včera sa mi priznala, že také podozrenie z nevery už spolu riešili v minulosti 2x - to som vôbec netušila, ani náznakom to nedala najavo 😒 A jasné, čítala celú diskusiu, z každého názoru si niečo zobrala a veľa vecí jej doťuklo aj vďaka tejto diskusii, takže dík aj za to všetkým 😉
Super! Viem, ze je to pre nu isto tazke ale spravila spravne rozhodnutie. On je totalny slaboch a zbabelec! On si naozaj myslel, ze ju opije suchym rozkom 😀. Ze to lutuje? Neveriiim. Povedal to len "proforma" a dufal, ze toto chabe ospravedlnenie mu bude stacit a tvojej sestre zalezi viac na udrzani si ho kvoli detom ako na svojej hrdosti a stasti. Odkaz sestre, ze je to silna zena, ktora zvladne vsetko. Nech sa nikdy neuspokoji s malom a viac si nechova hada na hrudi. Vela stastia prajem a ak by sa diali nejake zvraty, daj vediet 😉
autorka - a to si predstav, ze pravdepodobne nevies ani tak o uplne vsetkom, tak ako si o predoslych podozreniach nevedela, tak aj teraz si necha urcite veci opat len pre seba, co je ale uplne prirodzene. Ja som hned myslela, ze tam je toho viac a toto nie je jedina a prva vec, kedy toto riesia, akurat o tom nevies. Toto bude len jedna epizoda z viacerych, len sestra na to doteraz takto okato neprisla. Dovolil si uz prilis a ostrazitost mu klesla. Alebo mozno aj prisla, no odpustila, lebo deti, spolocne roky atd atd...
@hope87 Ďakujem, odkážem...😊 Ale vraj to malo nejakú tú ,,výhodu,, to celé, teší sa, že za ten čas trápenia aspoň schudla 4 kilá 😁 týždeň skoro vôbec nejedla a nespala...Zatiaľ je pripravená na nový život, keby sa niečo zmenilo, dám vedieť.
@andrea78 Jasné, aj teraz si myslím, že neviem úplne všetko a ani nevyzvedám, je to ich súkromie, to je jasné, čo uzná za vhodné mi povedala, čo nie - samozrejme chápem. A teraz už verím, že to robil aj predtým, všetko mu prechádzalo v pohode a robil by to zase po celý život...Taký vzťah nemá význam.
autorka - drzim palce😉 nech sa rozhodne dobre a spravne a vytrva vo svojom rozhodnuti. Tento vztah jej nic dobre neprinesie, uz len preto, ze pan ,,slobodny clovek,, to vidi inak a neriesia takuto vec prvy krat. Zachadza stale dalej, sudiac z toho, ze sa Ti uz sestra zdoverila. Vela stastia jej zelam.
Nebude to mať sestra prvé dní, týždne a mesiace jednoduché, je ťažké sa vyrovnať s takým podratom a hlavne s tým, že ona musí rozhodnúť za obidvoch ako ďalej. Som zvedavá, keď už bude naozaj slobodný, nie len s jeho blbými rečami, či pôjde za milenkou, veď si musia dokonale rozumieť - obidvaja podvodníci a klamári.
Sestre posielam veeéľa pozitívnej energie a prajem jej, aby našla ozajstné šťastie pri niekom serióznejšom. Že ,,slobodný človek,,. A to, že si vypýtala tel.č.na tú jeho ,,spolužiačku,, a nedal jej ho, to by mi úplne stačilo, ako usvedčenie a teraz aj keby mi ho dal, tak by som vedela, že sa dohodli, to dobre vymyslela. Bol si ňou moc istý, teraz isto nechápe čo sa deje. Myslím, že až teraz mu to začne dochádzať, že nie je taká naivnučká atď. za akú ju mal a o čo všetko prišiel a že takých ako on môže mať na každy prst desať.

sakra preco ja nemam takych dobrych spoluziakov co ma poberu na vylety zaplatia luxusne apartmany a vecere len tak pre ich dobre srdiecko :D :D :D mal by zbalene ani by nestihol dopovedat celu svoju historku trapnu