Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"
Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.
sestre vsetko dobre toto nebola jednotazova nevera v opitosti na nejakej stretavke ale planovany cin a este chlapec hraje hrdinu
Ďakujem pekne všetkým za podporu, odovzdám alebo dám prečítať sestre 😉
Som rada, že tvoja sestra sa dobre rozhodla. Konečne rozumná žena. Budem jej veľmi držať palce. Myslím, že krásavec ešte prilezie a bude ju presviedčat, aby nepodávala žiadosť o rozvod, naslubuje hory -doly. Dúfam, že sestra bude mať dosť sily odolať a vytrvať. 🍀
Tak toto vyzera ako stastny koniec v zmysle, ze zlo bude potrestane a na dobro snad caka novy lepsi zivot. Drzim palce ;)
Ja som to dala prečítať môjmu manželovi.Zaujala má jeho odpoveď.V prvom rade povedal že je idiot.Kludne mohol povedať,že po ceste tam sa im zmenilo miesto školenia.Ale druhu vec povedal: Možno tá baba naozaj chcela nezištnú pomoc,ale ako každý chlap si hneď začal namyslat že si užije.A samozrejme zistil že to tak není a ako bol naštvaný na to že mu nevyšlo vrznutie ,tak od nervov povedal žene pravdu
@gubcikova Ďakujem za postreh, zaujímavé. No táto náhla zmena služobky by mu neprešla, to by musel zameniť BA za malú obec, v podstate dedinku v Maďarsku, kde sme boli v tých apartmánoch vo februári aj my s nimi, plus kamaráti. Je tam jedna malá reštika, obchod, jazero, nič. Romantické zašité nenápadné mestečko. Aj keby vymyslel, že musel ísť napr. náhle do Budapešti, neobhájil by ubytko 2 hodinky cesty vzdialené (apka v mobile ukázala jeho presnú polohu, aj s adresou). Tak vymyslel toto. To už mohol rovno povedať pravdu, keď je taký frajer a nevymýšľať také bájky...
Sestra je silná žena a rozhodla sa správne. Nezaslúži si ju ten somár, má na lepšieho chlapa. Silno jej držím palce!
Tak to sme nevedeli o tom mestečku.Ale muž hovorí že podľa neho naozaj baba chcela pomoc a ako zistil že to je zadarmo,bez vrznutia,tým vlastne kleslo jeho ego a nasrany povedal pravdu,že preto až na tretí deň,lebo bol urazený.preto potom aj povedal že jej nemá čo vysvetľovať a nebude odpovedať.To je teda len názor môjho muža on to berie s toho mužského pohľadu
@gubcikova Tato teoria ma podla mna veeelmi daleko od pravdy. Je to az moc prekombinovane. Ale praveze chlapi takto nepremyslaju, nekonaju, aj ked paradoxne to napadlo tvojho chlapa 😀. Naco by tam ostaval dalsie dva dni z trucu? Je to blbost...ale chapem, ze tvoj chlap si chcel podvedome najst dovod konania druheho chlapa 😉.
@gubcikova nuz, davala by som si pozor, co ti muz vyklada o svojich sluzobkach a vyletoch... 😆
@gubcikova On sa do toho ale tak zamotal, že na jeho príbehu je toľko nezrovnalostí, že až...A ak by to aj bola pravda, prečo jednoducho žene doma nepovedal, že idem odniesť nejakú známu do Maďarska, potrebuje niečo vybaviť, normálne na otočku a hoci aj by po ňu na druhý deň znova prišiel. Táto cesta nebola náhoda, toto plánoval týždeň, možno aj viac 🙄 A tá baba, nevedela, že má rodinu, nebolo jej to divné, že starý kamoš si v pohode vybehne na výlet skoro na dva dni? A určite sa zhodneme, že ženatý muž s malými deťmi nemá čo chodiť po výletoch so spolužiačkami (ktorú údajne 10 rokov nevidel) ona ho zrazu pozvala na kávu, na nej boli polhodinku a čírou náhodou toto celé naplánovali. A poslušne spali v 2 apartmánoch. Jaj, len to píšem a neverím tomu 🤥
@maranta_leuconeura nechodí na sluzobky a výlety 😉
Autorka aha tak neviem potom.ked on zatajil rodinu ,tak to už je iné.Moj povedal že je idiot a dobre tvoja sestra robí,ak tam to bolo aj v minulosti.A keď som ku prečítala že povedal že on je slobodný muž tak sa smial teda riadne,že ako toto môže povedať chlap žene do očí
Podla mna ani jedna z nas by takemu to pribehu neuverila. Bohuzial, najsmutnejsie na tom je, ze dokazal zapriet svoje deti a svoju zenu. To by som byt ja nou proste neodpustila
@gubcikova Nehnevaj sa, ale to čo vymyslel tvoj muž je pomaly tak neuveriteľná story ako tá od pána "vtáka"..... To, či nemáš doma podobný exemplár, je úplne jedno, možno áno možno nie, každopádne na to, aby ťa niekto podviedol nemusí chodiť ani na služobky, ani na výlety, stačí chodiť do zamestnania - najvyššie percento nevier sa odohráva práve na pracovisku.
Baby, zabudli sme, ze chlapi myslia uplne inak ako my zeny a nejak im to nedochadza, ze to ani nedava zmysel. A hlavne, my sa vo vsetkom rypeme a rozoberame vsetko zo vsetkych stran.
Jednoznacne sa sestra rozhodla spravne a snad uz bude mat len stastie pri vybere dalsieho partnera/otca.
@gubcikova Ja Ti ďakujem za Tvoj názor a pohľad chlapa, veď o tomto je tá diskusia, ako to vidí nezainteresovaný človek, o to lepšie, ak je to muž 🙂 Veď to je úplne ok, sme rôzni a každý k tomu môže mať nejaký postreh.
A inak co pan manžel na tu sms o pobalenych taškách?vies pokracovanie?
@gubcikova Tu nešlo o tvoj vzťah, ale celkovo o ženy, ktoré si myslia, že práve ony majú doma ten typ, ktorý by nikdy nepodviedol. Ani môj ma nikdy nepodviedol a verím, že ani nepodvedie, nie je ten typ 😉. Ale život ma naučil, že na všetky situácie platí - nikdy nehovor nikdy 🙂. To je celé, myslím, že nemá cenu to ďalej rozoberať.
@zdenkastanka Noo, pokiaľ viem, info z dnešného rána, 3 tašky má stále pobalené v chodbe, no akosi sa mu ich nechce nikam zobrať 🤭 Asi čaká, že si to ona rozmyslí a vyperie, vyžehlí...ani mu nevarí, čo ho predtým stále každý večer čakala teplá večera aj s obsluhou. Tak hádam v tom sestra vytrvá, on akoby si nechcel uvedomiť, že sa to už skončilo, čakal možno, že bude pár dní urazená a potom ju to prejde a pohoda a zrazu toto...
Podelím sa s vami o cast mojho pribehu... v case, ked som cakala nase 2.dieta, koncom osmeho mesiaca odisiel moj muz na sluzobku. V noci o 3tej som sa zrazu zo spanku posadila na postel, plakala a nemohla prestat. Nechapala som.. ranny telefonat s manzelom ma neupokojil, podivna intuicia pracovala. A tak som sa mu po navrate naburala do mobilu, zistila, ze bol s kolegom v bordeli. Konfrontovala som ho. Vraj kolega bol iniciator, stiahol ho so sebou, ten aj siel s dvomi babami na izbu.. a ten moj sa za seba strasne hanbi, tiez odisiel s jednou, ktorej ale len hovoril, ze nemoze, ze ma doma tehotnu zenu. Ona ho chvalila, ze bodaj by vsetci zakaznici boli taki. A aj ho zvadzala, ale on odolal a je na seba aj hrdy, lebo bola ozaj kocka...
Dnes sme relativne cerstvo po rozvode, 6 rokov po tejto udalosti. Donedavna sa mi dusoval, ze jeho stit a svedomie su voci mne ciste, nedavno priznal, ze len raz 7 rokov dozadu sa vyspal s kolegynou a odvtedy mi bol verny 🙈
Myslim, ze ked sa nieco taketo deje, intuicia nas neklame a spravit to ide naozaj len realnou snahou, laskou, ktoru aj naozaj citime. Pokial to tam nie je, taha sa to takto dalej, az kym jedneho dna jednej strane dojde trpezlivost 🤷♀️
@kudyca Ou, to ma mrzí, muselo to byť pre Teba ťažké 😒 Ja nechápem tých mužov, fakt. Hlavne tých, ktorí majú rodinný život v poriadku, doma atraktívnu ženu, deti, fungujúcu domácnosť, full servis, žiadne problémy so ženou, žiadne hádky, nezhody, na pohľad ideálna rodina a potom toto. Žeby tá ,,nuda,, a stereotyp doma, chcú si niečo dokázať? Možno som v tomto naivná, ale nerozumiem tomu, že takto riskujú rozpad šťastnej rodiny 🤷🏼♀️
@autorka len bud sestre oporou, nech urcite vytrva a nenecha sa obmäkčiť. Je dost mozne, ze on teraz trucuje a neberie tie 3 tašky vazne alebo mu je to len jedno. Mozno odtial ani neodide. Jeho hrdost a sprostost je vacsia ako to, aby si uvedomil, ze to je len a len jeho chyba. Ze jeho vinou je to takto a jeho zena NIE JE povinna mu odpustit, lebo on to tak chce! Ten by sa mal teda poriadne pozriet do zrkadla, byt chlapom, priznat si zlyhanie a odist.
Inak, ja by som si asi nedala pokoj, kym by som nezistila, kto je ta zena uz len preto, aby som jej poslala nasu rodinnu fotku s venovanim, ze uprimne dufam, ze vylet v HU(a.k.a sluzobka v blave 😅) bol krasny a ze si oddychla rovnako ako moj buduci-byvaly a ze uz ho ma len pre seba 😀