Tretie dieťa s tretím partnerom
Mám dve deti z predošlých vzťahov, ktoré nevyšli. Teraz mám nového priateľa a ostali sme tehotní, priateľ po dieťati veľmi túži, keďže si myslel, že už dieťa mať nebude. Ako by ste vnímali vy a vaše okolo tretie dieťa s tretím chlapom? Je zodpovedný, pracovitý, chce svadbu a najradšej by si osvojil aj deti z predošlých vzťahov (deti vychádzajú dobre s otcom, čiže to nepripadá do úvahy). Osobne by som dieťa brala, avšak mám aj trošku paniku, nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci - po rokoch si človek odvykol od láskavých prejavov a do toho ešte bývalý robí problémy, keďže sa nevie s priateľom vyrovnať a ja mám z toho mega stres a paniku.
"Ostali sme tehotni" je novy druh materskeho pluralu?
@anonym_e291ac presne nad tým som sa aj ja pozastavila je to hrozné 😂😂😂
Ženy, Kollár môže mať aj cez desať u nej tri je cez? Mám známu ktora má troch synov,s tromi chlapmi každý inej národnosti. Za každ mého bola aj vydatá. Neviem,či je chyba v nej alebo len priťahuje debilov ale nevyšiel jej ani tretí aj štvrtý vzťah.
@anonym_b4808a nie že by som to schvaľovala, to nie, ale Kollár dokáže tie deti zabezpečiť, žena ak ostane v dnešnej dobe sama s tromi deťmi, to bude mať sakra ťažké, ak nemá nadštandartný príjem. Ostáva dúfať, že jej tretí vzťah vyjde
podla mna dalsia vymyslena tema.Ved autorka ani raz nereagovala.Klasika zalozi sa hakliva tema a autor viac ani bu ani mu.Ako nehovorim ze sa toto nestava aj v realite.Ale tu take temy sluzia vyslovene len na hadky a zvady
To je super, keď sa rozídeš aj s týmto, tak budeš mať vďaka výživnému budeš mať základný plat.
Ja si úprimne o cudzích ľuďoch nemyslím nič, lebo je to ich život, za seba poviem, ja by som 3 deti s 3 mužmi mať nechcela.
@martuska_1984
Dievcence, ze sa nehanbite. Takto sikanovat a ponizovat zenu, ktora este caka dieta a ocividne sa o vsetky deti stara, pretoze ju zaujima, akeho partnera ma, a ze si ostatne aj chce osvojit, je pracovity a chce svatbu.
V dnesnom svete, kde je skoro v kazdom vztahu nevera, drogy, alkohol a nasilie, som niesom prekvapena z autorkyneho prispevku.
Ja sama som prikladom, bola som vydara 8 rokov a mam uz dve velke deti. Cele mazelstvo som bola tyrana a vyuzivana, vo strachu aj odist, lebo mi moj ex robil velmi velke problemy, vyhrazal sa ze mi zoberie deti, znici mi zivot atd. Pritom ja za svoje deti umrem. Druhy krat asi po dvoch rokach som si nasla priatela, ano miloval moje deti, ale po nejakej dobe upadol do drogov, a ja som v tom otehotnela. Bolo velmi tazke ho nechat, pretoze ma nechcel nechat byt, prenasledoval ma. Jak som ho konecne nechala, po nejakej dobe som nahodou poznala svojho teraz uz manzela, s ktorym mam dieta, je to jeho prve a nase posledne. Osvojil si aj moje dieta s druhym partnerom, pretoze som ho nedala na rodny list a starsie neni mozne, kvoli ich otcovi. Je to velmi komplikovany proces, ale teraz už su to velke deti, takže možno budeme moct zmenit daco, zrobit a zbavit sa ho nadobro aj z papíerov, pretoze sa o nich ich oco nestará. Mojho manzela volaju oco. Co vám povídat. Moj manžel miluje vsetkych styroch rovnako, dává im rovnako a mna lubi a respektuje pre moju lásku ku svojim detom a kolko som za nich bojovala roky, za ich stastie.
A nie niesom k-va, jak by si niekto povídal, já ani s chlapami nerozpravam ked nemusím, a moj mi je věrný až za hrob.
Možno aj autorka si přešla peklo, tak ako ja. Vsetky moje vztahy boly dlhodobe, nie na jednu noc. Není třeba sudit, ked neviete.
Kolko zien aj tu na koniku by z fleku spalo s inym muzom, len tak. Ale já nie. Já som nedokázala ist na potrat, aj ked som mala velmi zlu situaciu. Lubila som svoje dieta hned ako som vedela, ako som vedela, ze som tehotna. Neviniatko moje.
Je to smutné , já som sa tiez tryznila, že 4 deti s tromi chlapmi. Povznesla som sa nad tu věc a povedala som si " ty niesi k-va, ty si žena, ktoru len sproste vyuzili, tyrali a ponizili", vstala som tak z popola zo dna na den.
Prajem vsetko najlepsie, naj Boh zehna stastim, zdravim vasim detom aj vam 🙂
podla mna dalsia vymyslena tema.Ved autorka ani raz nereagovala.Klasika zalozi sa hakliva tema a autor viac ani bu ani mu.Ako nehovorim ze sa toto nestava aj v realite.Ale tu take temy sluzia vyslovene len na hadky a zvady
@anonym_3b878a neviem, či vymyslená, má tu tému spred pár rokov, ja osobne takú ženu poznám, má tri deti s tromi mužmi, ani s jedným nežije, ale ona šla vždy po týcn dobre zabezpečených, takže nemá problém deti uživiť
@martuska_1984
Dievcence, ze sa nehanbite. Takto sikanovat a ponizovat zenu, ktora este caka dieta a ocividne sa o vsetky deti stara, pretoze ju zaujima, akeho partnera ma, a ze si ostatne aj chce osvojit, je pracovity a chce svatbu.
V dnesnom svete, kde je skoro v kazdom vztahu nevera, drogy, alkohol a nasilie, som niesom prekvapena z autorkyneho prispevku.
Ja sama som prikladom, bola som vydara 8 rokov a mam uz dve velke deti. Cele mazelstvo som bola tyrana a vyuzivana, vo strachu aj odist, lebo mi moj ex robil velmi velke problemy, vyhrazal sa ze mi zoberie deti, znici mi zivot atd. Pritom ja za svoje deti umrem. Druhy krat asi po dvoch rokach som si nasla priatela, ano miloval moje deti, ale po nejakej dobe upadol do drogov, a ja som v tom otehotnela. Bolo velmi tazke ho nechat, pretoze ma nechcel nechat byt, prenasledoval ma. Jak som ho konecne nechala, po nejakej dobe som nahodou poznala svojho teraz uz manzela, s ktorym mam dieta, je to jeho prve a nase posledne. Osvojil si aj moje dieta s druhym partnerom, pretoze som ho nedala na rodny list a starsie neni mozne, kvoli ich otcovi. Je to velmi komplikovany proces, ale teraz už su to velke deti, takže možno budeme moct zmenit daco, zrobit a zbavit sa ho nadobro aj z papíerov, pretoze sa o nich ich oco nestará. Mojho manzela volaju oco. Co vám povídat. Moj manžel miluje vsetkych styroch rovnako, dává im rovnako a mna lubi a respektuje pre moju lásku ku svojim detom a kolko som za nich bojovala roky, za ich stastie.
A nie niesom k-va, jak by si niekto povídal, já ani s chlapami nerozpravam ked nemusím, a moj mi je věrný až za hrob.
Možno aj autorka si přešla peklo, tak ako ja. Vsetky moje vztahy boly dlhodobe, nie na jednu noc. Není třeba sudit, ked neviete.
Kolko zien aj tu na koniku by z fleku spalo s inym muzom, len tak. Ale já nie. Já som nedokázala ist na potrat, aj ked som mala velmi zlu situaciu. Lubila som svoje dieta hned ako som vedela, ako som vedela, ze som tehotna. Neviniatko moje.
Je to smutné , já som sa tiez tryznila, že 4 deti s tromi chlapmi. Povznesla som sa nad tu věc a povedala som si " ty niesi k-va, ty si žena, ktoru len sproste vyuzili, tyrali a ponizili", vstala som tak z popola zo dna na den.
@anonym_f8edf2 práveže jej to píšu preto, lebo nikde nemá záruku, že jej tento vzťah vyjde. Ja jej to úprimne želám, napriek tomu, že k celému životu pristupuje nezodpovedne, preto jej tu je nakladané, A vetu, že by dieťa aj brala, hádam ani netreba komentovať.
@anonym_f8edf2 práveže jej to píšu preto, lebo nikde nemá záruku, že jej tento vzťah vyjde. Ja jej to úprimne želám, napriek tomu, že k celému životu pristupuje nezodpovedne, preto jej tu je nakladané, A vetu, že by dieťa aj brala, hádam ani netreba komentovať.
@anonym_20e1db ja si myslim, ze "by dieta aj brala" je myslene tim, ze ma strach, prave z toho co tu dievcata pisu, chce byt spokojna, avsak neni zvyknuta asi na dobre chovanie sa partnera a jeho starostlivost, lebo si "odvykla". To moze znamenat, ze si ta zena presla svojim, chce mat radost z dialsieho dietatka, ale boji sa okolia a spolocnosti. No a pozri sa, co tu zeny hovoria sami. Vsak to je hroza. Je moderne byt neverny a ja neviem ako lovit chlapov, ale ked sa zene, ktora sa stara o deti, nepostasti na chlapa, tak je sudena az az. Nie kazdy chlap sa ukaze co je zac od zaciatku vztahu, kolkokrat sa prejavi po roku, dvoch, zmene situacie.... ja by som chcela.vediet kolko tu z dievcat ma ozaj stastne manzelstvo bez nevery, alkoholu, drog, nasilia a inych veci, ktorych normalny vtah nema mat.....
@martuska_1984
@anonym_f8edf2 áebo si žena, ktorá sa nechala sprosto využiť. Hádam ti tí hlúpi partneri neboli pridelení. Sama si si takých vybrala, tak zo seba nerob obeť.
Prečo Ťa vôbec zaujíma, čo si tu kto myslí? Dôležité je, aby si bola spokojná Ty... Nikto z nás nemal obuté Tvoje topánky , nech si každý uprace pred vlastným prahom a všade bude čisto!
Nič viac, nič menej ❤
@martuska_1984 mám niekoľko takých žien v blízkom okolí. Dve z nich žijú s tretím partnerom, tretia si našla s odstupom času štvrtého, s ktorým už dieťa neplánuje. Všetky sú šťastné. Ja si o nich nič nemyslím, vidím len 3 šťastné rodiny… nerieš okolie.
@anonym_f8edf2 prosim? Sa uvedom, čo píšeš. A ano robíš zo seba obeť. Skus prevziať zodpovednosť za to čo si si vybrala a nehadz vinu na iných. Aj ty si na vine.
@anonym_3b878a neviem, či vymyslená, má tu tému spred pár rokov, ja osobne takú ženu poznám, má tri deti s tromi mužmi, ani s jedným nežije, ale ona šla vždy po týcn dobre zabezpečených, takže nemá problém deti uživiť
@anonym_20e1db ale nemať problém uživiť neznamená aj dobre vychovať.
Áno Kollár nemá problém svoju škôlku uživiť, ale o dobrej výchove sa hádam ani nikto nejde baviť...
Nestará sa nijako inak, ako finančne.
@anonym_f8edf2 prosim? Sa uvedom, čo píšeš. A ano robíš zo seba obeť. Skus prevziať zodpovednosť za to čo si si vybrala a nehadz vinu na iných. Aj ty si na vine.
@anonym_f8edf2 vždy ma človek na výber. Len niektoré ženy sú žiaľ také zúfalé a stoj co stoj potrebujú chlapa.
@aurora33 ma pravdu. Tie ženy robia zo seba "handry" uplne dobrovolne. Len škoda, že potom vychovaju presne také isté dcéry. Bez štipku ucty, sebavedomia....
Tak spokojna by som sice nebola. Resp nie je prijemne pocuvat narazky ale.... mame 4 deti. Vsetky nase spolocne a aj tak casto pocuvame ci su vsetky nase.... ze dnes je to skor-moje/tvoje/ nase.
@anonym_20e1db ja si myslim, ze "by dieta aj brala" je myslene tim, ze ma strach, prave z toho co tu dievcata pisu, chce byt spokojna, avsak neni zvyknuta asi na dobre chovanie sa partnera a jeho starostlivost, lebo si "odvykla". To moze znamenat, ze si ta zena presla svojim, chce mat radost z dialsieho dietatka, ale boji sa okolia a spolocnosti. No a pozri sa, co tu zeny hovoria sami. Vsak to je hroza. Je moderne byt neverny a ja neviem ako lovit chlapov, ale ked sa zene, ktora sa stara o deti, nepostasti na chlapa, tak je sudena az az. Nie kazdy chlap sa ukaze co je zac od zaciatku vztahu, kolkokrat sa prejavi po roku, dvoch, zmene situacie.... ja by som chcela.vediet kolko tu z dievcat ma ozaj stastne manzelstvo bez nevery, alkoholu, drog, nasilia a inych veci, ktorych normalny vtah nema mat.....
@anonym_f8edf2 túto otázku myslíš vážne? ja by som chcela.vediet kolko tu z dievcat ma ozaj stastne manzelstvo bez nevery, alkoholu, drog, nasilia a inych veci, ktorych normalny vtah nema mat.....
V mojom manželstve nič nie je z toho, čo si napísala, ani nevera, násilie, drogy, alkohol. Dnešné ženy väčšinou už majú dosť rozumu na to, aby s takýmito indivíduami nevstupovali do vzťahov. A potom je tu tá menšina, ktorá bude stále skúšať, že raz to snáď konečne vyjde a pán božský sa zmení lebo bábätko.
mam znameho, ktory tiez mal 2 surodencov a kazdy mal ineho otca a to sa dialo uz pred 40-50rokmi. ako na prvy pohlad to nevyzera dobre, ale hlavne ze ste zdravy, stastny, spokojny, zabezpeceny a druhych do toho, ze kazdy ma ineho otca, nic nie je 🙂
@lauruska_sumienka na pohľad vyzeraju zle aj gramatické chyby.....
Keď žena nevie vopred že o tri štyri roku ju bude muž bit, zamykať, zakazovat kontakt s okolím, ponižovať, atď tak to neznamená že je hlúpa hus.
Tak isto nevie že dva roky ju bude buzerovat svokra ktorá chodí k nim robiť komando a muž sa len mlčky prizerá.
Už má žena dve deti s dvoma mužmi a nie je hus,ani slapka, ani spodina, ani nemá IQ hojdací koník a ani nie je taká vadna aby ju trebalo zamykať alebo komandovat.
Potom príde tretí muž, medzi tým roky bežia. Konečne je šťastná a má tretie dieťa s tretím mužom. Vyzerá to že to konečne vyjde. O niekoľko rokov sa uvidí.
Mňa napadla jedna teta od nás, dlho predlôh nemohli mať deti až prišla domov s tým že jej doktor povedal že má ísť do kúpeľov. Veru aj šla a do 9mes porodila, po čase zatúžila po ďalšom dieťati, zas po kúpeloch ostala tehotná, po treťom to bolo podozrivé aj jej mužovi ale rozviedli sa až po štvrtom. To už bolo veľa aj u nej muža. Kto bol otcom jej štyroch modrookých blonďavých deti neviem, ale každa senzácia raz vyprchá. Po čase si na to nikto nespomenul.
Blahoželám k bábätku a dúfam že tentokrát si vybrala dobre
@katica06 zázračné kúpele, nie aby bol rád.... 😀
@martuska_1984 je to tvoj život. Tak budeš mať 3 deti s troma mužmi. No a čo. Čo koho do toho. Tvoje prvé deti vychádzajú s otcami dobre, čiže si vybrala dobrých otcov, len vám ako partnerom to nevyslo. Kolko žien tu ma 3 deti a jedného debilného otca vybrali, čo sa nestarajú, alkoholici, týrali ich, domáce násilie atd...... Ako im to v živote pomohlo. Nijako. To je za mna ovela horsia situácia. Tak sa zoberiete a budete mať dieťatko. Je to pekne a pekne je aj ako si to napísala, že ste tehoní.....tak to ma byť, lebo ste v tom obaja. Tiez bezne pouzívam, ked sú deti alebo muž chorí, že sme doma chorí. Lebo sa ten stav týka aj mna. Držím ti palce. Zoberte sa a pekne spolu nažívajte v láske. 🍀
@anonym_f8edf2 vždy ma človek na výber. Len niektoré ženy sú žiaľ také zúfalé a stoj co stoj potrebujú chlapa.
@aurora33 ma pravdu. Tie ženy robia zo seba "handry" uplne dobrovolne. Len škoda, že potom vychovaju presne také isté dcéry. Bez štipku ucty, sebavedomia....
@lienka.7 ved toto, ona to nevie pochopiť že si tých chlapov vybrala ona a ide to zhadzovať na nich. Logika nikde. Ale ide sa tu do mňa obuvat 😂😂😂
Ja takú poznám, má 4 so 4 chlapmi a každého milovala, a každý miloval ju a preto to pečatili dieťaťom 😂 teraz je samozrejme sama, ale celkom fajne si žije z alimentov, plus zo seba robí uboziatko, takže jej nevedomé okolie pomáha od jedla po ošatenie a vozenie detí kam treba ...
@martuska_1984
@anonym_f8edf2 druhy miloval tvoje deti a upadol "do drogov"
Tento tretí tiež miluje tvoje deti,on do drogov upadnúť nemôže??
Kde mas tu istotu?
Kde si teraz a co si zažila su iba tvoje rozhodnutia, nikoho iného iba tvoje.
8r sa nechať týrať? Z tej veľkej lásky k deťom, ako opisujes, si urobila co? Nechala si ich 8r žiť s tyranom? Co si urobila aby si ochránila svoje deti?? Kedze ich tak milujes. Čakala 8r na co? Na zázrak?
@anonym_f8edf2 podla mňa sú husi ženy, ktoré sa nechajú otĺkať a týrať a vidia to ešte aj ich deti.

Skôr si myslím že si vyberala ten typ chlapov