Tretie dieťa vo veku 33 rokov
Ahojte mamičky. Mám 33r a veľmi túžim po 3 dieťatku mám 8 a 5 ročného syna . Čo si myslite vy o treťom v tomto veku ?mam chvíle kedy nie ale väčšinou prevláda tá túžba mat ešte jedno. Manžel už nechce 🤦🏼♀️😂
@katika1811 nejde o to co si myslime my, ale co chces ty a tvoj muz... 33 nie je vysoky vek na prve dieta, nieto na tretie...
A preco ten smajlik plieskajuci sa po čele ? Keby nemate ziadne nepoviem ale 3 deti je uz celkom dost, respektovala by som manzela .
@katika1811 v takomto veku? Máš 33…..kopec žien v tímto veku čaká lem prvé dieťa
@katika1811 prečo nie ak presvedčíš aj manžela tak úplne v pohode ja som posledné rodila 38
Pred tyzdnom som rodila druhe v 40 😂 V 33 som tak chodila po dovolenkach
Ja si myslím, že ak manžela nasilu presvedčiš, môže to viesť k dosť vážnemu narušeniu vášho partnerského vzťahu. Nie každý zvláda náročnú výchovu malých detí...
.
Problem nie je 33 rokov, problem je manzelov opacny nazor a to, ze s tym nie je stotozneny. 🙃
@katika1811 chces dievčatko však? Chápem tu túžbu...
Veru. Ani nie tak vek-to by som riesila mozno po 40-tke ze vek... ale tu ide o dieta ktore ma byt vase. Nielen tvoje rozhodnutie lebo ty chces.
@katika1811 Ja som mala v 30 prvé teraz mám 34 a snažíme sa o druhé. Vek by som absolútne neriešila. Pokiaľ sa manžel na to necíti mala by si to rešpektovať.
Tak túžba je jedna vec, treba sa reálne pozrieť na to, či dieťa zvládnete finančne (aj keby vypadli oba príjmy nie len tvoj) ale aj psychicky, lebo napríklad ja mám v okolí malé deti, tie ma vrátili do reality, že 3. Nechcem, nezvládla by som to v takej psychickej pohodičke ako teraz s 2 🙂
A s kym si ho chces urobit ked manzel nechce? 😅
@katika1811 ja som mala prve v 30, druhe v 32, tretie v 37 a stvrte kratko pred 40...aky je 33 vek? Kebyze povies, ze 43, tak sa zamyslim...no len, ked manzel nechce, tak🤷♀️
@katika1811 chces dievčatko však? Chápem tu túžbu...
@alchemilkazltozelena nie máme dievcatko aj chlapca takže nejde o pohlavie 🙂 ale tá túžba mat tretie 😂nieje ma gel vyslovene že nechce tretie ma argumenty že už je dobre si viac menej samostatne ale mňa to stále láka 😂zas nechcem ro nasilu to nie
@katika1811 ja som mala prve v 30, druhe v 32, tretie v 37 a stvrte kratko pred 40...aky je 33 vek? Kebyze povies, ze 43, tak sa zamyslim...no len, ked manzel nechce, tak🤷♀️
@nevenka tak super 🙂 ja sa na ro cítim a stále vravím že ešte môžeme mat 😂
Prvé som rodila v 19 . Druhé v 20 . A tretie v 33 😅 za mna super 🙂
Vo veku nie je problem, ale v tom, ze manzel uz dalsie dieta nechce.
To nie je o veku … ten je uplne v poriadku, ale mate na to financie? Ak by sa manzelov nieco stalo alebo ta opusti vies uzivit 3 deti? Preco sa on na to neciti? Chciet je pekne ALE dieta nie je x-ta kabelka s ktorou manzel nesuhlasi a ked ai ju kupis tak je 3 dni ofucany a zabudne. Ze existuje
@katika1811 vek je v poriadku, ale tvoj manzel nechce.
@alchemilkazltozelena nie máme dievcatko aj chlapca takže nejde o pohlavie 🙂 ale tá túžba mat tretie 😂nieje ma gel vyslovene že nechce tretie ma argumenty že už je dobre si viac menej samostatne ale mňa to stále láka 😂zas nechcem ro nasilu to nie
@katika1811 no my sme to mali rovnako, deti mali 7 a 5 rokov, tiez chlapec a dievca, takze toto bolo "vybavene", no a prisiel covid, boli sme na tom podobne, ze aj sme chceli, aj vahali, ti dvaja uz pomerne velki, samostatni...no a stalo sa. My sme nepouzivali antikoncepciu, len som si sledovala priznaky, no a 1 som akosi odignorovala, ovulacia prisla trosku skor a bolo to. A pri stvrtom bol v hre zase covid, rozhadzany cyklus.
Tiež som tak nejako bola, do 35 som veľmi chcela, potom som už upustila a prekvapko v 38r😅
Manžel lepsie uvažuje 😀
34 som rodila druhu a pre mna staci. 35 bol strop ale do 3 deti by som v dnesnej dobe neisla.nemame na to uz ani energiu ani priestor (izby auto) ani financie..pokial im chceme nieco aj nasporit a zanechat.pre mna su dve akurat.a moj muz by tiez uz dalsie nechcel..
@katika1811 Ak sa nato cítiš a manžela spracuješ prečo nie..Ja som mala druhé v 33
@katika1811 manžel na to pozerá zrejme tak, že už ste taký parťáci, že už môžete ísť aj na túru do prírody, že je menej starosti okolo detí, keďže sú už väčšie. No často to tretie dieťa je potom takým miláčikom všetkých. Možno časom polavi, ostáva to len skúšať či ho presvedčis 😍
@katika1811 spíšte si pre a proti musíte sa vy dohodnúť. My máme 2 ja by som chcela ešte jedno tak v 35. Ale uvidíme ak by manžel nechcel na 100% nešla by som do toho.
@katika1811 v popise si dala že máš 8 a 5 ročného syna ..
Ja som mala tretie dieťa, keď som mala 33 rokov

@katika1811 Súhlasím s manželom.