Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
@autor Samozrejme, ze nemozes dat uplne vsetko rovnake v tej druhej teme....to by bolo moc napadne.
To ozaj pouzivas terminologiu, ze je vidiet fazulku pri komunikacii s chlapom, co ma 11 rokov priatelku a mal s tebou par krat sex? Dufam nie. Predtym si papucky chcela davat. Fakt si nemyslim, ze toto pise realna osoba.
Autorka kľudne sa ozvi aj v tejto téme, a môžte si podiskutovat https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/muz-caka-dieta-s-inou-ako-sa-zachovat/
Ako vás obe zavádzal 😜😉
Nevraviac o Tom že pár strán dozadu si písala že sa prvá neozveš
@srdeenko19 Nuz zda sa, ze som mala s tym fejkom pravdu.
@mircalla si si istá? 😃
@oktober3
Naozaj by si klamala, že si o bábätko prišla?
Veď on nezmizne na druhú stranu zemegule, keď by ťa stretol s riadnym bruškom za pár týždňov? Veď nie je celkom mimo, že by mu to nenapadlo.
Naozaj by si potom riskovala aj možné súdne ťahanice, ktoré by možno podnikol on.
Vieš si predstaviť, že on po tom prvotnom šoku by sa možno na to dieťatko aj tešil? A že by si ho skúsila takto hnusne oklamať. Veď to dieťa nie je len tvoje.
Baby ja neviem, to si skutočne myslite, že muži nemajú žiadne city?
Ešte keby mu to nebola povedala a naozaj by sa už nikdy nestretli- vojak, misia atď.
Možno vtedy by stalo za zmienku, ostať sama s baby a nepovedať nič. Ale takto???
@katkazuz No povedal mi, že je stále ešte v šoku..dnes si máme volať 🤷🏻♀️ zatiaľ sa neozval keď som mu povedala, že sa tehotenstvo potvrdilo.
A zase len čakáš, kedy sa ti pánko ozve.
Ale on nezavola a tak tu budes par stran pridavat o tom ako sa doprosujes o stretnutie.
Prečo nenapíšeš tej jeho priateľke,že si tehotná? To by sa ti určite hneď ozval 🤭
@srdeenko19 Ano, som si takmer ista.
@really8 možno to píšu admini.
@zltalienka presne na rozprudenie debaty a "aby reč nestála"
@autor Fotkou zo sona sa nepochvalis? Kedze tvrdis, ze toto je naozaj, daj nam aspon fotku zo sona
si sa s nim stretla 3x a vies, ze nemaju dieta👍
No čo autorka, stále čakáš?
@samik88 Niekde som čítala, že jej povedal, že jeho súčasná priateľka sa o tom nemá vôbec dozvedieť, takže on v podstate klame aj tú a klamal aj túto, lebo jej narozprával celkom niečo iné ako je jeho súčasný život (blbosti o spolubývajúcej, nefunkčnom vzťahu atď.) ako to robia všetci muži, ktorý si chcú nájsť bokovku k svojej rodine.
Ahoj. Je dobré, ze mas nejaké financie, zázemie, podklad, sama pre seba, si písala. Urobila si, co si mohla, jemu si tehot.oznámila. mozes mu aj ukázat nejaký nález od doktora, alebo aj neskor. Ak bude o to vlastne žiadať. Bav sa,s ním len to, čo vlastne on žiada. Straz si prosím ťa svoj smer, zdravie, neurob si s bábom zle a zlo, nie je to potrebné, staraj sa o vas dvoch/dve, two in one zatiaľ. Ak ti bude on písať, vravieť spatné veci, nereaguj, povznes sa. Nálezitosti tykajuce sa technickych parametrov, tehotenstva, porodu, mena, alimentov, atd, s nim prekonzultujes, postupne, ked nato príde, ked sa k tomu dostanete. Ak ta aspon zopar raz odprevadi na poradnu k doktorovi, bude dobre. Ak aspon volaco zo seba tento muž dá, z hocijakeho spektra, tiez bude dobre. Ak by sa úplne unormálnil, alebo po čase, alebo časom, tiež bude dobre. Ak vytvorí zo seba iba čosi, aj to bude. Ty si ty, myslis, vies, ze sa chces o seba starat a o vas dvoch, mas nejake predstavy a nikto ti ich nesmie brať. Teraz odkaz pre teba, ako aj pre všetky ženy , čo sú tu a ti písali hocijaké kritiky a obviňovačky, ich fantasmagórie sveta: choďte do riti! Kazdá jedna velmi dobre vie, ze sa moze vydať za princa života na koni a skoncí po čase s deckom/ deťmi na krku ako tá najviac rozvedená a zlomená, vyničená chudera, pretože ty nevieš, čo ti tvoj najlepsí a najúzasnejsí princ časom urobí! Otvorte si oči a tu tejto mladej žienke preto iba poprajme veľa síl, zdravia, úspechov a veľa náklonnosti od jej nápadníka " " , pretože, ako može byt niekto abnormálne ideálny od začiatku a na konci byt zrúda, tak moze byt aj niekto chladný a vlažný, co sa moze stať omnoho lepsím neskor a časom. Nie je nikomu na chválu, ze má doma úžasného, ktorý robí veci, o ktorých nemáš potuchy alebo úžasného a po čase skoncíte s vycerenými zubmi na seba. Preto tejto zene nemá ani to najmensie právo tu jedna z vás napísať cokolvek krivé.
@kassandra25 ona ho nechce rozisla sa s nim, co tu splietas? stretla sa s nim AZ 3x a otehotnela, ak to co pise je pravda / co nieje/ je rovnako naivna sko ty.
Jasne muz co nechce ju ako partnerku nechce dieta sa dotreoe z ineho mesta na poradnu👍
@kassandra25 a jeho dlhoročnej partnerke nevenuješ ani riadok? Tá nestojí ani za reč? Nikomu nie je ľúto, že tam niekde je oklamaná žena, ktorá o ničom netuší? Prvé, čo by mala autorka spraviť, je nájsť tu ženu a povedať jej všetko. Ten klamár si nezaslúži svoju dlhoročnú partnerku. Ten chlap je zrúda od začiatku do konca.
@dota6 nie. Presne tak. Jeho dlhorocnej partnerke nevenujem ani riadok. Písem autorke na jej príspevok, nie niekomu inému. Autorka nic nemusí, iba raz zomriet, preco by mala vyhladávat nieco iné, co nemá súvis s jej budúcnostou, robiť rošambó a škodiť sama sebe. Neobhajujem druhú ženu, ani nelutujem, kazdý má aj oči, aj uši, aj cíti, aj ústa a vie hovoriť. Tehotnej autorke by akékolvek umelé škodenie si samej sebe iba bolo na prítaz a nie na odlahčenie a tu je veľmi smutné, ze ty nezmýslas ako doktor a nechránis akékolvek zdravie tehotnej ženy a plodu, ale vyrábas radsej hlúpe intrigy a podnietujes k nim. Hanbi sa
@kassandra25 toto si napísala strašne hlúposti. Ty tu radia autorke aby bola vďačná za akúkoľvek omrvinky náklonnosti od chlapa, ktorý vedome a cielene klame dve ženy?
Tebe musel niekto v živote strašne ublížiť….
@natalka13 autorka mala s mužom 4 mesačný vztah, kedze zle citas , a tento muž neukoncil bývanie s priatelkou a teda aj vztah s nou. Preto ho ukoncila, ked vzápätí zistila potom, ze caká dieta a tu sa dávaju veci do pohybu a riesia. Ako sa to vyriesi a ako do dopadne, bude a bude časom, alebo po case, si odhodlávas ty konkrétne tu "splietať"? Nerobila by som to. Ešte veľmi moze tento muž prekvapiť a celkove, autorka sa moze mat v zivote velmi dobre, este omnoho lepsie ako ty sama.

Urcite mas fotku z dnesneho ultrazvuku, tak postni ☺️