icon

Ukrajinské ženy: Sú silná konkurencia pre Slovenky?

Dnes o 06:22

Včera sa mi stala zaujímavá vec. Popoludní sme sa vybrali do mesta do cukrárne a sedeli sme vonku na terase. Boli sme tam štyri páriky, dva s dieťaťom a dva bez detí.
Zrazu sme si všimli, že dva páriky o kúsok ďalej sa začali medzi sebou rozprávať. Ženy hovorili po slovensky, ale s ukrajinským prízvukom a rozprávali sa o tom, aká je to náhoda, že obe sú z rovnakého mesta na ukrajine a že si našli slovákov. Jedna vravela, že sú spolu už dva roky, druhá, že rok. Partneri sa zapojili do debaty, takže ich bolo čoraz viac počuť, o čom sa rozprávajú. Zrazu sa pridala aj žena z tretieho párika. Tiež hovorila po slovensky s ukrajinským prízvukom, že síce nie je z rovnakého mesta, ale že je práve s chalanom na druhom rande a dúfa, že jej to vyjde. Poviem vám, mne sa to veľmi páčilo. Bolo to veľmi milé, najmä to, že celú komunikáciu viedli po slovensky, aj keď jedna mala tú slovenčinu slabšiu a že aj chlapi vyzerali spokojní. Viackrát bolo počuť o Ukrajinkách zlé veci, ale podľa mňa to môže povedať alebo napísať iba hlupák, ktorý zovšeobecňuje. A chlapi boli fešáci všetci traja. V každom prípade je tu tvrdá konkurencia,.. ako vidím, prevažne ide o pekné ženy ,so vzhľadom ktorý akoby na slovensku sa strácal.

Strana
z3
petronelag
Dnes o 14:18
@anonym_0d6d36

Žijem pár rokov v zahraničí medzi ukrajinkami.pekne nie sú. A absolútne nie sú mojou konkurenciou.
Sú prefikane a očakávajú že chlap bude boháč a sa o ňu komplexné postará. Takže za mňa nulová konkurencia

@anonym_0d6d36 V našom meste ich je dosť veľa a nájdu sa medzi nimi rôzné ženy, ale tie ktoré tu chcú zostať tak už pokročili aj s rečou, aj s prácou, ako v každom inom národe nájdu sa tam aj také, aj také. Dokonca ja lekárku som už stretla. Som bola dosť prekvapená, že jej skoro nič nerozumiem.

anonym_0d6d36
Dnes o 14:51
@petronelag

@anonym_0d6d36 V našom meste ich je dosť veľa a nájdu sa medzi nimi rôzné ženy, ale tie ktoré tu chcú zostať tak už pokročili aj s rečou, aj s prácou, ako v každom inom národe nájdu sa tam aj také, aj také. Dokonca ja lekárku som už stretla. Som bola dosť prekvapená, že jej skoro nič nerozumiem.

@petronelag ja som sa žiaľ stretla s mladými a úprimne umelými a pod. Nič moc. Naozaj

anonym_0d6d36
Dnes o 14:51
@petronelag

@petronelag a chcú od chlapa všetko všetko aby im dal a oni nič nemuseli robiť. A sú dosť prefikane. Som prekvapená. Stretla som iba jednu staršiu tá bola míla a príjemná . Veľmi dobra žena ale robotnícka skromná po 45ke..mila žena

anonym_0d6d36
Dnes o 14:52
@petronelag

@petronelag mlade sú dost trash

anonym_956f7f
Dnes o 14:55

jeden čas mi na Tiktoku neustále vyskakovali "modelky" z OF,nestíhala som to blokovať....Slovenky to neboli...

anonym_c6e6d5
Dnes o 15:00

U Sloveniek som nikdy nemal velmi vela stastia a pochybujem, ze u Ukrajiniek by to bolo ine. V podstate mi je to vlastne jedno.

Ak si nasli Slovakov ktori su s nimi spokojni a vyhovuju im tak ja si myslim, ze je to uplne v pohode. Mozno sa im na ukrajinkach pacia veci ktore im u sloveniek chybaju....neviem. Mozno ta poddajnost alebo priamy, otvoreny zaujem.

Mnohym muzom sa nechce chodit okolo horucej kase a tipujem, ze tie zeny by zrejme na Slovensku chceli zotrvat kedze u nich doma zuri vojna. Ci su vacsou konkurenciou pre Slovenky je tazke povedat. Mozno pozbieraju tych chlapov ktorych zeny u nas povazuju za neschopnych ci nepouzitelnych ako sa tu casto spomina.

V podstate Vam robia sluzbu cize ja som skor nazoru, ze domacim dievcatam odliv dobrych muzov nehrozi.

Strana
z3